Επισκέπτης
Κρίμας γαμώτο γιατί με τις ίννες μαζευόταν πράμα...Φτου....
τελικά δεν μου παται, τι μάθημα να παραδώσω αύριο την ανατομία του ουκρανικού μουνιού ή τον οδηγό της Ντίσκο?
Κρίμας γαμώτο γιατί με τις ίννες μαζευόταν πράμα...Φτου....
τελικά δεν μου παται, τι μάθημα να παραδώσω αύριο την ανατομία του ουκρανικού μουνιού ή τον οδηγό της Ντίσκο?
Είσαι καταπληκτικός φίλε. Συνέχ(υ)σε έτσι να μορφωνόμαστε και μεις οι ...νέοιΈνα Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι.
«Το Ουκρανικό μουνάκι»
Υπό: Ιωσήφ Μπλάσκου Δρος Ουκρανολογίας
κρατατε σημειωσεις για τους νεοτερους..
Ένα Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι.
«Το Ουκρανικό μουνάκι»
Υπό: Ιωσήφ Μπλάσκου Δρος Ουκρανολογίας
Πράγματι οι 9 στις 10 προτιμούν αυτή τη στάση, γεγονός που με εκνευρίζει αφάνταστα. Βάλε 1,67 εγώ και κατά Μ.Ο 1,78 η γκόμενα άντε να βγάλεις άκρη!! Ευτυχώς χρησιμοποιούν κάτι τεράστια μαξιλάρια που χρησιμεύουν στο να εξισσοροπούν κάπως οι καταστάσεις.Γενικώς οι πιο πολλές γκόμενες πάντως μ’εκείνο που την βρίσκουν είναι στα τέσσερα και περιμένουν να τον αρπάξουν.
Ορθόν. Οι ιθαγενείς είναι καμακιάρηδες (εν αντιθέσει με τους αδιάφορους Ρώσσους), αλλά ερωτικώς είναι απαράδεκτοι. Παράδειγμα. Στη ντίσκο ο Ουκρανός θα πεί μισό μπουκάλι Χόρτσιγια θα την πέσει στην ψύχρα στην πρώτη που θα του γυαλίσει (τελείως στην ψύχρα, άσχέτως αν μετά ερωτευμένος ων κάνει διάφορες γελιότητες), θα της τραβήξει ενα ξερό μανίκι στην σάουνα, στο διπλανό δωμάτιο ή και στις τουαλέτες και θα συνεχίσει με την υπόλοιπη βότκα.Οι ιθαγενείς αντίζηλοι από γαμήσι δεν σκαμπάζουν και πολλά και το μόνο που ξέρουν είναι να τον χώνουν και όπως είπα τώρα τελευταίως να γαμούν και κάνα κώλο. Γλυφομούνια, μουνοδάκτυλα, βυζογλείψιμο, πλατογλύψιμο, γλυφοκώλη είναι άγνωστα φρούτα.
Mεγιστε διδασκαλε,τι εστι πλατογλυψιμο;
Είσαι καταπληκτικός φίλε. Συνέχ(υ)σε έτσι να μορφωνόμαστε και μεις οι ...νέοι
Αυτο μαλιστα ειναι μαθημα.
Με περιληψεις του προηγουμενου, με καλη εισαγωγη, με την ανακεφαλειοση. Αδρος, συνεκτικος και μεστος λογος.
Καλες μεταφορες και παρομοιοσεις, διδασκαλικη αυστηρωτητα και νουθεσια.
Τι να πω, εγω τα παιδια μου θα τα στηλω στον Συντροφο Σιφη, τι Λονδυνα και μακακιες.
Δασκαλε να εισαι παντα καλα τις θερμοτερες ευχες μου
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗ ΜΠΟΥΤΣΑ ΣΟΥ (και την δικια μας)
ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΗΜΗΝ
Συντροφε Δασκαλε Σιφη, οταν το μαθημα ειναι καλο οι μαθητες εχουν παντα απορριες.
Προτυνω μετα αυτες τις αργιες (σορρυ αγιες) οι εκδοτηκη ομαδα του σαιτ να αποφασησει την εκδοση των μαθηματων Ουκρανολογιας σε πολυτελη συλλεκτικο τομο.
δεν νομίζω ότι θα είχε εκδοτική επιτυχία.
Ποιο΄ς θα ήθελε να διαβάσει την ζωή μίας αποτυχημένης λέρας στην Ουκραίνα?