Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
είχε έλθει πολύς κόσμος τολμώ να πω άσχετος με το περιβάλλον της πόλεως. Ήτοι πολλοί από επαρχία, πρόσφυγες, παλινοστούντες από το παραπέτασμα να μην πω ότι πρώτοι αυτοί μεταξύ τους κάνανε διακρίσεις. Η διαφορετικότητα που θα λεγε ο Chi Mee Ti. Για να είμαι ειλικρινής δεν νομίζε ότι ωφέλησε σε τίποτα...

εδώ τώρα βρίσκονται υπό διωγμό όσοι νομίζουν ότι είναι ρώσσοι κι όχι...εξωγήιινοι

Επισκέπτης
εδώ τώρα βρίσκονται υπό διωγμό όσοι νομίζουν ότι είναι ρώσσοι κι όχι...εξωγήιινοι

είναι διάφορες λεπτομέρεις που ανάλογα με τον σκοπό ή τις οδηγίες που έχει λάβει, η κεντρική εξουσία τονίζει ή απαλύνει. Εδώ οι διαφορές τονίζονται σου λέει άλλο ρώσσος άλλο ουκρανός, όπως πχ άλλος Λαρσαίος άλλο ¨ελληνας, στην ελλάδα απαλύνονται, όλοι άσπροι-μαύροι αλβανοί πατακιστανοί είμαστε το ίδιο η μόνη διαφορά είναι ότι οι έλληνες μόνο πληρώνουν φόρους γαι να γεννοβολάνε οι υποδέλοιποι...

Επισκέπτης
Βλέπετε η οδηγία εδώ ήταν να σιάξουν εθνικό κράτος από το μηδέν στην ελλάδα να το διαλύσουν...
Βίοι αντίθετοι...

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Άρχοντα Ιωσήφ, συγνώμη αλλά εννοείς οτι υπάρχει άλλο μαγαζί καλύτερο από το παλάτι του ποταμού? εντάξει, τα κοριτσάκια μόλις έχουν βγεί από το κατηχητικό, πηγαίνουν εκεί μετά τον καθημερινό εκκλησιασμό τους...Οχι ρε γμτ, δεν το είχα ανακαλύψει αυτό. Περιττό να σου πω οτι είχα πάει φίλο εκεί και ενώ στην αρχή δεν γούσταρε, τελικά δε μπορούσε να ξεκολήσει απο κει...Γάμησέ τα ρε άρχοντα

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Αν και έχω καταλήξει στο συμπέρρασμα οτι τα καλύτερα παιδιά τα έχει το μαγαζί με το όνομα που θυμίζει ένα διάσημο αυγό (για τον άρχοντα Ιωσήφ, αυτός ο γρίφος)  :huh:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Δάσκαλε Ιωσήφ, μετά τιμής και απεριορίστου εκτιμήσεως
θέλοντας κι εγώ να συμβάλω με τις ταπεινές μου δυνάμεις
προσφέρω το ακόλουθο φωτογραφικό ντοκουμέντο για να
περιληφθεί στις σημειώσεις της παραδόσεως για το Ουκρανικό Μουνάκι,
είναι υλικό πρωτογενές και κάθε φορά που το σκέπτομαι οτι το έτρωγα
με πιάνει μια γλυκιά μελαγχολία. Αλλά η μικρά είχε αυτόν τον 'καλό χαρακτήρα'
που έχουν και οι Ουκρανίδες που αναφέρεις συχνά πυκνά.
Βέβαια στο γαμήσι δεν το συζητούμε, ήταν κορυφή και καβλιάρα.

Υ.Γ. Το μουνάκι της όπως φαίνεται και στη φωτό ήταν τύπου Α+
    (εάν κατάλαβα καλά την παράδοση του μαθήματος)...χεχεχε

Συνημμένα

• s Pussy 20060707 at Ioulianou-20.jpg
    s Pussy 20060707 at Ioulianou-20.jpg
    29 KB · Εμφανίσεις: 29

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ευχαριστουμε ΧΟΤ για την οπτικη σου συμβολη στο μαθημα.
Απο τις καλυτερς και ερωτηκοτερες φωτο, ευγε συμμαθητα αντε και επιμελητης Α
Παντως και τον λοκο της δουλεμενο τονε κοβω

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Ευχαριστουμε ΧΟΤ για την οπτικη σου συμβολη στο μαθημα.
Απο τις καλυτερς και ερωτηκοτερες φωτο, ευγε συμμαθητα αντε και επιμελητης Α
Παντως και τον λοκο της δουλεμενο τονε κοβω

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Αρχοντικέ συμμαθητά Τρίκαρδε,
το κουλουράκι της μικράς φαίνεται δουλεμένο λόγω της ανατομίας της,
αλλά δυστυχώς ποτέ δεν μου το έδωσε ούτε κάν για να της το γλύψω,
και είχαμε πολύ 'στενή γνωριμία' αλλά ήταν 'συντηρητική Τάνα'...χεχεχε
όσα Ευρώπουλα κι αν της έταζα όχι να της το γαμήσω το κουλουράκι αλλά ούτε
και να της το γλύψω δεν με άφηνε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
προχωρώ στο δρόμο κι έχω συνέχεια το νού μου στις ταμπέλες με τις ισοτιμίες των νομισμάτων. Μου το κόλλησε ο Δημητράκης!
Τώρα ήταν 9.50 γκρίβεν=1 Ε αλλά εύρισκες και λίγα με 10/1
δηλαδη το Γκριβεν κραταει ακομα.εδω το Ευρω εφτασε 40 ρουβλια απο 35 που ηταν.αλλα η Ρωσσια ΑΚΟΜΑ δεν εχει τοσο μεγαλο προβλημα.την ανοιξη ομως πιστευω με το καλο θα γινει το μεγαλο μπαμ.οσο για το Γκριβεν κατα τη γνωμη μου η ισοτημια του επρεπε να ηταν 1 Ευρω προς 15-20 Γκριβεν!αλλα οπως καταλαβα το κρατανε ξοδευοντας τα λεφτα που δανιστηκαν!

Επισκέπτης
Άρχοντα Ιωσήφ, συγνώμη αλλά εννοείς οτι υπάρχει άλλο μαγαζί καλύτερο από το παλάτι του ποταμού? εντάξει, τα κοριτσάκια μόλις έχουν βγεί από το κατηχητικό, πηγαίνουν εκεί μετά τον καθημερινό εκκλησιασμό τους...Οχι ρε γμτ, δεν το είχα ανακαλύψει αυτό. Περιττό να σου πω οτι είχα πάει φίλο εκεί και ενώ στην αρχή δεν γούσταρε, τελικά δε μπορούσε να ξεκολήσει απο κει...Γάμησέ τα ρε άρχοντα

είναι του κώλου γενικά το μαγαζί αυτό. κοίτα για να καταλαβαίνουμε για τι μιλάμε ουσιαστικά απευθύνεται σε ανθρώπους ξένους που δεν έχουν ιδέα από Ουκραίνα. Άμα σου πω ότι έχω να πάω 4 χρόνια θα το πιστέψεις? Εντάξει ορισμένες φο΄ρες έχει τοπ μουνιά αλλά συνήθως είχανε χιλιόμετρα πάνω και η μονέδα που ζητάγανε πολύ.

Επισκέπτης
δηλαδη το Γκριβεν κραταει ακομα.εδω το Ευρω εφτασε 40 ρουβλια απο 35 που ηταν.αλλα η Ρωσσια ΑΚΟΜΑ δεν εχει τοσο μεγαλο προβλημα.την ανοιξη ομως πιστευω με το καλο θα γινει το μεγαλο μπαμ.οσο για το Γκριβεν κατα τη γνωμη μου η ισοτημια του επρεπε να ηταν 1 Ευρω προς 15-20 Γκριβεν!αλλα οπως καταλαβα το κρατανε ξοδευοντας τα λεφτα που δανιστηκαν!

ορθώς η ισοτιμία 15/1 εγώ την ακούω εδώ και 4-5 χρόνια και μόνον φέτος κάτι πα να γίνει. Είδομεν. Πάντως όπως είδες σήμερα αν΄βηκε λίγο. Ο κόσμος εδώ σπάταλος όπως πάντα και μαλάκς ξοδευει ήδη τα τελευταία λεφτά του που κι αυτά είναι δανεικά.

Επισκέπτης
Αν και έχω καταλήξει στο συμπέρρασμα οτι τα καλύτερα παιδιά τα έχει το μαγαζί με το όνομα που θυμίζει ένα διάσημο αυγό (για τον άρχοντα Ιωσήφ, αυτός ο γρίφος)  :huh:

ωόν εκ γαλλιας, ελλάς -γαλλία συμμαχία ζήτω η μαλακεία!

Επισκέπτης
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Αρχοντικέ συμμαθητά Τρίκαρδε,
το κουλουράκι της μικράς φαίνεται δουλεμένο λόγω της ανατομίας της,
αλλά δυστυχώς ποτέ δεν μου το έδωσε ούτε κάν για να της το γλύψω,
και είχαμε πολύ 'στενή γνωριμία' αλλά ήταν 'συντηρητική Τάνα'...χεχεχε
όσα Ευρώπουλα κι αν της έταζα όχι να της το γαμήσω το κουλουράκι αλλά ούτε
και να της το γλύψω δεν με άφηνε.

καλά ήτανε κορίτσι από οικογένεια όχι παιξογελασόπουλος γι'αυτό...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ορθώς η ισοτιμία 15/1 εγώ την ακούω εδώ και 4-5 χρόνια και μόνον φέτος κάτι πα να γίνει. Είδομεν. Πάντως όπως είδες σήμερα αν΄βηκε λίγο. Ο κόσμος εδώ σπάταλος όπως πάντα και μαλάκς ξοδευει ήδη τα τελευταία λεφτά του που κι αυτά είναι δανεικά.
εδω ψυλοβγαινει στα μαγαζια.βεβαια ψωνιζει οπως ειδα πολυ λιγο.το πετρελαιο επεσε κι αλλο 35 $ το βαρελι.η πλακα ειναι που εδω ενω γινονται πολυ μεγαλες απολυσεις!θεωρουν απολυμενους οσους απελυσαν επησιμα με αποζημιωση.στα εργοστασια ή δεν τους πληρωνουνε!τους λενε δεν εχουμε και απολυονται μονοι τους ή στις πιο πολλες επιχηρισεις τους αναγκαζουνε και υπογραφουν οτι φευγουν μονοι τους.αν δεν το κανουν μετα δεν θα τους δωσουν καλες συστασεις και δεν θα τους παιρνουν δε καμια δουλεια!αυτο που αγωραζουν πολλες γυναικες ειναι πλαστα χαρτια οτι ειναι γκαστρομενες πολιουνται στο μετρο.συμφωνα με το νομο της εγγυους δεν μπορουνε να της απολυσουν!...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......παλια που ειχα μια γκομενα ψυχιατρο εφτιαχνα τετοια χαρτια οτι δεν εχουν AIDS για τους ξενους με μια γνωστη της νοσοκομα.καλα λεφτα κονωμαγαμε.1000 ρουβλια η справка 500 δικα μου και 500 της νοσοκομας.το κακο ειναι οτι με την ακριβεια οι ξενοι φυγανε!η Ουκρανια πιστευω θα καταρευσει.ειδεικα αν απο το νεο ετος η Ρωσσια σταματαει να της πουλαει γκαζι οπως απειλει!εδω η Ρωσσια αρχισε να τριζει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΙΩΣΙΦ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙΣ 40ΑΡΕΣ 50ΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΣΤΙΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ.
:2funny:μαλον πλακα μας κανεις!αν ηταν να πηδαγαμε 40αρες και 50αρες δεν θα ξενητευομασταν!θα μεναμε Ελλαδα θα καναμε μπανιο στη θαλασσα και θα τρωγαμε και σουβλακια!εγω προσωπικα που ειμαι 34 ετων.και με γυναικα πανω απο 25 πολυ δυσκολα θα βγω.συνηθως κυνηγαω κατι 20-22.στο Νοβγκοροντ βγαζω και 16χρονα.Αγια Πετρουπολη συνηθως πανω απο 18.βλεπω φιλε μου ο Ιωσηφ να σε βρισει οταν μπει στο σα'ι'τ αυριο!ΟΙ 40ΑΡΕς ΚΑΙ ΟΙ 50ΑΡΕς ΓΙΑΓΙΑΔΕς ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕς!δεν της γαμαει κανενας!ουτε της κοιτανε!

Επισκέπτης
ΙΩΣΙΦ ΜΕΓΑ ΔΑΣΚΑΛΕ 8Α ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΙΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΕΡΒΙΡΟΣ.ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΔΑ ΛΑΝΤΖΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 60.ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΝΤΑ ΠΟΛΛΕΣ  ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΠΙΤΑ ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΦΑΕΙ ΖΕΣΤΗ.ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑ ΘΗΡΙΟ ΣΤΟ 1.80 ΜΕ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ 8ΑΝΑΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ,Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΩ ΣΟΚ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΙΤΑ ΜΑΘΕΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΛΑΝΤΖΑΣ.ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΡΩΤΑΕΙ ΤΗΝ ΛΑΝΤΖΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΡ8Ε ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?.Η ΛΑΝΤΖΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΥΦΟΣ ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΙΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΙ ΟΤΙ ΑΝ 8ΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝΕ ΣΠΙΤΙ.Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΑΦΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΟΚ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΖΗΤΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΒΙΖΙΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΕΥΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΟΥ ΛΟΓΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΗΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΨΟΥΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕΝΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΕΙ ΟΤΙ 8Α ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΥΚΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΓΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΙΩΣΗΦ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΑΝΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΒΙΖΙΤΕΣ?ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ?ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΘΟΣ?ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ?ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.(ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΤΙΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ)ΙΩΣΗΦ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΔΗΓΙΕΣ-ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ.

Κι έλεγα τόσες μέρες μέσα μου , «μα κανείς ουκρανοπαθής δεν υπάρχει?»
Ά ρε φίλε μου. Ξύνεις μεγάλες πληγές Χριστουγεννιάτικα...

«ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΑΝΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΒΙΖΙΤΕΣ?ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ?ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΘΟΣ?»

Ήθος? Τι’ναι αυτό? Τρώγεται μαζί με μπλινί? Κοίτα εμένα μου κάνει εντύπωση πως και η γριά δεν κάνει βίζιτες, τώρα για όλα τα υπόλοιπα . Ξεφτύλα? Ξεφτύλα? ΞΕΦΤΥΛΑ!
Άκουσε φίλε μου, τόσα χρόνια στην Ουκρανία συνάντησα έναν σωστόν άνθρωπο. ΕΝΑΝ! Άγιο... Όλοι οι άλλοι μείνανε. Τώρα Χριστούγεννα είναι, συγχωρήστε με, αλλά πως να το κάνουμε, εάν υπήρχε θεός, που δεν υπάρχει γαμώ την παναγία μου, γαμώ την πουτάνα μου, γαμώ τον σταυρό μου ,θα ήταν ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ...

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ?ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.(ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΤΙΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ)

Ξέρεις το’χω ξαναγράψει. Μ’αυτούς τους παλιομαλάκες δεν υπάρχει περιθώριο συννενόησης. Το μόνον που φοβούνται είναι το ξύλο...Κάνεις το μαλάκα αναγκαστικά. Μέχρις ενός σημείου, ήτοι μέχρι εκεί που το προσωπικό ήθος και η τσέπη του καθ ενός επιτρέπει...Περιττό να γράψω ότι ψυχρά αυτές θα φάνε τα λεφτά του ξαδέρφου σου.
Για νακαταλάβεις όλοι αυτοί πάντοτε ήσαντε δούλοι. Δεν κάνω πλάκα ούτε είναι τρόπος του λέγειν. Ο χριστός υποτίθεται ότι είπε ότι πολλοί άνθρωποι είναι σαν τον τάφο. Από έξω όμορφοι κι από μέσα σκουλήκια...
Τι να πω ρε φίλε? ΡΝΣ ρίχτου νερό να συνέλθει...Η ηθική ξεφτύλα είναι μια σκαλίτσα με κοντά κοντά σκαλοπατάκια. Στην σρχή κατεβαίνεις προσκτικά. Μετά κάνεις τσουλήθρα... 

Επισκέπτης
ΙΩΣΙΦ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙΣ 40ΑΡΕΣ 50ΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΣΤΙΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ.

Όπως είπε και ο σύντροφος Δημητράκης κανείς. Έλα εδώ στην λαική αγορά που παίρνουνε τ αυγά και θα τις καμακώσεις όλες!
Τώρα τι γαμήσι κάνουνε, άν βρωμάει το μουνι τους κλπ μην με ρωτατε τέτοια η μεγαλύτερη που έχω γαμήσει ήταν 22(παρασύρθηκα...)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
να καλησπερισω με την σειρά μου τον Ιωσήφ!  :rockon:
ότι γράφει είναι πολύ ενδιαφέρον.

dimitraki29 έχασα πάσα ιδέα για εσένα.
Και εξηγούμε: για αυτά που πήγες και εγραψες κατά του bourdela.com στο σάιτ του Αρίωνα που πανηγύριζε το κλείσιμο και έγραφε τα ψεματα και την λάσπη με την οκά....

Τώρα όμως μας ξανάρθες εδώ και αβαβα....

τελικα με αυτο το θεμα τι εγινε? δεν μας λετε κι εμας?

Επισκέπτης
Για να καταλάβετε: Χθες παραμονή Χριστουγέννων? Είχα πάει στην Ντίσκο. Δεν υπήρχε ψυχή. ¨ολο κάτι νταγλαράδες ήταν. (Δεν πήγα στην πουτανέξ, καλά εκεί πάντοτε είναι κάτι μεροκαματιάρηδες γκόμενες. Που θέλω να καταλήξω. Εδώ όλα πάνε με το πατρώο εορτολόγιο. Να μου πεις καλώς, κακώς δεν ξέρω ρε παιδιά η Ελλάδα υποτίθεται ότι είναι κοιτίδα της Ορθοδοξίας και είναι η μοναδική ορθόδοξη χώρα που πηγαίνει με το παπικό!
Η ξενοδουλεία ρε πούστη μου...Όπως έγραφε 30 χρόνια πριν ο Πετρόπουλας όποιος τολμήσει να ακολουθήσει το πατρώο εορτολόγιο, στην ελλάδα είναι υπό διωγμόν. Πολίτης Β κατηγορίας. Επείσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πληρώνονται οι παπάδες απ το κράτος? Τους πήρε λέει ο Όθωνας την περιουσία. Εμένα δεν μου πήρε την περιουσία? Μου δίνει κάνα φράγκο? Και καλά, γιατί ήτανε της εκκλησίας σε τελική ανάλυση?
Ρε μαλάκες δεν υπήρχε ατομική περιουσία επί οθωμανών, όλα ήταν του Σουλτάνου και τα παραχωρούσε επί ορισμένο χρονικό διάστημα. Σου λέει όλα δικά μου, φαταούλας. Γι αυτό κάτι ασθένειες όπως ο κομμουνισμός βρήκαν πρόσφορο έδαφος στην Ελλάδα. Ο κόσμος ήταν ήδη συνηθισμένος σε τέτοιες μαλακείες από τους τούρκους. Η ελλάδα είναι ένα οθωμανομαρξιστικό τερατούργημα. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί εγώ δεν μπορώ να κάνω την δική μου εκκλησία? Μάλλον επειδή δεν είμαι πούστης...Αλήθεια ποιο είναι το ποσοστό των πούστηδων ανάμεσα στους παπάδες στην Ελλάδα? Πιστεύω το 90% Το υπόλοιπο 10% είναι κοπρολάγνοι, σαδομαζοχισταί, παιδόφιλοι, ουρολάγνοι, κτηνοβάτες κλπ

Φιλικά

Ιωσήφ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom