Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
καλή ήταν....αδύνατη ...κορμάκι ωραίο...ξανθιά...φάτσα οκ....το μαλλί μακρί...
ήταν β...όχι μοντελέ...αλλά μέτραγε ένα 5-6 ουκρανίας....στην ελλάδα με μαύρισμα και ρούχα και κομμωτήριο το πάταγε το 7

Επισκέπτης
καλή ήταν....αδύνατη ...κορμάκι ωραίο...ξανθιά...φάτσα οκ....το μαλλί μακρί...
ήταν β...όχι μοντελέ...αλλά μέτραγε ένα 5-6 ουκρανίας....στην ελλάδα με μαύρισμα και ρούχα και κομμωτήριο το πάταγε το 7

Πρόσεξε:

α. αν σου έμοιαζε για 25-28 μπορεί να ήταν 22-24 οι τύπισσες στην Ουκραίνα μεγαλοδείχνουνε.
β. είναι κλασσικός τύπος γκόμενας που ψάχνεται για γκόμενο-σπόνσορα. Ήτοι να βρει ένα γκόμενο (ή γκόμενους ξένους) διότι κατά κανόνα ο ξένος θεωρείται και πλούσιος(και μαλάκας ενώ αυτοι είναι η αρία φυλή, οι έξυπνοι).
Μ'άλλα λόγια σε γούσταρε. Τώρα εσενα γούσταρε, το πορτοφόλι γούσταρε κανείς δε ξέρει αλλά εν πάση περιπτώση αυτό προσφέρει η Ουκραίνα. Καταλαβαίνω ότι σε χάλαγε ότι δεν ήταν Α+

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Απο τα αλώνια στα σαλόνια...αλλίμονο δε περίμενα να βγάλω και 10αρι έλεος...
Ομως η επόμενη που πήγε ρόδο μου φάνηκε ενδιαφέρουσα...δουλεύει κάπου...πήγε ρόδο....έχει πάει σουηδία...μιλάει αγγλικά....πρόσχαρο και γλυκό γκομενάκι...στην απάτη βέβαια άλλά πιο ερωτεύσιμη

Επισκέπτης
Απο τα αλώνια στα σαλόνια...αλλίμονο δε περίμενα να βγάλω και 10αρι έλεος...
Ομως η επόμενη που πήγε ρόδο μου φάνηκε ενδιαφέρουσα...δουλεύει κάπου...πήγε ρόδο....έχει πάει σουηδία...μιλάει αγγλικά....πρόσχαρο και γλυκό γκομενάκι...στην απάτη βέβαια άλλά πιο ερωτεύσιμη

Εμ...καλά αυτή που χει πάει Ροδο και Σουηδία εντάξει κάτι παίζει εδώ...
Γενικώς θα την απέφευγα αυτή...Την γάμησες την ροδίτισσα???

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Oxi...ούτε τη ροδίτισα ούτε τη καμαριέρα...
Α, η γκόμενα που πήρα είχε κάνει και μόσχα και δούλευε μου είπε ότι δούλευε σε εστιατόρια.

Επισκέπτης
Oxi...ούτε τη ροδίτισα ούτε τη καμαριέρα...
Α, η γκόμενα που πήρα είχε κάνει και μόσχα και δούλευε μου είπε ότι δούλευε σε εστιατόρια.

Η ροδίτισσα κατά πάσα πιθανότητα θα σου πρήξει τ αρχίδια αν εξακολουθήσετε πα΄ρε δώσε. Είναι ο τύπος της γκόμενας που νομίζει ότι ο κόσμος της χρωστάει. Για την καμαριέρα πάσο. Γενικώς αποφεύγουμε γκόμενες που ξέρουνε το εγγλέζικο και που χουν πάει έξω, είναι μουφα (να μου πεις οι υπόλοιπες τι είναι?) Γενικώς αυτές θέλουν να τ αρπάξουν αμέσως, ορισμένες είναι πιο συνεργάσιμες όμως διότι γαμα΄ς γρήγορα και μετά αρχίζει το παραμύθι ά τι ωραίο που ναι αυτό το φορεματάκι, κοίτα αυτη΄την τάσντα, πάμε διακοπές κλπ

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Eμενα το ξερεις το σχέδιο...είναι μεταγραφικό εκτος και αν ειναι ΑΑΑ+ και πάλι...οπότε θα δουμε την άλλη φορά. Η καμαριερα ήταν ψηλή κορμάρα ...τσολιάς...το μπροστινό δόντι όμως ήταν λίγο χαλασμένο...πως τη καμακωνεις αυτή γιατι θα την έχω ξανά καμαριέρα

Επισκέπτης
Eμενα το ξερεις το σχέδιο...είναι μεταγραφικό εκτος και αν ειναι ΑΑΑ+ και πάλι...οπότε θα δουμε την άλλη φορά. Η καμαριερα ήταν ψηλή κορμάρα ...τσολιάς...το μπροστινό δόντι όμως ήταν λίγο χαλασμένο...πως τη καμακωνεις αυτή γιατι θα την έχω ξανά καμαριέρα

θα σε μαλώσω! Τη πας στον οδοντίατρο! θα πλερώσεις 200 ρουβλια! Στ αρχίδια σου! Πρόσεξε όμως! Αυτηνής της την έχουν πέσει κι όλοι οι αμερικάνοι που μένανε στο ίδιο διαμοίρασμα με σένα!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Σωστό....τέλος πάντων ελπίζω να τα πούμε οταν θα ανέβω πάλι

Παρεπιπτοντως είχε μια μέρα σήμερα στην Αθηνα...ζεστάθηκε το κοκκαλάκι..εκεί κόντεψα να βγάλω χιονίστρες...

Και μία συμβουλή...για τις σελίδες 150-180....το φιλοσοφικό κομμάτι ..να βρώ κάποια σταθερή και άς έχει και παιδάκι και νάρθεις και αν μπορείς ελλάδα το βλέπω πιο δεμένο εργο από το γεροντοεροτομετερίζι

Επισκέπτης
Σωστό....τέλος πάντων ελπίζω να τα πούμε οταν θα ανέβω πάλι

Παρεπιπτοντως είχε μια μέρα σήμερα στην Αθηνα...ζεστάθηκε το κοκκαλάκι..εκεί κόντεψα να βγάλω χιονίστρες...

Και μία συμβουλή...για τις σελίδες 150-180....το φιλοσοφικό κομμάτι ..να βρώ κάποια σταθερή και άς έχει και παιδάκι και νάρθεις και αν μπορείς ελλάδα το βλέπω πιο δεμένο εργο από το γεροντοεροτομετερίζι

τι να πω! με'χετε βγάλει τελείως χούφταλο...
Γενικώς όμως επειδή τα χω περάσει αυτά θέλω να σου κάνω μια ερώτηση:
γενικά με τις μέρες που κάθησες κόβω ότι σου φύγανε 2500Ε με τα εισητήρια.
Χώρια την ταλαιπωρία που έφαγες και τις μαλακείες που σίγουρα θα ανέχθηκες
Πιστεύεις ότι άξιζε τελικά τον κόπο???

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ολα πληρωμένα ήταν... μόνο 250 ευρώ ήταν τα έξοδα....έτσι αξίζει παντού

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
λολ.....Εγώ σου είπα να βρεθούμε ..κάθε μέρα θα σε είχα έξω όλα πληρωμένα....και θα τρώγανε κια καμμία θερμίδα και οι γκόμενες

Επισκέπτης
λολ.....Εγώ σου είπα να βρεθούμε ..κάθε μέρα θα σε είχα έξω όλα πληρωμένα....και θα τρώγανε κια καμμία θερμίδα και οι γκόμενες

μπα...εγώ είμαι ταπεινός και καταφρονεμένος! φάε τώρα κάνα σουβλάκι με μπόλικο τζατζίκι!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
τώρα δίαιτα...πάντως οι γκόμενες μου ειπαν ότι το πιο χάι είναι το αβαλον

Επισκέπτης
τώρα δίαιτα...πάντως οι γκόμενες μου ειπαν ότι το πιο χάι είναι το αβαλον

και γω σε δίαιτα είμαι γιατι ο κιάπκης μου πε ότι μαι τελείως χούφταλο...
Δίαιτα και γυμναστική και κάθε βράδυ κοιμάμαι με δυο μπριτζόλες στα μουτρα μου για να σφύξουνε.

Επισκέπτης
και γω σε δίαιτα είμαι γιατι ο κιάπκης μου πε ότι μαι τελείως χούφταλο...
Δίαιτα και γυμναστική και κάθε βράδυ κοιμάμαι με δυο μπριτζόλες στα μουτρα μου για να σφύξουνε.

Άβαλον, ΝταΒίντσι, Φράιντειζ και γω τρώω πιροσκί από μηχανόλαδο! Άτιμη καινωνία!!!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Α ρε ξανθόπουλε....γύρνα ρε στην καπιταλιστική Ελλάδα

Stories

Νέο!

Stories