Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τι ειναι το πατρώο ημερολόγιο;

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Οι παλαιομερολογιτες ΓΟΧ  :jerking:
Αλλα και εμεις του νεου :jerking:

Επισκέπτης
Τι ειναι το πατρώο ημερολόγιο;

Εν προκειμένω το πατρώο εορτολόγιο.
Πρόσεξε υπάρχουν δύο τρόποι προσδιορισμού του χρόνου δηλαδή σήμερα όχι τι μέρα είναι, πχ Πέμπτη αλλά πόσο του μηνός είναι πχ 25 που στην πραγματικότητα δεν είναι , αλλά είναι ακόμη 12 Δεκεμβρίου. Πάμε:
Το ένα είναι το Ιουλιανό ημερολόγιο, το οποίο είχε θεσπιστεί από τον Ιούλιο Καίσαρα. Είναι το ημερολόγιο όλων των Ρωμαικών κτήσεων. Από την πλύση εγκεφάλου που σου χαν κάνει σχολείο πιθανώς έχεις μείνει με την ιδέα ότι οι Ρωμαίοι ήσαν ειδωλολάτρες. Παπαριές! Ο χριστιανισμός ήταν η επίσημη (και μόνη!) θρησκεία του Ρωμαικού κράτους που έφτανε από Ανατολή σε Δύση. Κρατησέ το αυτό.
Γρηγοριανό είναι η βελτίωση του Ιουλιανού ημερολογίου που έγινε από τον πάπα Γρηγόριο αλλά πάει 13 μέρες πιο μετά από το Ιουλιανό γι αυτό και σήμερα είναι 25 Δεκεμβρίου (μέγα λάθος).

Η αντιμετάθεση της ημερομηνίας αυτής έγινε στην Ελλάδα πριν εκατό χρόνια. Δηλαδή ξυπνήσανε ένα πρωί και έιπανε σήμερα δεν είναι πρώτη του μηνός αλλά 14. Μέχρι εδώ καλά.

Σε ΟΛΑ όμως τα ορθόδοξα κράτη εορτάζουν τα χριστού γεννα με το παλαιό εορτολόγιο. Ήτοι όχι  στις 25 Δεκεμβρίου αλλά 13 μέρες αργότερα. Γι αυτό και τα Χριστούγεννα σε Ρωσσίες και ουκρανίες πέφτουν ΜΕΤΑ το νέον έτος

Λέγεται δε πατρώο γιατί αυτό είναι το ημερολόγιο των ρωμιών που κάνανε κουμάντο σε όλο τον κόσμο, που αυτό είσαι και αυτό φοβούνται οι πουσταράδες οι βάρβαροι μπας και το ξαναθυμηθείς και ξαναανακαλύψεις τι είσαι και τι μπορείς να κάνεις...

Με τιμή
Ιωσήφ  

Επισκέπτης
Εν προκειμένω το πατρώο εορτολόγιο.
Πρόσεξε υπάρχουν δύο τρόποι προσδιορισμού του χρόνου δηλαδή σήμερα όχι τι μέρα είναι, πχ Πέμπτη αλλά πόσο του μηνός είναι πχ 25 που στην πραγματικότητα δεν είναι , αλλά είναι ακόμη 12 Δεκεμβρίου. Πάμε:
Το ένα είναι το Ιουλιανό ημερολόγιο, το οποίο είχε θεσπιστεί από τον Ιούλιο Καίσαρα. Είναι το ημερολόγιο όλων των Ρωμαικών κτήσεων. Από την πλύση εγκεφάλου που σου χαν κάνει σχολείο πιθανώς έχεις μείνει με την ιδέα ότι οι Ρωμαίοι ήσαν ειδωλολάτρες. Παπαριές! Ο χριστιανισμός ήταν η επίσημη (και μόνη!) θρησκεία του Ρωμαικού κράτους που έφτανε από Ανατολή σε Δύση. Κρατησέ το αυτό.
Γρηγοριανό είναι η βελτίωση του Ιουλιανού ημερολογίου που έγινε από τον πάπα Γρηγόριο αλλά πάει 13 μέρες πιο μετά από το Ιουλιανό γι αυτό και σήμερα είναι 25 Δεκεμβρίου (μέγα λάθος).

Η αντιμετάθεση της ημερομηνίας αυτής έγινε στην Ελλάδα πριν εκατό χρόνια. Δηλαδή ξυπνήσανε ένα πρωί και έιπανε σήμερα δεν είναι πρώτη του μηνός αλλά 14. Μέχρι εδώ καλά.

Σε ΟΛΑ όμως τα ορθόδοξα κράτη εορτάζουν τα χριστού γεννα με το παλαιό εορτολόγιο. Ήτοι όχι  στις 25 Δεκεμβρίου αλλά 13 μέρες αργότερα. Γι αυτό και τα Χριστούγεννα σε Ρωσσίες και ουκρανίες πέφτουν ΜΕΤΑ το νέον έτος

Λέγεται δε πατρώο γιατί αυτό είναι το ημερολόγιο των ρωμιών που κάνανε κουμάντο σε όλο τον κόσμο, που αυτό είσαι και αυτό φοβούνται οι πουσταράδες οι βάρβαροι μπας και το ξαναθυμηθείς και ξαναανακαλύψεις τι είσαι και τι μπορείς να κάνεις...

Με τιμή
Ιωσήφ  

Τώρα τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί οι ρωσσο-ουκρανοί με τους Ρωμιούς. Πρόσεξε :
Οι Ρωμιοί ήσαν κονομημένοι. Σιγά μην πηγαίνανε φαντάροι! Οι Ρως τα αφεντικά δηλαδή από την Σκανδιναυία όλων αυτώ ν των Σκυθών ήτανε οι μισθοφόροι της ανατολικής Ρωμαικής ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. Γι αυτό και έχουν πάρει την θρησκεία και το ημερολόγιο, το δικό μας. 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μεγα διδασκαλε Σιφη
Σορρυ που απαντησα εγω στον συμμαθητη μου Enforcer, δεν ηξευρα οτι ευρισκεσε εντος της αιθουσης.

Επισκέπτης
Τώρα τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί οι ρωσσο-ουκρανοί με τους Ρωμιούς. Πρόσεξε :
Οι Ρωμιοί ήσαν κονομημένοι. Σιγά μην πηγαίνανε φαντάροι! Οι Ρως τα αφεντικά δηλαδή από την Σκανδιναυία όλων αυτώ ν των Σκυθών ήτανε οι μισθοφόροι της ανατολικής Ρωμαικής ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. Γι αυτό και έχουν πάρει την θρησκεία και το ημερολόγιο, το δικό μας. 

Γι αυτό και μεις καλώς ή κακώς έχουμε Ρωμαικά ήθη και έθιμα . Δεν παντρευόμαστε την αδερφή μας, ούτε μας φαίνεται φυσιολογικό κάποιος να γαμά ένα παιδάκι, ή να μπαίνει ένας ωραίος άνδρας μέσα και να λέμε τι ωραίος που είναι ή να πιστεύουμε ότι υπάρχει έρωτας μεταξύ ανδρών, εραστής και ερώμενος κτλ, κτλ

Επισκέπτης
Μεγα διδασκαλε Σιφη
Σορρυ που απαντησα εγω στον συμμαθητη μου Enforcer, δεν ηξευρα οτι ευρισκεσε εντος της αιθουσης.

μην ανησυχείς
όπως είχα ξαναγράψει είχα δάσκαλο τον Νταλάνο στα δημοκρατικά θρανία...

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
είναι του κώλου γενικά το μαγαζί αυτό. κοίτα για να καταλαβαίνουμε για τι μιλάμε ουσιαστικά απευθύνεται σε ανθρώπους ξένους που δεν έχουν ιδέα από Ουκραίνα. Άμα σου πω ότι έχω να πάω 4 χρόνια θα το πιστέψεις? Εντάξει ορισμένες φο΄ρες έχει τοπ μουνιά αλλά συνήθως είχανε χιλιόμετρα πάνω και η μονέδα που ζητάγανε πολύ.

Καλημέρα και από εμένα Ιωσήφ και Καλά Χριστούγεννα, όπως τα γιορτάζουμε στο Ελλάντα. Δυστυχώς ανήκω μάλλον στην κατηγορία των τουριστών που δεν ανακάλυψαν άλλο μαγαζί καλύτερο σε ποσότητα και ποιότητα από το παλάτι. Πάντως οφείλεις να ομολογήσεις οτι μερικά κορίτσια ήταν αεροπλανικά εκεί. Και λόγω οτι πολλοί τουρίστες εκεί είναι απλά για να βλέπουν, ισχύει  το γνωστό σενάριο που όσο περνάει η ώρα, τόσο πε΄φετι η τιμή.

Απο κει και πέρα, τα κορίτσια στη μαγική χώρα είναι σαν τα πετρελαιοκίνητα ταξί: Έχουν πολλά χιλιόμετρα αλλά για σερβις μηχανής, τοσκέφτονται μετά τα 500.000 χλμ. Όχι σαν τα ελληνικά βενζινοκίνητα που κάθε 10000 πάνε για λάδια, φίλτρα κλπ :rockon:

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
εντάξει, βάλε μου και συ κάνα δύσκολο!
Τί δύσκολο ρε Ιωσήφ? Μού ρίχνεις προφανώς και παίζεις σε άλλο level , το παραδέχομαι (αν και έχω σπάσει το κεφάλι μου να καταλάβω για ποιο Πουτάνα κλαμπ αναφέρεσαι...). Που θα πάει, θα το βρω, δεν γίνεται

Επισκέπτης
Καλημέρα και από εμένα Ιωσήφ και Καλά Χριστούγεννα, όπως τα γιορτάζουμε στο Ελλάντα. Δυστυχώς ανήκω μάλλον στην κατηγορία των τουριστών που δεν ανακάλυψαν άλλο μαγαζί καλύτερο σε ποσότητα και ποιότητα από το παλάτι. Πάντως οφείλεις να ομολογήσεις οτι μερικά κορίτσια ήταν αεροπλανικά εκεί. Και λόγω οτι πολλοί τουρίστες εκεί είναι απλά για να βλέπουν, ισχύει  το γνωστό σενάριο που όσο περνάει η ώρα, τόσο πε΄φετι η τιμή.

Απο κει και πέρα, τα κορίτσια στη μαγική χώρα είναι σαν τα πετρελαιοκίνητα ταξί: Έχουν πολλά χιλιόμετρα αλλά για σερβις μηχανής, τοσκέφτονται μετά τα 500.000 χλμ. Όχι σαν τα ελληνικά βενζινοκίνητα που κάθε 10000 πάνε για λάδια, φίλτρα κλπ :rockon:

άντε πάαινε Μπίνγκο!

Επισκέπτης
Τί δύσκολο ρε Ιωσήφ? Μού ρίχνεις προφανώς και παίζεις σε άλλο level , το παραδέχομαι (αν και έχω σπάσει το κεφάλι μου να καταλάβω για ποιο Πουτάνα κλαμπ αναφέρεσαι...). Που θα πάει, θα το βρω, δεν γίνεται

Όχι αυτό το εγγυώμαι είναι αδύνατον! Κοίτα το μαλάκισα και γω χθες και πήγα αλλόυ αλλά σήμερα απαξάπαντος. Πρέεπι να ρθεις από δω να σε πάρω θα σ αρέσει καλύτερα τιμαί λογικώτεραι...μουνιά καλύτερα

Επισκέπτης
Όχι αυτό το εγγυώμαι είναι αδύνατον! Κοίτα το μαλάκισα και γω χθες και πήγα αλλόυ αλλά σήμερα απαξάπαντος. Πρέεπι να ρθεις από δω να σε πάρω θα σ αρέσει καλύτερα τιμαί λογικώτεραι...μουνιά καλύτερα

ω ρε πούστη μου. όξω είναι -7. θέλω να βγω και το σκέφτομαι...

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Καλά εγώ μάλλον θα ανέβω για Σ-Κ μέσα στον Γενάρη, οπότε θα συναντηθούμε να μιλήσουμε για ...σοβαρά θέματα! Θα βρεθούμε άρχοντα όπως και δήποτε. Όσο για το μαγαζί που είπες, ξέρεις τι γίνεται? Όταν ασχολήθηκα με αυτό, επειδή το άκουσα οτι έχει και καζίνο κλπ, νόμισα οτι ήταν σαν το αρένα, οπότε δεν πήγα. Αλλά αφού εσυ μου το προτείνεις, θα πρέπει να το τσεκάρω ιδίοις όμμασι, σωστά???

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Συντροφε Σιφη, μια ερωτησης.
Γενικα οι ρωσο-ουκρνοι μας πανε?

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0

Αν και ο Ιωσήφ θα σου πει περισσότερα, μπορώ να σε βεβαιώσω οτι όταν άκουγαν για Ελλάδα, ήταν πιο φιλικοί...σε γενικές γραμμές έτσι?

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Πάντως το thread σκίζει...11 μέλη και 16 επισκέπτες! Κανείς δεν ασχολείται με γαλοπούλεσ και μεσημεριανό τραπέζι μου φαίνεται, όλοι στο site είναι!!!!!!!

Επισκέπτης

Απάντησις:

Για ρώσσους δεν είμαι ειδικός, εντάξει ξέρω αλλά περισσότερα στον Δημητράκη γιατί αυτοί ίσως να μην είναι τόσο γκάου.
Για ουκρανούς:

Δεν έχουν ιδέα!
Ήτοι δεν έχουν ιδέα τι εστί ελλάδα, ελληνικός πολιτισμο΄ς, Ρωμαική αυτοκρατορία (αυτό που βαφτίσαν Βυζάντιο για να μην καταλαβαίνετε) κτλ. Για να καταλάβεις πάλι χθες το βράδυ βγήκα και με ρωτούσαναν είμαι άραβας! Είπα όχι, Ά τσετσένος μου λέουν τότε. Φίλε μιλάμε είναι 99% γκα γκα. Δεν μαθαίναν τίποτα σχολείο (ότι κάναν στην Ελλάδα μετά το 81 τώρα ασε μας, πάρε ένα παιδί της 6ης  γυμνασίου και ρώτα το να δούμε τι θα σου πει)
Κάτι πουτάνες που τις γαμούνε έλληνες αυτές γουστάρουν. Γιατί? Γιατί είναι φιλότιμοι, τις ταίζουν τις ποτίζουν και ΔΕΝ τις βαράνε. Αυτοί όλοι μόνο με κλωτσομπουνίδια φοβούνται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom