Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Παω πασο μαγκες μου.
παντως μοσχα που πηγα για σοβαρους λογους φετος δυο φορες δεν τα εκοψα και τοσο πολυ ασχημα
Απο κουλτουρα δεν το συζητω και δεν χαλαω την αποψη μου, οτι και να λετε. Λεπτομεριες δεν θα πω, ειναι προσωπικα δεδομενα μου.
Για ουκρανια δεν ξερω. Μια ουκρανιδα που συνεργαστικα τον αυγουστο μαζι της, ειχα ολα τα τυπικα χαρακτηριστικα που περιγραψατε, αλλα χαζη δεν ητανε και ειχε κουλτουρα
Για να χωνέψουμε το παράδοξο... Όσο και να μπουκώσεις πληροφορία έναν ανελεύθερο λαό, αυτό δεν λειτουργεί παρα μόνο τυπικά. Διάβαζαν γιατί δεν μιλούσαν. Είναι μία συνήθεια. Χωρίς σκοπό.

Η απάντηση σου δώθηκε πρακτικά απο εκείνη την γνωριμία τον Αύγουστο, αλλά την παραβλέπεις. Είπες, δεν ήταν χαζή και είχε κουλτούρα, αλλά τα χαρακτηριστικά τυπικά όπως τα λένε Ιωσήφ & Δημητράκης. Μα μιλούν για άθλια χαρακτηριστικά ανθρώπινης ποιότητας. Άρα η κουλτούρα επίπλαστη.

Επίσης η Μόσχα είναι πόλη κράτος, χρειάζονται έγγραφη άδεια οι ίδιοι οι υπόλοιποι Ρώσοι πολίτες για να πάνε επίσκεψη εκεί! Μοναδικό παγκοσμίως! Δεν μιλάμε για άλλη πόλη αλλά για άλλη τάξη πολιτών. Σίγουρα εκεί είδες καλή βιτρίνα. Ειδικά συναντώντας ανθρώπους γύρω απο διεθνείς συνεργασίες ίσως. Μην χαλάς την αποψή σου, αλλά κράτα μικρό καλάθι.

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Ροπαλοφόρε, συγνώμη αλλά διαφωνώ μαζί σου. Όλα οσα περιγράφεις, αν βγάλουμε εθνικούς ή γεωγραφικούς προσδιορισμούς εφαρμόζουν σε όλες σχεδόν τις χώρες, ανατολικές ή δυτικές. Όσο για την μη τυπική σοφία, αυτή που δε διδάσκεται σε σχολεία όπως περιγράφεις περί της γνήσιας μαγκιάς και λεβεντιάς, αυτή τη συναντάς σε όλες τις χώρες (καλά, εξαιρώ τους ηλίθιους Αμερικάνους) σε μεγαλύτερες όμως ηλικίες. Οι αριστεροί που κάποτε ξέφευγαν εδώ, τώρα έχουν πιάσει τα τρελά πόστα (και καλά, το ρημάδι το Πολυτεχνείο μέσα πρέπει να χώραγε τουλάχιστον 100.000 άτομα το 73!!!)Για πήγαινε ουκρανική επαρχία να δεις πως είναι κάποιοι γέροντες, όπως και στην Ελλάδα βέβαια. Το φιλοσοφικό πνεύμα καλλιεργείται με εμπειρίες (κακουχίες και συνθήκες επιβίωσης γενικά) και όχι με την ελληνική κληρονομιά. Οι Έλληνες παπούδες είναι σοφότεροι από όλους αυτούς που τώρα ε΄νια στα πάνω τους στο μπουρδέλο μας που το λέμε Ελλάδα. Για πιάσε τη νέα γενιά εδώ και συζήτα τους, να δεις πόσα κοινά έχουν με την Ουκρανική νεολαία. τα κοριτσάκια εδώ διαβάζουν τα κωλοπεριοδικά για το πως και πόσο προκλητικά ζουν οι πλούσιοι (λαμόγια) στην Αθήνα και λένε: γιατί να μη ζω και εγώ έτσι? Οπότε απλά γίνονται βίζιτες από τα 15 τους (ναι, ξέρω τέτοιες περιπτώσεις, με τη συγκατάθεση των γονιών τους). Απλά στην Ουκρανία, η ποιότητα έιναι καλύτερη, και η ποσότητα σαφως μεγαλύτερη.

Αυτά, και πάντα φιλικά, χωρίς διάθεση τσακωμού.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επίσης η Μόσχα είναι πόλη κράτος, χρειάζονται έγγραφη άδεια οι ίδιοι οι υπόλοιποι Ρώσοι πολίτες για να πάνε επίσκεψη εκεί! Μοναδικό παγκοσμίως! Δεν μιλάμε για άλλη πόλη αλλά για άλλη τάξη πολιτών. Σίγουρα εκεί είδες καλή βιτρίνα.
σε ολη τη Ρωσσια για τους Ρωσσους πολιτες η διελευση δεν ειναι ελευθερη!εγγραφη αδεια δεν χρειαζεσαι.αλλα αν εισαι πανω απο 90 μερες πρεπει να πας στο αστυνομικο τμημα να κανεις προσωρινη Ρεγκιστρατσια.παλια αυτο επρεπε να το κανεις μεσα σε 3 μερες!βεβαια εμας που εχουμε στα διαβατηρια σφραγγιδα μονιμου κατοικου Αγιας Πετρουπολης δεν μας πολυ κολανε γι αυτο το θεμα.για τους ξενους ειναι χειροτερα πρεπει σε 3 μερες να εχουν κανει Ρεγκιστρατσια.παντος σε παραμεθοριες περιοχες και σε κλειστες πολεις πρεπει να παρεις αδεια για να πας.αλλου ειναι ευκολο αλλου σχεδον αδυνατον!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ροπαλοφόρε, συγνώμη αλλά διαφωνώ μαζί σου. Όλα οσα περιγράφεις, αν βγάλουμε εθνικούς ή γεωγραφικούς προσδιορισμούς εφαρμόζουν σε όλες σχεδόν τις χώρες, ανατολικές ή δυτικές. Όσο για την μη τυπική σοφία, αυτή που δε διδάσκεται σε σχολεία όπως περιγράφεις περί της γνήσιας μαγκιάς και λεβεντιάς, αυτή τη συναντάς σε όλες τις χώρες (καλά, εξαιρώ τους ηλίθιους Αμερικάνους) σε μεγαλύτερες όμως ηλικίες. Οι αριστεροί που κάποτε ξέφευγαν εδώ, τώρα έχουν πιάσει τα τρελά πόστα (και καλά, το ρημάδι το Πολυτεχνείο μέσα πρέπει να χώραγε τουλάχιστον 100.000 άτομα το 73!!!)Για πήγαινε ουκρανική επαρχία να δεις πως είναι κάποιοι γέροντες, όπως και στην Ελλάδα βέβαια. Το φιλοσοφικό πνεύμα καλλιεργείται με εμπειρίες (κακουχίες και συνθήκες επιβίωσης γενικά) και όχι με την ελληνική κληρονομιά. Οι Έλληνες παπούδες είναι σοφότεροι από όλους αυτούς που τώρα ε΄νια στα πάνω τους στο μπουρδέλο μας που το λέμε Ελλάδα. Για πιάσε τη νέα γενιά εδώ και συζήτα τους, να δεις πόσα κοινά έχουν με την Ουκρανική νεολαία. τα κοριτσάκια εδώ διαβάζουν τα κωλοπεριοδικά για το πως και πόσο προκλητικά ζουν οι πλούσιοι (λαμόγια) στην Αθήνα και λένε: γιατί να μη ζω και εγώ έτσι? Οπότε απλά γίνονται βίζιτες από τα 15 τους (ναι, ξέρω τέτοιες περιπτώσεις, με τη συγκατάθεση των γονιών τους). Απλά στην Ουκρανία, η ποιότητα έιναι καλύτερη, και η ποσότητα σαφως μεγαλύτερη.

Αυτά, και πάντα φιλικά, χωρίς διάθεση τσακωμού.

Γιατί τσακωμού; Απόψεις λέμε. Αλίμονο.
Κοίτα, είπα ότι και παγκοσμίως η πρόθεση είναι να πάμε όλοι στην ηλίθια κατανάλωση και μηδενική προσωπικότητα. Δεν το έγγραψα στο τέλος του αρχικού πόστ; Αλλά αυτοί είναι μαζικά φορμαρισμένοι απο παλιά. Ποτέ κανένας απο εμάς δεν έχει βιώσει τέτοιες απαγορεύσεις που δέχονται αυτοί ακόμα και σήμερα. Είδες τι γίνεται με τις ελεύθερες μετακινήσεις, έγγραψε ακριβώς ο Δημητράκης. Γενικά έχουν μία δουλική αθλιότητα ποτισμένη με φτηνή βότκα που υποβόσκει στο σκληρό κρύο μοναχικό κυτταρό τους, που βγαίνει πεντακάθαρα μόλις τους βιώσεις πραγματικά. Αρχικά έχουν ωραίο εφέ, εμφάνιση, γνώσεις κλπ. Παραμύθι κατ εμέ, εσύ κάνε την πορεία σου. Παίζει ρόλο και η πολιτική παράδοση, η δικιά μας νεολαία τα έσπασε, παρότι τρώει το ίδιο χόρτο. Καλές γιορτές σε όλους!

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Παρατήρηση 1: ¨οταν μιλάω για ποσότητα και ποιότητα, αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στο νιμού.
Παρατήρηση 2: με πόσα ονόματα μπαίνεις??????  :think: :think: :think:

Συμπέρασμα: Πρέπει να πάμε (ξαναπάμε) όλοι μαζί στη χώρα για να το συζητηουμε διεξοδικά το θέμα :dancing:

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Τί γίνεται, κάνουν πουλάκια τα μάτια μου????

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Παρατήρηση 1: ¨οταν μιλάω για ποσότητα και ποιότητα, αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στο νιμού.
Παρατήρηση 2: με πόσα ονόματα μπαίνεις??????  :think: :think: :think:

Συμπέρασμα: Πρέπει να πάμε (ξαναπάμε) όλοι μαζί στη χώρα για να το συζητηουμε διεξοδικά το θέμα :dancing:

Ναι, πρέπει να το ξαναελέγξουμε μουνολογικώς, ποτέ δεν πάει χαμένος κόπος!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Φιλοι μου καλοι, σας ειπα πριν για προσωπικα μου δεδομενα που δεν μπορω να κοινοποισω.
Κατα καποιον τροπο εκπαιδευτικα για να γυριζω και να μυριζω. Δλδ δεν πηγα σαν ζωο στη Μοσχα.
ηξερα τι παιζει, αυτα που λεει η Δημητακης ειναι εν μερη η αληθεια. Δεν εχουνε τα χωραφια τους ελευθερα και μπαστε σκυλοι αλεσται και αλεστικα μην δωσετε ( Ελλαδισταν πχ).

Η Ρωσια ειναι ενα κατα καποιον τροπο στρατοκαρτουμενο-αστυνομευομαινο κρατος. Ειναι τεραστια και στο μεγαλυτερο μερος της αρραιοκατοικημενη. Υπαρχη σε πολλες κρατικες λειτουργιες και κοινονικους θεσμους, ενα πνευμα παλαιων ημερων ( εμενα προσωπικα δεν με χαλαει)
Αν δειτε τα πολεμικα καταφυγια διασπαρτα σε ολη τη Μοσχα ( αν ηστε εκπαιδευμενοι νατα δειτε) θα παθετε πλακα.Για τους αορατους λειτουργους δεν πρεπει να μιλησω. Αλλα τα αμερικανακια ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.
Οσο για την κουλτουρα θα πρεπει να εισαι πολυ αντικουμουνιστης ή φασιστας, για να μην την δεις. Ειναι τελειος δικια τους και εμεις οι "δυτικοι" δεν μπορουμε να την κατανοησουμε ακριβως. Αν καταλεβεναν οι Γερμανοι ακριβως τους Ρωσσους, θα ειχανε μεινει στη χωρα τους και δεν θα σκεφτοντουσαν επ'ουδενη τροπο μια επιθεση στη Ρωσσια. Γι'αυτους ακομα και τωρα ο Β΄ ΠΠολεμος ειναι ο Μεγαλος πατριωτικος Πολεμος.
Σιγα σιγα εβρισκομενος αρκετο καιρο, σε αυτο και το αλλο συννορευοντα θρεντ (βοτκα& σεξ ρωσσια) αρχιζω να αμφιβαλω για το ποσο ζουνε οι ανταποκριτες και ο σοφος δασκαλος, στη Ρωσσια και τη Ουκρανια, αντιστοιχος.

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
τρικαρε, δεκτά τα όσα λες. Ειλικρινά δεν έχω προσέξει ποτέ μου καταφύγια κλπ γιατί προφανώς δεν είμαι εκπαιδευμένος, οπότε δεν αμφισβητώ τα λεγόμενά σου. Το θέμα μας ομως είναι τα ουκρανικά μουνιά. Σαφώς και ξεφύγαμε λίγο μπαίνοντας σε αυτά τα χωράφια, αλλά όλα έχουν τη γοητεία τους σε αυτήν τη ζωή. Επίσης δέχομαι τη δική τους κουλτούρα, άλλωστε κάποια πράγματα έχουν ξανασυζητηθεί. Αν έμενα κάποια χρόνια σε κάποια χώρα, σαφώς και θα προσπαθούσα να μάθω τη κουλτούρα τους, όχι όμως και να την αποδεχτώ! Υποθέτω οτι οι συνομιλητές μας απλά την κατακρίνουν, αυτό είναι όλο. Οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι σαφώς και έχουν κάποια άποψη για τη ζωή. Ακόμα και το να αποδέχεται η μάνα να βλέπει την κόρη της να κάνει βίζιτες είναι συστατικό συγκεκριμένου τρόπου ζωής. Όμως εγώ δεν το κρίνω. Απλά...προσπαθώ να εντρυφήσω στην ουκρανική μουνοκουλτούρα, that's it folks!!!. Το συγκεκριμένο θέμα τελικά, χρήζει πολυ μεγάλης συζήτησης, που θα χαρώ να την κάνουμε σε κάνα μαγαζί...στο Κίεβο ή τη Μόσχα, σωστά???

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
"Οσοι βαρη του φοβου
αισθανονται το χερι
θεσμο δουλειας
ας εχουση
Θελει αρετη και τολμη
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

Καλβος

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αγαπητε scientist
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Αν διαβασεις το αριστουργημα του Μαλατεστα (ηταν ιταλος φασιστας για πολλα χρονια)
"Το δερμα" στο κεφαλαιο με την καταληψη-κατοχη της Ναπολης απο τους Αμερικανους, θα σου λυθει καθε απορρεια πως μια μανα πορνευει την κορη της
Φυσικα και εδω μιλαμε για τα νουνια, καποιοι ομως περνανε εμμεσα προπαγανδες και "παραπλευρες" πληροφορειες

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
"Οσοι βαρη του φοβου
αισθανονται το χερι
θεσμο δουλειας
ας εχουση
Θελει αρετη και τολμη
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

Καλβος

Α ρε τρίκαρδε, με προκαλείς συνέχεια να βγαίνουμε εκτός θέματος... :rockon:Λοιπόν, πηγαινε στα μπουζούκια της μαγικής και ελεύθερης Ελλάδας, ρώτα τη νεολαία (και όχι μόνο) ποιος το έγραψε και γιατί (ή και πιο απλά πράγματα πχ για τον Σολωμό και τον Εθνικό Ύμνο) και μετά ας κάνουμε μια σύγκριση για διάφορες χώρες και κουλτούρες/υποκουλτούρες. Αλλά είπαμε, τραβάει πολύ η βαλίτσα και θα μας μπανάρουν που ποστάρουμε άσχετα πράγματα! :rockon:

Επισκέπτης
Η απάντηση σου δώθηκε πρακτικά απο εκείνη την γνωριμία τον Αύγουστο, αλλά την παραβλέπεις. Είπες, δεν ήταν χαζή και είχε κουλτούρα, αλλά τα χαρακτηριστικά τυπικά όπως τα λένε Ιωσήφ & Δημητράκης. Μα μιλούν για άθλια χαρακτηριστικά ανθρώπινης ποιότητας. Άρα η κουλτούρα επίπλαστη.

Επίσης η Μόσχα είναι πόλη κράτος, χρειάζονται έγγραφη άδεια οι ίδιοι οι υπόλοιποι Ρώσοι πολίτες για να πάνε επίσκεψη εκεί! Μοναδικό παγκοσμίως! Δεν μιλάμε για άλλη πόλη αλλά για άλλη τάξη πολιτών. Σίγουρα εκεί είδες καλή βιτρίνα. Ειδικά συναντώντας ανθρώπους γύρω απο διεθνείς συνεργασίες ίσως. Μην χαλάς την αποψή σου, αλλά κράτα μικρό καλάθι.

Φίλε μου,

όντως κάπως έτσι είχαν-έχουν τα πράγματα. Ήτοι πάντοτε εδώ υπήρχε μία τάξη αφεντών και παραπέρα το χάος κάφρουλες.
Ίσως επί κομμουνισμού να υπήρχε κάπια κουλτούρα. Λέγω ίσως...
Τώρα οι αφεντάδες σκέπτονται μόνο ένα πράμα¨: Χρήμα ακόμα πιο πολύ χρήμα...
Και ξεζουμίζουνε τους κάφρουλες σαν σταφύλια...
Κι αυτοί με την σειρά τους τι να κάνουν?
Λεφτά με οτιδήποτε τρόπο, όποια μ΄θοδο, οποιαδήποτε απανθρωπιά...
Η τσίπα στην Ελλάδα τίνει να γίνει άγνωστο είδος, για εδώ μιλα΄με?

Φιλικά

Ιωσήφ

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Αγαπητε scientist
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Αν διαβασεις το αριστουργημα του Μαλατεστα (ηταν ιταλος φασιστας για πολλα χρονια)
"Το δερμα" στο κεφαλαιο με την καταληψη-κατοχη της Ναπολης απο τους Αμερικανους, θα σου λυθει καθε απορρεια πως μια μανα πορνευει την κορη της

Φυσικα και εδω μιλαμε για τα νουνια, καποιοι ομως περνανε εμμεσα προπαγανδες και "παραπλευρες" πληροφορειες
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Θα το διαβάσω πάντως, να είσαι σίγουρος για αυτό. Α, και δεν θα είχα πρόβλημα να έχω μαζί Ουκρανές μάνα και κόρη (είναι ένα απωθημένο που έχω πολλά χρόνια τώρα) :rockon: :rockon: :rockon:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ε΄ !!! και τι εγινε που ποσταρουμε "ασχετα πραγματα" φοβασε?
Οσο, για τα αρλεκιν και τις κατερινες, που λεει ο ιωσηφ οτι διαβαζουνε, στη Μοσχα μαλον δεν πολυδιαβαζουν μακακιες.

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Μπα, εγώ βασικά φοβάμαι την εφορία! χαχαχα, έτσι να το κάνουμε λίγο πιο ανάλαφρο το θέμα βρε αδερφέ

Επισκέπτης
[
Σιγα σιγα εβρισκομενος αρκετο καιρο, σε αυτο και το αλλο συννορευοντα θρεντ (βοτκα& σεξ ρωσσια) αρχιζω να αμφιβαλω για το ποσο ζουνε οι ανταποκριτες και ο σοφος δασκαλος, στη Ρωσσια και τη Ουκρανια, αντιστοιχος.

[/quote]

Για τον Δημητράκη δεν ξέρω...
Για τον μαλάκα δάσκαλο μπορώ να πω ότι εδώ ζούσε πολυ πολύ καλά κι ήταν η μόνη φορά που ήταν ευτυχισμένος στην ζωή του.
Ξέρεις φίλε μου, στο γράφω με δάκρυα στα μάτια, όσο και να δουλέψεις στην ζωή σου όσο και να προσπαθ΄΄ησεις άμα δεν σε θέλει η πουτάνα η τύχη, ο πούστης ο Θεός, το ριζικό σου ξέρω γω γαμησέ τα. Ανέβηκα με αφάνταστους κόπους σε Ιμαλάια,αφού γαμήθηκα, έφτυσα αίμα και σε μια στιγμή τελείωσαν όλα...
Ξερεις  μην πιστεύεις τι λένε. Μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα.ΤΙΠΟΤΑ...

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
στενάχωρα τα λες άρχοντα και είναι κρίμα. ελπίζω να τα φέρει έτσι η ζωή και να ξαναγεννηθείς. Από μένα, ότι το καλύτερο σου εύχομαι

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εν προκειμένω το πατρώο εορτολόγιο.

Λέγεται δε πατρώο γιατί αυτό είναι το ημερολόγιο των ρωμιών που κάνανε κουμάντο σε όλο τον κόσμο, που αυτό είσαι και αυτό φοβούνται οι πουσταράδες οι βάρβαροι μπας και το ξαναθυμηθείς και ξαναανακαλύψεις τι είσαι και τι μπορείς να κάνεις...

Με τιμή
Ιωσήφ  

Αγαπητέ Ιωσήφ

Ευχαριστώ για την ξεκάθαρη πληροφόρηση. Νόμισα οτι ηταν κάτι που με ενδιέφερε.

Φιλικα

Ενφο

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αγαπητε Ιωσηφ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ (απο βαθους καρδιας)
Δεν ξερω την ιστορια σου, καθενας εχει την δικια του, μερικες φορες ξεχναμε την ιστορια μας αλλες φορες ζουμε μαζι της για παντα.
Δεν ειμαι παππας για να σε παρηγορισω ουτε ινστρουκτορας για να σε καθοδηγησω.
Δεν ειμαι επιτυχημενος για τους πολλους αλλα ουτε και ατυχος εντελος.
Μασσοβεζικα πραγματα δηλαδη, ζω και εγω την δικη μου αναβαση και κολαση μαζι, αλλα χαιρωμε ειλικρινα να βλεπω τους γυρω μου να ειναι καλα. Και θελω πριν απο εμενα και για μενα να εισαι καλα και να περαδειδεις μαθηματα ουκρανολογιας.
Ομως δεν μου αρεσουν τα γενικα συμπερασματα για κανενανε συναθρωπο μου και περισσοτερο για εναν ολοκληρο λαο (ας τους λεμε ουκρανους -ρωσους-πολονους-ιαπωνες κλπ)
Αν δεν εχεις διαβασει το ΔΕΡΜΑ του Μαλατεστα διαβασετω αν σου πεσει στα χερια σου, ειναι περιπου 17χρονια που το διαβασα αλλα το θυμηθικα σημερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom