Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
τελικά μάλλον έχεις δίκιο. ϊσως να ήταν πιο φιλικοί γιατί δεν ήμασταν ούτε Τσετσένοι, ούτε Γεωργιανοί, ούτε τίποτα άλλο. Οπότε η Ελλάδα τους φαίνεται πιο εξωτικό μέρος!

Επισκέπτης
Παίδες,
εδώ γενικά πέφτει το ξύλο της αρκούδας σπίτι. Αλλιώς δεν μπορείς να τις κάνεις ζάφτι. Να μου πείτε ρε Μπλάσκε τι ναι αυτά που γράφεις, τι μαλακείες κλπ
Εγώ ξέρω αυτά που βλέπω και βιώνω κάθε μέρα, τώρα αν ζούσα στις Βερσαλίες θα έγραφα για κρινολίννα, πολλυελαίους, κόμητες, μαρκησίες κλπ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Συντροφε Σιφη, επειδη εζησα εξωτερικο, νομιζα οτι στις ανατολικες χωρες του παραπετασματος ειχαν κουλτουρα.
Οι ρουσοι ολοι με ενα βιβλιο ειναι, δεν μπορει κατι θα καταλαβενουνε. Οσο για τους ουκρανους δεν ξερω αλλα καποια κουλτουρα θε ειχαν και αυτοι.

Επισκέπτης
Συντροφε Σιφη, επειδη εζησα εξωτερικο, νομιζα οτι στις ανατολικες χωρες του παραπετασματος ειχαν κουλτουρα.
Οι ρουσοι ολοι με ενα βιβλιο ειναι, δεν μπορει κατι θα καταλαβενουνε. Οσο για τους ουκρανους δεν ξερω αλλα καποια κουλτουρα θε ειχαν και αυτοι.

τι να σου πω? Ξέρω γω τι διαβάζουν? Την Μανίνα, Σούπερ Κατερίνα, Μπλέκ? Μικρό ήρωα ? το Αγόρι? Εν πάση περιπτώση δεν έχουν ιδέα! Κάτι μάθανε τότε που κερδέψαμε στα ποδόσφαιρα κι από τις ταινίες (αλέξανδρος, τροία, Σπάρτη) Ζα απ το παχνί!

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Σας χαιρετώ προς το παρόν. Παράκληση: όταν γυρίσω μετά απο τρεις ώρες, μην έχετε φτάσει στη σελίδα 567 και πρέπει να διαβάζω τόσες σελίδες για να σας φτάσω :rockon:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16

Εγώ πάντως έχω διαπίστώσει, αντίθετα, ότι οι γνώσεις τους για Ελλάδα είναι επαρκείς.
Βέβαια γνωρίζω μόνο από Οντέσσα και Νότια (παραθαλάσσια) Ουκρανία που είναι μάλλον λογικό να ξέρουν για την χώρα μας.
Είναι γεγονός πάντως ότι όσοι τελείωσαν σχολείο ΠΡΙΝ την παρεστρόϊκα είναι σαφώς περισσότερο μορφωμένοι από τους υπόλοιπους.

Επισκέπτης
Εγώ πάντως έχω διαπίστώσει, αντίθετα, ότι οι γνώσεις τους για Ελλάδα είναι επαρκείς.
Βέβαια γνωρίζω μόνο από Οντέσσα και Νότια (παραθαλάσσια) Ουκρανία που είναι μάλλον λογικό να ξέρουν για την χώρα μας.
Είναι γεγονός πάντως ότι όσοι τελείωσαν σχολείο ΠΡΙΝ την παρεστρόϊκα είναι σαφώς περισσότερο μορφωμένοι από τους υπόλοιπους.

ξέρω γω για κει τι να πω, δεν έχω συχνάσει πιθανόν...εκεί έιχε και πολλούς έλληνε ςπριν την επανάσταση βέβαια...

Επισκέπτης
ξέρω γω για κει τι να πω, δεν έχω συχνάσει πιθανόν...εκεί έιχε και πολλούς έλληνε ςπριν την επανάσταση βέβαια...

Γενικά το ενδιαφέρον τους είναι να πάρουν μεγάλο αμάξι, διαμέρισμα, γούνες, κλπ κλπ
Όχι ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που διαβάζουν, διαβάζουν αλλά προφανώς μαλακείες...

Επισκέπτης
Γενικά το ενδιαφέρον τους είναι να πάρουν μεγάλο αμάξι, διαμέρισμα, γούνες, κλπ κλπ
Όχι ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που διαβάζουν, διαβάζουν αλλά προφανώς μαλακείες...

ρε γαμώτο.
Εδώ βλέπω δίπλα η Σαμάνθα από Βριλλησού αγρεύει και κάναν πελάτη, εσάς τους μαλάκες τι να σας κάνω?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ναι έτσι είναι. Άλλωστε όλες οι παραθαλάσσιες πόλεις ήταν πρώην ελληνικές αποικίες και είναι λογικό να ξέρουν οι κάτοικοι την ιστορία της πόλης τους. Για την Οντέεσα δεν το συζητώ καν. Στη Συμφερούπολη το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής ηλ. ενέργειας λέγεται "Эллада".
Τα προ-παρεστροϊκα σχολικά βιβλία που έχω διάβάσει, έχουν πολλές αναφορές στην αρχαία Ελλάδα.
Τώρα το τι παίζεται πιο βόρεια το αγνοώ.

Επισκέπτης
Ναι έτσι είναι. Άλλωστε όλες οι παραθαλάσσιες πόλεις ήταν πρώην ελληνικές αποικίες και είναι λογικό να ξέρουν οι κάτοικοι την ιστορία της πόλης τους. Για την Οντέεσα δεν το συζητώ καν. Στη Συμφερούπολη το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής ηλ. ενέργειας λέγεται "Эллада".
Τα προ-παρεστροϊκα σχολικά βιβλία που έχω διάβάσει, έχουν πολλές αναφορές στην αρχαία Ελλάδα.
Τώρα το τι παίζεται πιο βόρεια το αγνοώ.

Το...Χάος !

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μεγα διδασκαλε Σιφη, τρομαζω ετσι οπως τα περιγραφεις, δλδ ολα σκατα στην Ουκρανια.
Εντεξη κατι ειχα υποψιασθει αλλα τοσοοοο χαλια! Χαρας την υπομονη σου δασκαλε.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μεγα διδασκαλε Σιφη, τρομαζω ετσι οπως τα περιγραφεις, δλδ ολα σκατα στην Ουκρανια.
Εντεξη κατι ειχα υποψιασθει αλλα τοσοοοο χαλια! Χαρας την υπομονη σου δασκαλε.

Λεφτά, λεφτά, λεφτά, λεφτά, λεφταααααααααααααααααααααααά :rockon:

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Γράψε λάθος! Αν τα διαβάζανε κι αυτά κάτι θαχανε μάθει...Δεν βλέπεις εμένα?

Για να χωνέψουμε το παράδοξο πρέπει να δούμε το θέμα αλλιώς. Η κακή, φτωχή νοοτροπία υπερβαίνει την κάθε γενική γνώση. Άν δεν υπάρχει ελευθερία δεν υπάρχει αρετή. Όσο και να μπουκώσεις πληροφορία έναν ανελεύθερο λαό, αυτό δεν λειτουργεί παρα μόνο τυπικά. Διάβαζαν γιατί δεν μιλούσαν. Είναι μία συνήθεια. Χωρίς σκοπό. Η θέση τους ήταν προαποφασισμένη. Δεν έχεις βιώσει τον τυπικά αγγράματο αλλά παραδοσιακά ελέυθερο τύπο στην παλιότερη Ελλάδα, που μπορoύσε να σε εκπλήξει με το κοινωνικό, πολιτικό και φιλοσοφικό του πνεύμα; Τον ατίθασο αληθινό λαϊκό μάγκα; Εκεί τον αντίστοιχο, τον ψοφήσανε στα Γκούλαγκ. Εδώ ξέφευγε κάποιος κόσμος διανοητκά, γιατί αν και το κατεστημένο πολύ το ήθελε, ήταν πολύ χαβαλέ για να οργανώσει μαζική πλύση εγκεφάλου όπως εκεί. Ξέρεις, εδώ σε πάει με την διαφθορά. Τουλάχιστο πουλιέσαι αλλά κονομάς. Εκεί πουλιούνται για τυπικές φτηνές μαλακίες. Οι ανάγκες των παραδοσιακά καταπιεσμένων και προπαγανδισμένων είναι απλές και βασικές. Δεν νιώθουν την ανάδειξη παρα μόνο φτηνά, υλικά. Ποτέ προσωπικά ή ηθικά. Δεν ξέρουν κάν τι δυνατά εργαλεία είναι αυτά, (ατομικός προσδιορισμός, αυτοσεβασμός, ανθρώπινη αλληλεγγύη, πραγματική εργασία) και για να αισθάνονται άνθρωποι, αλλά και για να τα οικονομήσουν στα σταθερά και αλήθεια. Βασικά μιλάμε για δουλικά. Ήταν Τσάρος, έγεινε κομμισάριος, και τώρα Δολάριος. Για αυτό και είναι εντυπωσιακή η μαζική προθυμία των κατα τα άλλα εκπληκτικής ομορφιάς και τυπικής αξιοσύνης πολλές φορές γυναικών απο εκέι να ξεπουληθούν με τη μία ευκαιρία. Δεν αυτοκοστολογούνται γιατί δεν έχουν μεζούρα. Θέλω να πάρω σπίτι + είμαι ωραίο μουνί = πάω μπουρδέλο. Ρε κορίτσια, λίγη φαντασία; Κάποιο άλλο πλάνο; Δηλαδή αν η μουνάρα η κόρη της λάντζας δούλευε με τη μάνα στην ταβέρνα, δεν θα την εκτιμόύσε πολύς κόσμος και θα γούσταρε να την πάρει να την βάλει σε οικογένεια και σπίτι που θα γινότανε δικό της; Τόσο απλά. Ας πούμε εδώ μία ωραία φιλόδοξη γκόμενα γίνεται ''μοντέλο'' και τα κονομάει γαμώμενη με πλούσια συγκαλλυμένη βίζιτα. Εκεί είναι ποιο ωμά τα πράγματα, μεγάλη η ύπαρξη νέων ωραίων γυναικών, λαικίζει το θέμα. Δεν πέρασε ποτέ μαζικά ο παλιός Ευρωπαικός πολιτισμός εκεί. Ακόμα και η ζωή είναι φθηνή. Κρίμα, είναι θλιβερό. Τόση καλή πρώτη ύλη, θα μπορούσαν να θωράκιζαν την Ευρώπη. Βέβαια μην γελιόμαστε, αυτό μεθοδεύεται για όλους μας. Πρακτικά σε αυτές τις ποιθήνιες μάζες και στα χαρακτηριστικά τους διαφένεται το σχεδιασμένο μέλλον όλων των μη προνομιούχων της Δύσης, και χειρότερα. Να μπορείς να πετάς διαστημόπλοιο, και ταυτόχρονα να είσαι ικανοποιημένος με ένα μπουκάλι αλκοόλ ή χάπια, ένα διαμέρισμα και μια πουτάνα για γυναίκα. Κάντους όλη την δουλειά και τσίμπα ένα αρχίδι. Συμφέρει τρελά λέμε! Δεν είναι τυχαίο ότι βγήκανε τόσα Λίαρ Τζέτ εκεί.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Έκλεισε το θεματάκι, μάγκες...

