Επισκέπτης
Δάσκαλε, νομίζω ότι ο συμμαθητής μας θέλει να αφιερωθεί στην μελέτη των Ρώσσων κλασσικών.
Βρε Καζά, δεν ρωτάς και τον Δημητράκη που είναι ειδικός στο real estate πασών των Ρωσσιών.
τον τράβηξε το ευκρατο κλιμα !
Δάσκαλε, νομίζω ότι ο συμμαθητής μας θέλει να αφιερωθεί στην μελέτη των Ρώσσων κλασσικών.
Βρε Καζά, δεν ρωτάς και τον Δημητράκη που είναι ειδικός στο real estate πασών των Ρωσσιών.
Δάσκαλε έτσι όπως εγίναν τα πραγμάτα εδώ είναι μια καλή λύση να μετοικήσουμε στην Ουκρανία για κάποιο διάστημα.
Παιδια το κιεβο...πολύ κρύο...χιονίστρες έβγαλα...όχι σαν εδω που έχει καλοκαίρι
Δασκαλε με κάνα 1500ευρώ το μήνα τη βγαζουμε εκει καλα,μέτρια.η αρχοντικά?
Δασκαλε εμεις θα ερθουμε να το χωσουμε και οχι να κανουμε δεσμους.
αχχχχ...πάλι τα ίδια
Ρώτα και τον Κάζα που κάνανε διαδηλωση οι γκομενες έξω από το ξενοδοχείο του για το ποια θα τον πρωτοπαρει!
κατσε να βρεις μια γκόμενα πρωτα και μετά το παιζεις γαμικος!
ενταξει οχι οτι δεν θα βρεις αλλά μην νομιζεις ότι θα πεφτουν και στον Δνειπερο για παρτη σου...
Δάσκαλε εχθές διάβασα οτι βραβεύεσες το καζά για την επιτυχία που είχε εις την ξενιτιά.
Εντάξει ρε παίδια δεν είπα οτι θα με περίμενουν και στο αεροδρόμιο αλλά αν αγωνιστής κάτι θα πέσει δεν μπόρει.
α τωρα εχεις και ισχυρό ανταγωνισμό τον Κάζα !
Για να μην τσακωθειτε προτεινω ο Κάζα να πάρει από Σουλιασκα κι απάνω, κι εσύ από Γιντροπαρκ και κάτου...
η γαλανολευκη κυματιζει και παλι υπερηφανα...
το πηραμε το...τιμημενο
Δάσκαλε απο την μέχρι τώρα εμπειρία μου στα εκτός έδρας παίζω πάντα πιο κάλα.Είμαι 33 χρονών δάσκαλε και εχώ παίξει σε πόλλα μάτς έκτος και τα πήγα κάλα.