Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μόλιες επε΄στρεψα σπίτι είχα βγει με κάτι ουκρανούς στο καζίνο της αμαρτίας που έχει καλό εστιατόριο και δίπλα το πουταναριό στην αίθουσα της Ντίσκο

Με ρωτάγανε τι γίνεται στην Ελλάδα, νομίζουν ότι πρόκειται περί πολέμου.
Κοιτά ξτε τους είπα όταν μια κοινωνία μεγαλώνει χωρίς ιδανικά
και το μόνο που απασχολεί είναι τι θα φάμε τι θα πιούμε και τι θ αρπάξει ο ...Πάνος μας
τότε ο κόσμος ζητά κάπου να δώσει αυτήν του την ενέργεια την λίμπιντο άν προτιμάται ακόμα στην αυτοκαταστροφή

Επισκέπτης
και το μόνο που απασχολεί είναι τι θα φάμε τι θα πιούμε και τι θ αρπάξει ο ...Πάνος μας
τότε ο κόσμος ζητά κάπου να δώσει αυτήν του την ενέργεια την λίμπιντο άν προτιμάται ακόμα στην αυτοκαταστροφή

Άν στην Ουκρανία τολμούσαν να κάνουν το 1/1000 απ αυτά που κάνουνε στην ελλάδα όχι τώρα, εδώ και 35 χρόνια, θα τους είχανε γαμήσει την Παναγία...

Επισκέπτης
Άν στην Ουκρανία τολμούσαν να κάνουν το 1/1000 απ αυτά που κάνουνε στην ελλάδα όχι τώρα, εδώ και 35 χρόνια, θα τους είχανε γαμήσει την Παναγία...

Ξέρετε ποιά είναι η διαφορά ?
ότι εδώ δεν τους δίνουνε χαρτζηλίκι! Γι αυτό πάνε και γαμιούνται δεξιά αριστερά

Επισκέπτης
ο σωστος ορος δεν ειναι "κρεαταγορα"
αλλα "παγκοσμιοποιηση.
Εκφραζει καλυτερα αυτο που θες να πεις απο αποψη ευρους

φίλε μου παγκοσμιοποίηση είναι μία τελεία ισωπέδωσις των ιδανικών, μία κοινωνία γκρίζα όπου θα βασιλεύει μόνον ο εκλεκτός λαός...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
οτι ο Ελληνας ειναι καλητερος απο τους αλλους δεν χωραει αμφηβολια!

Και όμως χωράει αμφιβολία αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος

οχι οτι ο Ελληνας εχει υψηλο επιπεδο αλλα οι αλλοι ειναι πολυ χαμηλου επηπεδου.

Ποιοι άλλοι φίλε μου; Ολλανδοί; Άγγλοι; Αυστριακοί; Σλοβάκοι; Σκανδιναβοί;

οσο για τη συνομοσια ολοι σχεδον οι ξενοι πιστευουνε οτι στη Ρωσσια συνομοτουνε εναντιον τους!

Ολοι οι καταπιεσμένοι λαοί αυτό νομίζουν. Πριν ένα μήνα κάποιος μου έλεγε οτι το κλείσιμο του Κοζλοντούι είναι αποτέλεσμα δολοπλοκιών της ΕΕ επειδή φοβούνται τη Βουλγαρία. Χτες πάλι, κάποιος γραφικός μου έλεγε οτι τα επεισόδια στην Αθηνα ειναι αποτέλεσμα σχεδιασμού των Σκοπιανών μυστικών υπηρεσιών.

Επισκέπτης
κατα τη γνωμη μου το λαθος του Ελληνα ειναι οτι δεν εχει υπομονη.τα ελεγα συνεχεια στους φοιτητες τη δεκαετια του '90.τους ελεγα οτι αν συνεχισουν ετσι να πετανε τα λεφτα σε μαλακιες σε 5 χρονια θα ειναι Ελλαδα και θα κυλιουνται απο τη  :bigdick:!ετσι και εγινε.εγω τωρα για να πετυχω 1 χρονο θα παιρναω με 400 περιπου Ευρω το μηνα για να εχω το τελος του 2009 καμια 20.000 Ευρω και να αγορασω ενα διαμερισμα ή στο θε'ι'κο Νοβγκοροντ ή στην Αγια Πετρουπολη αν με βοηθισουν και οι γονεις μου οταν πεσουν οι τιμες.μετα ομως θα ειμαι θεος!ο Ελληνας δυστηχως κοιταει μονο το σημερα.γι 'αυτο και ειναι σε αυτη τη κατασταση!

Ρε δημητράκη κάτσε βρε παιδί μου, ένα λεπτάκι...
Εάν υπήρχε θεός θα σκεφτ΄τανε να μένει σ'ένα καλό διαμέρισμα και να γαμά? Ρε παιδάκι μου σόρρυ αλλά υπάρχουν και ιδανικά, ιδέες, ηθικές αξίες, που πάνε όλα αυτά? Εντάξει στα σκουπίδια, αλλλά ρε παιδί μου όταν πεθάνεις τι θέλεις να σκέπτονται για σένα οι άνθρωποι, πόσο γαμούσες? Coito ergo sum!Afo;y ;exoyme syzht;hsei maz;i kai ta lew pol;y logik;a k;ati ed;v den moy koll;aei...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και εμενα τα ιδια μου λενε!με ρωτανε πως θα πας εκει?αφου γινεται πολεμος!

Επισκέπτης

Ολοι οι καταπιεσμένοι λαοί αυτό νομίζουν. Πριν ένα μήνα κάποιος μου έλεγε οτι το κλείσιμο του Κοζλοντούι είναι αποτέλεσμα δολοπλοκιών της ΕΕ επειδή φοβούνται τη Βουλγαρία. Χτες πάλι, κάποιος γραφικός μου έλεγε οτι τα επεισόδια στην Αθηνα ειναι αποτέλεσμα σχεδιασμού των Σκοπιανών μυστικών υπηρεσιών.

Ξέρετε να τα ρίχνουμε στους ξένους είναι η εύκολη λύση.
Διότι η δύσκολη είναι η αυτοκριτική.
Και μετά την αυτοκριτική απαιτείται και η αυτοτιμωρία.
Ποιος έχει τέτοια αρκίντια?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε δημητράκη κάτσε βρε παιδί μου, ένα λεπτάκι...
Εάν υπήρχε θεός θα σκεφτ΄τανε να μένει σ'ένα καλό διαμέρισμα και να γαμά? Ρε παιδάκι μου σόρρυ αλλά υπάρχουν και ιδανικά, ιδέες, ηθικές αξίες, που πάνε όλα αυτά? Εντάξει στα σκουπίδια, αλλλά ρε παιδί μου όταν πεθάνεις τι θέλεις να σκέπτονται για σένα οι άνθρωποι, πόσο γαμούσες? Coito ergo sum!Afo;y ;exoyme syzht;hsei maz;i kai ta lew pol;y logik;a k;ati ed;v den moy koll;aei...
μακαρι να λενε οταν πεθανω οτι ημουνα απο τους μεγαλητερους γλυφτες μουνιων που περασε ποτε απο τη Ρωσσια!αν και το βλεπω λιγο δυσκολο!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Συμφωνώ - πάντα για κάθε μαλακεία το ευκολο ειναι να λέει ο καθε καραγκιόζης ότι δεν εκανε αυτός μαλακεία αλλά όλα ειναι αποτέλεσμα "ξένων κέντρων εξουσίας".

Κάπως το ειχε πει ο στρατηγός άνεμος όταν κατέστρεψε για πάντα την ελλάδα αλλα δεν το θυμαμαι.

Επισκέπτης
μακαρι να λενε οταν πεθανω οτι ημουνα απο τους μεγαλητερους γλυφτες μουνιων που περασε ποτε απο τη Ρωσσια!αν και το βλεπω λιγο δυσκολο!

ρε πουλάκι μου κοίτα, με όλο το θάρρος δημοσίως τολμώ να πω ότι κάπου καθυστερείις τον εαυτό σου, κλασσικό φαινόμενο στην ελλάδα. ήτοι σόρυ δηλαδή αλλά για να μαθαίνουνε οι άλλοι:
ρε πούστη μου ολόκληρος νταρλαλας και περιμένεις απ την μάνα σου να σου δώσει μονέδα για το διαμέρισμα?
Λίγη από την ενεργητικοτητά σου να εξοικονομούσες απ το γαμήσι για καμιά δουλειά και δεν θα χες ανάγκ η από κανένα.
Κι οι δυο ξέρουμε πόσες ευκαιρίες υπήρχαν τα πρώτα χρόνια...

Επισκέπτης
Συμφωνώ - πάντα για κάθε μαλακεία το ευκολο ειναι να λέει ο καθε καραγκιόζης ότι δεν εκανε αυτός μαλακεία αλλά όλα ειναι αποτέλεσμα "ξένων κέντρων εξουσίας".

Κάπως το ειχε πει ο στρατηγός άνεμος όταν κατέστρεψε για πάντα την ελλάδα αλλα δεν το θυμαμαι.

το ξένο και το ντόπιο κεφάλαιο που έλεγε και να μεγάλος μαλάκας που ταν ότι φάμε ότι πιούμε κι ότι σαβουρογαμήσουμε...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

οι Ολλανδοι δεν ξερω οσους εχω γνωρισει μου φανηκανε καλα παιδια και πολητισμενοι.οι Αγγλοι ειναι οτι πιο συχαμερο υπαρχει!το φαγητο τους ειναι ανωστο!δεν εχουν αισθηση του χιουμορ.και ειναι και πανω απο 50% πουστηδες!οι Αυστριακοι ειναι οι τσιγκουνηδες της Ευρωπης συναγωνιζονται τους Σκωτσεζους αν και ειναι θα ελεγα πολυ πολητισμενοι.Σλοβακους οσους γνωρισα μου καναν καλη εντυπωση.τους Σκανδιναυους χεστους πινουν πολυ περισσοτερο απο τους Ρωσσους.παλια ερχονταν στη Ρωσσια μονο για να πιουνε!-----ναι φοβουνται τη Βουλγαρια την υπερδυναμη!---και ο Κορκονεας ειναι μυστηκος πρακτορας των Σκοπιων!.....

Επισκέπτης
οι Ολλανδοι δεν ξερω οσους εχω γνωρισει μου φανηκανε καλα παιδια και πολητισμενοι.οι Αγγλοι ειναι οτι πιο συχαμερο υπαρχει!το φαγητο τους ειναι ανωστο!δεν εχουν αισθηση του χιουμορ.και ειναι και πανω απο 50% πουστηδες!οι Αυστριακοι ειναι οι τσιγκουνηδες της Ευρωπης συναγωνιζονται τους Σκωτσεζους αν και ειναι θα ελεγα πολυ πολητισμενοι.Σλοβακους οσους γνωρισα μου καναν καλη εντυπωση.τους Σκανδιναυους χεστους πινουν πολυ περισσοτερο απο τους Ρωσσους.παλια ερχονταν στη Ρωσσια μονο για να πιουνε!-----ναι φοβουνται τη Βουλγαρια την υπερδυναμη!---και ο Κορκονεας ειναι μυστηκος πρακτορας των Σκοπιων!.....

Συμφωνώ και επαυξάνω. Οι άγγλοι είναι τα βρωμερότερα σκουπίδια που υπάρχουν-Αυξεντίου-Καραολής-Δημητρίου
Καθάρματα. Στην σμύρνη έκοβαν τα χέρια με τα τσεκούρια στα καράβια τα τομάρια

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ότι φάμε ότι πιούμε κι ότι σαβουρογαμήσουμε...

Αυτή ακριβώς η φράση, μαζί με το "ελα μωρέ, καλά να περνάμε" έχουν καταστρέψει τη χώρα και το μέλλον της

Εδω δεν ειμαστε μόνο για να περάσουμε καλά. υπάρχουν και πιο σοβαρά θέματα αλλα ειναι δύσκολα και θέλουν μυαλό και ήθος. Αρα ειναι για λίγους που συνήθως πνίγονται απο τα σκατά που μας περιβάλλουν και δεν ασχολουνται

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε πουλάκι μου κοίτα, με όλο το θάρρος δημοσίως τολμώ να πω ότι κάπου καθυστερείις τον εαυτό σου, κλασσικό φαινόμενο στην ελλάδα. ήτοι σόρυ δηλαδή αλλά για να μαθαίνουνε οι άλλοι:
ρε πούστη μου ολόκληρος νταρλαλας και περιμένεις απ την μάνα σου να σου δώσει μονέδα για το διαμέρισμα?
Λίγη από την ενεργητικοτητά σου να εξοικονομούσες απ το γαμήσι για καμιά δουλειά και δεν θα χες ανάγκ η από κανένα.
Κι οι δυο ξέρουμε πόσες ευκαιρίες υπήρχαν τα πρώτα χρόνια...
θα ζητησω και απο την Ουγγαρεζα.και απο την Πολωνεζα μου που ειναι  στον Καναδα.η μανα μου μου χρωσταει λεφτα της εδωσα και πουλησε ενα οικοπεδο μου που ειχα αγωραδει τη δεκαετια του '90 αρκετα φτηνα και ακριβινε.το πουλησε πριν 3 χρονια 120.000 Ευρω.οποτε ειναι αναγκασμενη να μου δινει!---οσο για της ευκαιριες ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!!αν καποιος φερθει εξυπνα θα πετυχει!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτή ακριβώς η φράση, μαζί με το "ελα μωρέ, καλά να περνάμε" έχουν καταστρέψει τη χώρα και το μέλλον της

Εδω δεν ειμαστε μόνο για να περάσουμε καλά. υπάρχουν και πιο σοβαρά θέματα αλλα ειναι δύσκολα και θέλουν μυαλό και ήθος. Αρα ειναι για λίγους που συνήθως πνίγονται απο τα σκατά που μας περιβάλλουν και δεν ασχολουνται
εμεις ολοι που ζουμε εξωτερικο τα βλεπουμε αυτα.αλλα στην Ελλαδα λενε και το πιστευουν οτι η Ελλαδα ειναι η καλητερη χωρα στον κοσμο!ο παραδισος!

Επισκέπτης

έλα μωρέ καλά να περνάμε καταπάτησαν τις συνθήκες Ίμβρου Τενέδου
έλα καλά να περνάμε διώξανε όλους από την πόλι (και τους φορτωθήκαμε εμείς!)
έλα καλά να περνάμε πήρανε την μισή κύπρο
έλα καλά να περνάμε πήρανε το νησάκι καρντάκ (παλιά λεγότανε ίμια)
έλα καλά να περνάμε δώσαμε το μυστικό αντίβαρο της ελλάδος τον Οτσαλάν
έλα καλά να περνάμε σ΄θα πάρουν το μισό αιγαίο(και τα μισά νησάκια)
έλα καλά να περνάμε έχουν πάρει ουσιαστικά την θράκη
έλα καλά να περνάμε κάθε φο΄ρα που έρχομαι αθήνα οι μισοί είναι μαστουρωμένοι
έλα καλά να περνάμε έχουμε φορτωθεί όλα τα αποβράσματα τους αλβανούς, ρουμάνους, μαύρους

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οπως ο χωριάτης που δεν εχει βγει έξω απο το χωριό του πιστεύει οτι ειναι το καλύτερο, ετσι και  κάποιοι έλληνες

λεω κάποιοι γιατί τα νεα παιδιά ταξιδεύουν και δεν τρώνε πια ευκολα τα "ξένα κέντρα εξουσίας" που τους πουλάνε οι ανίκανοι αλήτες

Επισκέπτης
εμεις ολοι που ζουμε εξωτερικο τα βλεπουμε αυτα.αλλα στην Ελλαδα λενε και το πιστευουν οτι η Ελλαδα ειναι η καλητερη χωρα στον κοσμο!ο παραδισος!

εγώ πιστεύω ότι η ελλάδα ΘΑ μπορούσε να ήταν η καλύτερη χώρα στον κόσμο.
Για πείτε μου ρε παιδιά τα αποβράσματα τους Αλβανούς τι τους χρειαζόμασταν?
Μας έλειπε κόσμος?
Γιατί τότε δεν αφήνανε να έρθει ένα εκκατομμύριο Ουκρανίδεςς(γυναίκες μόνο) και μαζέψανε την σαββούρα μόνο αλβανούς, ρουμάνους, κούρδους, πακιστανούς, νιγηριανούς, τι κάνουν όλοι αυτόι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom