Επισκέπτης
Ιωσηφ
aυτα που εγραψες ισχυουν κ για ουκρανικα τεμαχια που βρισκονται στο Ελλαδισταν?
αποτυχημένης, δηλαδή μιλαμε γευμάτισα με δύο πιροσκί που αγόρασα από τον δρόμο προς 1.25 ρούβλια(γκρίβνα) έκαστο. Μάλλον είναι τηγανισμένα σε μηχανόλαδο...
Ιωσηφ
κοίτα γενικά στο μπανανιστάν υπάρχει η Β και Γ διαλογή. Ότι είναι για λεφτά ισχύει παντού για γαμήσια τώρα όχι γιατί έχουν υποστεί μετάλλαξη.
Σόρρυ θυμήθηκα ένα ποιηματάκι που είχα γράψει για το πάλαι ποτέ, πολύ γνωστό Μπίλυ που κανείς σας δεν ήξερε.
κάθε πρωί ξεκίναγε με δίψα για ζωή
και λιτά κολάτσιζε με δέκα πιροσκί
Αφήστε θα πάω να φάω πίτσα μετά στον συνάδελφο εβραίο απο κάτου, έχει και μια ωραία γκαρσόνα...
Σύντροφε καθηγητά, σύντροφοι.
Στην απογευματινή παράδοση μάλλον δεν θάμαι παρόν (κοιμάμαι) και ούτως ή άλλως απορίες δεν έχω .
Θα ήθελα να μόνο από προσωπική εμπειρεία να επιβεβαιώσω τα του προλαλήσαντος συναδέλφου ρηθέντα .
Ειδικότερα. Πράγματι οι 9 στις 10 προτιμούν αυτή τη στάση, γεγονός που με εκνευρίζει αφάνταστα. Βάλε 1,67 εγώ και κατά Μ.Ο 1,78 η γκόμενα άντε να βγάλεις άκρη!! Ευτυχώς χρησιμοποιούν κάτι τεράστια μαξιλάρια που χρησιμεύουν στο να εξισσοροπούν κάπως οι καταστάσεις. Ορθόν. Οι ιθαγενείς είναι καμακιάρηδες (εν αντιθέσει με τους αδιάφορους Ρώσσους), αλλά ερωτικώς είναι απαράδεκτοι. Παράδειγμα. Στη ντίσκο ο Ουκρανός θα πεί μισό μπουκάλι Χόρτσιγια θα την πέσει στην ψύχρα στην πρώτη που θα του γυαλίσει (τελείως στην ψύχρα, άσχέτως αν μετά ερωτευμένος ων κάνει διάφορες γελιότητες), θα της τραβήξει ενα ξερό μανίκι στην σάουνα, στο διπλανό δωμάτιο ή και στις τουαλέτες και θα συνεχίσει με την υπόλοιπη βότκα.
Ο Ρώσσος θα πιει τη μισή βότκα, θα διπλαρώσει μια γκόμενα χυδαιότατα , θα πιεί την άλλη μίση βότκα και θα ...παραγγείλει άλλη μία. Αν του σηκώνεται μπορεί και να γαμίσει.!
Γι΄αυτό οι Μεσόγειοι χαίρουν εκτίμησης από τον εντόπιο γυναικείο πληθυσμό. Ο αντρικός αδιαφορεί. Εφόσον δεν πίνουν την βότκα τους, ολα είναι Οκ.
καλά συνήθως οι ιθαγενείς καμακιάρηδες φορούν και κολώνια Ο ντε βρωμέλ. Να μου πεις πως τους κάθονται οι γκόμενες? Παιδιά μιλαω για ζα απ το παχνί...
. Βέβαια προσοχή από πορνόγερους ...
Πάντως αγαπητέ Ιωσήφ, παρά το οτι από χθεσ το βράδυ μέχρι τώρα, διάβασα γύρω στις 10 σελίδεσ, δεν είδα να αναφέρεσαι στο μαγαζί που χτύπησες χθες...! Μάλλον δε θέλεις να μοιραστείς μαζί μας τα μαγαζιά με τις ξανθές θεές που συναντάς και σε έχουν κρατήσει εκεί τόσα χρόνια. Παρόλα αυτά όμως, οφείλω να παραδεχτώ οτι η "ελεγεία του Ουκρανικου έρωτα" (οχι πια δοκίμιο, αυτό που γράφεις δεν είναι μόνο αυτό, γιατι σε κάνει να ταξιδεύεις και να ονειρεύεσαι...) που έγραψες με άφησε κατάπληκτο, όχι μονο για το περιεχόμενό της, αλλά και για την ακρίβεια και ορθότητα των στοιχείων της. Εύγε άρχοντα
Ιωσήφ!,
Καταρχάς αφου σου ευχηθώ καλές γιορτές με υγεία και χαρά να σου κάνω και μια ερώτηση ...:
Καλά μας τα λές για τις Ουκρανές μουνάρες.
Τι γίνεται όμως για εκείνη την ιδιάιτερη κατηγορία κοριτσιών που ο ένας γονέας είναι απο Ρωσία, ο άλλος απο Ουκρανία και αυ΄τες έχουν μεγαλώσει και στα 2 κράτη?????????
Δηλαδή τις βέρες Ρωσοουκρανίδες?????????
μήπως είναι ο συνδιασμός που σκοτώνει???????
λέω μήπως...
Για ανέλυσε το master!
Εγω ειμαι παιδι ακομα κατα τα λεγομενα !!!ΩΧ ΒΑΒΥ!!!
σε πήρανε χαμπάρι!!!!!!!!!!
αχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!
Την γάμησες!
Η κόρη του ιεραποστόλου ελιναι έτσι και η Άνια Ψολοβνα. Μιλαμε παιδιά για υιοθέτηση! Όξω και μακρυά σε ξορκίζω!
Την γάμησες!
Η κόρη του ιεραποστόλου ελιναι έτσι και η Άνια Ψολοβνα. Μιλαμε παιδιά για υιοθέτηση! Όξω και μακρυά σε ξορκίζω!
Τώρα κοίτα και να το γράψω:
α. αποκλείεται να το βρεις
β. άσε να ζήσω λιγάκι παραπάνω μπας και προλάβω να τελειώσω καμιά δουλείτσα γιατί βλέπω την σκιά μου να μικραίνει...
ε έντάξει έτσι μπορδέλο που είναι η ελληνική κοινωνία θέλοντας και μη ωριμάζεις περί τα 45Εγω ειμαι παιδι ακομα κατα τα λεγομενα !!!
Πάω πάσο άρχοντα
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι βέβαια σε τίποτα καρίμπιαν η σουτερς, γιατί αυτά είναι για τους ξένους. Αν και έχω κάποιες υποψίες για κάποια άλλα μαγαζάκια.
Συνέχισε την εκπληκτική ενημέρωση και εμείς θα είμαστε εδώ να σε διαβάζουμε με σεβασμό
Εγω πιστευω οτι ο χειροτερος συνδιασμος ειναι να ειναι και οι δυο γονεις Ρωσσοι και να εχει μετοικιση στην Ουκρανια οπου εκανε οικογενια και μετα την κοπανησε για αλλα μερη !!!τόχω ξαναγράψει¨: Η πρώτη με πυροβόλησαν και στην μουνάρα της κι η δεύτερη νόμιζε ότι θα πεθάνω στο νοσοκομείο και πηδιότανε δεξιά αριστερά στα παρκάκια...
καρίμπιαν? που το θυμήθηκες αυτό ρε αδερφέ εγώ το χα τελειώς ξεχάσει. Λοιπόν είχα γνωρίσει κάποτε ένα νταρντανόβυζο κατηγορίας Β+ αλλά ήταν ρε πούστη μου στην παρέα σαν λοχίας στον Λαικό στρατό της ΕΣΣΔ, ονόματι Κάγια (όχι Τ αλλά Γ όπως Κάργια)