Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Και παρεπιπτόντως γιατί να τις παρει κάποιος και να τις βάλει
στο γυμναστήριο...τι είναι αυτός ο κάποιος? γκόμενος, σπόνσορας, νταβατζής Εντάξει όλα μπορεί
να είναι....αλλά κυρίως λέμε

Επισκέπτης
Συγνώμη ο επενδυτής ξένος η ζηρινόφσκι?

και τα δυο παιζει αλλα συνηθως ζυρινοφσκι.
Δε εχω γράψει την περιπτωση γνωστης μου ψόλλας που πηγαινε καθε σαβατοκυριακο στην μοσχα να την γαμαει ένας μαλάκας πουρος ουκρανός που έμενε εκεί με 1000$ πριν 5 χρόνια? Κατόπιν ο τυπος ττης πηρε και διαμερισμα στο κεντρο και το τωρα η συγκεκριμενη αρχιδω το παιζει κυρια...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Μάλιστα.....ζυρινόφσκι κατάσταση...επιστρέφω σε λίγο ...ξέρεις εσύ

Επισκέπτης
και τα δυο παιζει αλλα συνηθως ζυρινοφσκι.
Δε εχω γράψει την περιπτωση γνωστης μου ψόλλας που πηγαινε καθε σαβατοκυριακο στην μοσχα να την γαμαει ένας μαλάκας πουρος ουκρανός που έμενε εκεί με 1000$ πριν 5 χρόνια? Κατόπιν ο τυπος ττης πηρε και διαμερισμα στο κεντρο και το τωρα η συγκεκριμενη αρχιδω το παιζει κυρια...

δηλαδή μιλαμε την συγκεκριμενη ο τυπος πρεπει να την πληρωσε την κοβω γυρω στο 100.000$
Και δεν ηταν γκομενά του! ειναι αυτό που λενε εδώ σπονσορ ήτοι ένας γερος να σε γαμαει που και που και να σου πλερωνει τα έξοδα!

Επισκέπτης
εσενα σε βλεπω σοβαρα ουκρανοβλαβή ! Την επομενη φορά γραψε μου όταν πας ή μαλλον πριν πας!

Πάντως η Ροδιτισσα φρονω ότι θα σου σπασει τα αρχιδια, θα σε ταλαιπωρησει κι αν γαμησεις θα πληρωσεις το γαμησι χρυσο...Και μετα θα σου ναι ολο απαιτησεις, γαμησε τα...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
και σού εύχομαι και εσένα τα ίδια.....όταν γυρίσω θα σου πώ και κάποιες ιδέες ουκρανοβλαβούς η ουκρανοβλακούς

Επισκέπτης
και σού εύχομαι και εσένα τα ίδια.....όταν γυρίσω θα σου πώ και κάποιες ιδέες ουκρανοβλαβούς η ουκρανοβλακούς

οταν γυρισεις θα ναι αργα, πες τες εδω και τωρα αυτα τα πραματα προετοιμαζονται απο πριν δε γινονται στο ποδι, γραψε αν θες πμ

Επισκέπτης
οταν γυρισεις θα ναι αργα, πες τες εδω και τωρα αυτα τα πραματα προετοιμαζονται απο πριν δε γινονται στο ποδι, γραψε αν θες πμ

δε μπορεις να διαννοηθεις ποσες...εκστρατειες είχα κάνει μέχρι που καθησα κι εγώ!
Κάπως έτσι σε βλεπω και σενα. Το τραβαει ο οργανισμος σου...

Επισκέπτης
δασκαλε καληνυχτα.και ειναι καιρο να παρουσιασεις καμια καινουργια μελετη αυτες τις μερες.

Μελέτη είναι στα σκαρι α, είναι ζήτημα 2-3 ημερών ελπιζω το σαβατοκυριακο να είναι έτοιμη...¨οπως έχετε αντιληφθει δε γραφω στο ποδι.

Επισκέπτης
Μελέτη είναι στα σκαρι α, είναι ζήτημα 2-3 ημερών ελπιζω το σαβατοκυριακο να είναι έτοιμη...¨οπως έχετε αντιληφθει δε γραφω στο ποδι.

Για τον φίλο που τον εγκατελειψε η ουκρανιδα γυναικα του:

Αγαπητέ απ ότι κατάλαβα η δικιά σου ήτανε Γ--. Αντί να κάνεις χαρά που την ξεφορτώθηκες αυτή και το μουλικό της αρχίζεις τις κλάψες? Ελπίζω να σου μαθε κάνα ρώσσικο έλα στην Ουκραίνα και θα βρεις κάνα 2-3 εκκατομύρια καλύτερς από δαυτη.

Φιλικά
Ιωσήφ

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Επέστρεψα δασκαλε...είσαι εδώ? σημερα είχαμε απουυσίες

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Και στις πουτάνες.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Να ρωτήσω κατι...50 τετραγωνικά ημιυπόγεια σε αλέα από τη μέσα μερια στην αυλή πόσο νοικιάζεται ασ πούμε εκεί που είναι το σαξον.....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
εφυγε ο δάσκαλος...αυτός ο ζαχαριας ο σκηνοθέτης άφησε κανένα πίσω του?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom