You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
κανετε μαθημα?
χτες έκανα ιδιαίτερο στην ιεραποστόλισσα, καλό μουνάκι αλλά μου τα κανε ομελέττα μετά...(τα αρχίδια εννοώ στην κουζίνα ούτε αυγό μελάτο δεν κάνει η ρουφιάνα, βρε ουστ!)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ο Γιεχανουροβ ηταν πριν 1,5 χρονια περιπου πρωθυπουργος της Ουκρανιας στη συγκηβερνιση που συμετιχαν το κομμα του Γιουσινκο και της Γιουλιας Τιμοσενκο.όχι αλλά θυμάμαι τον Γιούρι Αντρόποβ. Ρε πούστη μου γέρασα! θυμάμαι τα του 21 και τα φρέσκα ούτε που τα θυμάμαι αλλά κατάλαβα τι εννοέις...
Επισκέπτης
ο Γιεχανουροβ ηταν πριν 1,5 χρονια περιπου πρωθυπουργος της Ουκρανιας στη συγκηβερνιση που συμετιχαν το κομμα του Γιουσινκο και της Γιουλιας Τιμοσενκο.
Ά η Γιούλια Πιποσένκο! ά μα σου πω π΄ρωτη φορά το ακούω! Τόση βάση δίνω σ αυτούς τους μαλάκες! Πάντως μπορεό όντως να ήταν ουκρανός ο παπάρας...Δεν κάνω πλάκα. Κυκλοφοούν πολλοί τέτιοι
τι μαγειρεψες?χτες έκανα ιδιαίτερο στην ιεραποστόλισσα, καλό μουνάκι αλλά μου τα κανε ομελέττα μετά...(τα αρχίδια εννοώ στην κουζίνα ούτε αυγό μελάτο δεν κάνει η ρουφιάνα, βρε ουστ!)
Επισκέπτης
Επισκέπτης
τι μαγειρεψες?
σιγά μην μαγείρεψα! Να πα να γαμηθεί! Είχα φάει πιο πριν έξω επειδή την ξέρω τι τεμπέλα είναι.Ευτυχώς που αυτή δεν τρώει...
Iryna ZhuravskaΗ Μαρίνα Τσιντικίδου!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ωραια παιδια η παρεα σας αλλα παω να κοιμηθω.να εχω δυναμεις μπας και καμακωσω τιποτα καλο αυριο!
Επισκέπτης
Iryna Zhuravska
Σόρυ δηλαδή δεν κέρδεψα???
Ούτε καν δεν έπεσα κοντά?
Ρε γαμώτο τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω γαμήσει ποτέ καμιά με το όνομα Ιρίνα!
Επισκέπτης
ωραια παιδια η παρεα σας αλλα παω να κοιμηθω.να εχω δυναμεις μπας και καμακωσω τιποτα καλο αυριο!
οκ τα χέρια έξω από τις κουβέρτες...
εγω εχω Ρενια Ρανια Νινα και ΙριναΣόρυ δηλαδή δεν κέρδεψα???
Ούτε καν δεν έπεσα κοντά?
Ρε γαμώτο τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω γαμήσει ποτέ καμιά με το όνομα Ιρίνα!
Επισκέπτης
οκ τα χέρια έξω από τις κουβέρτες...
Α! επίσης κάτι κουρασμένα παλλικάρια κάνανε την εμφανισή οτυς στους δρόμους του Κιέβου. Λέτε νάρθε ο Καζαμπλάκας?
Επισκέπτης
εγω εχω Ρενια Ρανια Νινα και Ιρινα
Έχωγαμήσει μια ΝΤΑ ρίνα αυτό δεν πιάνει?
Επισκέπτης
Έχωγαμήσει μια ΝΤΑ ρίνα αυτό δεν πιάνει?
και κάνα 2-3 Α λίνες
το μετραωΈχωγαμήσει μια ΝΤΑ ρίνα αυτό δεν πιάνει?
αυτες δεν μετρανε , εχω παρει κι εγω μια - δυοκαι κάνα 2-3 Α λίνες
Επισκέπτης
το μετραω
και κάμποσες Ίννες. Δεν ξέρω πως γιατί το όνομα εδώ σχετικώς σπανίζειενώ Ιρίνες μπόλικες. Τελικά είναι μοιραίο νομίζω...
Επισκέπτης
αυτες δεν μετρανε , εχω παρει κι εγω μια - δυο
Κρίμας γαμώτο γιατί με τις ίννες μαζευόταν πράμα...Φτου....