Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οι ουκρανιδες οντως ειναι θεες ,συνεχισε τις εκτενεστερες αναφορες ιωσηφ

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
αν τα προιοντα (που εισαγονται)εχουν σχεση με ευρω τοτε φυσιολογικο ειναι να υπαρχει και αυξηση (ανατιμηση).

Οκ ρε σεφ, σε αυτό συμφωνώ. Αλλάαααααααα, αν το προϊόν είναι εγχώριο (βλ ουκρανές), κανονικά θα πρέπει να είναι πιο φθηνά από οτι πριν, χωρίς παραχωρήσεις στην ποιότητα, σωστα??? Αν και υποθέτω οτι ο αρχοντας ιωσήφ θα μπορούσε να γίνει πιο κατατοπιστικός σε αυτό το θέμα

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλα τα λεει ο ιωσηφ .ε ας μην τα δινει και ολα στο πιατο.ας βαζουμε και λιγο το μυαλο μας να δουλευει,ελληνες γαρ.
παντως ο ιωσηφ ειναι τρομερος στις περιγραφες του.
συνεχισε...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ιωσήφ πχ, ένα προϊόν έκανε 1Ε με ισοτιμία 1:7,5. Τώρα με ισοτιμιά 1:9,5 κάνει 1,20Ε???Αν είναι έτσι, οι Ουκρανοί είναι χειρότεροι κερδοσκόποι και από τους Ελληνάρες!!!
ετσι ειναι.και εδω το ιδιο συμβαινει.αυτα ειναι ημημετρα.πρεπει να γινει μια γερη υποτημιση οπως το 1998.και παλι τα προβληματα δεν λυνονται γιατι υπαρχει μεγαλη διαφορα στην οικονομια απο τοτε.βασικα για εκει παμε το Ευρω να παει 30 ή 35 Γκριβεν.αυτο θα γινει οταν σταματισουν να δανιζουν την Ουκρανια ή οι οροι για τα δανεια θα ειναι δυσβασταχτοι.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σημερα διαβασα οτι η ρωσια απο 1/1 σταματα να δεινει φυσ.αεριο στην ουκρανια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτα ειναι πολητικα παιχνηδια.τελικα την τελευταια στιγμη θα τα βρουνε.εκτος αν η Ρωσσια εχει παρει την αποφαση να χωρισει την Ουκρανια στα 2.που δεν το πολυ πιστευω.εδω ενα μικρο πολεμο εκανε με τη Γεωργια και παραλιγο να καταρευση η οικονομια της.δεν νομιζω οτι θα αντεξει οικονομικα για κατι τετοιο.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
τελικα στην ουκρανια τι εγινε? ψαχνω να βρω στο ιντερνετ κ δεν βρισκω

εχει κανεισ κανενα λινκ?

Επισκέπτης
ετσι ειναι.και εδω το ιδιο συμβαινει.αυτα ειναι ημημετρα.πρεπει να γινει μια γερη υποτημιση οπως το 1998.και παλι τα προβληματα δεν λυνονται γιατι υπαρχει μεγαλη διαφορα στην οικονομια απο τοτε.βασικα για εκει παμε το Ευρω να παει 30 ή 35 Γκριβεν.αυτο θα γινει οταν σταματισουν να δανιζουν την Ουκρανια ή οι οροι για τα δανεια θα ειναι δυσβασταχτοι.

άκουσε δημητράκη τα τελευταία 4-5 χρόνια ακούω ότι η ισοτιμία θα πάει 15/1 ευρώ. Παραταύτα παρέμενε σταθερή για τεσσερα χρόνια στα περιπου 7/1Ευρώ. Αυτό εμάς μας γάμησε κοινώς. Εσύ εντωμεταξύ πάλι ξέρεις ότι οι τιμες των αγαθων εδω δεν υπολογιζονται σε γκρίβεν αλλάσε δολλάρια ΗΠΑ το οποιο και στην παραγματικοτητα είναι και το εθνικο νομισμα. Η γκριβνα είναι ενα αστειο για να τα κονομανε οι τραπεζες

Επισκέπτης
Ιωσήφ πχ, ένα προϊόν έκανε 1Ε με ισοτιμία 1:7,5. Τώρα με ισοτιμιά 1:9,5 κάνει 1,20Ε???Αν είναι έτσι, οι Ουκρανοί είναι χειρότεροι κερδοσκόποι και από τους Ελληνάρες!!!

αγαπητέ φίλε,

εγώ που δεν μένω εδώ και δεν ξέρω τι μου γίνεται, έγραψα και την γενίκευση ότι οι σκυθες φημίζοντο εις την αρχαιότητα για την πονηρία τους...

Επισκέπτης
καλα τα λεει ο ιωσηφ .ε ας μην τα δινει και ολα στο πιατο.ας βαζουμε και λιγο το μυαλο μας να δουλευει,ελληνες γαρ.
παντως ο ιωσηφ ειναι τρομερος στις περιγραφες του.
συνεχισε...

Αγαπητέ φίλε,

σε αυχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις πλην ομως μακαρι να ήξερα τι έγραφα...
ευελπιστώ ότι θα φτάσω εις την εκκατοστή σελίδα και τότε θα σταματήσω.
Χρονια πολλα

Με τιμη

Ιωσηφ

Επισκέπτης
"γ. υποτίμηση δεν υπήρξε παρά διολίσθηση (Σταυροπουλικός όρος). Σε τιμές σε ευρώ όλα ανέβηκαν τις τελευταίες 3 βδομάδες 20%"

Μα καλά πως ανεβαίνουν όλα σε σχέση με το Ευρώ, όταν η ισοτιμία πέφτει? Αυτό τώρα κάπως μου κάνει...

νομίζω ότι ήδη έχεις αντιληφθει ότι είναι τρομεροι κερδοσκοποι (και καιροσκοποι).
Για να μην θιχτουν κάποιοι να τονισω ότι προκειται για την άρχουσα τάξη των "επιχειρηματιω" κομμισσαριων

Επισκέπτης
αν τα προιοντα (που εισαγονται)εχουν σχεση με ευρω τοτε φυσιολογικο ειναι να υπαρχει και αυξηση (ανατιμηση).

όχι αυτό αφορά και τα ουκρανικα προιόντα (τρόφιμα, υπηρεσιες κλπ)
Επαναλαμβάνω οι τιμές εδώ υπολογιζονται σε $ ΗΠΑ αλλά όταν τους συμφερει αυτοί τα υπολογίζανε και σε Γκριβεν.
Ποσες φορες να το γραψω να το εμπεδωσετε:
προκειται περι φαταουληδων! Μονα - ζυγα δικά μου!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Το νέο αυτό μου σπάραξε την καρδιά

Ετσι, προσφέρω την τριόροφη μονοκατοικία μου σε καλή περιοχή της αθήνας σε ουκρανές μέχρι 30 ετών κατα προτίμηση παρα πολύ όμορφες, ωστε οι κοπέλες να μην έρθουν αντιμέτωπες με τον κρύο χειμώνα χωρίς ρώσικο αέριο.

ειμαι ενας ουμανιστής

Επισκέπτης
Οκ ρε σεφ, σε αυτό συμφωνώ. Αλλάαααααααα, αν το προϊόν είναι εγχώριο (βλ ουκρανές), κανονικά θα πρέπει να είναι πιο φθηνά από οτι πριν, χωρίς παραχωρήσεις στην ποιότητα, σωστα??? Αν και υποθέτω οτι ο αρχοντας ιωσήφ θα μπορούσε να γίνει πιο κατατοπιστικός σε αυτό το θέμα

κοίτα όπως στο ανεκδοτο με τον ΤΟτο αν δεν σταθεροποιηθει η τιμη του μουνιου δεν τρως ψάρι.
Οι τιμές ακόμα δεν έχουν πεσει, αντιθετως έχουν ανεβει κι άλλο. Για μενα που έχω ζήσει εδω αυτά τα ολιγα χρονια δεν αποτελει εκπληξη. Προκειται περι καθαρας ουκρανικης αδιαλλαξιας και καιροσκοπισμου. Εαν συνεχιστει η κρίσις στον Δυτικο κόσμο και το 1ο εξαμηνο του 2009 τοτε μονο θα πεσουν οι τιμες των αγαθων-υπηρεσιων (κι η πουτανα υπηρεσια είναι)

Άντε για να μαθαίνετε :

οι σκυθες - σκυθισσες είναι παντελως αδιαλακτα άτομα τα οποια αντεχουν παρα πολυ στην φτώχια.
Ήτοι αν της σκυθισσας της μπει στο μυαλο να πηδηχτει για 200$ ρε δεν παει να της δινεις 199$ το χαβα της Θα φύγει απο την ντισκο χωρις πελάτη θα ξαναπαει την άλλη μερα μέχρι να πετυχει ότι έβαλε στο στενοκεφαλο μυαλό της!
Επισης οι σκυθες αντεχουν φοβερα την φτωχεια: δεν σκεπτονται τι έχω τι εχασα, παρά ζητάνε ότι τους εχει μπει στο κεφαλι.
και παλι βέβαια συμπληρωνω να μηντ τα πέρνετε τις μετρητοις διοτι δεν ξέρω τι μου γίνεται κι ολο γραφω μαλακειες...

Επισκέπτης
Το νέο αυτό μου σπάραξε την καρδιά

Ετσι, προσφέρω την τριόροφη μονοκατοικία μου σε καλή περιοχή της αθήνας σε ουκρανές μέχρι 30 ετών κατα προτίμηση παρα πολύ όμορφες, ωστε οι κοπέλες να μην έρθουν αντιμέτωπες με τον κρύο χειμώνα χωρίς ρώσικο αέριο.

ειμαι ενας ουμανιστής

εσυ την προσφερεις, γραψε όμως αίτηση στην αρχιδω την κωλογρια που ηταν προξενος κι αμα στην εγκρινει σφύρα μου.

Επισκέπτης
Αγαπητέ φίλε,

σε αυχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις πλην ομως μακαρι να ήξερα τι έγραφα...
ευελπιστώ ότι θα φτάσω εις την εκκατοστή σελίδα και τότε θα σταματήσω.
Χρονια πολλα

Με τιμη

Ιωσηφ

να συμπληρωσω στην εκκατοστη σελιδα ασυναρτησιων...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.659
Πόντοι
42.697
οι σκυθες - σκυθισσες είναι παντελως αδιαλακτα άτομα τα οποια αντεχουν παρα πολυ στην φτώχια.
Ήτοι αν της σκυθισσας της μπει στο μυαλο να πηδηχτει για 200$ ρε δεν παει να της δινεις 199$ το χαβα της Θα φύγει απο την ντισκο χωρις πελάτη θα ξαναπαει την άλλη μερα μέχρι να πετυχει ότι έβαλε στο στενοκεφαλο μυαλό της!
Επισης οι σκυθες αντεχουν φοβερα την φτωχεια: δεν σκεπτονται τι έχω τι εχασα, παρά ζητάνε ότι τους εχει μπει στο κεφαλι.
και παλι βέβαια συμπληρωνω να μηντ τα πέρνετε τις μετρητοις διοτι δεν ξέρω τι μου γίνεται κι ολο γραφω μαλακειες...
ακριβώς έτσι...
με 2-3 Ουκρανες που έχω συναναστραφεί στην Ελλάδα, είδα πως έτσι ακριβώς σκέφτονται και πράτουν!
Μιλαμε για πολύ μουλάρια!
δεν της βγάζεις απο το μυαλό την μαλακία που της έχει καρφωθεί  ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
κα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom