Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αγαπητε Ιωσηφ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ (απο βαθους καρδιας)
Δεν ξερω την ιστορια σου, καθενας εχει την δικια του, μερικες φορες ξεχναμε την ιστορια μας αλλες φορες ζουμε μαζι της για παντα.
Δεν ειμαι παππας για να σε παρηγορισω ουτε ινστρουκτορας για να σε καθοδηγησω.
Δεν ειμαι επιτυχημενος για τους πολλους αλλα ουτε και ατυχος εντελος.
Μασσοβεζικα πραγματα δηλαδη, ζω και εγω την δικη μου αναβαση και κολαση μαζι, αλλα χαιρωμε ειλικρινα να βλεπω τους γυρω μου να ειναι καλα. Και θελω πριν απο εμενα και για μενα να εισαι καλα και να περαδειδεις μαθηματα ουκρανολογιας.
Ομως δεν μου αρεσουν τα γενικα συμπερασματα για κανενανε συναθρωπο μου και περισσοτερο για εναν ολοκληρο λαο (ας τους λεμε ουκρανους -ρωσους-πολονους-ιαπωνες κλπ)
Αν δεν εχεις διαβασει το ΔΕΡΜΑ του Μαλατεστα διαβασετω αν σου πεσει στα χερια σου, ειναι περιπου 17χρονια που το διαβασα αλλα το θυμηθικα σημερα.

αγαπητέ φίλε τρίκαρδε,
σου αντεύχομαι χαρά, προσωπική και επαγγελματική ολοκλήρωση και υγεία.
Πρόσεξε: όπως θα έλεγε κι η παλιά διαφήμηση "χώρες και χώρες έχω γυρίσει" αλλά καλύτερο λαό από τον ελληνικό σε όλα του, έχουμε κι εμείς τα μεμονωμένα μειονεκτηματά μας δεν βρήκα. Γι αυτό και θέλουν να μας καταντήσουνε στον αχταρμά που είμαστε σήμερα στην πατρίδα μας. Ξέρεις όσες χώρες και να γύρισα και να έμεινα σε καμία γλώσσα δεν υπάρχει η ακόλουθη λέξη¨:  ΦΙΛΟΤΙΜΟ...

Και πάλι χρόνια πολλά

Ιωσήφ Μπλάσκος

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πολλες λεξεις μας, μονολεκτικες εκφρασεις τεραστιων ιδεων και συμπεριφορων, δεν υπαρχουν σε αλλες γλωσσες ή αν υπαρχουν αντιγραφουν την ελληνικη.
Περα απο το ΦΙΛΟΤΙΜΟ εμενα μου αρεσει το λαικο ποιημα για το τι εστι ΜΑΓΚΑΣ (στο παραθετω)
"Μαγκας θα πει ΦΙΛΟΤΙΜΟ
μαγκας θα πει δερβισης
μαγκας θα πει καλη καρδια
και ομορφες εξηγησεις"

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μια λεξη Νεαρχε, μονολεκτικα οχι περιγραφικα. Το ΦΙΛΟ-ΤΙΜΟ ειναι συνθετη αλλα ειναι μια λεξη. Στα ιταλικα δεν υπαρχουνε λεξεις βασικες οπως το ρηχο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.Σιγα σιγα εβρισκομενος αρκετο καιρο, σε αυτο και το αλλο συννορευοντα θρεντ (βοτκα& σεξ ρωσσια) αρχιζω να αμφιβαλω για το ποσο ζουνε οι ανταποκριτες και ο σοφος δασκαλος, στη Ρωσσια και τη Ουκρανια, αντιστοιχος.
ειναι πολυ ευκολο να δεις που μενω :)κοιτα στο Russia Sex&Vodka στη σελιδα 98 που συναντηθηκα με τον Zironvenom που ειχε ερθει απο το Ελσινκι για 3 μερες και συναντιθηκαμε και πηγαμε μαζι σε ενα σαλον.παλιοτερα το Μα'ι'ο του 2008 ειχα συναντιθει και με το Lefteri38 οταν ειχε ερθει για 2-3 μερες.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Φίλε μου,

όντως κάπως έτσι είχαν-έχουν τα πράγματα. Ήτοι πάντοτε εδώ υπήρχε μία τάξη αφεντών και παραπέρα το χάος κάφρουλες.

Φιλικά

Ιωσήφ

Ευχαριστώ για την επιβαιβέωση. Σημαντική λόγω της εκεί μεγάλης πείρας σου. Keep on myth busting...

Χρόνια πολλά, και ψηλά το ηθικό!

Επισκέπτης
ειναι πολυ ευκολο να δεις που μενω :)κοιτα στο Russia Sex&Vodka στη σελιδα 98 που συναντηθηκα με τον Zironvenom που ειχε ερθει απο το Ελσινκι για 3 μερες και συναντιθηκαμε και πηγαμε μαζι σε ενα σαλον.παλιοτερα το Μα'ι'ο του 2008 ειχα συναντιθει και με το Lefteri38 οταν ειχε ερθει για 2-3 μερες.

Ρε παιδιά μην γίνεστε Ουκρανοι...Μένω σε ένα από τα καλύτερα διαμερίσματα, άν όχι το καλύτερο. Αλλά όπου αλλού κι αν έμενα πάλι σε κάτι παρόμοιο θα έμενα. Μην τα παίρνετε υλιστικά...Στην ζωή και στον θάνατο υπάρχουν αξίες ηθικές που κάνουν εκκατομμύρια ψυχικά.

Επισκέπτης
Ευχαριστώ για την επιβαιβέωση. Σημαντική λόγω της εκεί μεγάλης πείρας σου. Keep on myth busting...

Χρόνια πολλά, και ψηλά το ηθικό!

αγαπητέ φίλε,

σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου και τα ευγενικά σχόλια.
Όμως: όπως έγραψα και χθές για την Ουκρανία δεν γνωρίζω τίποτα και εγώ προσωπικά είμαι ένας μαλάκας (ίσως δύο λόγω της βαρύτητος της περιπτώσεως). Απλώς εδώ καταγράφω τα αποκυήματα του πνευματικού αυνανισμού μου.
Σου εύχομαι ολοψύχως
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Με τιμή
Ιωσήφ Μπλάσκος (Joe Blasco)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε παιδιά μην γίνεστε Ουκρανοι...Μένω σε ένα από τα καλύτερα διαμερίσματα, άν όχι το καλύτερο. Αλλά όπου αλλού κι αν έμενα πάλι σε κάτι παρόμοιο θα έμενα. Μην τα παίρνετε υλιστικά...Στην ζωή και στον θάνατο υπάρχουν αξίες ηθικές που κάνουν εκκατομμύρια ψυχικά.
ισως Ιωσηφ εγω ειμαι λιγο πιο Ρωσσοποιημενος θα ελεγα γιατι ζω εδω συνεχεια και δεν εχουμε καθολου ξενους εδω και πνω απο 5 χρονια και αναγκαζομαι να συναναστρεφομαι με Ρωσσους.αυτο εχει και θετικα και αρνητικα.εσυ εχεις πιο Ελληνικη νοοτροπια θα ελεγα.που και αυτο εχει και θετικα αλλα και καποια αρνητικα.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Μύθοι, αμπελοφιλοσοφίες, και κάθε είδους παπαριές, που σκοπό έχουν να κινητοποιήσουν το θυμικό μας και να νιώσουμε συμπάθια για τον λαό μας και τον εαυτό μας.

Amor proprio σημαίνει φιλότιμο. Και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει και σε πολλές άλλες γλώσσες, στην Ινδική, την Κινεζική, την Ιαπωνική, σε Ευρωπαϊκές, και άλλες.
Αλλά και να μην υπήρχε, «χέστηκε η φοράδα μέσα στο αλώνι». Δεν σημαίνει τίποτα, δεν λέει τίποτα. Δεν αποτελεί επιχείρημα, αποτελεί σύνθημα.

Ο σημερινός Έλληνας, είναι βαθιά αφιλότιμος. Λυπάμαι. Δεν έχει σημασία αν συμφωνείς ή διαφωνείς. Δεν έχει σημασία τι λέω εγώ, εσύ ή οποιοσδήποτε. Η αλήθεια είναι αυτή που είναι. Και εγώ στεναχωριέμαι και θυμώνω με αυτό που λέω. Μακάρι να μην ήταν έτσι.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ο σημερινός Έλληνας, είναι βαθιά αφιλότιμος. Λυπάμαι. Δεν έχει σημασία αν συμφωνείς ή διαφωνείς. Δεν έχει σημασία τι λέω εγώ, εσύ ή οποιοσδήποτε. Η αλήθεια είναι αυτή που είναι. Και εγώ στεναχωριέμαι και θυμώνω με αυτό που λέω. Μακάρι να μην ήταν έτσι.
+1000000000

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ο έλληνας πάντα πιστευει οτι

1. ειναι καλύτερος απο τους άλλους
2. τον ζηλέυουν
3. υπαρχει συνομωσια σε βαρος του

Επισκέπτης
Mε δυο λόγια > ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ!

εσένα παιδί μου πρέπει να σου δώσω συγχαρητήρια!
εσύ δεν είσαι που γυρνάς τα μπουρδέλα και γράφεις κάθε βράδυ αναφορά?
Ξέρεις είναι αυτό που λένε λειτουργημα
ήτοι κάτι που κάνει κάποιος ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ για την ωφέλεια του γενικωτέρου κοινωνικού συνόλου.
Κάτι έχει να κάνει με το φιλότιμο κι αυτό...

Χρόνια Πολλά

Ιωσήφ Μπλάσκος

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ο Θρουλης ειναι ο καλυτερος μαθητης της ουκρανολογιας.
Αυτος βαστα σημιωσεις και μας τις μοιραζει φωτοτυπια.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ο έλληνας πάντα πιστευει οτι

1. ειναι καλύτερος απο τους άλλους
2. τον ζηλέυουν
3. υπαρχει συνομωσια σε βαρος του

Ο Νίτσε είχε πει ότι μπορείς να θαυμάζεις κάποιον μόνο όταν διαφωνείς με αυτά που λέει και αυτά που κάνει. Διότι αν συμφωνείς μαζί του, στην ουσία θαυμάζεις τον εαυτό σου, και όχι εκείνον.

Έτσι λοιπόν και με εσένα συναγωνιστή Enforcer. Αδυνατώ να σε θαυμάσω ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εσένα παιδί μου πρέπει να σου δώσω συγχαρητήρια!
εσύ δεν είσαι που γυρνάς τα μπουρδέλα και γράφεις κάθε βράδυ αναφορά?
Ξέρεις είναι αυτό που λένε λειτουργημα
ήτοι κάτι που κάνει κάποιος ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ για την ωφέλεια του γενικωτέρου κοινωνικού συνόλου.
Κάτι έχει να κάνει με το φιλότιμο κι αυτό...

Χρόνια Πολλά

Ιωσήφ Μπλάσκος

για αυτό ακριβώς φιλαράκι δε μου αξίζουν τα συγχαρητήρια  ;) Να περνάμε καλά εμείς και οι συναγωνιστές και να ενημερώνουμε! Και έτσι και αλλιώς η δουλειά είναι συλλογική!  :rockon:
Χρόνια πολλά και σε σένα!  :rockon:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δηλαδη Συντροφε Δασκαλε Ιωσηφ εμενα που σου παω κοντρα θα με αφησεις μεταξεταστεο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom