You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
καλησπέρα στη αξιοτιμη ομήγυρη...καλά ποτε θα βάλετε μυαλό...εντάξει το ξέρουμε ...
οι κρατούντες έχουν όλα τα κουσούρια ενω εμείς είμαστε θαύματα ηθικης...εντάξει είμαστε
και κουτσομπόλες...
Τι απέγιναν τα μουνάκια (και τα ουκρανιδικά ομοίως)? Αυτό είναι το θέμα μας...
οι κρατούντες έχουν όλα τα κουσούρια ενω εμείς είμαστε θαύματα ηθικης...εντάξει είμαστε
και κουτσομπόλες...
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
να δώσω και εγώ κάποιο έναυσμα και να πώ ...έχω πολλές ρωσίδες στο γυμναστήριο που πηγαίνω
και προβληματίζομαι...να τους τη πέσω εκεί που είναι μόνες τους η εκεί που χορεύουν και η έκπληξη τους θα είναι πιο μεγάλη? Αυτά είναι θέματα κυριοι
και προβληματίζομαι...να τους τη πέσω εκεί που είναι μόνες τους η εκεί που χορεύουν και η έκπληξη τους θα είναι πιο μεγάλη? Αυτά είναι θέματα κυριοι
Επισκέπτης
καλησπέρα στη αξιοτιμη ομήγυρη...καλά ποτε θα βάλετε μυαλό...εντάξει το ξέρουμε ...
και κουτσομπόλες...
κοίτα το σωστότερο το είχε γράψει δε θυμάμαι ποιος "ότι άμα είχαμε κυβέρνηση μ αρχίδια στη νελλάδα θα τους γαμάγαμε και θα μας πληρώνανε". επειδή λείπω πολλά χρόνια γνωρίζω ότι αυτό είναι πέρα για περα αλήθεια. Γι αυτό επιμένω σ αυτό το πράμα...
Δάσκαλε μετά απο έρευνα που έκανα με κάποιους φιλους για τους αλλι καρα να ξερεις οτι to συμπερασμα που βγαλαμε ειναι οτι πολλες γενεες ειναι μπερδεμενες.γειτονας μου που ειναι γυρω στα 70 μου εχει πει πολλα.και του λεω βγες και πεστα δημοσια και μου λεει δεν εχω αποδειξεις και αμα με κανουν μηνυση θα μπω και φυλακη γιατι δεν εχω λεφτα.
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Να χαιρετίσω και το δάσκαλο με την ευχή να μην έχει αποχωριστεί τον εξωτικό καιρό μας
Επισκέπτης
Να χαιρετίσω και το δάσκαλο με την ευχή να μην έχει αποχωριστεί τον εξωτικό καιρό μας
καλησπέρα-τον έχει αποχωριστεί...
Επισκέπτης
τελικά εσ'υ με ποιες γκόμενες κρατάς επαφή???
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Α μάλιστα...αν κατάλαβα η έλλειψη κράτους εξ αιτίας αυτών των γόνων έχει παραλυσει τη διπλωματική μας παρουσία που και πληρώνουμε και δε γαμάμε...τώρα κατάλαβα ο δόλιοσ...
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Εννοεις ουκρανία, ελλάδα? Γιατί παίζω και γερμανία επισης και ΗΠΑ
Επισκέπτης
Εννοεις ουκρανία, ελλάδα? Γιατί παίζω και γερμανία επισης και ΗΠΑ
όχι για την αμέρικα σε ρωτάω! φυσικά ουκραίνα...
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Α μάλιστα...με τη "δικια μου" τηλεφωνικώς...αν και όπου νάναι μου ζητάει σίγουρα λεφτά γιατί μου λέει ότι το παιδί της κάτι έχει πάθει και θα πάει στο νοσοκομείο.
Τη ροδίτισα τη πλαγιοκοπάω μέσω γνωστού ουκρανού που είναι συνεργάτης....πιστεύω ότι εκεί κάτι καλό θα μαζέψω ...ότι υπάρχει κρυφή φλεβα
Τη καθαρίστρια δε τη πήρα τηλεφωνο...να της πώ τι...πως είναι ο επόμενος?
Τη ροδίτισα τη πλαγιοκοπάω μέσω γνωστού ουκρανού που είναι συνεργάτης....πιστεύω ότι εκεί κάτι καλό θα μαζέψω ...ότι υπάρχει κρυφή φλεβα
δασκαλε ιωσηφ...παρακολουθω καιρο τωρα...τα τελευταια για τον ali cara...ειναι για διατριβη...ευγε!!!
Σέρρες? Μπα! τι σχέση έχει με την ιστορία μου ?
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Εχω μεγάλο ντέρτι στην Ελλάδα...με 2-3 γνωστες της δικιας μου...μου τη πέφτουν στα ίσια...μιλάμε και είμαστε έτοιμοι να αρπαχτούμε...και είναι και μουνάρες...δράμα και αυτό που τραβάω..και όλο βαυκαλίζομαι ότι δηθεν θα οργανώσω εκδρομή εκτος χώρας ...και ότι θα γίνει η φάση σε ουδέτερο έδαφος
Επισκέπτης
Α μάλιστα...με τη "δικια μου" τηλεφωνικώς...αν και όπου νάναι μου ζητάει σίγουρα λεφτά γιατί μου λέει ότι το παιδί της κάτι έχει πάθει και θα πάει στο νοσοκομείο.
η δικιά σου ποιά είναι, η του σουπερ μάρκετ με το παγωτό? άμα ζητάει λεφτά και δε λέει κάντη να...
την ροδίτισσα κοίτα τη γνώμη μου την έχω πει ότι δύσκολον να δεις φως.
ρε δε παίρνεις κάνα τηλέφωνο την καθαρίστρια τι χάνεις πέραν του λογαριασμού? Κάπου κάπου τα γουστάρουν κάτι τέτοια. Άμα αρχίσει κι αυτή να λέει για το παιδί της.....
συνεχισε δασκαλε για τη δυναστεια ali cara
όχι για την αμέρικα σε ρωτάω! φυσικά ουκραίνα...
Επισκέπτης
Δάσκαλε μετά απο έρευνα που έκανα με κάποιους φιλους για τους αλλι καρα να ξερεις οτι to συμπερασμα που βγαλαμε ειναι οτι πολλες γενεες ειναι μπερδεμενες.γειτονας μου που ειναι γυρω στα 70 μου εχει πει πολλα.και του λεω βγες και πεστα δημοσια και μου λεει δεν εχω αποδειξεις και αμα με κανουν μηνυση θα μπω και φυλακη γιατι δεν εχω λεφτα.
δε μας τα λες και μας εδώ μπας και...ξεστραβωθούμε ?
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Ok...θα δώσω και στίγμα ότι τη σκέφτομαι τη καθαρίστρια λολ....ναι η σουπερμάρκετ τη βλέπω ότι δε θα παίξει πάλι....η ροδίτισα έχει κύκλο πιστεύω...αλλά ελπίζω και άλλοι χεχε...
Χρειάζομαι μανατζάρισμα ....κάνω καλές ατομικές ενέργειες αλλά δεν υπάρχει σύστημα...
Να ρωτήσω κάτι...εσύ καμμία δικια μος βρήκες να σε ενδιαφέρει?
Χρειάζομαι μανατζάρισμα ....κάνω καλές ατομικές ενέργειες αλλά δεν υπάρχει σύστημα...
δασκαλε ο θειος ελεγε οτι στις Ψερρες και τα σακακια μας να κρεμασουμε θα τα ψηφισετε.αφου εφαγε μια πουτσα και δεν βγηκε το 2004 στις επομενες οργανωθηκε και βγηκε πρωτος στις ψερρες και μαλιστα με μονοσταυρια,τωρα στα αρχιδια γιατι εχει να πατησει απο τοτε στις ψερρες,γιαυτο λεω οτι μια ζωη θα ειμαστε μαλακες στην ελλαδα.
Επισκέπτης
Ok...θα δώσω και στίγμα ότι τη σκέφτομαι τη καθαρίστρια λολ....ναι η σουπερμάρκετ τη βλέπω ότι δε θα παίξει πάλι....η ροδίτισα έχει κύκλο πιστεύω...αλλά ελπίζω και άλλοι χεχε...
δικιά μας ? ουκρανίδα φαντάζομαι εννοείς...
ε εντάξει έχω ένα μπαλαντέρ !