Επισκέπτης
Αγαπητε Ιωσηφ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ (απο βαθους καρδιας)
Δεν ξερω την ιστορια σου, καθενας εχει την δικια του, μερικες φορες ξεχναμε την ιστορια μας αλλες φορες ζουμε μαζι της για παντα.
Δεν ειμαι παππας για να σε παρηγορισω ουτε ινστρουκτορας για να σε καθοδηγησω.
Δεν ειμαι επιτυχημενος για τους πολλους αλλα ουτε και ατυχος εντελος.
Μασσοβεζικα πραγματα δηλαδη, ζω και εγω την δικη μου αναβαση και κολαση μαζι, αλλα χαιρωμε ειλικρινα να βλεπω τους γυρω μου να ειναι καλα. Και θελω πριν απο εμενα και για μενα να εισαι καλα και να περαδειδεις μαθηματα ουκρανολογιας.
Ομως δεν μου αρεσουν τα γενικα συμπερασματα για κανενανε συναθρωπο μου και περισσοτερο για εναν ολοκληρο λαο (ας τους λεμε ουκρανους -ρωσους-πολονους-ιαπωνες κλπ)
Αν δεν εχεις διαβασει το ΔΕΡΜΑ του Μαλατεστα διαβασετω αν σου πεσει στα χερια σου, ειναι περιπου 17χρονια που το διαβασα αλλα το θυμηθικα σημερα.
αγαπητέ φίλε τρίκαρδε,
σου αντεύχομαι χαρά, προσωπική και επαγγελματική ολοκλήρωση και υγεία.
Πρόσεξε: όπως θα έλεγε κι η παλιά διαφήμηση "χώρες και χώρες έχω γυρίσει" αλλά καλύτερο λαό από τον ελληνικό σε όλα του, έχουμε κι εμείς τα μεμονωμένα μειονεκτηματά μας δεν βρήκα. Γι αυτό και θέλουν να μας καταντήσουνε στον αχταρμά που είμαστε σήμερα στην πατρίδα μας. Ξέρεις όσες χώρες και να γύρισα και να έμεινα σε καμία γλώσσα δεν υπάρχει η ακόλουθη λέξη¨: ΦΙΛΟΤΙΜΟ...
Και πάλι χρόνια πολλά
Ιωσήφ Μπλάσκος