Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν είναι τα λεφτά είναι ότι είναι πάνηδες!
απλώς στην μπανανία η άρχουσα τάξη είναι οι πάνηδες!

και η ρίζα του κακού βρίσκεται σε δυο άτομα:
στον αταξία
και στην σοπράνο
γιατί πήρανε εξουσία σταχε΄ρια τους
και κάναν όλον τον κόσμο σα δαύτους...

Επισκέπτης
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΙΩΣΗΦ?

νομιζω πως ήδη σου απήντησα φίλε μου
Ξέρεις νόμος της βιολογίας είναι ο κάθε οργανισμός προσπαθεί να αναπαραγει αντίτυπα
για την διαιώνιση του. Αυτό κάνανε αυτοί
αυτό προσπαθώ κι εγώ...
να αναπαράγω ελεύθερους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Επισκέπτης
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΗΔΕΣ

ρε παιδί μου,

αυτοί στην Μπανανία είναι μασωνία. Ο ένας προωθεί τον άλλον(στο τραινάκι της Κορίνθου)
δεν πρέπει ποτέ τετοια άτομα να αποκτούν εξουσία
έστω και έμμεση όπως η σοπράνο...
γιατί μετά μας καβαλάνε αυτοί και οι καβαλαρηδές τους...

Επισκέπτης
ρε παιδί μου,

αυτοί στην Μπανανία είναι μασωνία. Ο ένας προωθεί τον άλλον(στο τραινάκι της Κορίνθου)
δεν πρέπει ποτέ τετοια άτομα να αποκτούν εξουσία
έστω και έμμεση όπως η σοπράνο...
γιατί μετά μας καβαλάνε αυτοί και οι καβαλαρηδές τους...

η σοπράνο πχ ποδηγετεί τον μπανανικό λαό από τότε που ήταν 18
και τώρα είναι 78!
εώς πότε???

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το οτι γαμαγε δεν ειναι κακο!για φαντασου να ανοιγες την πορτα και να εβλεπες να τον γαμαγανε και να σου ελεγε ελα να σου παιρνω τσιμπουκακι ενω με γαμανε!μακαρι να γαμαγανε ολοι και να τιμουσαν την Ελλαδα!αλλα εγω βλεπω το αντιθετο!τα ζωα εδω του προξενειου!εδω ειναι μονο για χεσιμο.ΔΕ ΓΑΜΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!ειναι αχριστοι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ε,τοτε ειναι να τους χεσεις!και παλι τα λυπαμαι τα σκατα μου για κατι τετοιους μαλακες!εδω ερχοταν ενας Ισπανος ο Ιποποταμος ή η Πιγκουινα.ηταν απο τη Βαλενθια.ετων 47-48 χοντρος καραφλος με γυαλια και μουστακι.ενας Ισπανος μπεκρυλιακας 60 ετων περιπου μας ειπε οτι οταν μια φορα πηγε σπιτι του του ανοιξε η Πιγκουινα φοροντας ενα κοκκινο τανγκα!ηταν και ενας αραπης Κουβανος και ενα τραβεστι!δεν τον πιστεψαμε λεμε θα ιπιε παραπανω!μετα μου ειπε και ενας αλλος Ισπανος οτι η Πιγκουινα οταν πηγαινει Βαρκελωνη παει με τη Τζαγκουαρ πισω απο το σταδιο της Μπαρτσελονα και παιρνει Κουβανους για να τον γαμανε!για να δω αν ολα αυτα ειναι αληθεια (εχω σπουδασει 2 χρονια ψυχολογια.μετα τα παρατησα και πηγα στη νομικη.οποτε εχω καποιες γνωσεις)βρηκα τυχαια την Πιγκουινα στην ντισκο.τοτε θυμαμαι ειχε αφησει ενα μουσι σα το σαντσο παντσα ηταν!και του ειπα θελω να τραβιξω μαλακια και χυσω στο μουσι σου!αν τον εβλεπες πως καυλωσε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τοτε καταλαβα οτι ολα αυτα ειναι αληθεια!!!!!!!

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
ΙΩΣΙΦ ΜΕΓΑ ΔΑΣΚΑΛΕ 8Α ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΙΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΕΡΒΙΡΟΣ.ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΔΑ ΛΑΝΤΖΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 60.ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΝΤΑ ΠΟΛΛΕΣ  ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΠΙΤΑ ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΦΑΕΙ ΖΕΣΤΗ.ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑ ΘΗΡΙΟ ΣΤΟ 1.80 ΜΕ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ 8ΑΝΑΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ,Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΩ ΣΟΚ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΙΤΑ ΜΑΘΕΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΛΑΝΤΖΑΣ.ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΡΩΤΑΕΙ ΤΗΝ ΛΑΝΤΖΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΡ8Ε ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?.Η ΛΑΝΤΖΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΥΦΟΣ ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΙΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΙ ΟΤΙ ΑΝ 8ΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝΕ ΣΠΙΤΙ.Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΑΦΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΟΚ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΖΗΤΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΒΙΖΙΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΕΥΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΟΥ ΛΟΓΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΗΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΨΟΥΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕΝΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΕΙ ΟΤΙ 8Α ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΥΚΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΓΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΙΩΣΗΦ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΑΝΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΒΙΖΙΤΕΣ?ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ?ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΘΟΣ?ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ?ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.(ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΤΙΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ)ΙΩΣΗΦ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΔΗΓΙΕΣ-ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ.
Αγαπητοι κυριοι και φιλτατε Ιωσηφ, επιτρεψτε μου να εκφερω και τη δικη μου αποψη. Δυστηχως, δε μελετησα (ελεω ποτου), τις πιθανες αποψεις. Μολαταυτα, ο συγκεκριμμενος ξαδερφος, θα παει απο πιττα... Τραγικο. Εγω αν τον αγαπουσα,θα τον τσακιζα στην απειλη... Τοσο πολυ που να φοβοταν να την πλησιασει. Φθηνη κατασταση... Αλλα σιγουραντζα...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αγαπητοι κυριοι και φιλτατε Ιωσηφ, επιτρεψτε μου να εκφερω και τη δικη μου αποψη. Δυστηχως, δε μελετησα (ελεω ποτου), τις πιθανες αποψεις. Μολαταυτα, ο συγκεκριμμενος ξαδερφος, θα παει απο πιττα... Τραγικο. Εγω αν τον αγαπουσα,θα τον τσακιζα στην απειλη... Τοσο πολυ που να φοβοταν να την πλησιασει. Φθηνη κατασταση... Αλλα σιγουραντζα...
σιγουρα θα φαει!εχω μια απορια?αν η μανα ειναι 60 η κορη ποσο ειναι 40?τετοιες αν πας Ουκρανια μπορεις να γαμας 10-20 καθε μερα αν αντεχεις!αυτες εκει δεν της θελει κανεις!σας τα 'πε ο Ιωσηφ στην αρχη του Thread τον ειχανε σκασει θυμαμαι που του γραφανε Π.Μ. με κατι τετοια για γιαγιαδες!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν ειναι καλητερα να βρει ο ξαδερφος σου καμια 20 χρονη Ουκαρανη να ερωτευθει!τουλαχιστον να αξιζει τον κωπο!

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
EXOYNE DOKIMASTH TA PANTA FILE MOY.
Το παλικαρακιν δε πρεπει να εχει σωας τας φρενας. Δε καταλαβε οτι η γρια του εστησε πλεκτανη? Πουτσα και ξυλο. Ετσι πρεπει να λειτουργησει. Κι ' επειδη δε μπορει ο ιδιος, πρεπει να τον βοηθησετε εσεις που τον αγαπατε. Ωραια μουνια οι Ουκρανιδες,αλλα μουνοπανα. Εχω χυσει αρκετες απο δαυτες (κι 'οχι πουτανες). Κανενα συναισθημα. Απιστευτα γαμηδια. Καινη ομορφια...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το παλικαρακιν δε πρεπει να εχει σωας τας φρενας. Δε καταλαβε οτι η γρια του εστησε πλεκτανη? Πουτσα και ξυλο. Ετσι πρεπει να λειτουργησει. Κι ' επειδη δε μπορει ο ιδιος, πρεπει να τον βοηθησετε εσεις που τον αγαπατε. Ωραια μουνια οι Ουκρανιδες,αλλα μουνοπανα. Εχω χυσει αρκετες απο δαυτες (κι 'οχι πουτανες). Κανενα συναισθημα. Απιστευτα γαμηδια. Καινη ομορφια...
ξερεις ποσοι τετοιοι ειναι?εγω οταν προτωειδα τετοιες καταστασεις δεν το πιστευα.ενας φιλος μου εχει μια απο το Πρινεστροβιε δε λεω καλη κοπελα αλλα φαλενα!αυτος ειναι γυρω στα 35 και αυτη καπου τοσο!εχει ενα ψυλικατζηδικο μενουνε μαζι.και λεω αν ειναι να παρει μια να μενουν μαζι γιατι να παρει την πατατα και οχι μια μουναρα?βλεπω κατι μπαζα κατι γιαγιαδες που στη Ρωσσια ουτε θα γυρισει κανεις να της κοιταξει!και εδω της εχουν σα θεες :headbang:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
ξερεις ποσοι τετοιοι ειναι?εγω οταν προτωειδα τετοιες καταστασεις δεν το πιστευα.ενας φιλος μου εχει μια απο το Πρινεστροβιε δε λεω καλη κοπελα αλλα φαλενα!αυτος ειναι γυρω στα 35 και αυτη καπου τοσο!εχει ενα ψυλικατζηδικο μενουνε μαζι.και λεω αν ειναι να παρει μια να μενουν μαζι γιατι να παρει την πατατα και οχι μια μουναρα?βλεπω κατι μπαζα κατι γιαγιαδες που στη Ρωσσια ουτε θα γυρισει κανεις να της κοιταξει!και εδω της εχουν σα θεες :headbang:
Εγω δεν εχω παει Ρωσσια. Δε ξερω πως λειτουργουν στη χωρα τους. Εδω ομως οι ξεκωλιαρες ειναι τοσο φοβισμενες, που ειναι απειλητικες...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω δεν εχω παει Ρωσσια. Δε ξερω πως λειτουργουν στη χωρα τους. Εδω ομως οι ξεκωλιαρες ειναι τοσο φοβισμενες, που ειναι απειλητικες...
καμια σχεση καταρχην αυτες που λενε οτι ειναι Ρωσσιδες στην Ελλαδα με της κοπελες της Ρωσσιας.στην Ελλαδα ειναι ζητημα να εχει η μια στης 20 Ρωσσικο διαβατηριο.σχεδον ολες ειναι απο Μολδαβια και Ουκρανια.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
καμια σχεση καταρχην αυτες που λενε οτι ειναι Ρωσσιδες στην Ελλαδα με της κοπελες της Ρωσσιας.στην Ελλαδα ειναι ζητημα να εχει η μια στης 20 Ρωσσικο διαβατηριο.σχεδον ολες ειναι απο Μολδαβια και Ουκρανια.
Αυτες που μου εχουν κατσει πιο καλα ειναι οι Γεωργιανες. Πονεμενος λαος. Κανουν ομορφο, υποτακτικο γαμισι...

Επισκέπτης
Αυτες που μου εχουν κατσει πιο καλα ειναι οι Γεωργιανες. Πονεμενος λαος. Κανουν ομορφο, υποτακτικο γαμισι...

8 η ώρα το πρωί και είμαι στο μετερίζι...Άτιμη καινωνία
Μα καλά ρε φίλε μου δεν αγκυλώνεσαι απ τις μουστάκες τους(των γυναικών για να μην παρεξηγουμαι διότι βλεπω έγινε διά(γραφος)λογος για...άντρες)
Ειλικρινά πιο μπάζα δεν υπάρχουν ακόμα και οι...Ελλεεινίδες που γράφετε στο σάιτ είναι καλύτερες!
Φιλικά Ιωσήφ

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
8 η ώρα το πρωί και είμαι στο μετερίζι...Άτιμη καινωνία
Μα καλά ρε φίλε μου δεν αγκυλώνεσαι απ τις μουστάκες τους(των γυναικών για να μην παρεξηγουμαι διότι βλεπω έγινε διά(γραφος)λογος για...άντρες)
Ειλικρινά πιο μπάζα δεν υπάρχουν ακόμα και οι...Ελλεεινίδες που γράφετε στο σάιτ είναι καλύτερες!
Φιλικά Ιωσήφ
Αγαπητε Ιωσηφ, πιθανως αυτο που λες σε γενικες γραμμες να ειναι ορθο. Εμενα ομως, ποτε δεν μου αρεσαν οι γενικευσεις. Παντα εχεις τη δυνατοτητα της επιλογης. Δεν εγραψα οτι οι Γεωργιανες ειναι ομορφοτερες η πιο περιποιημενες απο τις Ρωσσιδες και απο τις Ουκρανες. Εγραψα οτι για τα δικα μου γουστα ειναι πιο αξιογαμητες. Εξαιτιας της σεξουαλικης τους ψυχολογιας. Τωρα,οσες καλλιεργουν μυστακα, απορριπτονται αμα τη εμφανισει τους,ανεξαρτητως καταγωγης...

Επισκέπτης
Αγαπητε Ιωσηφ, πιθανως αυτο που λες σε γενικες γραμμες να ειναι ορθο. Εμενα ομως, ποτε δεν μου αρεσαν οι γενικευσεις. Παντα εχεις τη δυνατοτητα της επιλογης. Δεν εγραψα οτι οι Γεωργιανες ειναι ομορφοτερες η πιο περιποιημενες απο τις Ρωσσιδες και απο τις Ουκρανες. Εγραψα οτι για τα δικα μου γουστα ειναι πιο αξιογαμητες. Εξαιτιας της σεξουαλικης τους ψυχολογιας. Τωρα,οσες καλλιεργουν μυστακα, απορριπτονται αμα τη εμφανισει τους,ανεξαρτητως καταγωγης...

Αγαπητέ φίλε,
μην το παίρνεις προσωπικώς (και κατάκαρδα!)
Γενικώς κι εκεί είναι λιγ΄κι αχταρμά δηλαδή μπορείς να συναντήσεις γκόμενες με Γεωργιανό διαβατήρι αλλά ρωσικής καταγωγής.

Φιλικά

ιωσήφ

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Αγαπητέ φίλε,
μην το παίρνεις προσωπικώς (και κατάκαρδα!)
Γενικώς κι εκεί είναι λιγ΄κι αχταρμά δηλαδή μπορείς να συναντήσεις γκόμενες με Γεωργιανό διαβατήρι αλλά ρωσικής καταγωγής.

Φιλικά

ιωσήφ
Με φιλικη διαθεση γραφω. Δεν παιρνω τιποτα κατακαρδα. Κουβεντα κανουμε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.659
Πόντοι
42.697
εγώ πιστεύω ότι η ελλάδα ΘΑ μπορούσε να ήταν η καλύτερη χώρα στον κόσμο.
Για πείτε μου ρε παιδιά τα αποβράσματα τους Αλβανούς τι τους χρειαζόμασταν?
Μας έλειπε κόσμος?
Γιατί τότε δεν αφήνανε να έρθει ένα εκκατομμύριο Ουκρανίδεςς(γυναίκες μόνο) και μαζέψανε την σαββούρα μόνο αλβανούς, ρουμάνους, κούρδους, πακιστανούς, νιγηριανούς, τι κάνουν όλοι αυτόι?

άστο Ιωσήφ...
εδώ έχουμε μαζέψει όλα τα ξεπλύματα

Επισκέπτης
άστο Ιωσήφ...
εδώ έχουμε μαζέψει όλα τα ξεπλύματα

κοίτα να δεις,

τώρα έχει έρθει ένας Ουκρανός φίλος εδώ...
συζητουσαμε για τον αχταρμά στην Ουκραίνα. Παιδιά το Ντι Εν Ει εκδηλούται και σαν χαρακτήρας και σαν εμφάνιση.
Οι σκανδιναυοί είναι καλά παιδιά, οι Σκύθες πρέεπι να ξέρετε ότι από την ιστορία φημίζονταν για το άξεστο και την πονηρία τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom