Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
вы пробуете найти смысль ночи?

Επισκέπτης

Ένα Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι.
«Το Ουκρανικό μουνάκι»
Υπό: Ιωσήφ Μπλάσκου Δρος Ουκρανολογίας

Αγαπητά μου παιδιά,

Αφού στο προηγούμενο μάθημα εξετάσαμε τις ουκρανικές κωλάρες ευελπιστώ ότι σήμερα θα καλύψουμε το κεφάλαιον περί ουκρανικού αιδοίου.
Για να σας ξαναθυμίσω λιγάκι το προηγούμενο μάθημα και να μπούμε στο σημερινό:
Οι γκόμενες στην Ουκραίνα χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες:
Τύπου Α (μοντελέ γκόμενες, ψιλόλιγνες με όμορφα στητά κωλαράκια και μικρά βυζάκια) .
Τύπου Β (κάτι κοντόμουνα συνήθως με κωλάθρες και βυζάρες αλλά Ελλάδα με σώμα αχλαδέξ)
Τύπου Γ (μεσαίου ύψους συνήθως με επίπεδες κωλάρες που μπορεί να συνοδεύονται με ή χωρίς βύζους σώματος κούτας ψυγείου).

Ενδιάμεσα υπάρχουν διάφορες υπο-κατηγορίες πχ:
Α+ (άλφα πλους όχι ρέζους θετικό χαιβάνια). Πρόκειται για το κρεμ ντε λα κρεμ.
Β- εδώ πρόκειται για πολύ μπάζο. Αυτές δεν περπατάνε στον δρόμο παρά τσουλάνε με το πλάι.
Γ- πρόκειται για γκόμενες με επίπεδες κωλάρες, τετράγωνες και ΑΒΥΖΕΣ. Μπλιάχ !
Β+ και Γ+  : πρόκειται για ψηλές γκόμενες τις οποίες ακόμα κι ένας κονουασέρ του καλού μουνιού όπως εγώ, μπορεί να παρασυρθεί να τις γαμήσει...   

Τώρα:

Η Α κατηγορία. Έχει μουνάκι μακρόστενο, δηλαδή η διάστασις του ύψους είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από την διάσταση του πλάτους.
Η Β κατηγορία. Έχει μουνί πλατύ, κάτι σαν παλιό φολξ βάγκεν σκαραβαίο με παχειά μουνόχειλα. Εάν η γκόμενα είναι πολύ νταρντανέξ τότε το μουνί της μοιάζει με ροζ λάχανο που περιμένει το καρότο.
Η Γ κατηγορία. Κι αυτή με πλατύ μουνί και μουνόχειλα αλά Β.

Στην Β και Γ κατηγορία ειδικά αν η γκόμενα τύχει και είναι ψηλή, πάτο δεν πρόκειται να πιάσετε! Εδώ ενδείκνειται γαμήσι κοιτάζοντας την γκόμενα με τα γονατά της περασμένα στους ώμους (εντάξει και τώρα μιλάνε τα μάτια!).
Η Α κατηγορία έχει ένα κομψό αριστοκρατικό μουνάκι γι’αυτό και δεν χρειάζεται να του αλλάξουμε τα φώτα. Φχαριστιέται γαμήσι ιεραποστολικό και στα τέσσερα.
Τώρα για το βάθος του μουνιού ρόλο παίζει και το ύψος. Άντε τώρα για την Άνια Ψόλοβνα που ήταν 1.80 να βρω πάτο. Αδύνατον! Έπρεπε να ήμουν ο Κουστό με το βαθυσκάφος του...
Γενικώς οι πιο πολλές γκόμενες πάντως μ’εκείνο που την βρίσκουν είναι στα τέσσερα και περιμένουν να τον αρπάξουν. Τα παλιά χρόνια εθεωρείτο πολύ άντεργκράουντ, αλλά με τις τελευταίες μοντερνοποιήσεις άμα η γκόμενα έχει καψούρα (οκ έστω για κεινο το βράδυ) δίνει και κωλαράκι...

Γενικά όλες οι Ουκρανίδες έχουν από μεσαία μέχρι μεγάλα μουνόχειλα, παχειά αν προτιμάται. Γι’ αυτό και καβλώνουν πολύ... άμα είστε ναυτικός και θέλετε το κεφάλι σας ήσυχο, παντρευτείτε Ουκρανίδα!
Καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του μουνιού παίζει το φυσικό χρώμα των μαλλιών της μουνοφέρουσας.
Έτσι αν το φυσικό χρώμα είναι ξανθό, το μουνάκι θα έχει πολύ λίγο τρίχωμα όχι δεξιά και αριστερά από τα μουνόχειλα, εκεί δεν θα έχει καθόλου, παρά πάνω από το μουνί, στο εφηβαίο για όσους πήγαν λιγάκι σχολείο. Το χρώμα των τριχών είναι άχρομο, δηλαδή οι τρίχες είναι σχεδόν διαφανείς. (παρένθεσις: θρασύς τσουρνόβλαχος μου έπρηξε τους   όρχεις στην Ελλάδα «όχι λέει και οι Ελληνίδες έχουν ξανθό μουνί, η ξαδέρφη μου έχει ξανθό μουνί κλπ» Ρε μαλάκα τόσες γκόμενες έχω γαμήσει εδώ καμιά ξανθιά δεν έχει ξανθές τρίχες, το μουνί είναι άχρωμο, τώρα εσένα παπάρα αν η ξαδέρφη σου έβαφε το...μουνί της  εσύ ο μαλάκας που να το καταλάβεις! (άλλο και τούτο που ήξερε το χρώμα του μουνιού της ξαδέρφης του, α ρε ανωμαλία ο κόσμος...)Το ξανθό μουνάκι ενδίκνυται για γλείψιμο χωρίς κίνδυνο να γυαλοχαρταριστεί η γλώσσα (άσε που είναι ξυρισμένο). Συνοδεύεται πακέτο από μία σφικτή ροζ, κωλοτρυπιδίτσα, καβλί και συχώριο...

Τώρα στις γκόμενες που έχουνε σκούρα μαλλιά, υπάρχουνε και περισσότερες τρίχες ενώ τα μουνόχειλα αποκτούν σκούρο χρώμα. Ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει τύχει γκόμενα εδώ χωρίς ξυρισμένο μουνάκι. Θεωρείται εκ των ουκ άνευ. Όπως ποτέ δεν έχωσυναντήσει γκόμενα που να ξυρίζει και τα μπούτια της (οκ τις γάμπες τις ξυρίζουν αλλά μιλαμε πάλι για πέντε τρίχες. Να μου’πεις εντάξει γαμάω κάτι τοπ μουνιά, έτσι είναι πληρώνεις κατιτίς παράπάνω αλλά!). Συνεχίζω...
Με τόσους πρόθυμους πούτσους που κυκλοφορούνε στην Ουκραίνα οι γκόμενες δεν τραβούν μαλακεία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ότι άμα τις τρίψεις την κλειτορίδα με τον αντίχειρα την ώρα που τον έχεις μέσα, η γκόμενα κατακαβλώνει. Οι ιθαγενείς αντίζηλοι από γαμήσι δεν σκαμπάζουν και πολλά και το μόνο που ξέρουν είναι να τον χώνουν και όπως είπα τώρα τελευταίος να γαμούν και κάνα κώλο. Γλυφομούνια, μουνοδάκτυλα, βυζογλείψιμο, πλατογλύψιμο, γλυφοκώλη είναι άγνωστα φρούτα. Γι’αυτό και μέγα πεδιόν λαμπρό ανοίγεται μπροστά σας τέκνα μου:
« πορευθέντες τσουτσουνίσατε πάντα τα έθνη!»
Ευελπιστώ ότι κάποιοι κατά την ώρα του μαθήματος δεν προέβησαν σε απρέπειες με το ένα χέρι...

Άντε παιδιά μου,
Καλά Αιρετικούγεννα
Χρόνια Πολλά
και καλά μουνιά στον πούτσο σας !!!(μου)

Υ.Γ. Μελετήστε διότι το απόγευμα 5-6 μμ θα ακούσω τυχόν απορίες.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ωραιος οπως παντα ο δασκαλος... :thumbsup:
Και ευχαριστη παραδοση μαθηματος... :) :)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αυτο μαλιστα ειναι μαθημα. :rockon:
Με περιληψεις του προηγουμενου, με καλη εισαγωγη, με την ανακεφαλειοση. Αδρος, συνεκτικος και μεστος λογος.
Καλες μεταφορες και παρομοιοσεις, διδασκαλικη αυστηρωτητα και νουθεσια.
Τι να πω, εγω τα παιδια μου θα τα στηλω στον Συντροφο Σιφη, τι Λονδυνα και μακακιες.
Δασκαλε να εισαι παντα καλα τις θερμοτερες ευχες μου
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗ ΜΠΟΥΤΣΑ ΣΟΥ (και την δικια μας)
ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΗΜΗΝ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
κρατατε σημειωσεις για τους νεοτερους..

neos40aris

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
0

Επισκέπτης
κρατατε σημειωσεις για τους νεοτερους..

μαλιστα Πατερ 
fuckyou-052.gif
  :crazy:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε καθηγητά, σύντροφοι.
Στην απογευματινή παράδοση μάλλον δεν θάμαι παρόν (κοιμάμαι) και ούτως ή άλλως απορίες δεν έχω .
Θα ήθελα να μόνο από προσωπική εμπειρεία να επιβεβαιώσω τα του προλαλήσαντος συναδέλφου ρηθέντα .
Ειδικότερα.
Γενικώς οι πιο πολλές γκόμενες πάντως μ’εκείνο που την βρίσκουν είναι στα τέσσερα και περιμένουν να τον αρπάξουν.
  Πράγματι οι 9 στις 10 προτιμούν αυτή τη στάση, γεγονός που με εκνευρίζει αφάνταστα. Βάλε 1,67 εγώ και κατά Μ.Ο 1,78 η γκόμενα άντε να βγάλεις άκρη!! Ευτυχώς χρησιμοποιούν κάτι τεράστια μαξιλάρια που χρησιμεύουν στο να εξισσοροπούν κάπως οι καταστάσεις.
   Οι ιθαγενείς αντίζηλοι από γαμήσι δεν σκαμπάζουν και πολλά και το μόνο που ξέρουν είναι να τον χώνουν και όπως είπα τώρα τελευταίως να γαμούν και κάνα κώλο. Γλυφομούνια, μουνοδάκτυλα, βυζογλείψιμο, πλατογλύψιμο, γλυφοκώλη είναι άγνωστα φρούτα.
   Ορθόν. Οι ιθαγενείς είναι καμακιάρηδες (εν αντιθέσει με τους αδιάφορους Ρώσσους), αλλά ερωτικώς είναι απαράδεκτοι. Παράδειγμα. Στη ντίσκο ο Ουκρανός θα πεί μισό μπουκάλι Χόρτσιγια θα την πέσει στην ψύχρα στην πρώτη που θα του γυαλίσει (τελείως στην ψύχρα, άσχέτως αν μετά ερωτευμένος ων κάνει διάφορες γελιότητες), θα της τραβήξει ενα ξερό μανίκι στην σάουνα, στο διπλανό δωμάτιο ή και στις τουαλέτες και θα συνεχίσει με την υπόλοιπη βότκα.
    Ο Ρώσσος θα πιει τη μισή βότκα, θα διπλαρώσει μια γκόμενα χυδαιότατα , θα πιεί την άλλη μίση βότκα και θα ...παραγγείλει άλλη μία. Αν του σηκώνεται μπορεί και να γαμίσει.!
Γι΄αυτό οι Μεσόγειοι χαίρουν εκτίμησης από τον εντόπιο γυναικείο πληθυσμό. Ο αντρικός αδιαφορεί. Εφόσον δεν πίνουν την βότκα τους, ολα είναι Οκ.

Επισκέπτης

Πω ρε πούστη μου γύρισα σπίτι, είχε χιονίσει για τα καλά κι όλο το χίονι που έριξε προχτές επειδή ανέβηκε η θερμοκρασία έγινε λάσπη, έγινα σαν κλαμμένο μουνί τα ρούχα μου...Σάιλοκ Δημητράκη 9.70 γκρίβεν=1 Ε σεβόντνια έπαισε αλλά το περίμενα γιατί η αγορά όσο να ναι κινείται. Εκεί που φαίνεται η πτώση είναι στα έργα στις οικοδομές. ήτοι ενώ πριν δουλεύαν οι εργάτες και το βράδυ με χιόνι και προβολείς τώρα έχουνσταματήσει και μέρα εν αναμονή της καταστάσεως. Εννοείται ότι όλα τα καινούρια διμιράσματα ήσαν τελείως άρπα κόλλα...

Επισκέπτης
Mεγιστε διδασκαλε,τι εστι πλατογλυψιμο;

γλύψιμο με την γλώσσα στην σπονδυλική στήλη ανατριχιάζει η γκόμενα και στάζει το μουνάκι της, σε βρίσκω με υστέρηση κοίτα να διαβάζεις μαζί μου καλά ...

Επισκέπτης
Είσαι καταπληκτικός φίλε. Συνέχ(υ)σε έτσι να μορφωνόμαστε και μεις οι ...νέοι

εσύ παιδί μου μπράβο. Το ξανάγραψα έχεις ανακαλύψει το νόημα. Ο 40ης είναι παιδί κι ο πενηντάρης απλώς ένας νέος της εποχής που θα λεγε κι ο Ζαμπέτας. Βέβαια προσοχή από πορνόγερους ...

Επισκέπτης
Αυτο μαλιστα ειναι μαθημα. :rockon:
Με περιληψεις του προηγουμενου, με καλη εισαγωγη, με την ανακεφαλειοση. Αδρος, συνεκτικος και μεστος λογος.
Καλες μεταφορες και παρομοιοσεις, διδασκαλικη αυστηρωτητα και νουθεσια.
Τι να πω, εγω τα παιδια μου θα τα στηλω στον Συντροφο Σιφη, τι Λονδυνα και μακακιες.
Δασκαλε να εισαι παντα καλα τις θερμοτερες ευχες μου
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗ ΜΠΟΥΤΣΑ ΣΟΥ (και την δικια μας)
ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΗΜΗΝ

ε που ξέρεις, μπορεί κάποτε, κάπου ίσως να πήγαμε και σε κάνα σκολειό...
Χρόνια σου πολλά παιδί μου....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Συντροφε Δασκαλε Σιφη, οταν το μαθημα ειναι καλο οι μαθητες εχουν παντα απορριες.
Προτυνω μετα αυτες τις αργιες (σορρυ αγιες) οι εκδοτηκη ομαδα του σαιτ να αποφασησει την εκδοση των μαθηματων Ουκρανολογιας σε πολυτελη συλλεκτικο τομο.

Επισκέπτης
Συντροφε Δασκαλε Σιφη, οταν το μαθημα ειναι καλο οι μαθητες εχουν παντα απορριες.
Προτυνω μετα αυτες τις αργιες (σορρυ αγιες) οι εκδοτηκη ομαδα του σαιτ να αποφασησει την εκδοση των μαθηματων Ουκρανολογιας σε πολυτελη συλλεκτικο τομο.

δεν νομίζω ότι θα είχε εκδοτική επιτυχία.
Ποιο΄ς θα ήθελε να διαβάσει την ζωή μίας αποτυχημένης λέρας στην Ουκραίνα?

Επισκέπτης
δεν νομίζω ότι θα είχε εκδοτική επιτυχία.
Ποιο΄ς θα ήθελε να διαβάσει την ζωή μίας αποτυχημένης λέρας στην Ουκραίνα?

αποτυχημένης, δηλαδή μιλαμε γευμάτισα με δύο πιροσκί που αγόρασα από τον δρόμο προς 1.25 ρούβλια(γκρίβνα) έκαστο. Μάλλον είναι τηγανισμένα σε μηχανόλαδο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom