Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
βασικά τα χτίρια πανε αναλογα με τον τυπο τους. Υπογειο έχουνε μόνο οι Χρουτσοβκα συνηθως ή τα πολυ παλια.
Σπανιως εχει η Σταλινκα.

Ημιυπογειο που τωρα γραφεις δεν κατέχω. Το τοιουτον δεν συνηθιζεται...Ή πρωτος όροφος ή υπογα!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Οχι...πιο περιφέρεια.....στο ναμπεραζανο κοντά η ταρασασεβσκα η ακόμα πιο καλά τσερβονοαμυνκα

Επισκέπτης
Οχι...πιο περιφέρεια.....στο ναμπεραζανο κοντά η ταρασασεβσκα η ακόμα πιο καλά τσερβονοαμυνκα

δεν ηννόησες...σε ρωτάω το οικημα τι τυπος σχεδιαστικός ήτανε. τα λεφτά πανε αναλογο με τον τυπο της κατοικιας.
τωρα συνηθως τα υπογεια ειναι αυθαιρετα!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
παλιο οίκημα...με αυλή...μέσα να έχει ισόγειο ...πόσο πάει αυτό το ισόγειο 50 τμ?

Επισκέπτης
δε κανω πλακα ρωτα τον παπαρα που θελει να το νοικιασει τι τυπος σπιτιου είναι, εδώ είναι στανταρ αυτά εκτός κι αν είναι απο 100 ετων και ανω...

αλλά παλιο και με υπογειο...Μονο αν είναι απο 100 ετων και ανω. Εκτος αν είναι χρουτσοβκα και νομιζεις ότι είναι του ...21

Επισκέπτης
αλλα υπογειο τι να το κανεις, ταβερνα θ ανοιξεις? Για γραφεια δεν συνηθιζεται το τοιουτον πιο πολυ σε συμφερει να νοικιασεις σε συγκροτημα γραφειων...

σπιτι τοσα χρονια δν εχω δει κανενα χριστιανο να μενει σε υπογειο οπως πχ στην ελλάδα το 50.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
χμ...δε βγάλαμε άκρη......να το πω περιφραστικώς για τελευταία φορά .....ενα ισογειάκι κάπου κοντά σε ενα σταθμό όχι σε καινούργιο κτίριο 50τμ..μια τιμή μέση βρε παιδάκι μου

bigsex

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παρακαλω πολυ κατοπιν σχετικου διαβασματος ολου το θρεντ εδω και μια εβδομαδα,και αυστηρης μελετης των συγγραματων του
Δρ.Ιωσηφ Μπλασκου,επιθυμω την εγγραφη μου εις την σχολις σας αξιωτιμε κυριε καθηγητα.θα ηθελα να παρακολουθησω και συμετασχω και εγω εις την παραδοση των μαθηματων περι Ουκρανιας,και Ουκρανομουμολογιας στην συγχρονη ζωη των ελληνων.
Ευχαριστω πολυ.

Επισκέπτης
Παρακαλω πολυ κατοπιν σχετικου διαβασματος ολου το θρεντ εδω και μια εβδομαδα,και αυστηρης μελετης των συγγραματων του
Δρ.Ιωσηφ Μπλασκου,επιθυμω την εγγραφη μου εις την σχολις σας αξιωτιμε κυριε καθηγητα.θα ηθελα να παρακολουθησω και συμετασχω και εγω εις την παραδοση των μαθηματων περι Ουκρανιας,και Ουκρανομουμολογιας στην συγχρονη ζωη των ελληνων.
Ευχαριστω πολυ.

¨εγινες ήδη δεκτός, ελπίζω να διαβασες διοτι θα εξεταστεις...

bigsex

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δάσκαλε ευχαριστώ πολύ.Δεκτός σε κάθε σου ερώτηση.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
αλλα υπογειο τι να το κανεις, ταβερνα θ ανοιξεις? Για γραφεια δεν συνηθιζεται το τοιουτον πιο πολυ σε συμφερει να νοικιασεις σε συγκροτημα γραφειων...

Δάσκαλε, νομίζω ότι ο συμμαθητής μας θέλει να αφιερωθεί στην μελέτη των Ρώσσων κλασσικών.

Βρε Καζά, δεν ρωτάς και τον Δημητράκη που είναι ειδικός στο real estate πασών των Ρωσσιών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom