Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε παιδιά για να μαι ειλικρινής:

αυτοί (οι Σκύθες) πάντοτε ήσαντε μαλάκες απο την πρώτη ημέρα που ήρθα.
Τις καλύτερες όμως στιγμές της ζωής μου τις έχω περασει εδώ...

καλά βλέπωαπ΄οτο παράθυρο τα εκχιονιστικά της Νομαρχίας Βορειοανατολικής Αττικής έχουν ξεσκιστεί να δουλεύοθνε

Επισκέπτης
καλά βλέπωαπ΄οτο παράθυρο τα εκχιονιστικά της Νομαρχίας Βορειοανατολικής Αττικής έχουν ξεσκιστεί να δουλεύοθνε

Σήμερα είδα μια γριά 70-80 ετών και φτυάριζε χιόνι.
Στην ελλάδα η κωλόγρια θα ξυνε την μούνα της
Και θα χε και μια ουκρανίδα μεσόκοπη για υπηρέτρια
κι οι μαλάκες πληρώνουν φόρους...
το κατάντημα της σημερινης γερολαίας...

Επισκέπτης
Σήμερα είδα μια γριά 70-80 ετών και φτυάριζε χιόνι.
Στην ελλάδα η κωλόγρια θα ξυνε την μούνα της
Και θα χε και μια ουκρανίδα μεσόκοπη για υπηρέτρια
κι οι μαλάκες πληρώνουν φόρους...
το κατάντημα της σημερινης γερολαίας...

δηλαδή ρε παιδιά αν η γριά στην ελλάδα δεν είχε υπηρέτρια?
τι θα γινόταν?
δεν θα ανακάλυπτε το φάρμακο για τον καρκίνο?
δεν θα πέρναμε την πόλη?
τι?
μιλάω για ξεφτύλα εδώ μα και στην ελλάδα έχει μεγάλη ξεφτύλα απλώς άλλου είδους...

Επισκέπτης
τι θα γινόταν?
δεν θα πέρναμε την πόλη?
τι?
μιλάω για ξεφτύλα εδώ μα και στην ελλάδα έχει μεγάλη ξεφτύλα απλώς άλλου είδους...

έχετε καταλάβει ότι η καλοπέραση των γέρων οδήγησε στην αποχαύνωση των νέων?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τι θα γινόταν?
δεν θα πέρναμε την πόλη?
τι?
σε αυτο Ιωσηφ και 'γω συμφωνο!στην Ελλαδα ολοι εχουν κακομαθει γι 'αυτο και παει η χωρα κατα διαολου.τωρ αομως με την οικονομικη κριση θα αλλαξουν πολλα!αυτα θα κοπουνε!

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
εμεις οι ελληνες ειμαστε ολοι μαλακες.οπως θελουμε να εχουμε γκομενες τις αλβανιδες ρωσιδες ουκρανιδες και καθε λογοις ιδες.ετσι και οι φιλοι μας μεταναστες θελουν τις ελληνιδες.παρτε χαμπαροι ολοι σας οτι σε 10 χρονια θα ειμαστε μειονοτητα στην χωρα μας.οι ξενοι μας την εχουν στημενοι απο καιρο.ιωσηφ φιλε εσυ που εζησες ουκρανια και ξερεις.υπαρχει περιπτωση να κανταντησουμε μια χωρα σε στιλ καζακσταν αρμενιας γεωργιας ουκρανιας και καθε λογης τετοια μαλακιας.ολους του γκει ελληνες τους γαμανε ξενοι ξεφτιλα.και εμεις χαιρομαστε επειδη πειραμε μια ξενοι στο μπουρδελο,ξυπνηστε ολοι και αφηστε τις θεωριες και να το παιζετε γαμπροι στα μπουρδελα και στα στριπτιτζαδικα και στα κολομπαρα.τα σωβρακα μας τα εχουν παρει ηδη.τρυπα ψαχνουνε.δασκαλε ιωσηφ αναμενω τοποθετηση σου επι του τοσου σοβαρου θεματος.(για οσους διαβασαν εχθες την ιστορια η λαντζα/ουκρανιδα/ξαδερφος/)

Επισκέπτης
έχετε καταλάβει ότι η καλοπέραση των γέρων οδήγησε στην αποχαύνωση των νέων?

στην ελλάδα βγαίνω και βλέπω κάτι γέρους σε καφετέριες, ντίσκο!!! μπουζούκια!
αν είναι δυνατόν! αυτός είναι ο σκοπός του γέρου?
η ατομική καλοπέραση?
ή μήπως θα έπρεπε να ήταν ο αυτοαπολογισμός?
τι πράξαμε σωστά και τι δεν πράξαμε
τι πρέπει να δειδάξουμε ώστε να πράξουν οι επόμενοι
και το τριμένο ράσο ενο΄ς μοναχού...

Επισκέπτης
στην ελλάδα βγαίνω και βλέπω κάτι γέρους σε καφετέριες, ντίσκο!!! μπουζούκια!
αν είναι δυνατόν! αυτός είναι ο σκοπός του γέρου?
η ατομική καλοπέραση?
ή μήπως θα έπρεπε να ήταν ο αυτοαπολογισμός?
τι πράξαμε σωστά και τι δεν πράξαμε
τι πρέπει να δειδάξουμε ώστε να πράξουν οι επόμενοι
και το τριμένο ράσο ενο΄ς μοναχού...

ρε σεις πέρναγα έξω από το τσοντοσινεμα απέναντι απο τον Λαμπρόπυλο.
είχε διάλλειμα ξέρω γω τι , εν πάση περιπτώση οι θεατές ήσαντε έξω.
ήσαντε όλοι γέροι!
Απ'ότι μου χουν πει είναι πούστηδες και γαμιούνταιεκεί μέσα, αλήθεια ψέμα δεν ξέρω έχω να πάω σε τσοντοσινεμ'α από το 1983.
Πηγαίνω στην στάση κι εκεί ένας γέρος έκανε καμάκι σε μια μαύρη!
αν είναι δυνατον! Ρε πούστη μου είναι κατάντημα...

Επισκέπτης
εμεις οι ελληνες ειμαστε ολοι μαλακες.οπως θελουμε να εχουμε γκομενες τις αλβανιδες ρωσιδες ουκρανιδες και καθε λογοις ιδες.ετσι και οι φιλοι μας μεταναστες θελουν τις ελληνιδες.παρτε χαμπαροι ολοι σας οτι σε 10 χρονια θα ειμαστε μειονοτητα στην χωρα μας.οι ξενοι μας την εχουν στημενοι απο καιρο.ιωσηφ φιλε εσυ που εζησες ουκρανια και ξερεις.υπαρχει περιπτωση να κανταντησουμε μια χωρα σε στιλ καζακσταν αρμενιας γεωργιας ουκρανιας και καθε λογης τετοια μαλακιας.ολους του γκει ελληνες τους γαμανε ξενοι ξεφτιλα.και εμεις χαιρομαστε επειδη πειραμε μια ξενοι στο μπουρδελο,ξυπνηστε ολοι και αφηστε τις θεωριες και να το παιζετε γαμπροι στα μπουρδελα και στα στριπτιτζαδικα και στα κολομπαρα.τα σωβρακα μας τα εχουν παρει ηδη.τρυπα ψαχνουνε.δασκαλε ιωσηφ αναμενω τοποθετηση σου επι του τοσου σοβαρου θεματος.(για οσους διαβασαν εχθες την ιστορια η λαντζα/ουκρανιδα/ξαδερφος/)

τι να πω φίλε μου. Συμβαίνει καιστα καλύτερα σπίτια. Το να είναι κάποοιος πάνος το καταλαβαίνω και σέβομαι τον πόνο του αλλουνού. αλλά να το προβάλουμε στην τηλεόραση σαν ενναλακτική στάση ζωής ή σαν ιδανικό ε ρε πούστη μου δεν είναι, όπως δεν είναι ο καρκίνος κι η διφθερίτιδα...Τώρα γιατί τους αφήσανε και ήρθανε?
Φίλε μου για να τους γανάνε! Αφού το μισό υπουργικό συμβούλιο είναι πάνηδες τι περιμένεις, τι???

Επισκέπτης
τι να πω φίλε μου. Συμβαίνει καιστα καλύτερα σπίτια. Το να είναι κάποοιος πάνος το καταλαβαίνω και σέβομαι τον πόνο του αλλουνού. αλλά να το προβάλουμε στην τηλεόραση σαν ενναλακτική στάση ζωής ή σαν ιδανικό ε ρε πούστη μου δεν είναι, όπως δεν είναι ο καρκίνος κι η διφθερίτιδα...Τώρα γιατί τους αφήσανε και ήρθανε?
Φίλε μου για να τους γανάνε! Αφού το μισό υπουργικό συμβούλιο είναι πάνηδες τι περιμένεις, τι???

εκεί που έχω τάση για έμετο και συγχωρήστε με ορισμένοι γιατί τα τρώτε τέτοια φρουτάκια, είναι που διαβάζω κάποιους που παν και γαμάνε τραβεστι (γαμάνε ή τους γαμάνε εκείνοι?) και μετά πάνε στις πουτάνες, που είναι παραδίπλα!!!
Ευτελισμός...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε σεις πέρναγα έξω από το τσοντοσινεμα απέναντι απο τον Λαμπρόπυλο.
είχε διάλλειμα ξέρω γω τι , εν πάση περιπτώση οι θεατές ήσαντε έξω.
ήσαντε όλοι γέροι!
Απ'ότι μου χουν πει είναι πούστηδες και γαμιούνταιεκεί μέσα, αλήθεια ψέμα δεν ξέρω έχω να πάω σε τσοντοσινεμ'α από το 1983.
Πηγαίνω στην στάση κι εκεί ένας γέρος έκανε καμάκι σε μια μαύρη!
αν είναι δυνατον! Ρε πούστη μου είναι κατάντημα...
Ιωσηφ ελπιζω εμεις οταν θα γερασουμε να εχουμε κανα φραγκο αλλιως θα καταντισουμε ετσι!αν και εγω δεν το βλεπω να ζω τοσο πολυ ζω παρα πολυ εντονα και θα πεθανω νεος!

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ιωσηφ εχεις δικιο.αλλα εγω δεν θελω να με κυβερναει μια παρεα απο κολομπαραδες.(ρουσοπουλος,καραμανλης,βουλγαρακης,και λοιποι κολομπαραδες.)γιατι ειμαι σιγουρος οτι αυτοι που γαμανε τις γυναικες τους γαμανε και του ιδιους.και επισης και μια παρεα απο κολομπαραδες δημοσιογραφους.αλλα ο ελληνας μια ζωη μαλακας θα ειναι.

Επισκέπτης
Ιωσηφ ελπιζω εμεις οταν θα γερασουμε να εχουμε κανα φραγκο αλλιως θα καταντισουμε ετσι!αν και εγω δεν το βλεπω να ζω τοσο πολυ ζω παρα πολυ εντονα και θα πεθανω νεος!

δεν κατάλαβες! επειδή έχουν φράγκα κάνουν έτσι! αν δεν είχανε, όπως δεν έχουν οι γέροι στην ουκρανία θα ήσαντε σπίτι και θα γνέθανε καμιά ρόκα!

Επισκέπτης

άντε να το πάρει το ποτάμι...
5 χρόνια πριν γνωρισα σε φιλικό σπίτι κάποιον συγγενή του εν λόγω. Αξιόλογο προσωπο.
Ξανα-ξανα-συναντηθήκαμε στο τέλος είπε την ακόλουθη ιστορία:
ότι έπιασε τον πρώτο με την...σαλώμη στην λεωφόρο καβαλας η γυναίκα του. τι μαλακείες μου λέι τώρα σκέφτηκα τα έχει χάσει.
μετά που έγινε η ιστορία με τον αυτοκτονήσαντα και έμαθα τι είχε πει στην κασσέτα (σι ντι) κατάλαβα...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν κατάλαβες! επειδή έχουν φράγκα κάνουν έτσι! αν δεν είχανε, όπως δεν έχουν οι γέροι στην ουκρανία θα ήσαντε σπίτι και θα γνέθανε καμιά ρόκα!
ισως εχεις δικιο.αλλα τωρα που δεν θα εχουν τι θα κανουν?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Stories

Νέο!