You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
θυμηθηκα το μετρο της Αθηνας οταν φτιαχτηκε λεγαν οτι ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!ε μπηκα και 'γω να το δω το θαυμα της Νεας Τεχνολογιας!ειναι το 1/4 ή 1/5 του μετρο της Αγιας Πετρουπολης!η τεχνολογια του ειναι της δεκαετιας του'60.παει σα χελωνα οταν της Αγιας Πετρουπολης αναπτυσει ταχυτητες 120-130 χλμ. ενας φιλος μου που δουλευει οδηγος λεει οτι εχει πιασει και 150 (το κοντερ γραφει μεχρι 160).στην Ελλαδα το κοντερ γραφει μεχρι 90 και πηγαινει με 40-50.σαν το εργο οι θεοι τρελλαθηκαν που ενας πιλοτος πεταξε ενα γυαλινο μπουκαλι Κοκα Κολας απο το παραθυρο του αεροπλανου οταν πετουσε επεσε το μπουκαλι στους αγριους και νομιζαν οτι τους το στηλαν οι θεοι!Οπως ο χωριάτης που δεν εχει βγει έξω απο το χωριό του πιστεύει οτι ειναι το καλύτερο, ετσι και οι κάποιοι έλληνες
λεω κάποιοι γιατί τα νεα παιδιά ταξιδεύουν και δεν τρώνε πια ευκολα τα "ξένα κέντρα εξουσίας" που τους πουλάνε οι αλήτες
Επισκέπτης
η ελλάδα θα μπορουσε πολλά
αλλά πλεον δυσκολα αντιστρέφεται η πορεία της ξεφτίλας
Μονο ενας Πουτιν
φίλε χρειάζεται ψυχή.
Εγώ όταν πήγαινα σχολείο στεκόμασταν προσοχή, χαιρετούσαμε την σημαία , κάναμε προσευχή, μαθαίναμε την ιστοριά της πατρίδος (κι απο τότε κουτσουρεμένη τέλος πάντων). Γι αυτό και είμαι αυτός που είμαι.
Γι αυτό και είναι τα σημερινά παιδία έτσι.
ΕΠΙΤΗΔΕΣ
Γιατί η ιδέα της Ελλάδας σαν εθνικό κράτος δεν εξυπηρετεί πλέον τους Άγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους
Γιατί όλες οι κυβερνήσεις είναι ξενόδουλες
Σχολείο όμως δεν πήγαινα μόνος. Είχα και συμμαθητές. Πολλούς. Ακόμα υπάρχουν...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
αυτο Ιωσηφ δεν το καταλαβαινω!!!το να παρει μια γυναικα βυζα ακομα και προσκληση να εχει ειναι πολυ δυσκολο!εως αδυνατον!δηλαδη τι κακο θα κανουν αν ερθουν 1 εκατομυριο Ουκρανες?θα μας κλεψουν?οι Πακιστανοι και οι Αραπαδες δηλαδη που εχουμε γεμησει δεν ενοχλουνε!δεν ξερω τι να πω.λες να 'ναι το λομπι των Ελε'ι'νηδων?ή των πουστηδων?γιατι αν γεμισουμε γκομενες Ελε'ι'νιδες δεν θα γαμαει κανεις τους δε πουστηδες ουτε θα τους κοιταει κανεις!εγώ πιστεύω ότι η ελλάδα ΘΑ μπορούσε να ήταν η καλύτερη χώρα στον κόσμο.
Για πείτε μου ρε παιδιά τα αποβράσματα τους Αλβανούς τι τους χρειαζόμασταν?
Μας έλειπε κόσμος?
Γιατί τότε δεν αφήνανε να έρθει ένα εκκατομμύριο Ουκρανίδεςς(γυναίκες μόνο) και μαζέψανε την σαββούρα μόνο αλβανούς, ρουμάνους, κούρδους, πακιστανούς, νιγηριανούς, τι κάνουν όλοι αυτόι?
Ρε δημητράκη που το θυμήθηκες; Ετσι λέγανε ναι.
Και το Βενιζέλος - πάλι το καλύτερο της ευρώπης. Μέχρι που πήγα στο schiphol και μετά charles de gaulle.
Ετσι μας συμπεριφέρονται, σαν να ημαστε ιθαγενεις. Και εμείς δε χάνουμε ευκαιρια να τους αποδειξουμε οτι εχουν δικιο, οτι ειμαστε καφροι
Και το Βενιζέλος - πάλι το καλύτερο της ευρώπης. Μέχρι που πήγα στο schiphol και μετά charles de gaulle.
Ετσι μας συμπεριφέρονται, σαν να ημαστε ιθαγενεις. Και εμείς δε χάνουμε ευκαιρια να τους αποδειξουμε οτι εχουν δικιο, οτι ειμαστε καφροι
Επισκέπτης
[το μόνον ελαφρυντικό που βρίσκω στον Σταυρόπουλο έιναι ότι τουλάχιστον αυτός δεν ήταν Πάνος...
Επισκέπτης
αυτο Ιωσηφ δεν το καταλαβαινω!!!το να παρει μια γυναικα βυζα ακομα και προσκληση να εχει ειναι πολυ δυσκολο!εως αδυνατον!δηλαδη τι κακο θα κανουν αν ερθουν 1 εκατομυριο Ουκρανες?θα μας κλεψουν?οι Πακιστανοι και οι Αραπαδες δηλαδη που εχουμε γεμησει δεν ενοχλουνε!δεν ξερω τι να πω.λες να 'ναι το λομπι των Ελε'ι'νηδων?ή των πουστηδων?γιατι αν γεμισουμε γκομενες Ελε'ι'νιδες δεν θα γαμαει κανεις τους δε πουστηδες ουτε θα τους κοιταει κανεις!
Να σου πω γιατί.
Διότι άν έρχονταν ένα εκκατομμύριο γυναίκες τα παιδιά που θα γεννιοντουσαν θα ήσαν τσολιαδάκια.
ενώ τώρα είναι αραπάκια, αλβανάκια, τουρκάκια
Επισκέπτης
Συντροφε Δασκαλε Ιωσηφ την κανω για νανι νανι, θα παρει σημειοσεις ο θρουλης. Καληνυχτα και σορρυ αν ειπα μερικα λογια που σε πληγοσαν σημερα
σποκόνι νότσι. Νι ι γκράι σ πτιτσκα!
Επισκέπτης
Ρε παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος στο αγωνιώδες ερώτημά μου.
Να μετακομισω να βρω κατι σε Ανι Λορακ ή να μεινω εδω που ειμαι και τσαμπα τα εισιτηρια; Ε;
μετακόμισε. θα βρεις. άμα μοιάζεις και στον Κάλαχαν θα σε καψουρευτούν κιόλας.
¨αμα είσαι χοντρός θα νομίζουν ότι είσαι λεφτάς.
Επισκέπτης
Αυτες ειναι απαντήσεις. Ξεκαθαρες. Λιγα λόγια και καλά
ευχαριστώ. θα κανονίσω επισκεψη
γράψε μου. φαίνεσαι καλό παιδάκι.
Αν δεν είσαι τελείως για κλαματα (καλά κάτσε να δεις τους ουκρανούς)
θα σε βοηθήξω αλλά μην μου τα ζαλισεις
θα το μεταννοήσεις...
Επισκέπτης
γράψε μου. φαίνεσαι καλό παιδάκι.
Αν δεν είσαι τελείως για κλαματα (καλά κάτσε να δεις τους ουκρανούς)
θα σε βοηθήξω αλλά μην μου τα ζαλισεις
θα το μεταννοήσεις...
βέβαια βλέπω ότι έισαι ιερόδουλη,
και γω πουτάνος είμαι...
Επισκέπτης
βέβαια βλέπω ότι έισαι ιερόδουλη,
και γω πουτάνος είμαι...
έξω στο δρόμο έχει ένα χιόνι. Είχα να δω χιόνι χριστούγεννα εδώ να το στρώσει έτσι από το 2002 ή 2003
Κλιματολογικές αλλαγές γαρ αγαπητοί...
Επισκέπτης
Ιωσήφ προσφέρεις βοήθεια χωρις να στη ζητήσω
και αυτο το εκτιμώ
Δεν ειμαι παιδάκι.
εννοείται ότι το λεω για πλάκα, πρέπει να σαι ολόκληρος νταρλαλάς ο Κάλαχαν ήταν της μόδας το 70!
εγώ είμαι ακόμη παιδί...
δεν έκλεισα τα 30
28 για την ακρίβεια
απλά είμαι μεστός για την ηλικία μου
Επισκέπτης
εννοείται ότι το λεω για πλάκα, πρέπει να σαι ολόκληρος νταρλαλάς ο Κάλαχαν ήταν της μόδας το 70!
εγώ είμαι ακόμη παιδί...
δεν έκλεισα τα 30
28 για την ακρίβεια
απλά είμαι μεστός για την ηλικία μου
έπινα καρνέισον μικρός, γι αυτό...