You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
εγο δε ιμε ελινασ αλα θελο να ιμε φασιστασ και αρχοντασΠάντως είναι απίστευτο: μέσα σε ένα thread , καταφέραμε οι Ελληνάρες πάλι να αλληλοσπαραζόμαστε και να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο για φασίστα μέσα σε μια εβδομάδα. Μπράβο μας, είμαστε άρχοντες τελικά...τι να πω ρε γμτ
Βοθρούλη δεν πειράζει καθόλου για σένα, γιατί με τα λεγόμενά σου σε πάει όλος ο κόσμος τρελά. Το καλύτερο απ' όλα είναι που έχεις ισοπεδώσει τη γραμματική του Τριανταφυλλίδη. Ο τελευταίος, έτσι και σε διάβαζε, θα είχε κόψει φλέβεςεγο δε ιμε ελινασ αλα θελο να ιμε φασιστασ και αρχοντασ
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μπα ειναι ψεμα αυτο δεν τον γουσταρει κανεις ειναι η ντροπη του σαιτΒοθρούλη δεν πειράζει καθόλου για σένα, γιατί με τα λεγόμενά σου σε πάει όλος ο κόσμος τρελά. Το καλύτερο απ' όλα είναι που έχεις ισοπεδώσει τη γραμματική του Τριανταφυλλίδη. Ο τελευταίος, έτσι και σε διάβαζε, θα είχε κόψει φλέβες
πριν απο λιγο τον βριζανε σε αλλο θρεντ
boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ξέρω είναι off-topic, αλλά μαντέψτε ποιανού τα ποστ όταν διάβαζα, διάβαζα με το 1/3 της ταχύτητας, γιατί είναι τόσο χάλια τα Ελληνικά του, που δυσκολεύομαι να καταλάβω τι λέει... Αυτό στην αρχή δηλαδή, γιατί μετά σταμάτησα να τον διαβάζω, αφού εκτός από πονόματο, με έπιανε και πονοκέφαλος...
που που τα πεδια εχουνε δικεο τα φχαριστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπα ειναι ψεμα αυτο δεν τον γουσταρει κανεις ειναι η ντροπη του σαιτ
ακου πολι αντιπα γιαφτοΕγώ θα είμαι μασίστας και κολήγος
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
που που τα πεδια εχουνε δικεο τα φχαριστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντως είναι απίστευτο: μέσα σε ένα thread , καταφέραμε οι Ελληνάρες πάλι να αλληλοσπαραζόμαστε και να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο για φασίστα μέσα σε μια εβδομάδα. Μπράβο μας, είμαστε άρχοντες τελικά...τι να πω ρε γμτ
Πες τα σύντροφε.
Δεν νομίζω να υπάρχει περισσότερο κομπλεξικός λαός από του Έλληνες.
Μίζεροι, κακομοιριασμένοι, κακομοίρηδες, ελεεινοί, χωριάτες, κομπλεξικοί με καθετί.
Ανίκανοι να δούνε ξεκάθαρα και το πιο μικρό πράγμα. Αυτιστικοί μέσα στον εγωκεντρισμό τους. Ζώα στη κυριολεξία. Πόσο ευγενής φαντάζει και ο τελευταίος Ουκρανός, ο τελευταίος Ρώσος, ο τελευταίος Αφρικανός βρε παιδί μου μπροστά στο κακομοιριασμένο έλληνα που βλέπει παντού φασίστες που δήθεν απειλούνε τη κακομοιριά του.
Έχει δεκαετίες που σερνόμαστε με αυτά τα κόμπλεξ.
Πρέπει επιτέλους κάτι να αλλάξει. Πρέπει να υπάρχει μηδενική ανοχή σε κάθε κακομοιριασμένο κομπλεξικό. Αλλά εδώ χρειάζονται αρχίδια. Και αρχίδια στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Θα μπορούσαν για να διαγραφούν ολόκληρες σελίδες με τα off-topic posts σε αυτό το κατά τα άλλα πολύ ενδιαφέρον θρεντ, και δικά μου ποστ ενδεχομένως. Θα μπορούσε να προειδοποιείτε από τους moderators στην πρώτη off-topic παπαριά ο κάθε ένας από εμάς, και αν συνέχιζε τη παπαρολογία του mute κατευθείαν. Λύσεις υπάρχουν πολλές. Αρχίδια καθόλου.
Και εμένα δεν μ’ αρέσει το παρακμιακό στυλάκι του ιδρυτή αυτού του θρεντ, από την άλλη όμως, τόσες χρήσιμες πληροφορίες παίρνω από αυτά που γράφει. Είναι λογικό να του υποδεικνύω και πως θα μου τα λέει ;
Μωρ’ τ’ είν’ τούτοι ;;;
Δεν θ’ απαντήσω σε κανέναν που θα σχολιάσει το ποστ μου. Ήδη αισθάνομαι άσχημα για την off-topic παπαριά μου.
Επισκέπτης
μπα ειναι ψεμα αυτο δεν τον γουσταρει κανεις ειναι η ντροπη του σαιτ
σε ποιο θρεντ?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
στα μεσημεριανα κωλομπαρα-στριπτηζαδικασε ποιο θρεντ?
κουτσομπολη
παρολο που δε ιμε ελινασ εχισ δικεο για μενα ιμε ολα τα παραπανο,ινε ορεεσ λεξισ μαρεσουν πιοτικεσΠες τα σύντροφε.
Δεν νομίζω να υπάρχει περισσότερο κομπλεξικός λαός από του Έλληνες.
Μίζεροι, κακομοιριασμένοι, κακομοίρηδες, ελεεινοί, χωριάτες, κομπλεξικοί με καθετί.
Ανίκανοι να δούνε ξεκάθαρα και το πιο μικρό πράγμα. Αυτιστικοί μέσα στον εγωκεντρισμό τους. Ζώα στη κυριολεξία. Πόσο ευγενής φαντάζει και ο τελευταίος Ουκρανός, ο τελευταίος Ρώσος, ο τελευταίος Αφρικανός βρε παιδί μου μπροστά στο κακομοιριασμένο έλληνα που βλέπει παντού φασίστες που δήθεν απειλούνε τη κακομοιριά του.
Έχει δεκαετίες που σερνόμαστε με αυτά τα κόμπλεξ.
Πρέπει επιτέλους κάτι να αλλάξει. Πρέπει να υπάρχει μηδενική ανοχή σε κάθε κακομοιριασμένο κομπλεξικό. Αλλά εδώ χρειάζονται αρχίδια. Και αρχίδια στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Θα μπορούσαν για να διαγραφούν ολόκληρες σελίδες με τα off-topic posts σε αυτό το κατά τα άλλα πολύ ενδιαφέρον θρεντ, και δικά μου ποστ ενδεχομένως. Θα μπορούσε να προειδοποιείτε από τους moderators στην πρώτη off-topic παπαριά ο κάθε ένας από εμάς, και αν συνέχιζε τη παπαρολογία του mute κατευθείαν. Λύσεις υπάρχουν πολλές. Αρχίδια καθόλου.
Και εμένα δεν μ’ αρέσει το παρακμιακό στυλάκι του ιδρυτή αυτού του θρεντ, από την άλλη όμως, τόσες χρήσιμες πληροφορίες παίρνω από αυτά που γράφει. Είναι λογικό να του υποδεικνύω και πως θα μου τα λέει ;
Μωρ’ τ’ είν’ τούτοι ;;;
Δεν θ’ απαντήσω σε κανέναν που θα σχολιάσει το ποστ μου. Ήδη αισθάνομαι άσχημα για την off-topic παπαριά μου.
ορεα φοτο απο τιν ναξο?
Επισκέπτης
στα μεσημεριανα κωλομπαρα-στριπτηζαδικα
κουτσομπολη
γιατι με βριζεις?
εχω δοσει κ εγω απαντηση εκει διαβασε την
και εγο ιμε αγαμιτοσ τεριαζουμεγιατι με βριζεις?
εχω δοσει κ εγω απαντηση εκει διαβασε την
Λοιπον σοβαρευτητε ολοι και μη λετε μαλακιες.ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΤΩΝ ΜΗΝ ΤΙΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ.Ο ανθρωπος μας δινει πληροφοριες και μας λεει αληθειες και εσεις του την βγαινετε.Δηλαδη τι θελετε κανενα να σας μπαλαμουτιαζει και να χαιρεστε?ΛΟΙΠΟΝ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ.ΙΩΣΗΦ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
ο δασκαλοσ ινε πολι σοστοσ και ορεοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Λοιπον σοβαρευτητε ολοι και μη λετε μαλακιες.ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΤΩΝ ΜΗΝ ΤΙΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ.Ο ανθρωπος μας δινει πληροφοριες και μας λεει αληθειες και εσεις του την βγαινετε.Δηλαδη τι θελετε κανενα να σας μπαλαμουτιαζει και να χαιρεστε?ΛΟΙΠΟΝ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ.ΙΩΣΗΦ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
Επισκέπτης
Σεβαστοί φίλοι, αγαπητά μου παιδιά,
Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω άπαντες για την συμμετοχή σας.
Όπως έγραψα σκοπευω να συνεχίσω αυτό το θρεντ μέχρι την εκκατοστή σελίδα ή περίπου την εκκατοστή, πιστεύω ότι θα έχω την ευκαιρία να παραδώσω 2 ακόμη μαθήματα γύρω από την ζωή στην Ουκρανία και κατόπιν θα αποσυρθώ διότι πληγώνω ανεπανόρθωτα τις ονειρώξεις κάποιων.
Βλέπετε κι ο μαθητής αφού λάβει γερές βάσεις από τον δάσκαλο πρέπει να προχωρήσει κατόπιν μόνος του στην ζωή για να έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει δικό του χαρακτήρα. Δημοσίως θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας τους δικούς μου διδασκαλους οι οποίοι μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω άνθρωπος και ίσως κάποτε προς το τελος της σειρας αυτής να δημοσιοποιήσω τα πραγματικα τους ονοματα και αντιληφθειτε για ποιους γίγαντες ηθικής ομιλούμε.
Ατυχώς εγώ δεν τους ομοίασα στην φήμη, στα πλούτη φευ ήσαν πτωχοί, παραταύτα προσπαθώ πάντοτε να βαδίζω εις τον δρόμο της αληθείας που κάποτε εδιδάχθην. Ας με συγχωρήσουν από εκεί που είναι, αν πιστεύουν ότι δια των γραπτών μου, εδώ σε μία ηλεκτρονική σελίδα ευτελίζω την εκπαίδευση που μου παρείσχαν, νομίζω ότι έπραξα ορθώς.
Εν κατακλείδι η διατύπωσις θετικών ή αρνητικών σχολίων για την ταπεινότητά μου ουδόλως με απασχολεί, εκείνο που με απασχολει είναι όταν έλθει η ώρα που το φθαρμένο σαρκίο που λέγεται Ιωσήφ Μπλάσκος πάψει να υφίσταται, να υπάρχει αυτο που λέγεται ΠΑΤΡΙΔΑ.
Σας ευχαριστω
Με τιμη
Ιωσήφ Μπλάσκος
Όπως έγραψα σκοπευω να συνεχίσω αυτό το θρεντ μέχρι την εκκατοστή σελίδα ή περίπου την εκκατοστή, πιστεύω ότι θα έχω την ευκαιρία να παραδώσω 2 ακόμη μαθήματα γύρω από την ζωή στην Ουκρανία και κατόπιν θα αποσυρθώ διότι πληγώνω ανεπανόρθωτα τις ονειρώξεις κάποιων.
Βλέπετε κι ο μαθητής αφού λάβει γερές βάσεις από τον δάσκαλο πρέπει να προχωρήσει κατόπιν μόνος του στην ζωή για να έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει δικό του χαρακτήρα. Δημοσίως θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας τους δικούς μου διδασκαλους οι οποίοι μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω άνθρωπος και ίσως κάποτε προς το τελος της σειρας αυτής να δημοσιοποιήσω τα πραγματικα τους ονοματα και αντιληφθειτε για ποιους γίγαντες ηθικής ομιλούμε.
Ατυχώς εγώ δεν τους ομοίασα στην φήμη, στα πλούτη φευ ήσαν πτωχοί, παραταύτα προσπαθώ πάντοτε να βαδίζω εις τον δρόμο της αληθείας που κάποτε εδιδάχθην. Ας με συγχωρήσουν από εκεί που είναι, αν πιστεύουν ότι δια των γραπτών μου, εδώ σε μία ηλεκτρονική σελίδα ευτελίζω την εκπαίδευση που μου παρείσχαν, νομίζω ότι έπραξα ορθώς.
Εν κατακλείδι η διατύπωσις θετικών ή αρνητικών σχολίων για την ταπεινότητά μου ουδόλως με απασχολεί, εκείνο που με απασχολει είναι όταν έλθει η ώρα που το φθαρμένο σαρκίο που λέγεται Ιωσήφ Μπλάσκος πάψει να υφίσταται, να υπάρχει αυτο που λέγεται ΠΑΤΡΙΔΑ.
Σας ευχαριστω
Με τιμη
Ιωσήφ Μπλάσκος
δασκαλε εγο παντοσ σε αγαπο πολι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σεβαστοί φίλοι, αγαπητά μου παιδιά,
Σας ευχαριστω
Με τιμη
Ιωσήφ Μπλάσκος