Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ιωσηφ εγραψες οτι πηγες στο Καζινο με κατι Ουκρανους :bigdick: δηλαδη ουτε εσεις δεν εχεται Ελληνες μονιμους κατοικους.εδω στην Αγια Πετρουπολη Ελληνικο στοιχειο δεν υπαρχει καθολου.ενα Ελληνικο εστιατοριο εχει που το εχουν Ρωσσοι και ειναι και πανακρυβο!σε ενα Κινεζικο τρως με το 1/3 των χρηματων που θα πληρωνες στο Ελληνικο πολυ καλητερα!σε σας ομως πρεπει να'χει πολλους Ελληνες πορνομεταναστες οπως εγω και 'συ!ή δεν εχει κανεναν?

Επισκέπτης
Ιωσηφ εγραψες οτι πηγες στο Καζινο με κατι Ουκρανους :bigdick: δηλαδη ουτε εσεις δεν εχεται Ελληνες μονιμους κατοικους.εδω στην Αγια Πετρουπολη Ελληνικο στοιχειο δεν υπαρχει καθολου.ενα Ελληνικο εστιατοριο εχει που το εχουν Ρωσσοι και ειναι και πανακρυβο!σε ενα Κινεζικο τρως με το 1/3 των χρηματων που θα πληρωνες στο Ελληνικο πολυ καλητερα!σε σας ομως πρεπει να'χει πολλους Ελληνες πορνομεταναστες οπως εγω και 'συ!ή δεν εχει κανεναν?

Κοίτα έχει διαφόρους πυροβολημένους που ρχονται χωρίς να μένουν εδώ, διαμέρισμα κλπ. Είναι πολύ λιγούρια...
Γενικώς εγώ κάνω παρέα με ουκρανίδες-ουκρανούς. Παρτίδες με έλληνες δεν έχω το έιδος έχει πολύ μπασταρδέψει...

Επισκέπτης
Κοίτα έχει διαφόρους πυροβολημένους που ρχονται χωρίς να μένουν εδώ, διαμέρισμα κλπ. Είναι πολύ λιγούρια...
Γενικώς εγώ κάνω παρέα με ουκρανίδες-ουκρανούς. Παρτίδες με έλληνες δεν έχω το έιδος έχει πολύ μπασταρδέψει...

πάντα λένε κάποια ιστο΄ρια ότι τους κάλεσε κάποιος φίλος, ήρθαν εκδρομή από περιέργεια κλπ
παπαριές! όλοι για γκόμενα έρχονται εννοείται ότι κανείς δεν σκαμπάζει ρώσικα
σήμερα συζητουσαμε στο καζίνο (είναι παλιοί φίλοι) πως έμαθα ρώσικα...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ιωσήφ κραταω τη φράση σου οτι δεν κανεις παρέα με έλληνες, κάτι που κανω και εγώ εκει που ειμαι. δυστυχώς οι έλληνες δεν ειναι πια αυτοί που ηταν καποτε. Οποτε μακρια και αγαπημένοι

θα λάβεις πμ

Επισκέπτης
πάντα λένε κάποια ιστο΄ρια ότι τους κάλεσε κάποιος φίλος, ήρθαν εκδρομή από περιέργεια κλπ
παπαριές! όλοι για γκόμενα έρχονται εννοείται ότι κανείς δεν σκαμπάζει ρώσικα
σήμερα συζητουσαμε στο καζίνο (είναι παλιοί φίλοι) πως έμαθα ρώσικα...

περάσανε τα χρόνια και δεν το κατάλαβα...
ξέρετε στην ζωή αλλόυ ξεκινάμε κι αλλού καταλήγουμε...
Πάντως εδώ ήτανε πολύ ωραία, ίσως εσάς ακόμη αν έρθεται τώρα να σας αρέσει
πως να το πω, είχα πάντοτε βίον περιπετειώδη...

Επισκέπτης
Ιωσήφ κραταω τη φράση σου οτι δεν κανεις παρέα με έλληνες, κάτι που κανω και εγώ εκει που ειμαι. δυστυχώς οι έλληνες δεν ειναι πια αυτοί που ηταν καποτε. Οποτε μακρια και αγαπημένοι

θα λάβεις πμ

θα λάβω λεφτά προ μεσημβρίας? ωραία αύριο το πρωί με Ουέστερν Γιούνιον. Τα περιμένω!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το ιδιο και 'δω.πιο σπανια βεβαια απο οτι στο Κιεβο σκανε μυτη μερικα λιγουρια.χωρις να ερθουν να μεινουν εδω ακριβως το ιδιο!βεβαια συνηθως φευγουν αγαμητοι!---εμενα αυτο που μου λειπει παντος.ειναι το οτι στην Ελλαδα εχω παρα πολλους φιλους.εδω και 'γω αναγκαζομαι και κανω παρεα με Ρωσσους,Ιταλους,Λατινοαμερικανους εχει δε και κατι Αραβες που ειναι για κλαματα!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Επισκέπτης
το ιδιο και 'δω.πιο σπανια βεβαια απο οτι στο Κιεβο σκανε μυτη μερικα λιγουρια.χωρις να ερθουν να μεινουν εδω ακριβως το ιδιο!βεβαια συνηθως φευγουν αγαμητοι!---εμενα αυτο που μου λειπει παντος.ειναι το οτι στην Ελλαδα εχω παρα πολλους φιλους.εδω και 'γω αναγκαζομαι και κανω παρεα με Ρωσσους,Ιταλους,Λατινοαμερικανους εχει δε και κατι Αραβες που ειναι για κλαματα!

κοίτα καλό είναι να υπάρχει κάποιος ομοεθνής για αλληλουποστήριξη.
Αλλά το είδος έχει μπασταρδέψει όπως είπα. Εν τω μεταξύ όπως ξέρεις για να μείνει κάποιος τώρα με τις υπάρχουσες τιμές πρέπει να είναι...πλούσιος!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
περάσανε τα χρόνια και δεν το κατάλαβα...
ξέρετε στην ζωή αλλόυ ξεκινάμε κι αλλού καταλήγουμε...
Πάντως εδώ ήτανε πολύ ωραία, ίσως εσάς ακόμη αν έρθεται τώρα να σας αρέσει
πως να το πω, είχα πάντοτε βίον περιπετειώδη...
εγω θα το πιστεψεις Ιωσηφ εκει που θελω να καταληξω καταληγω!(δεν εχω καταληψει ακομα)οτι ελεγα τη δεκαετια του '90 οτι θα κανω το πετυχα!τωρα βαζω καινουργιους στοχους και ελπιζω να λεω μετα απο 5 χρονια οτι τους πετυχα και αυτους!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κοίτα καλό είναι να υπάρχει κάποιος ομοεθνής για αλληλουποστήριξη.
Αλλά το είδος έχει μπασταρδέψει όπως είπα. Εν τω μεταξύ όπως ξέρεις για να μείνει κάποιος τώρα με τις υπάρχουσες τιμές πρέπει να είναι...πλούσιος!
αυτο να λεγεται!με τα ιδια λεφτα που παιρνας Αγια Πετρουπολη 10-12 μερες πας Τα'ι'λανδη για 1 μηνα!

Επισκέπτης
εγω θα το πιστεψεις Ιωσηφ εκει που θελω να καταληξω καταληγω!(δεν εχω καταληψει ακομα)οτι ελεγα τη δεκαετια του '90 οτι θα κανω το πετυχα!τωρα βαζω καινουργιους στοχους και ελπιζω να λεω μετα απο 5 χρονια οτι τους πετυχα και αυτους!

ναι κάπως έτσι. Κοίτα όταν ήμουν μικρός ήτο αδιανόητον ότι θα ανοίγανε τα σύνορα και θα μπορούσε να έρθει κάποιος να μείνει εδώ. Πέρα από την φαντασία...

Επισκέπτης
αυτο να λεγεται!με τα ιδια λεφτα που παιρνας Αγια Πετρουπολη 10-12 μερες πας Τα'ι'λανδη για 1 μηνα!

εξαρτάται. εγώ ταυλάνδη θέλω 2-3 για φαί κάθε μέρα. Οπότε μάλλον περνάω κάτι μήνες.
απλώς δεν μου αρέσουν οι μαιμούδες, τα παιδάκια, οι τάπες, η μπόχα, οι πάνηδες γενικά ένα ξενέρωμα...

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Ρε δημητράκη που το θυμήθηκες; Ετσι λέγανε ναι.

Και το Βενιζέλος - πάλι το καλύτερο της ευρώπης. Μέχρι που πήγα στο schiphol και μετά charles de gaulle.

Ετσι μας συμπεριφέρονται, σαν να ημαστε ιθαγενεις. Και εμείς δε χάνουμε ευκαιρια να τους αποδειξουμε οτι εχουν δικιο, οτι ειμαστε καφροι

Και οι ''καλύτεροι'' ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ για να μην ξεχνάμε και το μέγα οικονομικό Βατερλό που όπως λέγεται μας ωθεί προς τας ανοικτάς αγκάλας του στοργικού IMF. Λίγοι μιλάνε ανοικτά για αυτό το φιάσκο. Ποτέ δεν θα μάθουμε πόσο στοίχησε. Η Βαρκελώνη και το Σίδνευ ακόμα πληρώνουν εμείς γαργάρες με αχινούς. Ισως το μεγαλύτερο Οικονομικό σκάνδαλο από συστάσεως της Νεομπανανίας.

Επισκέπτης
Και οι ''καλύτεροι'' ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ για να μην ξεχνάμε και το μέγα οικονομικό Βατερλό που όπως λέγεται μας ωθεί προς τας ανοικτάς αγκάλας του στοργικού IMF. Λίγοι μιλάνε ανοικτά για αυτό το φιάσκο. Ποτέ δεν θα μάθουμε πόσο στοίχησε. Η Βαρκελώνη και το Σίδνευ ακόμα πληρώνουν εμείς γαργάρες με αχινούς. Ισως το μεγαλύτερο Οικονομικό σκάνδαλο από συστάσεως της Νεομπανανίας.

Ατλάνταζε για όσους το θυμούνται...
Όλα τα χαμε οι Ολυμπιακοί μας μαράνανε
εγώ ήμουνα Ουκραίνα. Το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου.
Θα δινα και την ζω'η μου για 5 λεπτά απο τότε...

Επισκέπτης
Ρε παιδιά για να μαι ειλικρινής:

αυτοί (οι Σκύθες) πάντοτε ήσαντε μαλάκες απο την πρώτη ημέρα που ήρθα.
Τις καλύτερες όμως στιγμές της ζωής μου τις έχω περασει εδώ...

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Ατλάνταζε για όσους το θυμούνται...
Όλα τα χαμε οι Ολυμπιακοί μας μαράνανε
εγώ ήμουνα Ουκραίνα. Το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου.
Θα δινα και την ζω'η μου για 5 λεπτά απο τότε...

Εγω αν και δίπλα δεν τους εκανα την χάρη να με πιασοκολιάσουνε.
Πέρναγαν οι Μαραθωνοδρόμοι και μαστούρωνες απο τις αναβολίζουσες αναπνοές τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom