Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δοῦλος - ξεδοῦλος ῥίχνει καμμιὰ 30ρια νινάκια ποιότητος ἐτησίως (ἄνευ (ἀμέσου) πληρωμῆς).
τιποτα δεν ριχνει!ποσες φορες πηγε ουκρανια?κιεβο,οδυσσο μηδεν αποτελεσμα.ειδα τα φιλμακια στην ρουμανια τι βλακειες ελεγε στισ κοπελες,γελουσαν μαζι του.ο πιθηκος για πλακα κανει τα βιντεακια.οπως και ο διμητρακισ που επιδει του ειπα εχει 2 κλαμπ τουρκικα που πανε κατι αθλιες    αζερες,ουκρανιδες,γεωργιανες  βιζιτες που δεν τισ γαμα κανενας ουκρανοσ λεει στην οδυσσο πανε με τουρκους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτοί θέλουν να σε κλείσουν φυλακή λένε..

αναμένουμε να τους δώσεις απάντηση με βιντεάκι  :wanker:
Μπα θα μου στείλουν απο το Σύριο τους ΕΛ ή καμιά κοσμοσφαίρα  :2funny:.Το οτι ειμαι απο τη νέα τάξη πραγμάτων πρώτη φορά τ'ακούω  :2funny:Αυτος θυμιζει κατι τυπους πανω απο 10 χρόνια πριν με τα ακουστικά  :2funny: καλά με βεμπ κάμερα απο τον υπολογιστή γυρίζει το βιντεάκι  :2funny: και δεν εχει 200 Ευρώ να παρει μια καμερα για να τραβαει βιντεο!
  Ξέχασα εμένα μου τα δίνει η νέα τάξη πραγμάτων ενω αυτόν τον πολεμάει το σύστημα και προσπαθει μόνος του :2funny:.
  Αν τα κονομαγα απο τη Νέα Τάξη πραγμάτων και τον Σώρος δεν θα εβριζα τους πούστηδες ουτε θα ημουν κατα των μεταναστών!Και δεν θα μιλαγα για ανωτεροτητα της Ελληνικης φυλής ή οτι τελος παντων εχει απομεινει απ'αυτην  :2funny:.
  Αν καποιος εχει καποια σχεση με Ελληνικο τροπο ζωης και ζει οπως οι αρχαιοι Ελληνες αυτος ειμαι εγω.Αυτος δεν πρεπει να εχει ουτε γκομενα και απο τα μπουρδελάκια ουτε απ'εξω να περνάει  :2funny:

Επισκέπτης
  Αν τα κονομαγα απο τη Νέα Τάξη πραγμάτων και τον Σώρος δεν θα εβριζα τους πούστηδες ουτε θα ημουν κατα των μεταναστών!Και δεν θα μιλαγα για ανωτεροτητα της Ελληνικης φυλής ή οτι τελος παντων εχει απομεινει απ'αυτην  :2funny:.

Δὲν εἶναι ἔτσι. Τὸ πᾶς λάου λάου.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
638
Σε παρακαλώ αν μπορείς γράψε μια αναλυση πόσα χρειάζονται για εναν Πορνομετανάστης για να ζήσει στο Κίεβο και στις αλλες πολεις που εχεις πάει (Κιεβο,Οδησσό κλπ.).Μιλαω να ζησει με αξιοπρέπεια οχι σαν αυτους που ερχονται εδω αφραγκοι και μένουν με μια γκομενα που τους κανει τη ζωη δυσκολη!Και κανουν οτι δουλεια βρουνε.Δεν μιλαω γ'αυτους που θελουν να πανε να δουλεψουν μεροκάματο ή να ανοιξουν ταβέρνα!Μιλαω για καθαρα Πορνομετανάστες που πάνε καπου μονιμα για να  :knockinb: οσο μπορουνε περισσότερο και με ποιότητα!
  Γράψε αν ξέρεις το κοστος ενοικίου για ενα διαμερισμα σαν το δικο μου σε καινουργια πολυκατοικία ή ενα πιο παλιο στο κεντρο (αν δεν εχετε καλο διαμερισμα οι γκομενες θα ερχονται μια φορα και ποτέ ξανά)....αποκτιση και συντηριση ενος αυτοκινητου απο toyota camry,suzaki grand vitara,honda accord,ford mondeo το λιγοτερο (ο ξενος μπορει να το παρει απο Γερμανια) οπως παρκινγκ,βενζινη κλπ. εξοδα εξοδου υπολογιζε εξοδο στα κλαμπ 2-3 φορες την εβδομαδα καθως και να βγαινει εξω να τρωει με της γκομενες του (γραψε απο τα πιο απλα π.χ. Μακ Ντόναλντς που θα παει με πιτσιρίκια,μεχρι ενα σχετικα καλο μερος που θα παει με μια χά'ι' γκόμενα) για τα εξοδα ρουχισμου που ειναι κατα τη γνωμη μου παντου τα ιδια υπολογιστε απο 300 Ευρω το μήνα μαζι με τα κινητα τελευταια μοντελα που πρεπει παντα να εχει ο Πορνομετανάστης.Γγράφω πλυθιντικό γιατι οι γκόμενες ψαρωνουν αν εχεις 2-3 κινητα ολα τελευταια μοντέλα.Ο Πορνομεταναστης πρεπει να ειναι παντα ντυμενος καλητερα απο τους απλους ανθρωπους.

Εισαι ο μόνος εδω μέσα που μπορει να γραψει αυτη την αναλυση.Οι αλλοι που πανε για 3-4 μερες και δεν ξερουν Ρωσσικά δεν ξερουν την τυφλα τους!Το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να παρουν πουτανες που ενας που θα εχει αυτα που γραφω παραπανω θα της πηηδαγε τσάμπα και θα τον παρακαλάγανε κιολας να μεινουν μαζι του 
  Οπως εχω γραψει καλητερα να χαλαει λεφτα κανεις για τον εαυτο του παρα για μια καργιόλα και να υοθετει και να μεγαλωνει τα μούλικα τους 
πληρη αναλυση δν μπορω να κανω...διοτι δεν μενω μονιμα...απλα παω αρκετα συχνα
δεν συμφωνω σε ολα με αυτα που λες ειδικα για τα γκομενακια,,,,το σπιτι παιζει ρολο σιγουρα να ειναι γιεβρορεμοντ κι οχι του ικεα...αλλα τις γκομενες τις ενδιαφερει να περνανε καλα....στο σπιτι να ειναι ολα βεσελο και ουντοβνο....και αν τις εχεις μαθημενες...τοτε σου φερνουν φιλες....παραπανω θα γραψω οταν εχω χρονο και οτι ξερω....αλλα υπολογιζω με 1200 και δικο σου σπιτι περνας βασιλιας

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πληρη αναλυση δν μπορω να κανω...διοτι δεν μενω μονιμα...απλα παω αρκετα συχνα
δεν συμφωνω σε ολα με αυτα που λες ειδικα για τα γκομενακια,,,,το σπιτι παιζει ρολο σιγουρα να ειναι γιεβρορεμοντ κι οχι του ικεα...αλλα τις γκομενες τις ενδιαφερει να περνανε καλα....στο σπιτι να ειναι ολα βεσελο και ουντοβνο....και αν τις εχεις μαθημενες...τοτε σου φερνουν φιλες....παραπανω θα γραψω οταν εχω χρονο και οτι ξερω....αλλα υπολογιζω με 1200 και δικο σου σπιτι περνας βασιλιας
Εδω το βασικό με το σπίτι είναι οτι πρέπει να είναι δικό σου  :2funny:.Εγω ειμαι του έξω σπίτι δεν μου αρεσει να κάθομαι,αν δεν εχω φερει καποιατο βραδυ γυριζω συνηθως.
  Αυτο το παρατηρισα με της Ουκρανές οτι ειναι πολυ χαζές και μπορεις να της κορο'ι'δεψεις πιο ευκολα  :) εδω ακομα και τα μικρά ειναι πολυ δυσκολο να τα κορο'ι'δεψεις....ζητανε να δουνε διπλωμα οδηγησης,κοιτάνε τα πάντα απο μοντελο κινητου,πως εισαι ντυμένος,αμαξι,σπιτι (αν ειναι δικό σου).
  1200 εννοείς για Οδησσό?Για Κίεβο πόσα θέλεις περίπου κατα τη γνώμη σου?Και εδω σε μια πόλη 1.000.000 κατοικων Нижний Новгород,Красноярск,Екатеринбург περνάς βασηλιάς με 1200 το μήνα.Εγω στο βιντεάκι εβαλα το κατωτατο όριο τα 600-700 για να πάει κάποιος σε μια μικρη πόλη (250.000-400.000 κατοικων)αν αφαιρέσεις το ενοίκιο 100 ευρώ το μήνα μένουν 500-600 Ευρώ....αυτό ειναι το κατωτατο οριο με λιγοτερα απο αυτα καλο ειναι να κάτσεις Ελλάδα.Με 1200 εισαι βασηλιάς σε μια πολη οπως η Οδησσός στο Νόβγκοροντ είσαι βασηλιάς με 1.000 με δικο σου διαμέρισμα.
    Πόσο είναι το κατώτερο όριο κατα τη γνωμη σου αν καποιος δεν εχει 1200 το μηνα?Δε μιλαω για να ζει οπως οι κακομοίρηδες της Μολδαβίας ή οι Ελληνες που εχουν ερθει εδω και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να κανουν δουλειες  :jerking:
    Σιγουρα χωρις λεφτα ειναι μεγαλη  :jerking: :jerking: :jerking: να ερθει κανεις εδω! :headbang:Τωρα εχει -25 ας ερθουν στη θεση του Ελληνα που μενει στα 13 τετραγωνικα και το παιζει και προνομιουχος σε σχεση με τους αλλους  :2funny: και ας πανε στις 8 το πρω'ι' να περιμένουν το λεωφορείο 15 λεπτά (αν οχι παραπάνω) με αυτες της θερμοκρασίες για να πανε στην ταβέρνα να δουλευψουν μεχρι της 22.22.30 και μετα παλι να περιμένουν το λεωφορείο κανα τέταρτο αν οχι παραπανω για να πανε παλι πισω στο σπιτι τους  :rockon: για να βγαλουν ψίχουλα  :2funny:.Για τους αλλους που ηρθαν εδω και μένουν σε μια στρίγγλα και δουλευουν οτι βρουνε δεν το συζητάω καν  :headbang:.Το εχω πει παρα πολλές φορες αν ειναι καποιος να παει καπου πρεπει πριν να δει αν αξιζει αν ειναι να βασανίζεται και να ζει χειρότερα απο την Ελλάδα ας κατσει Ελλάδα να εχεις τον ηλιο τη θαλασσα και τα σουβλάκια αφου ετσι κ'αλλιως δεν θα γαμάει ουτε εδω  :2funny:.Αν ειναι να παει Μόλδαβια για να ψηνει σουβλάκια σαν αυτόν τον τελειωμένο που έμοιαζε με γουρούνι ας κατσει να ψηνει σουβλάκια στην Ελλάδα  :2funny:.
    Εσυ εισαι ο μόνος που έχει καποιες γνωσεις σχετικά με αυτό το θέμα γιατι οι άλλοι ειναι τρία πουλάκια κάθονταν  :2funny: τι να γράψει ο Βλάκμαν  :jerking: :2funny: πιστευω δε οι φώτο του ειναι μούφα  :think: :2funny: σπονσοράρει λέει μια με 500 το μηνα και μια άλλη με 250 το μήνα  :think:ε,πόσα παίρνει μισθό? :think: :2funny: εκτος αυτου δεν εχει καν αμάξι και πηγαινει με το τρένο  :2funny:.Αυτα απο καπου τα διάβασε και τα γραφει  :2funny:.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εδω το βασικό με το σπίτι είναι οτι πρέπει να είναι δικό σου  :2funny:.Εγω ειμαι του έξω σπίτι δεν μου αρεσει να κάθομαι,αν δεν εχω φερει καποιατο βραδυ γυριζω συνηθως.
  Αυτο το παρατηρισα με της Ουκρανές οτι ειναι πολυ χαζές και μπορεις να της κορο'ι'δεψεις πιο ευκολα  :) εδω ακομα και τα μικρά ειναι πολυ δυσκολο να τα κορο'ι'δεψεις....ζητανε να δουνε διπλωμα οδηγησης,κοιτάνε τα πάντα απο μοντελο κινητου,πως εισαι ντυμένος,αμαξι,σπιτι (αν ειναι δικό σου).
  1200 εννοείς για Οδησσό?Για Κίεβο πόσα θέλεις περίπου κατα τη γνώμη σου?Και εδω σε μια πόλη 1.000.000 κατοικων Нижний Новгород,Красноярск,Екатеринбург περνάς βασηλιάς με 1200 το μήνα.Εγω στο βιντεάκι εβαλα το κατωτατο όριο τα 600-700 για να πάει κάποιος σε μια μικρη πόλη (250.000-400.000 κατοικων)αν αφαιρέσεις το ενοίκιο 100 ευρώ το μήνα μένουν 500-600 Ευρώ....αυτό ειναι το κατωτατο οριο με λιγοτερα απο αυτα καλο ειναι να κάτσεις Ελλάδα.Με 1200 εισαι βασηλιάς σε μια πολη οπως η Οδησσός στο Νόβγκοροντ είσαι βασηλιάς με 1.000 με δικο σου διαμέρισμα.
     Πόσο είναι το κατώτερο όριο κατα τη γνωμη σου αν καποιος δεν εχει 1200 το μηνα?Δε μιλαω για να ζει οπως οι κακομοίρηδες της Μολδαβίας ή οι Ελληνες που εχουν ερθει εδω και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να κανουν δουλειες  :jerking:
     Σιγουρα χωρις λεφτα ειναι μεγαλη  :jerking: :jerking: :jerking: να ερθει κανεις εδω! :headbang:Τωρα εχει -25 ας ερθουν στη θεση του Ελληνα που μενει στα 13 τετραγωνικα και το παιζει και προνομιουχος σε σχεση με τους αλλους  :2funny: και ας πανε στις 8 το πρω'ι' να περιμένουν το λεωφορείο 15 λεπτά (αν οχι παραπάνω) με αυτες της θερμοκρασίες για να πανε στην ταβέρνα να δουλευψουν μεχρι της 22.22.30 και μετα παλι να περιμένουν το λεωφορείο κανα τέταρτο αν οχι παραπανω για να πανε παλι πισω στο σπιτι τους  :rockon: για να βγαλουν ψίχουλα  :2funny:.Για τους αλλους που ηρθαν εδω και μένουν σε μια στρίγγλα και δουλευουν οτι βρουνε δεν το συζητάω καν  :headbang:.Το εχω πει παρα πολλές φορες αν ειναι καποιος να παει καπου πρεπει πριν να δει αν αξιζει αν ειναι να βασανίζεται και να ζει χειρότερα απο την Ελλάδα ας κατσει Ελλάδα να εχεις τον ηλιο τη θαλασσα και τα σουβλάκια αφου ετσι κ'αλλιως δεν θα γαμάει ουτε εδω  :2funny:.Αν ειναι να παει Μόλδαβια για να ψηνει σουβλάκια σαν αυτόν τον τελειωμένο που έμοιαζε με γουρούνι ας κατσει να ψηνει σουβλάκια στην Ελλάδα  :2funny:.
     Εσυ εισαι ο μόνος που έχει καποιες γνωσεις σχετικά με αυτό το θέμα γιατι οι άλλοι ειναι τρία πουλάκια κάθονταν  :2funny: τι να γράψει ο Βλάκμαν  :jerking: :2funny: πιστευω δε οι φώτο του ειναι μούφα  :think: :2funny: σπονσοράρει λέει μια με 500 το μηνα και μια άλλη με 250 το μήνα  :think:ε,πόσα παίρνει μισθό? :think: :2funny: εκτος αυτου δεν εχει καν αμάξι και πηγαινει με το τρένο  :2funny:.Αυτα απο καπου τα διάβασε και τα γραφει  :2funny:.
Δεν νομιζω οτι κανεις θα ενδιφεροταν να μεινει ουκρανια.παραειναι επικυνδυνα να μεινεις,εκατερινμπουργκ,χωρις να γνωριζεις  ρωσσικα μπορεις να πας να μεινεις?
Σα δυτικος χωρις να γνωριζεις τη γλωσσα ειναι επικινδυνα εκει?Οι γκομενες ειναι μουναρες τυπου ουκρανιας?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δεν νομιζω οτι κανεις θα ενδιφεροταν να μεινει ουκρανια.παραειναι επικυνδυνα να μεινεις,εκατερινμπουργκ,χωρις να γνωριζεις  ρωσσικα μπορεις να πας να μεινεις?
Σα δυτικος χωρις να γνωριζεις τη γλωσσα ειναι επικινδυνα εκει?Οι γκομενες ειναι μουναρες τυπου ουκρανιας?
χωρις γλωσσα δεν μπορεις να ζησεις καπου ειδικα ανατ ευρωπη που ειναι εντελως ανιαρη η κσθημερινοτητα
Μουναρες ττπου ρωσσιας 2 φορες καλυτερα σωματα κ κωλαρες κατ εμε απο τις ουκρανες
Πχ τιρασπολ τα μουνια ειναι πολυ καλυτερα απ οτι στο τσεεναβτσι..αλλα πολυ πιο λιγα καθοσον μικρη πολη..

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
χωρις γλωσσα δεν μπορεις να ζησεις καπου ειδικα ανατ ευρωπη που ειναι εντελως ανιαρη η κσθημερινοτητα
Μουναρες ττπου ρωσσιας 2 φορες καλυτερα σωματα κ κωλαρες κατ εμε απο τις ουκρανες
Πχ τιρασπολ τα μουνια ειναι πολυ καλυτερα απ οτι στο τσεεναβτσι..αλλα πολυ πιο λιγα καθοσον μικρη πολη..
Τελικα ο ντιρτυ μας δουλευει η οχι,εσυ τι λες σα πιο ειδικος

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τελικα ο ντιρτυ μας δουλευει η οχι,εσυ τι λες σα πιο ειδικος
οτι ειναι εκει ισχυει..το να γαμαει παλι δεν ειναι δυσκολο
Τωρα πως τι κ με ποσο αυτο ειναι αλλο θεμα..καποια που λεει ειναι σωστα σε καποια  αλλα επειδη ειναι αρχαριος τα βλεπει αλλιως απ οτι εγω...
Μονο για τον αλλαν εχω αποψη που τον εχω συναντησει μια δυο φορες κ ξερω οτι δεν λεει μουφες.για αλλους δεν μπορω να ξερω

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οτι ειναι εκει ισχυει..το να γαμαει παλι δεν ειναι δυσκολο
Τωρα πως τι κ με ποσο αυτο ειναι αλλο θεμα..καποια που λεει ειναι σωστα σε καποια  αλλα επειδη ειναι αρχαριος τα βλεπει αλλιως απ οτι εγω...
Μονο για τον αλλαν εχω αποψη που τον εχω συναντησει μια δυο φορες κ ξερω οτι δεν λεει μουφες.για αλλους δεν μπορω να ξερω

Συνημμένα

• moneyhoney.jpg
    moneyhoney.jpg
    43,1 KB · Εμφανίσεις: 22
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
638
Η σιωπη σου σημαινει οτι πεφτει χοντρο δουλεμα,για να μη λες εσυ οτι ισχυουν οτι λεει...
ρε στελλαρα ο ντερτι 1 βημα απο σενα ειναι,,,,μια χαρα παληκαρι...παρε τον πατε για καφε να στα πει ο ιδιος και να σου δειξει τον τροπο του....κι εγω και ο αλλαν τα εχουμε δει με τα ιδια μας τα ματια....αλλα στο λεω αλλη μια και τελευταια,,,,οι ηλικιες που χτυπαει με το ζετεμ ειναι28-35.....ξαι οι εμφανηση δεν ειναι τοπ ολες....εχει καποιες καταφερει πραγματικα πολυ καλες,,,,αλλ επι το πλειστον στο 6,5-7

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δοῦλος - ξεδοῦλος ῥίχνει καμμιὰ 30ρια νινάκια ποιότητος ἐτησίως (ἄνευ (ἀμέσου) πληρωμῆς).
ειδες τις φωτο του που καθεται σε ενα δωματιο με 4 γκομενες που γνωρισε και τρωνε ολοι μαζι στο σπιτι?χαχαχαχ.θες να πεις γαμησε καμια?να σου δειξω χιλιαδες να ερχονται τοτε σπιτι μου κιεβο να τρωνε,να αδειαζουν τα ψυγεια οτι μενει να τα παιρνουν μαζι τους και να φευγουν χαχαχαχ.με καλεσε μια στην οδυσσο περσι και φερε γαριδες λεει και 3 σαμπανιες.εδωσα 150 ευρο γαριδες!δεν ειδα τιμη δεν ηξερα οτι ηταν ακριβες 700-800 γριβνα το πακετο!πηρα και 2 πιτσες γιατι δεν τρωω απο αυτα και οταν πηγα σπιτι της αντι μονη ηταν μια φιλη της και τα παιδεια της.εφαγαν,ηπιαν και με εστειλαν με το ζορι να παω με ταξι να φερω αλλες 3 μπουκαλες σαμπανια.ηπαν υποσχεθηκες δειπνο ποτο πρεπει να το κανεις σωστα.εμεινα ως 4 πρωι το αποτελεσμα μου ειπαν ελα και αυριο χαχαχαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οραιο αλλαν αλλα μονο οι καραπουταναρες και τα ψωνια στην αλιθηνη ζωη θελουν μονο λεφτα.ολα εξαρτωνται απο την οικογενεια και την ανατροφη που εδωσαν στα  παιδεια οι γονεις.αυτο το βλεπω και απο τις αδερφες μου.ο κολητος μου που ειναι γιατρος και του την πεφτουν γκομεναρες γιατι τον εχουν ματσο οπως ολους τους γιατρους τον ρωτανε αν χεις κανα ματσο φιλο να κανουμε φαση αφου αυτος δεν ενδιδει λογο οικογενειας.αλλα αυτες μεγαλωσαν σε οικογενειες αστα να πανε και με στερησεις,αυτο τις κανει να κυνηγανε το χρημα.το εχουν αποθημενο.δεν ειναι τα παντα το χρημα τουλαχιστον στην κυπρο ποτ ζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom