gimnoschef
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οι ουκρανιδες οντως ειναι θεες ,συνεχισε τις εκτενεστερες αναφορες ιωσηφ
αν τα προιοντα (που εισαγονται)εχουν σχεση με ευρω τοτε φυσιολογικο ειναι να υπαρχει και αυξηση (ανατιμηση).
ετσι ειναι.και εδω το ιδιο συμβαινει.αυτα ειναι ημημετρα.πρεπει να γινει μια γερη υποτημιση οπως το 1998.και παλι τα προβληματα δεν λυνονται γιατι υπαρχει μεγαλη διαφορα στην οικονομια απο τοτε.βασικα για εκει παμε το Ευρω να παει 30 ή 35 Γκριβεν.αυτο θα γινει οταν σταματισουν να δανιζουν την Ουκρανια ή οι οροι για τα δανεια θα ειναι δυσβασταχτοι.Ιωσήφ πχ, ένα προϊόν έκανε 1Ε με ισοτιμία 1:7,5. Τώρα με ισοτιμιά 1:9,5 κάνει 1,20Ε???Αν είναι έτσι, οι Ουκρανοί είναι χειρότεροι κερδοσκόποι και από τους Ελληνάρες!!!
αυτα ειναι πολητικα παιχνηδια.τελικα την τελευταια στιγμη θα τα βρουνε.εκτος αν η Ρωσσια εχει παρει την αποφαση να χωρισει την Ουκρανια στα 2.που δεν το πολυ πιστευω.εδω ενα μικρο πολεμο εκανε με τη Γεωργια και παραλιγο να καταρευση η οικονομια της.δεν νομιζω οτι θα αντεξει οικονομικα για κατι τετοιο.Σημερα διαβασα οτι η ρωσια απο 1/1 σταματα να δεινει φυσ.αεριο στην ουκρανια
ετσι ειναι.και εδω το ιδιο συμβαινει.αυτα ειναι ημημετρα.πρεπει να γινει μια γερη υποτημιση οπως το 1998.και παλι τα προβληματα δεν λυνονται γιατι υπαρχει μεγαλη διαφορα στην οικονομια απο τοτε.βασικα για εκει παμε το Ευρω να παει 30 ή 35 Γκριβεν.αυτο θα γινει οταν σταματισουν να δανιζουν την Ουκρανια ή οι οροι για τα δανεια θα ειναι δυσβασταχτοι.
Ιωσήφ πχ, ένα προϊόν έκανε 1Ε με ισοτιμία 1:7,5. Τώρα με ισοτιμιά 1:9,5 κάνει 1,20Ε???Αν είναι έτσι, οι Ουκρανοί είναι χειρότεροι κερδοσκόποι και από τους Ελληνάρες!!!
καλα τα λεει ο ιωσηφ .ε ας μην τα δινει και ολα στο πιατο.ας βαζουμε και λιγο το μυαλο μας να δουλευει,ελληνες γαρ.
παντως ο ιωσηφ ειναι τρομερος στις περιγραφες του.
συνεχισε...
"γ. υποτίμηση δεν υπήρξε παρά διολίσθηση (Σταυροπουλικός όρος). Σε τιμές σε ευρώ όλα ανέβηκαν τις τελευταίες 3 βδομάδες 20%"
Μα καλά πως ανεβαίνουν όλα σε σχέση με το Ευρώ, όταν η ισοτιμία πέφτει? Αυτό τώρα κάπως μου κάνει...
αν τα προιοντα (που εισαγονται)εχουν σχεση με ευρω τοτε φυσιολογικο ειναι να υπαρχει και αυξηση (ανατιμηση).
Σημερα διαβασα οτι η ρωσια απο 1/1 σταματα να δεινει φυσ.αεριο στην ουκρανια
Οκ ρε σεφ, σε αυτό συμφωνώ. Αλλάαααααααα, αν το προϊόν είναι εγχώριο (βλ ουκρανές), κανονικά θα πρέπει να είναι πιο φθηνά από οτι πριν, χωρίς παραχωρήσεις στην ποιότητα, σωστα??? Αν και υποθέτω οτι ο αρχοντας ιωσήφ θα μπορούσε να γίνει πιο κατατοπιστικός σε αυτό το θέμα
Το νέο αυτό μου σπάραξε την καρδιά
Ετσι, προσφέρω την τριόροφη μονοκατοικία μου σε καλή περιοχή της αθήνας σε ουκρανές μέχρι 30 ετών κατα προτίμηση παρα πολύ όμορφες, ωστε οι κοπέλες να μην έρθουν αντιμέτωπες με τον κρύο χειμώνα χωρίς ρώσικο αέριο.
ειμαι ενας ουμανιστής
Αγαπητέ φίλε,
σε αυχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις πλην ομως μακαρι να ήξερα τι έγραφα...
ευελπιστώ ότι θα φτάσω εις την εκκατοστή σελίδα και τότε θα σταματήσω.
Χρονια πολλα
Με τιμη
Ιωσηφ
εσυ την προσφερεις, γραψε όμως αίτηση στην αρχιδω την κωλογρια που ηταν προξενος κι αμα στην εγκρινει σφύρα μου.
θα πέσει τηλ απο πολιτικό προιστάμενο
Ολοι εχουν αφεντικό
τώρα αυτη έτσι γρια που ηταν, μάλλον εχει αφεντικο τον...παναγαθο.
ακριβώς έτσι...οι σκυθες - σκυθισσες είναι παντελως αδιαλακτα άτομα τα οποια αντεχουν παρα πολυ στην φτώχια.
Ήτοι αν της σκυθισσας της μπει στο μυαλο να πηδηχτει για 200$ ρε δεν παει να της δινεις 199$ το χαβα της Θα φύγει απο την ντισκο χωρις πελάτη θα ξαναπαει την άλλη μερα μέχρι να πετυχει ότι έβαλε στο στενοκεφαλο μυαλό της!
Επισης οι σκυθες αντεχουν φοβερα την φτωχεια: δεν σκεπτονται τι έχω τι εχασα, παρά ζητάνε ότι τους εχει μπει στο κεφαλι.
και παλι βέβαια συμπληρωνω να μηντ τα πέρνετε τις μετρητοις διοτι δεν ξέρω τι μου γίνεται κι ολο γραφω μαλακειες...