You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
αρίστευσε δια της αποφασιστικοτητος και της τεχνικης του στο καμακωμα!
σοβαρά τωρα ο Καζας απ αυτα που εγραψε οσο καιρο ηταν εδω, φαινεται ειλικρινες ατομο, θελω να πω δεν ε΄γραψε ψευτιες...
Επισκέπτης
σοβαρά τωρα ο Καζας απ αυτα που εγραψε οσο καιρο ηταν εδω, φαινεται ειλικρινες ατομο, θελω να πω δεν ε΄γραψε ψευτιες...
απλα ψαχνει να βρει κατι που δεν υπαρχει ετσι οπως τουλαχιστον το νομιζει αυτος.
Επισκέπτης
ητοι μπορει να ναι διπλα του και να μην συλλαμβανει οτι ναιαυτο που ψαχνει...απλα ψαχνει να βρει κατι που δεν υπαρχει ετσι οπως τουλαχιστον το νομιζει αυτος.
Επισκέπτης
ητοι μπορει να ναι διπλα του και να μην συλλαμβανει οτι ναιαυτο που ψαχνει...
αυτη η ποιοτητα Α+ δεν ειναι ακριβως αυτο που νομιζετε εχει καποιο μυστικο...
Επισκέπτης
αυτη η ποιοτητα Α+ δεν ειναι ακριβως αυτο που νομιζετε εχει καποιο μυστικο...
και μην νομιζετε εδω μια στις 100 ειναι τετοια...
Επισκέπτης
και μην νομιζετε εδω μια στις 100 ειναι τετοια...
λέγω να αναπαυσω το ταλαιπωρημενο μου σωμα...
Επισκέπτης
λέγω να αναπαυσω το ταλαιπωρημενο μου σωμα...
επομενως καλη νύχτα εις ολους τους αγαπητους φίλους-μαθητάς...
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Δειτε εδω ενα πολυ ενδιαφερον βιντειο.
Οι αντρες της ζαχαρως στην ουκρανια για να βρουν νυφη.
Πηγαν οργανωμενα απο τη sugartown.
Οι αντρες της ζαχαρως στην ουκρανια για να βρουν νυφη.
Πηγαν οργανωμενα απο τη sugartown.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
καλό πολύ καλόοοοοοοοοοοοο.
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Τετοια τιμητικά λόγια από το δάσκαλο...πωπώ κοκκίνησα απο ντροπή....δεν έκανα τίποτα
το χρέος μου μόνο στη πατρίδα...κάποτε βγάζαμε καλά καμάκια μετά μας πήραν οι ελεεινίδες
αμπάριζα και χάσαμε τη πίστη μας...
Δάσκαλε πως είναι δυνατόν να είναι το Α+ και εγω να μη το καταλαβαίνω?
το χρέος μου μόνο στη πατρίδα...κάποτε βγάζαμε καλά καμάκια μετά μας πήραν οι ελεεινίδες
Επισκέπτης
Τετοια τιμητικά λόγια από το δάσκαλο...πωπώ κοκκίνησα απο ντροπή....δεν έκανα τίποτα
Δέκα λεπτά δωσε μου και θα σου απαντήσω...
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
ΟΚ...εδώ είμαι στη τάξη
Επισκέπτης
ΟΚ...εδώ είμαι στη τάξη
οκ όπως έχω πει γκομενες Α+ δεν υπάρχουν, ή όπως λέγαμε παλιά στο μάθημα της χημειας δεν απαντωνται ελευθερες στην φύσιν. Εκε΄νο που απαντάται είναι Α- και άντε και κάνα Α σε εξαιρετικές περιπτώσεις
Επισκέπτης
οκ όπως έχω πει γκομενες Α+ δεν υπάρχουν, ή όπως λέγαμε παλιά στο μάθημα της χημειας δεν απαντωνται ελευθερες στην φύσιν. Εκε΄νο που απαντάται είναι Α- και άντε και κάνα Α σε εξαιρετικές περιπτώσεις
Τώρα να μου πεις εκείνες που βλέπεις στο δρομο Α+ τι παιζει?
Παίδες παιζει ότι της έχει παρει κάποιος ή τις είχε παρει καποιος...Μπλάσκος και τις έκανε Α+
Πως? Γυμναστηριο, κομμωτηριο, σαουνα, αισθητική(όχι πολλα πράματα δεν είναι μαιμουδες σαν τις ελλεηνιδες, ρουχα κλπ.
Αλλά προπαντως γυμναστηριο. Οι καλες γκομενες που βλεπετε ξεσκιζονται στο γυμναστηριο, έχουν και καλα γονιδια και φαινονται αποτελεσματα σε 2-3 μήνους
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Ωπα...μπήκαμε στα βαθειά νερά
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Γεια παρακάτω...γειά παρακάτου περικαλό
Επισκέπτης
Τώρα να μου πεις εκείνες που βλέπεις στο δρομο Α+ τι παιζει?
Παίδες παιζει ότι της έχει παρει κάποιος ή τις είχε παρει καποιος...Μπλάσκος και τις έκανε Α+
Πως? Γυμναστηριο, κομμωτηριο, σαουνα, αισθητική(όχι πολλα πράματα δεν είναι μαιμουδες σαν τις ελλεηνιδες, ρουχα κλπ.
Αλλά προπαντως γυμναστηριο. Οι καλες γκομενες που βλεπετε ξεσκιζονται στο γυμναστηριο, έχουν και καλα γονιδια και φαινονται αποτελεσματα σε 2-3 μήνους
Οι Α+ πάντοτε ειναι καποιανου...επενδυτου. Γι αυτό κι αμα γουσταρουν να παρουν μεταγραφη ζητανε τ αντερά τους. Σου λέει εδώ έχουμε σιγουρα φράγκα για να χτυπήσουμε την μεταγραφή του Ντετάρι!
Επισκέπτης
Οι Α+ πάντοτε ειναι καποιανου...επενδυτου. Γι αυτό κι αμα γουσταρουν να παρουν μεταγραφη ζητανε τ αντερά τους. Σου λέει εδώ έχουμε σιγουρα φράγκα για να χτυπήσουμε την μεταγραφή του Ντετάρι!
γι αυτό και δε γαμας εύκολα Α+ διοτι το βραδυ έχουν να κτυπησουν καρτα στον...επενδυτη.