Φυσικο δεν ειναι? Γιατι αυτες που ειναι πολυ πανω απο την κατηγορια της Μαρινας ειναι χιλιαδες (και γινεται και αγρια εξαγωγη!) και ειναι διθεσιμες μονο για το κεφι τους οχι οπως εδω οπου και τα μπαζα ακομη εχουν απαιτησεις...
εδω το μουνι ειναι παρα πολυ ευκολο!πηρα πριν λιγο τηλεφωνο μια φιλη μου τη Μαρινα μιση Τουρκμενα (ο πατερας) μιση Ουκρανη (η μητερα)!να της ευχυθω για το νεο ετος που θα φυγω.μου ειπε οτι ειναι αγαμητη πολυ καιρο γιατι δεν μπορει να βρει αντρα!μιλισαμε μια ωρα και προς το τελος της συνομηλιας μου ειπε οτι θελει να μαλακιστει!δεν της το αρνηθηκα με ρωταγε ενω μαλακιζοτανε:τι θα μου κανεις θα με γαμησεις?θα με γλυψεις?τι να εκανα τη λυπηθηκα και της απαντουσα!πολυ βαρετο το секс по телефону εμενα δεν με καυλωνει!---τετοια ελειψη αντρων που υπαρχει εδω δεν νομιζω να υπαρχει πουθενα στον κοσμο!η Μαρινα δεν ειναι θεα δεν ειναι και μπαζο 25 ετων μαλλια προς το κοκκινο.λιγο ανωμαλη.υψος 167-170 περιπου.λεπτη χωρις να ειναι τελειως κοκκαλιαρα.το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι δεν εχει βυζια!και οτι ειναι λιγακι χαζουλα (χωρις να ειναι τελειως βλημα).σκεψου Ιωσηφ!δεν μπορει να βρει γκομενο!!!!!!!