Επισκέπτης
του χριστου τα χρονια...
ενταξει τι να πω...έλα στον...στιβο μάχης να σε δούμε και σένα!
του χριστου τα χρονια...
Δάσκαλε δεν είναι και άσχημη ηλικία.
Ναι μεν αλλα,Αγαπητή μου φίλοι καλήσπερα.Μετά απο πολύ καίρο διαβάσματος του θρέντ και ύστερα απο μεγάλο προβληματισμό αποφάσισα να συμέτασχω και έγω στη τόσο σόβαρη συζήτηση σάς.Και να σας ανακοίνωσω το κατοπίν αποτέλεσμα μετά απο αιτήση μου στο ύπουργειο εξωτερικών.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ.ΠΡΩΤ.6969/69/69
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΡ.ΑΠΟΦ.6969/69/69
ΤΜΗΜ.ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ κ ΤΙΜΩΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ
ΑΡ.ΓΡ 69 τηλ.εσωτ.6969
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Κατόπιν σχετικών αναφορών,και πολλών αιτήσεων διαφόρων πολίτων,άλλα και μαθητών του ΙΩΣΗΦ ΜΠΛΑΣΚΟΥ και κατόπιν
σχετικής μελέτης όλων τών συγγράματών του παράπανω ατόμου, και ύστερα απο την θετική εισήγηση της επιτροπής του υπουργείου εξωτερικών,βραβευσέων και απόδοσεις τιμων.ΑΡ.ΑΠΟΦ.6969/69/69
Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Την άμεση τόποθετηση του ΙΩΣΗΦ ΜΠΛΑΣΚΟΥ εις την θέση του πρέσβη στην Ούκρανια και ως ισόβιο μέλος τις επιτροπή Ουκρανόμουνολογιας και Ουκρανομουνολιγικων Θεμάτων στη θέση του ισόβιου προέδρου.
Επίσης κατόπιν αιτήματος πολλών Ουκρανίδων νεαρών θα τοποθετηθεί ο αδριάντας του σε κεντρική πλατεία τις πρωτεύουσας της χώρας η οποία θα φέρει και το ονόμα του.Κατά τη διάρκεια τις τελετής θα ακολουθήση παρέλαση απο νεαρές Ουκρανίδες
με επίσημη στολή χορεύτρια στριπτίζαδικου,αλλά και γεύμα στον λαό.
Παρακαλώ για τις ενέργειες σας.
Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΝΤΟΡΑΜΠΑΚΟΜΗΤΣΟΚΟΥΒΕΛ ΣΑΛΟΜΣΑΛΟΜ
το καλητερο μερος για να πας στην Αθηνα ειναι η Φυλης!και μετα για κανα σουβλακι στην πλατεια ΒικτωριαςEιναι πέμπτη βράδυ....καλή βραδιά για έξω στην αθήνα....
Μα που να πααααααααααωωωωωωωωω.......που σ αγαπάω τόσο πολυυυυυυυυυυυυυυυ
Μα που να παααααααααααααωωωωωω.......που σαι όλη μου η ζωηηηηηηηηηηηηή (λέμε τώρα)
Τι γίνετε σημερά ο δάσκαλος είναι φευγάτος?
Δάσκαλε καταρχήν τον δέχεσε το διορισμό?
διμητρη ευτυχως δε γραφεις το προγραμμα του Ε.Ο.Τ. για τους ξενους!!!!!!το καλητερο μερος για να πας στην Αθηνα ειναι η Φυλης!και μετα για κανα σουβλακι στην πλατεια Βικτωριας![]()
διμητρη ευτυχως δε γραφεις το προγραμμα του Ε.Ο.Τ. για τους ξενους!!!!!!
Δεν θελει κ ερωτημα!!!Αγαπητή μου φίλοι καλήσπερα.Μετά απο πολύ καίρο διαβάσματος του θρέντ και ύστερα απο μεγάλο προβληματισμό αποφάσισα να συμέτασχω και έγω στη τόσο σόβαρη συζήτηση σάς.Και να σας ανακοίνωσω το κατοπίν αποτέλεσμα μετά απο αιτήση μου στο ύπουργειο εξωτερικών.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ.ΠΡΩΤ.6969/69/69
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΡ.ΑΠΟΦ.6969/69/69
ΤΜΗΜ.ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ κ ΤΙΜΩΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ
ΑΡ.ΓΡ 69 τηλ.εσωτ.6969
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Κατόπιν σχετικών αναφορών,και πολλών αιτήσεων διαφόρων πολίτων,άλλα και μαθητών του ΙΩΣΗΦ ΜΠΛΑΣΚΟΥ και κατόπιν
σχετικής μελέτης όλων τών συγγράματών του παράπανω ατόμου, και ύστερα απο την θετική εισήγηση της επιτροπής του υπουργείου εξωτερικών,βραβευσέων και απόδοσεις τιμων.ΑΡ.ΑΠΟΦ.6969/69/69
Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Την άμεση τόποθετηση του ΙΩΣΗΦ ΜΠΛΑΣΚΟΥ εις την θέση του πρέσβη στην Ούκρανια και ως ισόβιο μέλος τις επιτροπή Ουκρανόμουνολογιας και Ουκρανομουνολιγικων Θεμάτων στη θέση του ισόβιου προέδρου.
Επίσης κατόπιν αιτήματος πολλών Ουκρανίδων νεαρών θα τοποθετηθεί ο αδριάντας του σε κεντρική πλατεία τις πρωτεύουσας της χώρας η οποία θα φέρει και το ονόμα του.Κατά τη διάρκεια τις τελετής θα ακολουθήση παρέλαση απο νεαρές Ουκρανίδες
με επίσημη στολή χορεύτρια στριπτίζαδικου,αλλά και γεύμα στον λαό.
Παρακαλώ για τις ενέργειες σας.
Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΝΤΟΡΑΜΠΑΚΟΜΗΤΣΟΚΟΥΒΕΛ ΣΑΛΟΜΣΑΛΟΜ
θα χτυπουσα το κακο στη ριζα του!θα πολεμουσα την αγαμία!θα επιδοτουσα τα μπουρδελα και θα στοιχιζε 5 ΕΥΡΩ το γαμησι.θα πηγαινανε να γαμανε ολοι και θα ηταν ηρεμοι και δεν θα σπαγανε βιτρινες για να ξεκαυλωσουν!θα επιδωτουσα και τους αστυνομικους 2-3 γαμησια τσαμπα την εβδομαδα.γιατι με το μισθο των 800 Ευρω δυσκολο να γαμισεις!και ολα θα ηταν υσηχα!Ψηφίζω και εγώ ΝΑΙ να γίνει πρόεδρος του ΕΟΤ ο dim... έτσι για να δούμε και μια άσπρη μέρα και να ξαναθυμηθούμε τις παλιές εποχές που ερχόντουσαν οι τουρίστριες sto Eladistan για σεξοτουρισμό...
Αλλά και το Δημοσίας Τάξης να του αναθέτανε πάλι καλά θα ήταν... θα έστελνε τα ΜΑΤ και θα έβαζε στην θέση τους γυμνόστηθες Ρωσίδες... και άντε μετά οι πιτσιρικάδες να βγάλουν τα χέρια από την τσέπη για να σπάσουν τζαμαρία...
Οι πορείες θα γινόντουσαν με χαμηλούς τόνους και ψηλά το ηθικό…
Συντροφε Καθηγητα,
Ο συντροφος vonmakoulis μου ζητησε να σας ενημερωσω οτι απουσιαζει απο τις παραδωσεις σας, γιατι βρισκεται, για πρακτικη, στην περιοχη της Ουκρανιας.
Τα σεβη μου