Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δασκαλε ο θειος ελεγε οτι στις Ψερρες και τα σακακια μας να κρεμασουμε θα τα ψηφισετε.αφου εφαγε μια πουτσα και δεν βγηκε το 2004 στις επομενες οργανωθηκε και βγηκε πρωτος στις ψερρες και μαλιστα με μονοσταυρια,τωρα στα αρχιδια γιατι εχει να πατησει απο τοτε στις ψερρες,γιαυτο λεω οτι μια ζωη θα ειμαστε μαλακες στην ελλαδα.

ε εντάξει τα ψηφίζουν τα σακάκια γιατί έχουν πέσει τα ρουσφέτια από τους ιδιοκτήτες των σακακίων...

Επισκέπτης
δικιά μας ? ουκρανίδα φαντάζομαι εννοείς...
ε εντάξει έχω ένα μπαλαντέρ !

αλλά το χω ξαναγράψει...
μ αυτές πρέπει να παίζεις με 7-8 ταυτογχρόνως για να προκύψει μία.
Για να παίζεις με 7-8 πρέεπει να ψιλοβγαίνεις με 20
για να ψιλοβγαίνεις με 20 πρέπει κάθε μέρα να την πέφτεις σε καμιά δεκαρία τουλάχιστον...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Το ρωτάω μήπως σου ξεσκαρτάριζα ενδεοχομένως κάτι ενδιαφέρον...αυτό προυποθέτει ότι θα πιουμε
το ρημάδι το καφε...να κάνουμε και μείς μια αβάντα του δασκάλου...ένα τενεκέ λάδι που λέει ο λογος

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε αλλη δουλεια να μην κανουμε?ολη μερα σε γκομενες να την πεφτουμε?θα καταστραφουμε στο τελος

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αυτά που μου λες ..είναι στο ΝΤ-Ν-Α της καταδίωξης....γιατί το λέω αυτό ...
στην Αμερική που έζησα κάποια χρόνια συνηθίζετο το καμάκι του δρόμου...το ειδωλό μας ένας ισπανοαμερικάνος καμάκωνε κάθε μέρα 10 γκόμενες..μιλάμε με τις τσίμπλες στο μάτι....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ηρθαμε στην ελλάδα και καταστραφήκαμε..δεν υπάρχει τέτοιο καμάκι...μόνο μπουζουκοκαμάκι

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε αν περιμενεις να βγαλεις ακρη στα μπουζουκια καηκες.στημενες ειναι ολες οι γκομενες να ξερεις.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Λοιπον και για να παίξω με 20 ...έχουμε και λέμε... θα πώ στο κολλητό να μου έχει 3 γνωριμίες έτοιμες....τό ίδιο και σύ με το συμπάθειο (ούτε κουπόνια να πούλαγα)..θα ζητήσω συστάσεις απο ουκρανίδα που δουλεύει στη πρεσβεία....5-10 ...ουφ δε βγαίνουν τα νουμερα...συστάσεις από τις ρωσίδες στο γυμναστήριο....μπορεί κάποια να είναι ουκρανίδα....κανένα τσατ καλό ουκρανικό? λολ

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Εχω μια μηχανή για τα μπουζούκια...αποδοτική...αλλά θα ξοδευτείς κάπως....το έχω κάνει

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Δε βλέπω απόκριση εδώ και λίγη ώρα...οπότε άλλη φορά

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε που εισαι?θελουμε την  αδεια σου για να συνεχεισουμε.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο δασκαλος επιτρεπει.πες μας το κολπο.

Επισκέπτης
Λοιπον και για να παίξω με 20 ...έχουμε και λέμε... θα πώ στο κολλητό να μου έχει 3 γνωριμίες έτοιμες....τό ίδιο και σύ με το συμπάθειο (ούτε κουπόνια να πούλαγα)..θα ζητήσω συστάσεις απο ουκρανίδα που δουλεύει στη πρεσβεία....5-10 ...ουφ δε βγαίνουν τα νουμερα...συστάσεις από τις ρωσίδες στο γυμναστήριο....μπορεί κάποια να είναι ουκρανίδα....κανένα τσατ καλό ουκρανικό? λολ

για να παιξεις με 20 πρεπει να κάνεις ασύστολα καμάκι.
τώρα τις γνωριμίες από γνωστους μην τις πολυεμπιστευεσαι γιατί οι ουκρανοί όπως γνωρίζουν σε σενα θα γνωρίζουν και σ άλλους...

Επισκέπτης
δασκαλε ιωσηφ...παρακολουθω καιρο τωρα...τα τελευταια για τον ali cara...ειναι για διατριβη...ευγε!!!

καλησπέρα φίλε μου!
σόρυ αλλά έμπλεξα με τους σεξοπεινασμένους μαθητές και σε ξέχασα
έχεις ένα αβαταρ που βγάζει μάτι!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ναι ασύστολο καμάκι είναι ο στόχος μου...αλλά δε θα έχω πολύ χρόνο και επίσης καπου και το ασύστολο έχει το όριο του για να μη φαμέ καιξύλο

Επισκέπτης
Ναι ασύστολο καμάκι είναι ο στόχος μου...αλλά δε θα έχω πολύ χρόνο και επίσης καπου και το ασύστολο έχει το όριο του για να μη φαμέ καιξύλο

θες παρέα "ειδικών προδιαγραφών" από διάφορους τζουτζέδες που ξερουν τα κατατόπια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom