Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Φυσικο δεν ειναι?  Γιατι αυτες που ειναι πολυ πανω απο την κατηγορια της Μαρινας ειναι χιλιαδες (και γινεται και αγρια εξαγωγη!) και ειναι διθεσιμες μονο για το κεφι τους οχι οπως εδω οπου και τα μπαζα ακομη εχουν απαιτησεις...

εδω το μουνι ειναι παρα πολυ ευκολο!πηρα πριν λιγο τηλεφωνο μια φιλη μου τη Μαρινα μιση Τουρκμενα (ο πατερας) μιση Ουκρανη (η μητερα)!να της ευχυθω για το νεο ετος που θα φυγω.μου ειπε οτι ειναι αγαμητη πολυ καιρο γιατι δεν μπορει να βρει αντρα!μιλισαμε μια ωρα και προς το τελος της συνομηλιας μου ειπε οτι θελει να μαλακιστει!δεν της το αρνηθηκα με ρωταγε ενω μαλακιζοτανε:τι θα μου κανεις θα με γαμησεις?θα με γλυψεις?τι να εκανα τη λυπηθηκα και της απαντουσα!πολυ βαρετο το секс по телефону εμενα δεν με καυλωνει!---τετοια ελειψη αντρων που υπαρχει εδω δεν νομιζω να υπαρχει πουθενα στον κοσμο!η Μαρινα δεν ειναι θεα δεν ειναι και μπαζο 25 ετων μαλλια προς το κοκκινο.λιγο ανωμαλη.υψος 167-170 περιπου.λεπτη χωρις να ειναι τελειως κοκκαλιαρα.το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι δεν εχει βυζια!και οτι ειναι λιγακι χαζουλα (χωρις να ειναι τελειως βλημα).σκεψου Ιωσηφ!δεν μπορει να βρει γκομενο!!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φυσικο δεν ειναι?  Γιατι αυτες που ειναι πολυ πανω απο την κατηγορια της Μαρινας ειναι χιλιαδες (και γινεται και αγρια εξαγωγη!) και ειναι διθεσιμες μονο για το κεφι τους οχι οπως εδω οπου και τα μπαζα ακομη εχουν απαιτησεις...
παντος δεν θα ελεγα οτι ειναι μπαζο.απλως εγω το ψειριζω παρα πολυ το θεμα.το μονο που δεν εχει ειναι βυζια.ολα τα αλλα θα ελεγα τα εχει.και ωραιο σωμα και στο προσωπο καλη ειναι.θυμαμαι που την ειχα συναντισει στη ντισκο πριν κανα χρονο και ημουνα με ενα φιλο μου Ελληνα.και του ειπα οτι δεν με καυλωνει γιατι δεν εχει βυζια!και μου απαντησε:για μια τετοια στην Ελλαδα θα μπορουσε να ειχε γινει πολεμος αναμεσα σε 2 καφετεριες για το ποιος θα παει μαζι της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΙΩΣΗΦ ΩΝΤΟΣ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΛΟΜΠΑΡΟ Γ ΔΙΑΛΟΓΗΣ(ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ).ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΟΥΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΙΝ ΚΕΡΑΣΑ 3 ΠΟΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ.ΙΩΣΗΦ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΕΣ? ΟΙ ΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΕΣ?ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΛΗΜΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.(Η ΟΥΚΡΑΝΙΔΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΡΕΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ).
καπως ετσι ειναι.το βλεπω αυτο με φιλους μου Ελληνες.ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις τη γλωσσα.εδω εντελως αλλιως συμπεριφερεται μια κοπελα σε μενα και εντελως αλλιως με εναν μη γνωστη της γλωσσα που δεν μενει στη Ρωσσια και κοιταει να του φαει οσα πιο πολλα μπορει!αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι οι Ουκρανοι που εχουν ανοικτα συνορα και ειναι γεματοι ξενους δεν εχουν συνηθισει ακομα τους ξενους!εχει δε μεγαλη διαφορα να γνωρισεις μια Ουκρανη στην Οκρανια απο το να την γνωρισεις στην Ελλαδα.παραξενευθηκα παρα πολυ απο την απαισια συμπεριφορα των Ρωσσοφωνων κορητσιων που μενουν Ελλαδα στα διαφορα σα'ι'τ!μου φερονταν σα σκουπιδι!οπως φερονται και οι Ελληνιδες θα ελεγα!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΡΑΤΣΑ ΤΟΥΣ.ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΡΑΤΣΕΣ.ΕΔΩ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΕΙΝΑ ΓΥΦΤΟΙ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

Λοιπόν, απαγορεύονται τα μόνιμα κεφαλαία και τα greeklish.
Να γράφεις με μικρά και ελληνικά.

4. Απαγορεύεται αυστηρά η ΜΟΝΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Κινδυνεύετε να δείτε τη δημοσίευσή σας να εξαφανίζεται. Τα κεφαλαία τα χρησιμοποιείτε για να ΤΟΝΙΣΕΤΕ κάτι μέσα στο υπόλοιπο κανονικό κείμενο. Διαφορετικά είναι σα να ΦΩΝΑΖΕΤΕ επί μονίμου βάσεως.

ΥΣ: Και κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με τα κορακίσια. Ο βόθρος με έχει εξουθενώσει!

Επισκέπτης
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΡΑΤΣΑ ΤΟΥΣ.ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΡΑΤΣΕΣ.ΕΔΩ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΕΙΝΑ ΓΥΦΤΟΙ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

Αγαπητέ φίλε,

Φρονώ ότι σκοπός μίας κοινωνίας δεν είναι η παραγωγή ευφυιών ατόμων αλλά ενάρετων πολιτών. Εαν οι πολίτες είναι ενάρετοι, ηθικοί, ευγενείς θα βρεθούν και 2-3 ευφυιείς που θα μπορέσουν να καθοδηγήσουν το πλήθος προς το γενικώτερο καλό.
Που θέλω να καταλήξω: Οι γύφτοι γίνονται αυτό που γίνονται διότι ζούνε στην ιδιαίτερη μικρόκοινωνία τους όπου επαινειται και προωθειται η επαιτεία, η προαγωγή, η χασισοποτεία, η κλοπή, ο αναλφαβητισμός, η ανευθυνότητα και χίλια δυο άλλα.
Σο γυφτάκι που μεγαλώνει και έρχεται  στον κόσμο μοιραίως υποσυνειδήτως περνά αυτός ο προγραμματισμός. Αυτά τα παραδείγματα βλέπει, αυτά θα ακολουθήσει στην μετέπειτα ζωή του. Και εδώ έρχεται το σύγχρονο μπανανιδικό κράτος το οποίον θεσπίζει σειρά νόμων οι οποίοι ισχύουν μόνον για μερίδα πολιτών. Για τους γύφτους πχ δεν ισχύουν, έχουν γυφτική ασυλία! Πχ ευρισκόμενος στην Ελλάδα προ ετών είχα την ατυχία να δω στην τηλοψία τον «γάμον»! γυφτακίου δωδεκαετούς περίπου με συνομίλκη νύφη εκ Ρωσσίας παρακαλώ! Ερωτώ πόσοι νόμοι του Ραγιαδιακού κράτους καταπατήθησαν πόσοι??? Είχε κανείς εισαγγελέας την ευθιξία να πει «ρε για ελάτε εδώ». Φοβήθηεισαν τους γύφτους! Άμα είναι τότε εντάξει να καταργήσουμε τους νόμους περί γάμου, περί διευκόλυνσις προς ακολασία ανηλίκου, περί παράνομης εισόδου στην χώρα, περί προαγωγής, περί γονικής μερίμνης κλπ κλπ! Να γαμιούνται 12/χρονα! ΑΙΣΧΟΣ μου ήρθε έμετος...
Κατά δεύτερον πρέπει να προσθέσω ότι οι γύφτοι μπροστά στους Ουκρανούς είναι ΄τερατα φιλοτιμίας. Ήτοι σε έναν γύφτο στα φανάρια δοκίμασε να του πεις εσύ με ύφος σοβαρό ότι δεν έχεις εσύ λεπτά ή να φας κλπ. ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ! Δεν άστειεύομαι το έχω πολλάκις κάνει για πλάκα. Και μία λεπτομέρεια, ο εν προκειμένω γύφτος πρέπει να είναι εξ ελλάδος για να’χει πάρει τα ήθη τα δικά μας!
Τι σχέσιν έχουν αυτά με την Ουκρανία και που ήθελα να καταλήξω:
Σεβαστέ φίλε όταν σε μία μικροκοινωνία ή κοινωνία περνούν εμμέσως λανθασμένα μηνύματα τότε οι νέοι πολίτες , η νεολαία τα εφαρμόζει. Εδώ υπήρχε πάντοτε το μήνυμα οι ξένοι είναι πλούσιοι, εμείς είμαστε έξυπνοι, προσπαθήστε να τους κοροιδέψετε με οποιονδήποτε τρόπο, οποιαδήποτε ατιμία δεν τρέχει τίποτα, δεν προκειται να πάθετε τίποτα.

Ελπίζω να σε κατατόπισα κάπως με τις ανοησίες μου ή τουλάχιστον να τις βρήκες διασκεδαστικες...
Με τιμή

Ιωσήφ Μπλάσκος

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τελικα Συντροφε δεν διασκεδαζω πλεον καθολου μαζι σου. Και ξερεις γιατι?

Γιατι παρολο που η ζωη σου φερθηκε σκαρτα ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

Αυτο "Φρονώ ότι σκοπός μίας κοινωνίας δεν είναι η παραγωγή ευφυιών ατόμων αλλά ενάρετων πολιτών. Εαν οι πολίτες είναι ενάρετοι, ηθικοί, ευγενείς θα βρεθούν και 2-3 ευφυιείς που θα μπορέσουν να καθοδηγήσουν το πλήθος προς το γενικώτερο καλό."
Γκεμπελικο μου ακουγεται, πολυ εκλεχτος νομιζεις πως εισαι φιλε μου

Δεν εκανες αυτο που σου προτεινα.
Αν νοιωθεις και εσυ ο ιδιος οτι λες ανοησιες, εγω θα προσθεσω οτι λες μεγαλες και επικινδυνες ανοησιες, οπως καποιοι με περιβραχιονια παλια, αρα εισαι .........

Επισκέπτης
Τελικα Συντροφε δεν διασκεδαζω πλεον καθολου μαζι σου. Και ξερεις γιατι?

Αυτο "Φρονώ ότι σκοπός μίας κοινωνίας δεν είναι η παραγωγή ευφυιών ατόμων αλλά ενάρετων πολιτών. Εαν οι πολίτες είναι ενάρετοι, ηθικοί, ευγενείς θα βρεθούν και 2-3 ευφυιείς που θα μπορέσουν να καθοδηγήσουν το πλήθος προς το γενικώτερο καλό."
Γκεμπελικο μου ακουγεται, πολυ εκλεχτος νομιζεις πως εισαι φιλε μου

Δεν εκανες αυτο που σου προτεινα.
Αν νοιωθεις και εσυ ο ιδιος οτι λες ανοησιες, εγω θα προσθεσω οτι λες μεγαλες και επικινδυνες ανοησιες, οπως καποιοι με περιβραχιονια παλια, αρα εισαι .........

αγαπητό μου παιδί,

σε ευχαριστώ για τα κολακευτικά σου σχόλια και για τις φιλοφρονήσεις.
Πράγματι έχεις απολύτως δίκαιο.
Ξέρεις παρ'όλο που οι περισσότερς Ρωσίδες είναι ψηλές και λευκές εγώ έχω μία κοντή και μαύρη. έχει και μία διδύμη αδελφή. Τις αγαπώ πολύ αλλά σπανιώς βγαίνουμε μαζί στον δρόμο...
Και πάλι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

Με τιμη

Ιωσηφ Μπλάσκος

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΙΩΣΗΦ

Αυτο το υποτιμητικο "καλο μου παιδι" μην μου το ξαναγραψεις σε μενα

Ειμαστε σχεδον συνομηλικοι, εκτος αν τα χρονια σου ειναι τοσα πολλα και εν αντιθεση με την νοητικη σου κατασταση

Επισκέπτης
ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΙΩΣΗΦ

Ειμαστε σχεδον συνομηλικοι, εκτος αν τα χρονια σου ειναι τοσα πολλα και εν αντιθεση με την νοητικη σου κατασταση

Αγαπητό μου παιδί,

δεν νομίζω ότι είμασταν συμμαθητές ούτε συνομίλικοι.
Φαίνεται άλλωστε από την συνεχή σου παράθεση ασχέτων ονομάτων και καταστάσεων που προφανώς διαβάζεις από τον Καζαμία.
Ούτε σε εξαναγκάζω να μου γράφεις, ούτε να με διαβάζεις.
Πάντως και πάλι σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου
Συγχωρεσέ με δεν θα μπορέσω να σε νταντέψω άλλο πάω ρίνοκ
Με τιμή

Ιωσηφ Μπλάσκος

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΙΩΣΗΦ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αγαπητό μου παιδί,

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Καλα παππα μαξιμε η απαντηση σου με σοκαρε
Τι λογος και τι επιχειρηματα ειναι αυτα?

Ευγε εισαι μεσα στους 2-3 εφθιεις που θα μας καθοδηγησουν

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1

δεν μ αρεσουν οι ευθυνες,καλλιτερα καθοδηγησε μας εσυ..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157

σεβασμος στον κληρο..

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Παρεξήγηση μυρίζει εδώ. Κατα την ταπεινή μου γνώμη ο Ιωσήφ χρησιμοποιεί την αποδόμηση του μύθου της κάθε γής της επαγγελίας για να καταδείξει τον φασισμό της χειραγώγησης που εμπεριέχεται σε κάθε μύθο. Μέσα απο σουρεαλιστικό πολλές φορές φίλτρο, είναι σαν να μας φωνάζει: ''Ξυπνάτε μωρέ, μας κάναν τόσο μαλακούς, που ακόμα και τους πονηρούς τους βλέπουμε θεούς''. Ή ποιο σύντομα: ''Αμάν! Μας γαμάν!''. Δεν νομίζω ότι χρησιμοιποιεί την στατιστική πείρα για να καταπνίξει τις εξαιρέσεις, την ομορφιά, τις καλές δυνατότητες, πρώτος θλίβεται και για τα Ελληνικά ΤΕΡΑΣΤΙΑ χάλια εξάλλου. Νομίζω είναι ένας αυτοεξόριστος μοναχικός αφηγητής με βαθιά αγάπη στη ελευθερία της αλήθειας. Όχι όμως της κομψής αλήθειας. Τον θλίβει η θυσία της ατομικής ποιότητας σε μάζες πλανεμένες. Και λέει όχι σύντροφοι, μακρυά απο σειρήνες που μάτωσαν την δική μου τύχη. Νομίζω λατρεύει και αυτά τα ανώριμα ανατολικά τρομερά παιδιά. Αλλά δεν θέλει και άλλους πληγωμένους πατριώτες εκεί. Προσπαθεί να διορθώσει χαλασμένο εξάντα Αργοναυτών, στην πλανεύτρα ακτή των Σκυθών.
Η απλά είναι μέγας τρελάρας, αλλά τα απο τρελό και απο μικρό μαθαίνεις την αλήθεια!
Nice thread anyway. :rockon:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Παρεξήγηση μυρίζει εδώ. Κατα την ταπεινή μου γνώμη ο Ιωσήφ χρησιμοποιεί την αποδόμηση του μύθου της κάθε γής της επαγγελίας για να καταδείξει τον φασισμό της χειραγώγησης που εμπεριέχεται σε κάθε μύθο. Μέσα απο σουρεαλιστικό πολλές φορές φίλτρο, είναι σαν να μας φωνάζει: ''Ξυπνάτε μωρέ, μας κάναν τόσο μαλακούς, που ακόμα και τους πονηρούς τους βλέπουμε θεούς''. Ή ποιο σύντομα: ''Αμάν! Μας γαμάν!''. Δεν νομίζω ότι χρησιμοιποιεί την στατιστική πείρα για να καταπνίξει τις εξαιρέσεις, την ομορφιά, τις καλές δυνατότητες, πρώτος θλίβεται και για τα Ελληνικά ΤΕΡΑΣΤΙΑ χάλια εξάλλου. Νομίζω είναι ένας αυτοεξόριστος μοναχικός αφηγητής με βαθιά αγάπη στη ελευθερία της αλήθειας. Όχι όμως της κομψής αλήθειας. Τον θλίβει η θυσία της ατομικής ποιότητας σε μάζες πλανεμένες. Και λέει όχι σύντροφοι, μακρυά απο σειρήνες που μάτωσαν την δική μου τύχη. Νομίζω λατρεύει και αυτά τα ανώριμα ανατολικά τρομερά παιδιά. Αλλά δεν θέλει και άλλους πληγωμένους πατριώτες εκεί. Προσπαθεί να διορθώσει χαλασμένο εξάντα Αργοναυτών, στην πλανεύτρα ακτή των Σκυθών.
Η απλά είναι μέγας τρελάρας, αλλά τα απο τρελό και απο μικρό μαθαίνεις την αλήθεια!
Nice thread anyway. :rockon:
τα σέβη μου .

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χαλαρωσε ρε φιλε που αρχισες να μοιραζεις πιστοποιητικα φασιστοσυνης...
Σου εχει δωσει κανενα τετοια χρησμα ?
Η συμπεριφορα σου δηλ. τι ειναι ? "Δημοκρατικη"?
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Συνεχισε Ιωσηφ, και ας καταλαβαινουν ο,τι θελουν μερικοι...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Χαλαρωσε ρε φιλε που αρχισες να μοιραζεις πιστοποιητικα φασιστοσυνης...
Σου εχει δωσει κανενα τετοια χρησμα ?
Η συμπεριφορα σου δηλ. τι ειναι ? "Δημοκρατικη"?

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Συνεχισε Ιωσηφ, και ας καταλαβαινουν ο,τι θελουν μερικοι...
εγο ιμε φασιστασ και ιμε και καλο πεδι ,μαρεσι να με φασιστασ γιατι μικρος εβλεπα στα σινεακ το φασιστα να αντιμετοπιζι τισ αμαζονεσ με τον Στιβ Ριβ,
ιθελα και γο να γινο ταλανιστιρασ αλα μπικα πολι στο πλισιμο και εγινα ζουμποτιρισ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ο  μασίστας ήταν  θρουλάκο  μου . Ο Φασίστας  ήταν  εκείνος  με  την  μάσκα  που  έπαιζε  τον  μπαμπα  στου Γεωργίτση  στην  ταινία  με  τη Ζωίτσα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ο  μασίστας ήταν  θρουλάκο  μου . Ο Φασίστας  ήταν  εκείνος  με  την  μάσκα  που   έπαιζε  τον  μπαμπα  στου Γεωργίτση  στην  ταινία  με  τη Ζωίτσα
εσι δε ξερισ ισε πιοτικοσ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom