Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
η βαλαβανη με τα εκατομμυρια και ο ησυχος κατι σταλινια ρωσοφιλα του κερατα...πρωην βουλευτες και υπουργοι που εφυγαν απο το τσυριζα..τι δουλεια ειχαν εκει να πουνε ζητω ο πουτιν στην οδυσσο??? επρεπε να μπουκαρει ο δεξιος τομεας να τους  :knockinb:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ναι μου ειπανε και αυτο το ονομα νομιζα αντρας ειναι η κοπελα,ειναι ολοι αυτοι σπουδασμενοι ρωσια μου ειπε ο φιλος απο οδυσσο.θυμωσε μαζι τους γιατι θα κανουν προβλημα σε ελληνες που μενουν εκει πολλα χρονια.πριν να γινει η σφαγη 2 του μαιου,ελεγε ο μικρος ο γριγορακις οτι ακουσε κυνηγανε και την πεφτουν σε ξενους οι φασιστες και εμεις γελαγαμε και του λεγαμε προσπαθει να σε φοβερισει η χοντρη ελληνουκρανιδα γκομενα του για να μην την αφησει.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
φιντελιο αν προσεξες αυτος με το στρατιωτικο σακακι εχει το κοκινομαυρο σημα του πραβι σεκτορ.μπορει να γελανε σε αυτη την φωτο αλλα εχει και βιντεο στο αντιμαιταν.σε 5 λεπτα εκει μαζευουν εκατονταδες μασκοφορους και μπουκαρουν.μην τους υποτιμας αυτους που βλεπεις,κυκλοφορανε ολοι με τσαντες στον ωμο.εχουν οπλα,σπρει,τειζερ,αυτοι σε καθαριζουν για πλακα.εμενα δεν με ενδιαφερει τι πιστευουνοι πολιτικοι μας εκει αλλα οτι κινδυνευουν ελληνες.οπειος απειλα ελληνα ειναι εχθρος μου και ευτυχως που δεν ειμαι ακομα εκει να κανω καμια μαλακια σε αυτους τους μαλακες.εχουν μαυρα αυτοκινητα με μαυρα γυαλια ροβερ εκει παντα παρκαρισμενα.μπορουν να σε απαγαγουν οπωτε θελουν μπροστα απο αστυνομια χωρις να σε βοηθησει καπειος.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
φιντελιο αν προσεξες αυτος με το στρατιωτικο σακακι εχει το κοκινομαυρο σημα του πραβι σεκτορ.μπορει να γελανε σε αυτη την φωτο αλλα εχει και βιντεο στο αντιμαιταν.σε 5 λεπτα εκει μαζευουν εκατονταδες μασκοφορους και μπουκαρουν.μην τους υποτιμας αυτους που βλεπεις,κυκλοφορανε ολοι με τσαντες στον ωμο.εχουν οπλα,σπρει,τειζερ,αυτοι σε καθαριζουν για πλακα.εμενα δεν με ενδιαφερει τι πιστευουνοι πολιτικοι μας εκει αλλα οτι κινδυνευουν ελληνες.οπειος απειλα ελληνα ειναι εχθρος μου και ευτυχως που δεν ειμαι ακομα εκει να κανω καμια μαλακια σε αυτους τους μαλακες.εχουν μαυρα αυτοκινητα με μαυρα γυαλια ροβερ εκει παντα παρκαρισμενα.μπορουν να σε απαγαγουν οπωτε θελουν μπροστα απο αστυνομια χωρις να σε βοηθησει καπειος.

ελληνιδα η βαλαβανη  :vomit: πηγε σε οργανωση μκο της μοσχας για την αυτονομια της οδυσσου και της ΠΜΡ μεσα στην ουκρανια και επρεπε να την περιβαλλουν με αγκαλιες? :2funny: αν ερθουν τουρκοι και γκριζοι λυκοι να πουν στην κυπρο για την ενωση με τουρκια εσεις να τους πατε λουλουδια

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
θα βαλω στο ιτερνετ τωρα να δω ποια ειναι αυτη γιατι δεν γνωριζω τους πολιτικους σας πλιν του βαγγελα,του τσιπρα και του πορνοδιμιτρακη χαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Η βαλαβανη και η συνοδεία  της αρπαξαν κάτι ψηλες και η ομιλία δεν εγινε.τωρα ομως στοχοποιησαν τους ομογενείς με τις αρχιδιες τους.

Επισκέπτης
Α,ειχα απεεθυνει και μια ερωτηση στον πρόεδρο χωρίς να παρω απάντηση. Για ουκρανια νομιζω οτι πας με διαβατηριο χωρίς βιζα για3 μηνες.για ρωσια πως βγαζεις βιζα;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Α,ειχα απεεθυνει και μια ερωτηση στον πρόεδρο χωρίς να παρω απάντηση. Για ουκρανια νομιζω οτι πας με διαβατηριο χωρίς βιζα για3 μηνες.για ρωσια πως βγαζεις βιζα;
Ρωσσία τα εχω πει πολλές φορές.Παιρνεις βίζα για όσες μέρες έχεις κλείσει ξενοδοχείο εκτος αν βγαλεις Bussines visa για 6 μήνες με δικαίομα να είσαι στη Ρωσσία 90 μέρες.Εκτός αν γίνεις φοιτητής (χωρις απαραιτητα να πηγαινεις στο πανεπηστημιο) οπως εγραψα στο Thread της Ρωσσίας.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
θα βαλω στο ιτερνετ τωρα να δω ποια ειναι αυτη γιατι δεν γνωριζω τους πολιτικους σας πλιν του βαγγελα,του τσιπρα και του πορνοδιμιτρακη χαχαχαχαχα
ειναι αυτη που το βραδυ που εκλειναν οι τραπεζες στην ελλαδα και θα εδειναν 60 ευρω μαξιμουμ απο τα ατμ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΜ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ....ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ειναι αυτη που το βραδυ που εκλειναν οι τραπεζες στην ελλαδα και θα εδειναν 60 ευρω μαξιμουμ απο τα ατμ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΜ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ....ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
κακασχημη ειναι.κατσε να βαλω τα νεα απο κοντακτε να δω τι εγινε.δυστηχως δεν ξερω να σας βαζω λινκ οπως βαζετε εσεις για να βλεπετε τι γραφουν και να τα μεταφραζω.απο υπολογιστες ειμαι ασχετος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα έχω το δίλημμα να πάω Ουκρανία με τόσες προσκλήσεις ή Ρωσία που με περιμένει κουαρτέτο?Μάλλον Ρωσία θα πάω τελικά μου αρέσουν οι προκλήσεις.

Επισκέπτης
Ρωσσία τα εχω πει πολλές φορές.Παιρνεις βίζα για όσες μέρες έχεις κλείσει ξενοδοχείο εκτος αν βγαλεις Bussines visa για 6 μήνες με δικαίομα να είσαι στη Ρωσσία 90 μέρες.Εκτός αν γίνεις φοιτητής (χωρις απαραιτητα να πηγαινεις στο πανεπηστημιο) οπως εγραψα στο Thread της Ρωσσίας.

Πρόεδρε, εἶναι δυνατὸν νὰ λάβης θεώρησιν εἰσόδου (visa) καὶ κατόπιν προσκλήσεως. Ἐν τοιαυτῃ περιπτώσει ὅμως δὲον ὅπως πραγματοποιήσης ἐγγραφὴν (регистрация) ὁ ἴδιος ἐν ἀστυνομικῷ τμήματι ἤ ταχυδρομικῶς.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πρόεδρε, εἶναι δυνατὸν νὰ λάβης θεώρησιν εἰσόδου (visa) καὶ κατόπιν προσκλήσεως. Ἐν τοιαυτῃ περιπτώσει ὅμως δὲον ὅπως πραγματοποιήσης ἐγγραφὴν (регистрация) ὁ ἴδιος ἐν ἀστυνομικῷ τμήματι ἤ ταχυδρομικῶς.
Εγω σας βαζω τον πιο ευκολο τρόπο,πας στο Μουζενίδη και σου βγάζει βίζα (εχει προσκλήσεις).Ειχα ρωτήσει για να βγάλω βιζα στον Χάρη κατόπιν προσκλησεως και ηταν ολοκληρη διαδηκασία :rockon: επρεπε να παω στο Αλλοδαπων να περιμένω στην ουρά συμπληρώσω ενα κάρο χαρτιά μετα να παω στην τράπεζα να πληρώσω ενα ποσό,να ξαναπάω εκεί...να το στείλουν στην Κυπρο....να ερθει η απαντηση  :jerking:Κ'ολα αυτά γιατί?Για να γλυτώσεις 50-100 Ευρώ? :2funny:Του είπα να παει στο Μουζενίδη να βγάλει βίζα αν θέλει.Παλια οι προσκλήσεις γινονταν πολυ πιό απλά.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Εγω σας βαζω τον πιο ευκολο τρόπο,πας στο Μουζενίδη και σου βγάζει βίζα (εχει προσκλήσεις).Ειχα ρωτήσει για να βγάλω βιζα στον Χάρη κατόπιν προσκλησεως και ηταν ολοκληρη διαδηκασία :rockon: επρεπε να παω στο Αλλοδαπων να περιμένω στην ουρά συμπληρώσω ενα κάρο χαρτιά μετα να παω στην τράπεζα να πληρώσω ενα ποσό,να ξαναπάω εκεί...να το στείλουν στην Κυπρο....να ερθει η απαντηση  :jerking:Κ'ολα αυτά γιατί?Για να γλυτώσεις 50-100 Ευρώ? :2funny:Του είπα να παει στο Μουζενίδη να βγάλει βίζα αν θέλει.Παλια οι προσκλήσεις γινονταν πολυ πιό απλά.
εγω που ετοιμαζω 7μερο ταξιδι στη μοσχα θα μπορεσω να μου βγαλουν εισητηριο και βιζα μαζι;γινεται αυτο;για να μην τρεχω απο δω και απο εκει...και αν ναι ποσο θα κοστισει η βιζα ξερει κανεις;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω που ετοιμαζω 7μερο ταξιδι στη μοσχα θα μπορεσω να μου βγαλουν εισητηριο και βιζα μαζι;γινεται αυτο;για να μην τρεχω απο δω και απο εκει...και αν ναι ποσο θα κοστισει η βιζα ξερει κανεις;
Ο Μουζενίδης φυσικά και θα σου βγάλει αυτή είναι η δουλειά του.Η βίζα (επίσημα κοστίζει 35 Ευρώ) τώρα πόσα παίρνει ο Μουζενίδης για την πρόσκληση δεν ξέρω?Ας γράψει κάποιος που εχει πάει πρόσφατα (όχι πριν απο 5 χρόνια) και ξέρει.

nast

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2015
Κριτικές
6
Like
15
Πόντοι
0
ρε συναγωνιστες σκεφτομαι να παω ενα ταξιδι στο χαρκοβο της ουκρανιας.μηπως ξερει καποιος να μου πει τι κατασταση επικρατει εκει κ εαν υπαρχει καποιος κυνδινος?

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Το Χαρκοβο ειναι ηρεμο μερος man .

Μπορεις να πας και με την Pegasus Airline ( απο Κωσταντινουπολη ) που ειχε απευθειας πτηση για Χαρρκοβο

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δηλωσε ο υπουργος εσωτερικων την ουκρανιας τωρα διαβαζω στο κοντακτε οτι ετειμαζονται τρομοκρατικες επιθεσεις και προβοκατσια σε κιεβ,χαρκοβ,λβοβ και ντιπροπετροβσκ.καλει τον κοσμο να συνεργαζεται με αστυνομια και της δυναμεις ασφαλειας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom