Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
όπως έχω ξαναδηλωσει το πιστευετε δεν το πιστευετε, σκασιλαρα μου, μονον έτσι τις κανεις ζάφτι
ενταξει ορισμενοι ασ της γλυκομιλησουν, νουθετησουν , κόψουν το γλυκο κι αν χωρανε απο τις πορτες να περασουν να μου γραψουν

κάπου συστελονται, λέγω κάπου, άμα κάνουν κάνα παιδι αλλά μην περιμενετε τρομερα πράματα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όπως έχω ξαναδηλωσει το πιστευετε δεν το πιστευετε, σκασιλαρα μου, μονον έτσι τις κανεις ζάφτι
ενταξει ορισμενοι ασ της γλυκομιλησουν, νουθετησουν , κόψουν το γλυκο κι αν χωρανε απο τις πορτες να περασουν να μου γραψουν

ζοζέφο θέλω να παντρευτώ ρωσσίδα.
είμαι πολύ χάλια;

Επισκέπτης
και κανει και κρυο εκει...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε φιλε αμα σου πω οτι εγω κρυωνω πιο πολυ στην ελλάδα θα το πιστεψεις?

γιατι¨:

εδω τα α κτιρια έχουνε τρομερη μονωση, εάν στον δρόμο είναι 10 βαθμοί στο διαμέρισμα ειναι 20
Στην ελλάδα εαν στο δρόμο έιναι 10 δέκα είναι και στο δωματιο

εδώ τα καλοριφαιρια είναι ανοικτα για...6 μήνους
στη νελλάδα τα ανοιγοκλεινουνε για οικονομια

εδώ δεν φυσα, πως να στο πω σπάνιο να πιασει αέρας, το χιονι πχ πέφτει απαλα απαλα
στην ελλάδα έχει αγιαζει και υγρασια, ξυρίζει...

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
χαχαχα..λοιπόν
Ιωσήφ Μπλάσκος τέλειος
μαζί με vothro τον κατατάσσω στις 2 πιο μεγάλες
μορφές του site.. :rockon:
όχι ότι δεν υπάρχουν κ άλλοι
απλά αυτοί είναι θεούληδες.. :2funny:
respect..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

γιατι¨:

εδω τα α κτιρια έχουνε τρομερη μονωση, εάν στον δρόμο είναι 10 βαθμοί στο διαμέρισμα ειναι 20

εδώ δεν φυσα, πως να στο πω σπάνιο να πιασει αέρας, το χιονι πχ πέφτει απαλα απαλα

δίκιο έχεις για το αγιάζι! όντως εδώ το κρύο είναι πιο ανυπόφορο από ότι στη βόρεια ευρώπη! Σε πηρουνιάζει περισσότερο!:O

A όσο για τα καλοριφέρ κάτσε να τους κόψει τους Ουκρανούς ο Πούτιν το αέριο θα σου πω εγώ πόσο θα τ ανάβουν!

Επισκέπτης
δίκιο έχεις για το αγιάζι! όντως εδώ το κρύο είναι πιο ανυπόφορο από ότι στη βόρεια ευρώπη! Σε πηρουνιάζει περισσότερο!:O

A όσο για τα καλοριφέρ κάτσε να τους κόψει τους Ουκρανούς ο Πούτιν το αέριο θα σου πω εγώ πόσο θα τ ανάβουν!

Χμμμμ την απειλη ότι θα κοψει το αέριο την ακουω τα τελαυταια 4-5 χρόνια, καθ έτος.
Ακόμα δεν έκοψε τίποτα. Ειναι και πολυ δυσκολο να το κοψει διοτι οι αγωγοι που πηγαινουν στην ευρωπη περνουν απο ουκρανια.
εαν κόψει της ουκρανιας πρεπει να κοψει και της Γερμανιας
Εαν πάντως γίνει κάποτε αυτο χειμωνιατικα θα γινει πολεμος...τηξς πουτανας κοινώς.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Χμμμμ την απειλη ότι θα κοψει το αέριο την ακουω τα τελαυταια 4-5 χρόνια, καθ έτος.
Ακόμα δεν έκοψε τίποτα. Ειναι και πολυ δυσκολο να το κοψει διοτι οι αγωγοι που πηγαινουν στην ευρωπη περνουν απο ουκρανια.
Εαν πάντως γίνει κάποτε αυτο χειμωνιατικα θα γινει πολεμος...τηξς πουτανας κοινώς.

ας πάρουνε από τους Αζέρους οι Σκύθες μετά, αφού θέλουν κολλητιλίκια με τους γιάνκηδες! Οι γενίτσαροι!

Επισκέπτης

επισης εδω δεν υπαρχουν καυστηρες, δεξαμενες πετρελαιου και τετοιες μαλακειες. όλα έρχονται έτοιμα απο εργοστασια,
στα σπιτια υπαρχουν μονον οι σωληνωσεις του θερμου νερού. Οι πιο κονομημενοι έχουν αιρ κοντισιον που δουλευουν και υπο τους 0 (ειδικά αιρκοντίσιον)

Επισκέπτης
ας πάρουνε από τους Αζέρους οι Σκύθες μετά, αφού θέλουν κολλητιλίκια με τους γιάνκηδες! Οι γενίτσαροι!

το γνωστο παιχνιδι γιεο βαγεο
σας πήραμε σας πήραμε...
αλλά απο τους αζερους θα παρουν ένα τσουβαλι ψειρες.
εκει προαλειφεται πολεμος
με τους αρμενεους

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οι σκυθες - σκυθισσες είναι παντελως αδιαλακτα άτομα τα οποια αντεχουν παρα πολυ στην φτώχια.
Ήτοι αν της σκυθισσας της μπει στο μυαλο να πηδηχτει για 200$ ρε δεν παει να της δινεις 199$ το χαβα της Θα φύγει απο την ντισκο χωρις πελάτη θα ξαναπαει την άλλη μερα μέχρι να πετυχει ότι έβαλε στο στενοκεφαλο μυαλό της!
Επισης οι σκυθες αντεχουν φοβερα την φτωχεια: δεν σκεπτονται τι έχω τι εχασα, παρά ζητάνε ότι τους εχει μπει στο κεφαλι.
και παλι βέβαια συμπληρωνω να μηντ τα πέρνετε τις μετρητοις διοτι δεν ξέρω τι μου γίνεται κι ολο γραφω μαλακειες...
και στη Ρωσσια το ιδιο ακριβως συμβαινει!στις Ντισκο και δεν το καταλαβαινω?οντως προτιμανε να μην παρουν κανεναν παρα να ριξουν την τιμη!αυτο που εχει πλακα ειναι οτι η ιδια κοπελα την αλλη μερα το μεσημερι μπορεις να τη βρεις στο σαλον που δουλευει και να την γαμησεις πληρωνοντας μονο 2000-2500 Ρουβλια!(50-62,5 Ευρω) την ωρα!που απο αυτα παιρνει τα μισα!δηλαδη 1000-1250 ρουβλια!(25-31 Ευρω).οσο για την πεινα η νεα γεννια των Ρωσσων ειναι πολυ καλομαθημενοι ειδει κα στην Αγια Πετρουπολη!εγω ειμαι πολυ πιο ανθεκτικος στην πεινα θα ελεγα!αν σκεφτεις οτι τ 1996 για 9 μηνες περιπου ετρωγα ψωμι!σουβλακι (Шаурма) μια φορα τη βδομαδα.και τωρα αρχισα να κανω οικονομια αλλα οχι τοσο.παντος το αμαξι ειναι μια βδομαδα στο γκαραζ για οικονομια!

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ειναι στα πρωτα σταδια....Ξερεις τι εννοω...

μπορείς να μου εξηγήσεις που αποσκοπούν οι διαρκείς παραθέσεις στον εαυτό σου;
Εάν θέλεις να γελάσουμε μερ έχεις κόψει απ τα γέλια πάντως κιαρατά.....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Ειναι στα πρωτα σταδια....Ξερεις τι εννοω...

αγαπητό μου παιδί,

σε ευχαριστώ για το κολακευτικό σχόλιο

πρέπει όμως να κάνεις κάποιο λαθακι...
μάλλον έιμαι στα τελευταια σταδια
και η περιπτωσις μου είναι ανιατη
Χρόνια σου πολλα

Ιωσηφ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

γιατι¨:

εω Ιωσηφ τα καλοριφερ τα ανοιγουν οταν η θερμοκρασια πεσει κατω απο τους 10 βαθμους για 2 μερες.δηλαδη 15 Σεπτεβριου περιπου και τα κλεινουν κατα της 10 Μα'ι'ου.αυτο που λες οτι δεν φυσαει ειναι πολυ καλο.διοτι δεν εχεται υγρασια.η Αγια Πετρουπολη ξυριζει!εχει +2 και σου τρυπαει τα κοκκαλα.ενω στο Νοβγκοροντ Π.Χ. μπορει να εχει -5 και νιωθεις ανετα επειδη ειναι μακρια απο τη θαλασσα.τα διαμερισματα οντως ειναι πολυ ζεστα.ειδεικα το ενα διαμερισμα μου ειναι χτισμενο με προδιαγραφες για τον πολικο κυκλο εχει 3πλα τζαμια πολυ καλη μονωση και  δικο του λεβητοστασιο γκαζιου με 2 γκαζοτουρμπινες (για 2 σπιτια περιπου 400 διαμερισματα).θυμαμαι οταν ειχε -35 πριν 3 χρονια μεσα ηταν πολυ ζεστα 21-22 βαθμους περιπου.στην Ελλαδα γαμησε τα το δαγκωνεις στο διαμερισμα ακομα και οταν εχει +10 στο δρομο!

Επισκέπτης
εω Ιωσηφ τα καλοριφερ τα ανοιγουν οταν η θερμοκρασια πεσει κατω απο τους 10 βαθμους για 2 μερες.δηλαδη 15 Σεπτεβριου περιπου και τα κλεινουν κατα της 10 Μα'ι'ου.αυτο που λες οτι δεν φυσαει ειναι πολυ καλο.διοτι δεν εχεται υγρασια.η Αγια Πετρουπολη ξυριζει!εχει +2 και σου τρυπαει τα κοκκαλα.ενω στο Νοβγκοροντ Π.Χ. μπορει να εχει -5 και νιωθεις ανετα επειδη ειναι μακρια απο τη θαλασσα.τα διαμερισματα οντως ειναι πολυ ζεστα.ειδεικα το ενα διαμερισμα μου ειναι χτισμενο με προδιαγραφες για τον πολικο κυκλο εχει 3πλα τζαμια πολυ καλη μονωση και  δικο του λεβητοστασιο γκαζιου με 2 γκαζοτουρμπινες (για 2 σπιτια περιπου 400 διαμερισματα).θυμαμαι οταν ειχε -35 πριν 3 χρονια μεσα ηταν πολυ ζεστα 21-22 βαθμους περιπου.στην Ελλαδα γαμησε τα το δαγκωνεις στο διαμερισμα ακομα και οταν εχει +10 στο δρομο!

στην ελλάδα γίνομαι σνιεγκαβιτσόκ! τέτοιο κρύο ! Εντάξει δεν υπάρχουν οι στοιχειωδης κανονες θερμομονωσης στα σπίτια. Εδω οι τοιχοι έχουνπαχος 1 μέτρο (οι εξωτερικοι)

Επισκέπτης
και στη Ρωσσια το ιδιο ακριβως συμβαινει!στις Ντισκο και δεν το καταλαβαινω?οντως προτιμανε να μην παρουν κανεναν παρα να ριξουν την τιμη!αυτο που εχει πλακα ειναι οτι η ιδια κοπελα την αλλη μερα το μεσημερι μπορεις να τη βρεις στο σαλον που δουλευει και να την γαμησεις πληρωνοντας μονο 2000-2500 Ρουβλια!(50-62,5 Ευρω) την ωρα!που απο αυτα παιρνει τα μισα!δηλαδη 1000-1250 ρουβλια!(25-31 Ευρω).οσο για την πεινα η νεα γεννια των Ρωσσων ειναι πολυ καλομαθημενοι ειδει κα στην Αγια Πετρουπολη!εγω ειμαι πολυ πιο ανθεκτικος στην πεινα θα ελεγα!αν σκεφτεις οτι τ 1996 για 9 μηνες περιπου ετρωγα ψωμι!σουβλακι (Шаурма) μια φορα τη βδομαδα.και τωρα αρχισα να κανω οικονομια αλλα οχι τοσο.παντος το αμαξι ειναι μια βδομαδα στο γκαραζ για οικονομια!

εντάξει μιλαμε για τουρμπο αλλά δεν μου λες δημητρακη και στην ρωσσια είναι γενικως έτσι γκαου όπως εδω?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το γνωστο παιχνιδι γιεο βαγεο
σας πήραμε σας πήραμε...
αλλά απο τους αζερους θα παρουν ένα τσουβαλι ψειρες.
εκει προαλειφεται πολεμος
με τους αρμενεους
δε νομιζω οι Αζεροι να πανε να κανουν πολεμο!θα τους ξαναγαμησουν οι Αρμενιοι παλι!

Επισκέπτης
δε νομιζω οι Αζεροι να πανε να κανουν πολεμο!θα τους ξαναγαμησουν οι Αρμενιοι παλι!

εμένα απ ότι έχει πάρει τα αυτακι μου, έχουν πάρει ένα σωρό πραματάκια από τους ρώσους για να γαμησουν τους αρμενιους.
Η περυσινη τιμη του πετρελαιου γαρ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εντάξει μιλαμε για τουρμπο αλλά δεν μου λες δημητρακη και στην ρωσσια είναι γενικως έτσι γκαου όπως εδω?
εδω το μουνι ειναι παρα πολυ ευκολο!πηρα πριν λιγο τηλεφωνο μια φιλη μου τη Μαρινα μιση Τουρκμενα (ο πατερας) μιση Ουκρανη (η μητερα)!να της ευχυθω για το νεο ετος που θα φυγω.μου ειπε οτι ειναι αγαμητη πολυ καιρο γιατι δεν μπορει να βρει αντρα!μιλισαμε μια ωρα και προς το τελος της συνομηλιας μου ειπε οτι θελει να μαλακιστει!δεν της το αρνηθηκα με ρωταγε ενω μαλακιζοτανε:τι θα μου κανεις θα με γαμησεις?θα με γλυψεις?τι να εκανα τη λυπηθηκα και της απαντουσα!πολυ βαρετο το секс по телефону εμενα δεν με καυλωνει!---τετοια ελειψη αντρων που υπαρχει εδω δεν νομιζω να υπαρχει πουθενα στον κοσμο!η Μαρινα δεν ειναι θεα δεν ειναι και μπαζο 25 ετων μαλλια προς το κοκκινο.λιγο ανωμαλη.υψος 167-170 περιπου.λεπτη χωρις να ειναι τελειως κοκκαλιαρα.το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι δεν εχει βυζια!και οτι ειναι λιγακι χαζουλα (χωρις να ειναι τελειως βλημα).σκεψου Ιωσηφ!δεν μπορει να βρει γκομενο!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom