Επισκέπτης
ημιυπογειο? τι εννοείς χρουτσόβκα?
βασικά τα χτίρια πανε αναλογα με τον τυπο τους. Υπογειο έχουνε μόνο οι Χρουτσοβκα συνηθως ή τα πολυ παλια.
Σπανιως εχει η Σταλινκα.
ημιυπογειο? τι εννοείς χρουτσόβκα?
βασικά τα χτίρια πανε αναλογα με τον τυπο τους. Υπογειο έχουνε μόνο οι Χρουτσοβκα συνηθως ή τα πολυ παλια.
Σπανιως εχει η Σταλινκα.
Οχι...πιο περιφέρεια.....στο ναμπεραζανο κοντά η ταρασασεβσκα η ακόμα πιο καλά τσερβονοαμυνκα
παλιο οίκημα...με αυλή...μέσα να έχει ισόγειο ...πόσο πάει αυτό το ισόγειο 50 τμ?
παλιο, ποσο παλιο από 100 ετών και άνω???
δε κανω πλακα ρωτα τον παπαρα που θελει να το νοικιασει τι τυπος σπιτιου είναι, εδώ είναι στανταρ αυτά εκτός κι αν είναι απο 100 ετων και ανω...
αλλά παλιο και με υπογειο...Μονο αν είναι απο 100 ετων και ανω. Εκτος αν είναι χρουτσοβκα και νομιζεις ότι είναι του ...21
Μονο η χρουτσοβκα εχει στανταρ υπογειο
τελος παντων υπολογιζε απο 1000$ κι απανου...
αλλα υπογειο τι να το κανεις, ταβερνα θ ανοιξεις? Για γραφεια δεν συνηθιζεται το τοιουτον πιο πολυ σε συμφερει να νοικιασεις σε συγκροτημα γραφειων...
σπιτι τοσα χρονια δν εχω δει κανενα χριστιανο να μενει σε υπογειο οπως πχ στην ελλάδα το 50.
χμ...δε βγάλαμε άκρη......να το πω περιφραστικώς για τελευταία φορά .....ενα ισογειάκι κάπου κοντά σε ενα σταθμό όχι σε καινούργιο κτίριο 50τμ..μια τιμή μέση βρε παιδάκι μου
εγραψον υπολογιζε απο 1000$ κι απανου....
Παρακαλω πολυ κατοπιν σχετικου διαβασματος ολου το θρεντ εδω και μια εβδομαδα,και αυστηρης μελετης των συγγραματων του
Δρ.Ιωσηφ Μπλασκου,επιθυμω την εγγραφη μου εις την σχολις σας αξιωτιμε κυριε καθηγητα.θα ηθελα να παρακολουθησω και συμετασχω και εγω εις την παραδοση των μαθηματων περι Ουκρανιας,και Ουκρανομουμολογιας στην συγχρονη ζωη των ελληνων.
Ευχαριστω πολυ.
αλλα υπογειο τι να το κανεις, ταβερνα θ ανοιξεις? Για γραφεια δεν συνηθιζεται το τοιουτον πιο πολυ σε συμφερει να νοικιασεις σε συγκροτημα γραφειων...