Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
καρίμπιαν? που το θυμήθηκες αυτό ρε αδερφέ εγώ το χα τελειώς ξεχάσει. Λοιπόν είχα γνωρίσει κάποτε ένα νταρντανόβυζο κατηγορίας Β+ αλλά ήταν ρε πούστη μου στην παρέα σαν λοχίας στον Λαικό στρατό της ΕΣΣΔ, ονόματι Κάγια (όχι Τ αλλά Γ όπως Κάργια)
Σου είπα άρχοντα του Κιέβου οτι το έχω γυρίσει κάμποσο το μέρος, για αυτό και η αρχική έρωτηση...
Καλή συνέχεια στη δουλειά σου εκεί..αααααα, και αν έχεις καμιά κενή θέση, πες μου να στείλω CV χαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Εγω πιστευω οτι ο χειροτερος συνδιασμος ειναι να ειναι και οι δυο γονεις Ρωσσοι και να εχει μετοικιση στην Ουκρανια οπου εκανε οικογενια και μετα την κοπανησε για αλλα μερη !!!

γαμησέ με. το χειρότερο είναι να παντρευτεί κανείς καμιά τέτοια μαλάκω κι αυτή να φωνάξει τους δικούς της να μείνουν Ελλαδιστάν μαζί. Τώρα εδώ που τα λέμε ξέρετε πόσες έχουν τα μουλικά τους μαζί και παντρεύτηκαν στην Ελλάδα, ο μαλάκας τα σκαει κι ανατρέφει το παιδί του ουκρανού που την γάμησε μια φορά και στ αρχίδια του?

Επισκέπτης
Σου είπα άρχοντα του Κιέβου οτι το έχω γυρίσει κάμποσο το μέρος, για αυτό και η αρχική έρωτηση...
Καλή συνέχεια στη δουλειά σου εκεί..αααααα, και αν έχεις καμιά κενή θέση, πες μου να στείλω CV χαχαχαχαχα

καρίμπιαν είχε πάντοτε θυμάμαι μια χοντρή νταρντάνα πουτάνα κατηγορίας Β εντάξει κάπως ψηλή, καθότανε στο μπαρ να πούμε ζήταγε τότε 30 ντόλαρι, εντάξει είμαι λίγο αρχαίος εδώ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.646
Πόντοι
42.697
γαμησέ με. το χειρότερο είναι να παντρευτεί κανείς καμιά τέτοια μαλάκω κι αυτή να φωνάξει τους δικούς της να μείνουν Ελλαδιστάν μαζί. Τώρα εδώ που τα λέμε ξέρετε πόσες έχουν τα μουλικά τους μαζί και παντρεύτηκαν στην Ελλάδα, ο μαλάκας τα σκαει κι ανατρέφει το παιδί του ουκρανού που την γάμησε μια φορά και στ αρχίδια του?

πολλά τα παραδέιγματα απο τέτοιες στην Ελλάδα....
Ιωσήφ, τσεκαρε σε λίγο pm που θα σου στείλω...

Επισκέπτης
πολλά τα παραδέιγματα απο τέτοιες στην Ελλάδα....
Ιωσήφ, τσεκαρε σε λίγο pm που θα σου στείλω...

δε στέλνεις κάνα σουβλάκι, με χει πιάσει μια λόρδα τώρα τρώω κάτι παλιοτσιπς...

ά ρε πούστη μου μου...πουναι τα παλιά τα χρόνια, να τα λάδια μου, να τα οσπριά μου, να τα μακαρόνια μου...
γαμήστε με κι αφήστε με...

Επισκέπτης

ά ρε πούστη μου μου...πουναι τα παλιά τα χρόνια, να τα λάδια μου, να τα οσπριά μου, να τα μακαρόνια μου...

θα κλάψω με σίγμα. Βλέπω να κάνετε έρανο και να με επαναπατρίζετε με С 130...

Επισκέπτης
θα κλάψω με σίγμα. Βλέπω να κάνετε έρανο και να με επαναπατρίζετε με С 130...

Πω, πω ! τι θα κάνω? απο΄κοτζάμ καθηγητής ουκρανολογίας που είμαι εδώ το πολύ πολύ με βλέπω επιστάτη σε κάνα σχολείο, άντε να μοιράζω τυρόπιττες!

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0

Μην ανησυχείς αδερφέ! Την επομενη φορά που θα έρθω ( με Αεροσβίτ βέβαια), θα έχω χειραποσκευή 5 διπλόπιτα για την πάρτη σου...να κάνουν το εσωτερικό του αεροπλάνου να μυρίζει Μπαϊρακτάρη!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
с Рождеством Христовым!

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Βαζω στοιχημα οτι γαμας καθε χριστουγεννα και πασχα. :2funny:
αμα ο καθενας που εμενε στην Ουκρανια αυτοαποκαλουταν Ουκρανολογος τοτε ολοι θα μεναμε εκει!
τι αλλο θα ακουσουμε επιτελους!!! :headbang:

Επισκέπτης
Βαζω στοιχημα οτι γαμας καθε χριστουγεννα και πασχα. :2funny:
αμα ο καθενας που εμενε στην Ουκρανια αυτοαποκαλουταν Ουκρανολογος τοτε ολοι θα μεναμε εκει!
τι αλλο θα ακουσουμε επιτελους!!! :headbang:

έχειςδ ίκιο φίλε μου γράφω όλο μαλακείες για πράματα που δεν ξέρω.
Σε ευχαριστώ για την παρατηρησή σου

είμαι μαλάκας

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Σορρυ αλλα εδω εχεις αδικο. εχεις μαινει εκει καθολου?

Δηλαδη εχεις παρει το αεροπλανο και πηγες εκει να μεινεις για κανα μηνα ....και δεν εβγαλες γκομενα? η οι βιζιτες δεν ηταν καλες???

ΟΧΙ

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εσύ τι έχεις λοιπόν να μας πεις για την Ουκρανία, αφού έχεις τις γνώσεις και την ικανότητα να κρίνεις το σύντροφο? Ρίξτα και μην κάνεις τον έξυπνο.
(Και γω μαλάκας είμαι).

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ιωσηφ παντως εγω πιστευω οτι η πολυ ενασχοληση με ρωσιδες,ουκρανεζες κ.λ.π(ες) γυναικες της πρωην Ε.Σ.Σ.Δ
τον φυραινει τον εγκεφαλο.. :rockon: :rockon: :rockon:

δεν ξερω βεβαια ποια ειναι η δικια σου αποψη περι του θεματος..

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αφου ειστε μαλακες τοτε αλλαξτε ονομα.το (thread της μαλακιας :jerking:)

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Άρχοντα Ιωσήφ, συνέχισε απτόητος την ιστορία. Ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται οτι θέλει σε αυτόν τον μάταιο κόσμο. Συνεχίζοντας λοιπόν, για πες μου σύντροφε, πέρα από τα μαγαζια που είπαμε, ποια η άποψή σου για το κόλλημα που τρώει κάποιος, όταν κάνει το τρελλό σεξ με μια συνηθισμένη ψηλή, ξανθιά πρασινομάτα Ουκρανή, που ψάχνεις να βρεις ψεγάδι στο σώμα της και δε βρίσκεις?
(μαλάκας και εγώ, και συνάμα παθών). Εσύ πώς τα καταφέρνεις αδερφέ? Για ρίξε εμπειρίες στο τραπέζι του φορουμ

(αν ξεφεύγω από το περιεχομενο της συζήτησης να μου το πείτε, για να ξαναγυρίσω στη βότκα που μου κάνει παρεα :headbang:)

nakedsun

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ιωσηφ παντως εγω πιστευω οτι η πολυ ενασχοληση με ρωσιδες,ουκρανεζες κ.λ.π(ες) γυναικες της πρωην Ε.Σ.Σ.Δ

:2funny:......                  Με τις Ελληνίδες τι παθαίνεις κατά τη γνώμη σου;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

πως το αιτιολογεις αυτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom