Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Παω πασο μαγκες μου.
παντως μοσχα που πηγα για σοβαρους λογους φετος δυο φορες δεν τα εκοψα και τοσο πολυ ασχημα
Απο κουλτουρα δεν το συζητω και δεν χαλαω την αποψη μου, οτι και να λετε. Λεπτομεριες δεν θα πω, ειναι προσωπικα δεδομενα μου.
Για ουκρανια δεν ξερω. Μια ουκρανιδα που συνεργαστικα τον αυγουστο μαζι της, ειχα ολα τα τυπικα χαρακτηριστικα που περιγραψατε, αλλα χαζη δεν ητανε και ειχε κουλτουρα
Για να χωνέψουμε το παράδοξο... Όσο και να μπουκώσεις πληροφορία έναν ανελεύθερο λαό, αυτό δεν λειτουργεί παρα μόνο τυπικά. Διάβαζαν γιατί δεν μιλούσαν. Είναι μία συνήθεια. Χωρίς σκοπό.
Η απάντηση σου δώθηκε πρακτικά απο εκείνη την γνωριμία τον Αύγουστο, αλλά την παραβλέπεις. Είπες, δεν ήταν χαζή και είχε κουλτούρα, αλλά τα χαρακτηριστικά τυπικά όπως τα λένε Ιωσήφ & Δημητράκης. Μα μιλούν για άθλια χαρακτηριστικά ανθρώπινης ποιότητας. Άρα η κουλτούρα επίπλαστη.
Επίσης η Μόσχα είναι πόλη κράτος, χρειάζονται έγγραφη άδεια οι ίδιοι οι υπόλοιποι Ρώσοι πολίτες για να πάνε επίσκεψη εκεί! Μοναδικό παγκοσμίως! Δεν μιλάμε για άλλη πόλη αλλά για άλλη τάξη πολιτών. Σίγουρα εκεί είδες καλή βιτρίνα. Ειδικά συναντώντας ανθρώπους γύρω απο διεθνείς συνεργασίες ίσως. Μην χαλάς την αποψή σου, αλλά κράτα μικρό καλάθι.