Ο ρόπαλος σας λέει, με κομψό τρόπο είναι η αλήθεια, ότι τα ωραία σας μάτια, η επιβλητική κορμοστασιά σας και η Ελληνική ψυχάρα σας,  θα εκτιμηθεί από τις ταλαίπωρες Ουκρανές ανάλογα με το αντίτιμο που θα σπρώξετε...
Όσο περισσότερα χώσετε, τόσο πιο πολλά κιλά μουνί θα αγοράσετε...

Χρόνια πολλά  :sunglasses:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απάντησις:

Για ρώσσους δεν είμαι ειδικός, εντάξει ξέρω αλλά περισσότερα στον Δημητράκη γιατί αυτοί ίσως να μην είναι τόσο γκάου.
Για ουκρανούς:

Δεν έχουν ιδέα!
Ήτοι δεν έχουν ιδέα τι εστί ελλάδα, ελληνικός πολιτισμο΄ς, Ρωμαική αυτοκρατορία (αυτό που βαφτίσαν Βυζάντιο για να μην καταλαβαίνετε) κτλ. Για να καταλάβεις πάλι χθες το βράδυ βγήκα και με ρωτούσαναν είμαι άραβας! Είπα όχι, Ά τσετσένος μου λέουν τότε. Φίλε μιλάμε είναι 99% γκα γκα. Δεν μαθαίναν τίποτα σχολείο (ότι κάναν στην Ελλάδα μετά το 81 τώρα ασε μας, πάρε ένα παιδί της 6ης  γυμνασίου και ρώτα το να δούμε τι θα σου πει)
Κάτι πουτάνες που τις γαμούνε έλληνες αυτές γουστάρουν. Γιατί? Γιατί είναι φιλότιμοι, τις ταίζουν τις ποτίζουν και ΔΕΝ τις βαράνε. Αυτοί όλοι μόνο με κλωτσομπουνίδια φοβούνται...
το ιδιο και στη Ρωσσια Ιωσηφ.για την Ουκρανια δεν ξερω αλλα εδω την Ελλαδα την εχουνε συνδεσει με την αρχαια Ελληνικη μυθολογια που μπορω να πω οτι την ξερουνε αρκετα καλα!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Παω πασο μαγκες μου.
παντως μοσχα που πηγα για σοβαρους λογους φετος δυο φορες δεν τα εκοψα και τοσο πολυ ασχημα
Απο κουλτουρα δεν το συζητω και δεν χαλαω την αποψη μου, οτι και να λετε. Λεπτομεριες δεν θα πω, ειναι προσωπικα δεδομενα μου.
Για ουκρανια δεν ξερω. Μια ουκρανιδα που συνεργαστικα τον αυγουστο μαζι της, ειχα ολα τα τυπικα χαρακτηριστικα που περιγραψατε, αλλα χαζη δεν ητανε και ειχε κουλτουρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom