Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Συντροφε Σιφη μηπος διαβαζεις Ο ΑΓΩΝ του Χιτλερ ή εχεις μασενυχτα απο ουκρανικη ιστορια

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τοτε τι μας λες για Σκυθες και παπαριες και γιατι αυτη η γενικευση για ολους τους ανθρωπους?
Τα γενικευμενα συμπερασματα μαλον φασιζουσα συμπεριθορα καταδεικνιουν
Δασκελε δεν μας τα λες καλα

Επισκέπτης
Τοτε τι μας λες για Σκυθες και παπαριες και γιατι αυτη η γενικευση για ολους τους ανθρωπους?
Τα γενικευμενα συμπερασματα μαλον φασιζουσα συμπεριθορα καταδεικνιουν
Δασκελε δεν μας τα λες καλα

Χμμ αρχίζω και σε επηρεάζω με τις εκφράσεις μου...
Κοίτα έχω επανειλλημένως δηλώσει:

α. είμαι τελείως μαλακας και αγράμματος. όποιος διαβάζει αυτά που γραφω και τα παίρνει στα σοβαρά χάνει τελείως την ώρα του και είναι ακόμα πιο ανόητος από εμένα τον ήδη ανόητο.
β. αν ήξερες φίλε μου ποιον είχα δάσκαλο και με γαλούχησε  δεν θα έγραφες αυτά που γράφεις περί φασισμού. Δυστυχώς τα ονόματα πρέπει να προφυλλάσονται αλλά εν πάση περιπτώση 1+1=2 ίσως ο βολτέρ ανακαλύψει το πρόσωπο.
γ. νομίζω ότι η ταπεινοτητά μου έχει φτάσει στο σημείο να ξεχωρίζει εδώ που μένω ο κάθε άνθρωπος τι είναι κι από που κρατά η σκούφια του . Και πάλι βέβαια είμαι παντελώς αγράμματος και αυτοδίδακτος σ αυτό...
δ. γενικώς δεν τραβάω κανέναν απ τ αυτί να με διαβάσει, ούτε και με πολυαπασχολεί ξέρεις... αν κάποιος νομίζει καλύτερα, αέρα στα πανιά του
ε. στο Μπανανιστάν δεν ξέρω για πόσα χρόνια έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου για δεξιούς αριστερούς κλπ Αυτό ήταν η διάταξη στην γαλλική εθνοσυν'ελευση στην Γαλλική επανάσταση.... Αντίθετα στην ελλάδα υπήρχαν πάντοτε Κολοκωτρωναίοι και...νενέκηδες.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εγω ειμαι νενεκος δεν το καταλαβες, οσο για το αριστερος αστω να παει αστω.
Εζησα και εγω εκτος Ελλαδισταν και τοτε προσπαθουσα να κανω συγκρισεις σαν τις δικες σου και τοτε νομιζα οτι εχω το "χαρισμα" να βλεπω την σκουφια του αλλου. Εφαγα τα μουτρα μου μερικες φορες και τοτε ειδα οτι πρεπει να βλεπεις την ψυχη του αλλου.
Κια την ψυχη την βλεπεις με την κατανοηση και την αγαπη-οχι τον ερωτα- την αγαπη
Αποφευγω απο τοτε να κοιτω πια ειναι η σκουφια του, αλλα απο διαστροφη αρκετες φορες ρωταω διακριτικα, "απο που ειστε ?"
Για μενα υπαρχουν πχ Τουρκοι-Κολοκοτρονεοι και Ιταλοι-Δαβακιδες.
Κια για να το πω απλα, με μια κρητικη μαντιναδα:
"ο ανδρας κανει την γενια
και οχι η γενια τον ανδρα"
Γκεγκε

Επισκέπτης
Εγω ειμαι νενεκος δεν το καταλαβες, οσο για το αριστερος αστω να παει αστω.
Εζησα και εγω εκτος Ελλαδισταν και τοτε προσπαθουσα να κανω συγκρισεις σαν τις δικες σου και τοτε νομιζα οτι εχω το "χαρισμα" να βλεπω την σκουφια του αλλου. Εφαγα τα μουτρα μου μερικες φορες και τοτε ειδα οτι πρεπει να βλεπεις την ψυχη του αλλου.
Κια την ψυχη την βλεπεις με την κατανοηση και την αγαπη-οχι τον ερωτα- την αγαπη
Αποφευγω απο τοτε να κοιτω πια ειναι η σκουφια του, αλλα απο διαστροφη αρκετες φορες ρωταω διακριτικα, "απο που ειστε ?"
Για μενα υπαρχουν πχ Τουρκοι-Κολοκοτρονεοι και Ιταλοι-Δαβακιδες.
Κια για να το πω απλα, με μια κρητικη μαντιναδα:
"ο ανδρας κανει την γενια
και οχι η γενια τον ανδρα"
Γκεγκε

Κοίτα το δεξί χέρι του Ανδρούτσου ήταν ο Γκούρας το αριστερό ο Μουσταφάς.
Ο Γκούρας τον έριξε κάτω απ την Ακρόπολι.
Για τα κληρονομικά χαρίσματα τα δικά σου δεν μπορώ να ομιλησω όπως έχεις παρατηρήσει ομιλώ μόνον για π΄ραγματα που έχω βιώσει αλλέως γράφω: άκουσα ή μου είπαν ή δεν ξέρω...
¨Ε τώρα γαμώ την πουτάνα μου εδώ ίσως να έχω ψιλοκάτσει (μάλλον παρακάτσει) και ίσως να καταννοώ κάνα δυο πραματάκια για το τι είναι τι.
Συμπαθής μου είσαι αλλά κοίτα να φτάσεις τα πρώτα -ήντα και μετά το ξανασυζητάμε, ίσως να έχω αλλάξει με τα χρόνια...

Επισκέπτης
Κοίτα το δεξί χέρι του Ανδρούτσου ήταν ο Γκούρας το αριστερό ο Μουσταφάς.
Ο Γκούρας τον έριξε κάτω απ την Ακρόπολι.
Για τα κληρονομικά χαρίσματα τα δικά σου δεν μπορώ να ομιλησω όπως έχεις παρατηρήσει ομιλώ μόνον για π΄ραγματα που έχω βιώσει αλλέως γράφω: άκουσα ή μου είπαν ή δεν ξέρω...
¨Ε τώρα γαμώ την πουτάνα μου εδώ ίσως να έχω ψιλοκάτσει (μάλλον παρακάτσει) και ίσως να καταννοώ κάνα δυο πραματάκια για το τι είναι τι.
Συμπαθής μου είσαι αλλά κοίτα να φτάσεις τα πρώτα -ήντα και μετά το ξανασυζητάμε, ίσως να έχω αλλάξει με τα χρόνια...

κοιτάξτε εγώ εδώ δεν κανακεύω, δεν σας χαιδεύω, δεν είμαι η γκομενά σας, ούτε η γιαγιά σας. Ούτε και θέλω να είμαι αγαπητός σε σας ούτε και να με δείτε ποτέ...
Εγώ εδώ ρίχνω χαστούκια λεκτικά, μπας και ξυπνήσετε, όσοι ξυπνήσουνε...
Με τιμή

Ιωσήφ Μπλάσκος

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τα κοντευω τα πρωτα -ηντα, αυτο δεν σημενει οτι οταν τα πιασω θα γινω καλυτερος.
Αλλα και σημενει οτι "ο χρονος  φερνει την ανταμοιβη του", την εμπειρια.
Μια παλαμη (συμβολο του Μωαμεθ) και εναν σταυρο ειχα η σημαια του Κολοκοτρονη και του Αλι Φαρμακη.
Και ο Νενεκος μπορει να ειχε το "καθαροτερο αιμα" στις φλεβες του αλλα προδοτης ηταν στην ψυχη του. Και ο Τσολακογλου ηρωας πολεμιστης ητανε αλλα υπογραψε την παραδοση
Και ο Αστιξ και λορδος Βυρον αγγλος αδελφη αλλα θυσιαστικανε για εναν ξενο λαο
Πουτανες λεγανε και ολες τις Σμυρνιες, οταν ηρθανε πεινασμενες προσφυγοπουλες στο Ελλαδισταν, οι καθαροι γηγενεις.
Ρε εσυ Ιωσηφ μηπος πρεπει να πας σε κανεναν γιατρο να σε δει, πολυ μπερδεμενος εισαι για την ηλικια σου.
Και το καλυτερο ρυξε κανα κουβα νερο να ξυπνησεις και πες ΚΑΛΗΛΕΡΑ στον εαυτο σου

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
(Μικρή παρένθεση στις φιλοσοφικές αναζητήσεις σας)

Κύριε Μπλάσκα,

Κάποιες αδρές πληροφορίες για το Κίεβο θα μπορούσα να έχω ;
Αν τα έχετε γράψει σε παλαιότερα ποστ (πολύ πιθανό) υποδείξτε μου που για να μην κάθομαι να διαβάζω 70 σελίδες.

Η πόλη έχει τη φήμη ότι είναι πολύ επικίνδυνη. Είναι αλήθεια ; Σαν ξένος θα μπορούσα να κυκλοφορήσω μόνος μου έξω ή πραγματικά κινδυνεύω ;

Τους τελευταίους μήνες διαβάζω στο ξένο τύπο ότι πολύ μεγάλο ποσοστό των ξένων επενδύσεων στο Κίεβο έχουν αποτραβηχτεί λόγο της οικονομικής κρίσης. Αυτό έχει κάποια επίπτωση στις πολύ αυξημένες τιμές του Κιέβου (ξενοδοχεία 5*, κοπέλες, κλπ) ή όχι ; Μετά την τελευταία υποτίμηση οι τιμές έχουν ανεβεί στα βασικά προϊόντα στο τοπικό νόμισμα ή όχι ;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Και μερικες σκεψεις για τους αριστερους και δεξιους
Φουστης και κιοτης ο Γουσιας (Βοντισιος ο Καλαριτινος) στρατηγος του Δημοκρατικου Στρατου.
Ηρωας ο Μπελογγιανης.
Παλικαρι και λιονταρι ο Τσακαλοτος αλλα και ο Γιωτης πολεμιστης αλλα σταλινικος
Σοφοι ο Παρτσαλιδης και ο Ηλιου αλλα ο Κυρκος κοκορομιαλος και γκαφατσης (ακομη και τορα στα 85+)
Μασωνος ο Ζερβας και καλοπερασακιας αλλα ο Πυρομαγλου δικαιος και ταπεινος
Αναφερω τυχαια ονοματα απο δεξια και αριστερα, για να πω οτι η γενικευση ειναι αρχηστη
Τανες λενε τις περισσοτερες κρητικες αλλα οι πατριωτησες μου οι κορφιατησες το δεινουν πιο ευκολα
Παρτω το αυγο και κουρεφτω δλδ

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
η καλιτερι ινε ολι η ελινεσ,ινε ολι γιγαντεσ και ιροεσ
Και μερικες σκεψεις για τους αριστερους και δεξιους
Φουστης και κιοτης ο Γουσιας (Βοντισιος ο Καλαριτινος) στρατηγος του Δημοκρατικου Στρατου.
Ηρωας ο Μπελογγιανης.
Παλικαρι και λιονταρι ο Τσακαλοτος αλλα και ο Γιωτης πολεμιστης αλλα σταλινικος
Σοφοι ο Παρτσαλιδης και ο Ηλιου αλλα ο Κυρκος κοκορομιαλος και γκαφατσης (ακομη και τορα στα 85+)
Μασωνος ο Ζερβας και καλοπερασακιας αλλα ο Πυρομαγλου δικαιος και ταπεινος
Αναφερω τυχαια ονοματα απο δεξια και αριστερα, για να πω οτι η γενικευση ειναι αρχηστη
Τανες λενε τις περισσοτερες κρητικες αλλα οι πατριωτησες μου οι κορφιατησες το δεινουν πιο ευκολα
Παρτω το αυγο και κουρεφτω δλδ

Επισκέπτης
Τα κοντευω τα πρωτα -ηντα, αυτο δεν σημενει οτι οταν τα πιασω θα γινω καλυτερος.
Αλλα και σημενει οτι "ο χρονος  φερνει την ανταμοιβη του", την εμπειρια.
Μια παλαμη (συμβολο του Μωαμεθ) και εναν σταυρο ειχα η σημαια του Κολοκοτρονη και του Αλι Φαρμακη.
Και ο Νενεκος μπορει να ειχε το "καθαροτερο αιμα" στις φλεβες του αλλα προδοτης ηταν στην ψυχη του. Και ο Τσολακογλου ηρωας πολεμιστης ητανε αλλα υπογραψε την παραδοση
Και ο Αστιξ και λορδος Βυρον αγγλος αδελφη αλλα θυσιαστικανε για εναν ξενο λαο
Πουτανες λεγανε και ολες τις Σμυρνιες, οταν ηρθανε πεινασμενες προσφυγοπουλες στο Ελλαδισταν, οι καθαροι γηγενεις.
Ρε εσυ Ιωσηφ μηπος πρεπει να πας σε κανεναν γιατρο να σε δει, πολυ μπερδεμενος εισαι για την ηλικια σου.
Και το καλυτερο ρυξε κανα κουβα νερο να ξυπνησεις και πες ΚΑΛΗΛΕΡΑ στον εαυτο σου

αγαπητέ φίλε,

όπως λέγει και το άσμα "ήμουνα ο νοικοκύρης
                        ήμουνα ο σεβνταλής
                        τώρα είμαι μουσαφίρης
                        τώρα είμαι κουρελής
                        στην δική σου την καρδιά..."
Σκασίλα μου!
Δεν είμαι τροφός σου, νταντά σου , μάνα σου, γκομενά σου δεν ξέρω τι...
γ΄ραψε ότι γουστάρεις, πες ότι θέλεις
εσύ χάνεις τον χρόνο σου μαζί μου
εγώ είμαι τελειώς μαλάκας, τελείως αμαθης αν προτιμάς και τελείως βλαξ για να διδακτώ από την μακράν πείραν και εμπειρία σου...

Επισκέπτης
(Μικρή παρένθεση στις φιλοσοφικές αναζητήσεις σας)

Κύριε Μπλάσκα,

Κάποιες αδρές πληροφορίες για το Κίεβο θα μπορούσα να έχω ;
Αν τα έχετε γράψει σε παλαιότερα ποστ (πολύ πιθανό) υποδείξτε μου που για να μην κάθομαι να διαβάζω 70 σελίδες.

Η πόλη έχει τη φήμη ότι είναι πολύ επικίνδυνη. Είναι αλήθεια ; Σαν ξένος θα μπορούσα να κυκλοφορήσω μόνος μου έξω ή πραγματικά κινδυνεύω ;

Τους τελευταίους μήνες διαβάζω στο ξένο τύπο ότι πολύ μεγάλο ποσοστό των ξένων επενδύσεων στο Κίεβο έχουν αποτραβηχτεί λόγο της οικονομικής κρίσης. Αυτό έχει κάποια επίπτωση στις πολύ αυξημένες τιμές του Κιέβου (ξενοδοχεία 5*, κοπέλες, κλπ) ή όχι ; Μετά την τελευταία υποτίμηση οι τιμές έχουν ανεβεί στα βασικά προϊόντα στο τοπικό νόμισμα ή όχι ;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Αγαπητό μου παιδί,
συνήθως βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι, αλλά επειδή έχεις κάποιoυς στοιχειώδης τρόπους συμπεριφοράς θα κάνω μια εξαίρεση:
κοίτα να τα πάρουμε ένα-ένα.
να αρχίσω απο το ευχάριστο:

α. τελευταίως βλέπω σοβαρές προσπάθειες αστυνόμευσης, αρχίζουμε κάπως να επανερχόμεθα στα παλιά. Ευελπιστώ ότι θα κρατήσει...Κλοπές και αρπαγές τσαντών πορτοφολιών υπήρχαν πάντοτε αλλά τα τελευταία κάνα δυο χρόνια είχαμε φτάσει σε σοβαρά εγκλήματα κατά ζωής
β. οι τιμές εξακολουθούν και είναι ασύμφορες και αλμυρότατες. Ακόμα δεν θα πρότεινα σε κάποιον να τα μαζέψει και να έλθει εδώ. Σε γενόμενη ερώτηση μα καλά εγώ πως κάθομαι: παιδάκια όταν εγώ ήρθα δεν πήρα τα πραματάκια που πήρα σε αυτές τις τιμές...
γ. υποτίμηση δεν υπήρξε παρά διολίσθηση (Σταυροπουλικός όρος). Σε τιμές σε ευρώ όλα ανέβηκαν τις τελευταίες 3 βδομάδες 20%
δ. οι ξένες επενδύσεις προφανώς και έχουν σταματήσει. Ακούγεται ότι πολλά εμπορικά κέντρα θα κλείσουν. Αυτό όμως ακόμα δεν έχει επίδραση στις τιμές.
ε. ελπίζω τα γραφομενά μου να μην ταλαιπώρησαν και τον δικό σου ψυχικό σου κόσμο.

Φιλικά

Ιωσήφ

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Τι έγινε ρε παιδιά??? Έλειψα κάποιες ώρες και ξεκίνησαν "λεκτικοί διαξιφισμοί"(τηλεοπτικος όρος που είναι πολύ in)!!!

Ειρήνη ημίν αδέλφια, όλοι για τον ίδιο σκοπό γράφουμε σε αυτό το σάιτ (ουκρανές!)

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
"γ. υποτίμηση δεν υπήρξε παρά διολίσθηση (Σταυροπουλικός όρος). Σε τιμές σε ευρώ όλα ανέβηκαν τις τελευταίες 3 βδομάδες 20%"

Μα καλά πως ανεβαίνουν όλα σε σχέση με το Ευρώ, όταν η ισοτιμία πέφτει? Αυτό τώρα κάπως μου κάνει...

Επισκέπτης
"γ. υποτίμηση δεν υπήρξε παρά διολίσθηση (Σταυροπουλικός όρος). Σε τιμές σε ευρώ όλα ανέβηκαν τις τελευταίες 3 βδομάδες 20%"

Μα καλά πως ανεβαίνουν όλα σε σχέση με το Ευρώ, όταν η ισοτιμία πέφτει? Αυτό τώρα κάπως μου κάνει...

πρόσεξε εννοώ σε τιμές σε ευρώ σε αγορές ίδιων προιόντων πριν και μετά.
Ήτοι αν ένα κομματι τυρί πχ έκανε σε ευρώ 3 βδομάδες 1Ε
τώρα κάνει 1.20Ε με την εκάστοτε ισοτιμία που ίσχυε
Τι θέλω να πω
ότι οι τιμές των προιόντων ανεβαίνουν παραπάνω (20%) από την διολίσθηση του γκρίβνα
κερδοσκοπια γαρ...

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
πρόσεξε εννοώ σε τιμές σε ευρώ σε αγορές ίδιων προιόντων πριν και μετά.
Ήτοι αν ένα κομματι τυρί πχ έκανε σε ευρώ 3 βδομάδες 1Ε
τώρα κάνει 1.20Ε με την εκάστοτε ισοτιμία που ίσχυε
Τι θέλω να πω
ότι οι τιμές των προιόντων ανεβαίνουν παραπάνω (20%) από την διολίσθηση του γκρίβνα
κερδοσκοπια γαρ...
Ιωσήφ πχ, ένα προϊόν έκανε 1Ε με ισοτιμία 1:7,5. Τώρα με ισοτιμιά 1:9,5 κάνει 1,20Ε???Αν είναι έτσι, οι Ουκρανοί είναι χειρότεροι κερδοσκόποι και από τους Ελληνάρες!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
δασκαλε κανε μετα σε περικαλο,αμα ινε για να πιδισουμε να ιμαστε μεταφτιχιακι σοθικαμε

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν τα προιοντα (που εισαγονται)εχουν σχεση με ευρω τοτε φυσιολογικο ειναι να υπαρχει και αυξηση (ανατιμηση).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom