Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ισε ανιοτερος αθροποσ μακσιμε-παπα

Επισκέπτης
Άρχοντα Ιωσήφ, συνέχισε απτόητος την ιστορία. Ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται οτι θέλει σε αυτόν τον μάταιο κόσμο. Συνεχίζοντας λοιπόν, για πες μου σύντροφε, πέρα από τα μαγαζια που είπαμε, ποια η άποψή σου για το κόλλημα που τρώει κάποιος, όταν κάνει το τρελλό σεξ με μια συνηθισμένη ψηλή, ξανθιά πρασινομάτα Ουκρανή, που ψάχνεις να βρεις ψεγάδι στο σώμα της και δε βρίσκεις?
(μαλάκας και εγώ, και συνάμα παθών). Εσύ πώς τα καταφέρνεις αδερφέ? Για ρίξε εμπειρίες στο τραπέζι του φορουμ

(αν ξεφεύγω από το περιεχομενο της συζήτησης να μου το πείτε, για να ξαναγυρίσω στη βότκα που μου κάνει παρεα :headbang:)

Ξέρεις τα ωραιώτερα πράσινα μάτια που έχω δει ποτέ μου τα είδα μια φο΄ρα στην Μπίνγκο σε ένα 18χρονο. Είχε ρε πούστη μου κάτι σχιστε΄ς πράσινες ματάρες σαν σμαράγδια. Δεν ισχυρίζομαι ότι την γάμησα διότι ως γνωστόν γαμάω μια φορά τον χρόνο της αποκαθηλώσεως...

Επισκέπτης
αφου ειστε μαλακες τοτε αλλαξτε ονομα.το (thread της μαλακιας :jerking:)

ε΄δω αγαπητό μου παιδί είναι το thread των ρωσσόπληκτων- ουκρανοπαθών.
Τι θα γίνει πια μ'αυτούς τουε εξωσχολικούς πρέπει να βάνει τάξη ο καινούριος επιστ'ατης...

Επισκέπτης
για να πω την αμαρτία μου εγώ προτιμώ τα μπλε

τώρα ετοιμάζομαι να πάω για πατίνια και αργότερα είμαι καλεσμένος στο Πουτάνα κλαμπ (κάτι σαν το Ρίβερ πάλας) δηλαδή 100% αθώα κοριτσάκια στη ντίσκο που περιμένουν το κατιτιίς τους...

Επισκέπτης
για να πω την αμαρτία μου εγώ προτιμώ τα μπλε
Το πράσινο της Ζήλειας , του Φθόνου και της Ήρας ...
Συμφωνώ ΚΑΙ για το σκούρο μπλέ !
Μιά συμμαθήτρια και γιά ένα εξάμηνο γκόμενα μου , είχε τέτοιο χρώμα !
... το μπλέ του Αιγαίου...

Ωχ , Θεέ μου ...  

Επισκέπτης
τώρα ετοιμάζομαι να πάω για πατίνια και αργότερα είμαι καλεσμένος στο Πουτάνα κλαμπ (κάτι σαν το Ρίβερ πάλας) δηλαδή 100% αθώα κοριτσάκια στη ντίσκο που περιμένουν το κατιτιίς τους...

προχωρώ στο δρόμο κι έχω συνέχεια το νού μου στις ταμπέλες με τις ισοτιμίες των νομισμάτων. Μου το κόλλησε ο Δημητράκης!
Τώρα ήταν 9.50 γκρίβεν=1 Ε αλλά εύρισκες και λίγα με 10/1

Επισκέπτης
Το πράσινο της Ζήλειας , του Φθόνου και της Ήρας ...
Συμφωνώ ΚΑΙ για το σκούρο μπλέ !
Μιά συμμαθήτρια και γιά ένα εξάμηνο γκόμενα μου , είχε τέτοιο χρώμα !
... το μπλέ του Αιγαίου...

Ωχ , Θεέ μου ...  

Οκ σίγουρα δεν είναι η κόρη του γνωστού ιατρού! Ουτε καμία από τις φημισμένες αδερφές ψωλοαρπακτίδου κατερίνα και πως την λένε την άλλη...

Επισκέπτης
Οκ σίγουρα δεν είναι η κόρη του γνωστού ιατρού! Ουτε καμία από τις φημισμένες αδερφές ψωλοαρπακτίδου κατερίνα και πως την λένε την άλλη...
Τα παιδιά του Γιατρού , τα δίδασκε Αγγλικά η μητέρα μου , ένα φεγγάρι ... ίσως και περισσότερα !

Επισκέπτης
βράχο, βράχο τον καημό μου, αλλά τουλάχιστον εδώ μουστάκια και τρίχες στα χέρια δεν βλέπω...

Επισκέπτης
για τον υιό δεν ξέρω, η κόρη πάντως είχε κάποια κληρονομικότητα!
Δεν μπορείς να την αποκαλέσεις , ελαφρά τη καρδία << ΤΡΕΛΛΗ >>!
Αναλογίσου , σε τι συνθήκες μεγαλώναμε τότενες ( μηδ'εμού εξαιρουμένου ) !!!
Και μιλάω γιά την κοινωνική περιθωριοποίηση που μάστιζε τότε !
Τέλος πάντων , μην το εξατομικεύσουμε το thread !
Συνεχίσατε τας αφηγήσεις σας , ΔΟΚΤΩΡ !
Είμεθα όλο μάτια !

Επισκέπτης
Δεν μπορείς να την αποκαλέσεις , ελαφρά τη καρδία << ΤΡΕΛΛΗ >>!
Αναλογίσου , σε τι συνθήκες μεγαλώναμε τότενες ( μηδ'εμού εξαιρουμένου ) !!!
Και μιλάω γιά την κοινωνική περιθωριοποίηση που μάστιζε τότε !
Τέλος πάντων , μην το εξατομικεύσουμε το thread !
Συνεχίσατε τας αφηγήσεις σας , ΔΟΚΤΩΡ !
Είμεθα όλο μάτια !

είχε έλθει πολύς κόσμος τολμώ να πω άσχετος με το περιβάλλον της πόλεως. Ήτοι πολλοί από επαρχία, πρόσφυγες, παλινοστούντες από το παραπέτασμα να μην πω ότι πρώτοι αυτοί μεταξύ τους κάνανε διακρίσεις. Η διαφορετικότητα που θα λεγε ο Chi Mee Ti. Για να είμαι ειλικρινής δεν νομίζε ότι ωφέλησε σε τίποτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom