Εδω το βασικό με το σπίτι είναι οτι πρέπει να είναι δικό σου
.Εγω ειμαι του έξω σπίτι δεν μου αρεσει να κάθομαι,αν δεν εχω φερει καποιατο βραδυ γυριζω συνηθως.
Αυτο το παρατηρισα με της Ουκρανές οτι ειναι πολυ χαζές και μπορεις να της κορο'ι'δεψεις πιο ευκολα
εδω ακομα και τα μικρά ειναι πολυ δυσκολο να τα κορο'ι'δεψεις....ζητανε να δουνε διπλωμα οδηγησης,κοιτάνε τα πάντα απο μοντελο κινητου,πως εισαι ντυμένος,αμαξι,σπιτι (αν ειναι δικό σου).
1200 εννοείς για Οδησσό?Για Κίεβο πόσα θέλεις περίπου κατα τη γνώμη σου?Και εδω σε μια πόλη 1.000.000 κατοικων Нижний Новгород,Красноярск,Екатеринбург περνάς βασηλιάς με 1200 το μήνα.Εγω στο βιντεάκι εβαλα το κατωτατο όριο τα 600-700 για να πάει κάποιος σε μια μικρη πόλη (250.000-400.000 κατοικων)αν αφαιρέσεις το ενοίκιο 100 ευρώ το μήνα μένουν 500-600 Ευρώ....αυτό ειναι το κατωτατο οριο με λιγοτερα απο αυτα καλο ειναι να κάτσεις Ελλάδα.Με 1200 εισαι βασηλιάς σε μια πολη οπως η Οδησσός στο Νόβγκοροντ είσαι βασηλιάς με 1.000 με δικο σου διαμέρισμα.
Πόσο είναι το κατώτερο όριο κατα τη γνωμη σου αν καποιος δεν εχει 1200 το μηνα?Δε μιλαω για να ζει οπως οι κακομοίρηδες της Μολδαβίας ή οι Ελληνες που εχουν ερθει εδω και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να κανουν δουλειες
Σιγουρα χωρις λεφτα ειναι μεγαλη
να ερθει κανεις εδω!
Τωρα εχει -25 ας ερθουν στη θεση του Ελληνα που μενει στα 13 τετραγωνικα και το παιζει και προνομιουχος σε σχεση με τους αλλους
και ας πανε στις 8 το πρω'ι' να περιμένουν το λεωφορείο 15 λεπτά (αν οχι παραπάνω) με αυτες της θερμοκρασίες για να πανε στην ταβέρνα να δουλευψουν μεχρι της 22.22.30 και μετα παλι να περιμένουν το λεωφορείο κανα τέταρτο αν οχι παραπανω για να πανε παλι πισω στο σπιτι τους
για να βγαλουν ψίχουλα
.Για τους αλλους που ηρθαν εδω και μένουν σε μια στρίγγλα και δουλευουν οτι βρουνε δεν το συζητάω καν
.Το εχω πει παρα πολλές φορες αν ειναι καποιος να παει καπου πρεπει πριν να δει αν αξιζει αν ειναι να βασανίζεται και να ζει χειρότερα απο την Ελλάδα ας κατσει Ελλάδα να εχεις τον ηλιο τη θαλασσα και τα σουβλάκια αφου ετσι κ'αλλιως δεν θα γαμάει ουτε εδω
.Αν ειναι να παει Μόλδαβια για να ψηνει σουβλάκια σαν αυτόν τον τελειωμένο που έμοιαζε με γουρούνι ας κατσει να ψηνει σουβλάκια στην Ελλάδα
.
Εσυ εισαι ο μόνος που έχει καποιες γνωσεις σχετικά με αυτό το θέμα γιατι οι άλλοι ειναι τρία πουλάκια κάθονταν
τι να γράψει ο Βλάκμαν
πιστευω δε οι φώτο του ειναι μούφα
σπονσοράρει λέει μια με 500 το μηνα και μια άλλη με 250 το μήνα
ε,πόσα παίρνει μισθό?
εκτος αυτου δεν εχει καν αμάξι και πηγαινει με το τρένο
.Αυτα απο καπου τα διάβασε και τα γραφει
.