Καλημέρα σε όλους!
Δεν γράφω πολύ στο site (αν και μέλος από το 2007) αλλά αποφάσισα να περιγράψω το τι έγινε στο
ταξίδι μου στο Κίεβο!
(Ευχαριστώ τον Nuktero και τον NNNKKK που απάντησαν στις ερωτήσεις μου.)
Είχα κάνει προεργασία από πριν, μέσω vk, και είχα τηλέφωνο από 5 κοπέλες οι οποίες είχαν δεχτεί να συναντηθούν μαζί μου για ένα ποτάκι (μετά από μερικές μέρες συζητησούλας).
Το οτί δέχεται κάποια κοπέλα να βγει μαζί σου δεν σημαίνει (όπως είπε και κάπου αλλού ο πορνομετανάστης) οτί θα γαμήσεις σίγουρα... Σημαίνει όμως οτι είδε κάτι ενδιαφέρον πάνω σου (εμφάνιση? διαφορετικότητα? status? παραμύθι που πούλησες? ) και αποφάσισε να σε συναντήσει. Το αν θα γαμήσεις εξαρτάται από πάρα πολλές παραμέτρους...
Την 1η μέρα λοιπόν, συνάντησα το απογευματάκι μια κοπελίτσα 24χρ, πολύ ψηλή, με αρκετά ωραίο πρόσωπο και στυλ . Ενθουσιάστηκα όταν την είδα από κοντά... Κάτσαμε στο Decadence έξω, και αφού δεν πείναγε, πήραμε 1 μπουκάλι κρασί! (αν και το κρασί είναι πολύ ακριβό στο κίεβο - ακόμα περισσότερο στην Αγ.Πετρούπολη - είναι μια καλή λύση για να χαλαρώσει η κοπέλα και να εξελιχθεί καλά η βραδυά...)
Υπήρχε πολύ καλή χημεία και σε 1 ώρα έπαιζαν φιλάκια. Μετά κανά 2ωρο φύγαμε και πήγαμε στο Dlux (20 ευρώ είσοδος εγώ αν θυμάμαι καλά, τζάμπα η γκόμενα). Ωραίο κλαμπάκι με καλό κόσμο (και Τούρκους πέφτουλες που δεν κάνανε τίποτα). Εκεί έπαιξαν άγρια χαμουρέματα... Όταν όμως ήρθε η ώρα να φύγουμε, η γκόμενα μου είπε πως δεν θα ήθελε να ρθει στο διαμέρισμα μου από την 1η μέρα...
Anyway, ετσι και έγινε (δεν την πίεσα και εγώ πάρα πολύ μην ξενερώσει), και συναντηθήκαμε και την 2η μέρα, όπου παίχτηκε το ίδιο σκηνικό... πολλές ώρες μαζί, καλή χημεία, χαμούρεμα πολύωρο. Και όμως πάλι δεν ήρθε στο διαμέρισμα, εξηγόντας μου πως "Αν ειναι να μην ξανασυναντηθούμε, τότε δεν θα ήθελε να γαμηθεί μόνο για 1 βραδυά... Αν κρατήσουμε επαφή τότε θα αξίζει περισσότερο ότι γίνει"
Και έτσι πάλι δεν έγινε τίποτα. Την 3η μέρα θα φευγε να πάει στους δικούς της σε κάποιο χωριό οπότε έληξε η φάση εκεί.
Γενικά μου άφησε την εντύπωση ειλικρινούς κοπέλας, που δεν κοίταγε να φάει λεφτά (πχ παζάρευε 5 λεπτά με τους ταξιτζήδες έξω από το κλαμπ για να ρίξει την τιμή, να μην χρεωθώ πολύ), και που θα ήθελε να κάνει κάποια σχέση μαζί μου, οπότε κράτησα επαφή, και ...... κατεβαίνει σε λίγες μέρες να πάμε διακοπές μαζί στη Ρόδο!!!!!!!
Την 3η μέρα συνάντησα το μεσημεράκι (μαζί με τον φίλο που ανεβήκαμε Κίεβο) 1 άλλη γκομενίτσα που έφερε και αυτή μια φίλη της. Ήδη μου χε πει πως μένουν Ντνιπροπετροβσκ και θα φεύγανε σε 2 ώρες, αλλά είπα να τις συναντήσω να γίνει μια 1η επαφή. Ήπιαμε έναν καφέ, μιλήσαμε και γελάσαμε αρκετά, και κανονίσαμε όταν ξαναπάμε Κίεβο, να συναντηθούμε!!!!!
Το βραδάκι συναντήθηκα με μια άλλη γκομενίτσα, 20χρ, κοντούλα, ξανθούλα, με την οποία μιλάγαμε αρκετά στο vk. Πριν συναντηθούμε, προς το απόγευμα, μου είπε περίπου τα εξής "Μου αρέσεις πολύ, θα ήθελα να συναντηθούμε, και όχι μόνο να συναντηθούμε αλλά να περάσουμε καλά κιόλας ;) Αλλά θα ήθελα να σου ζητήσω να μου δώσεις και κάτι..."
Επειδή τα περιθώρια στένευαν, είπα δε γαμιέται, και την ρώτησα πόσα? όπου μου απάντησε "όσα θέλεις να μου δώσεις εσύ". Και της ειπα 80 ευρώ.
Ήρθε λοιπόν κατευθείαν στο διαμέρισμα, τα είπαμε λίγο, ήπιαμε αρκετά, και μετά πήγαμε στο φοβερό διπλό jacuzzi που είχα, και μέτα κανά 40λεπτο άρχισε το κυρίως πάρτυ, το οποίο κράτησε κανά 2ωρο!! Συνολικά ήμασταν μαζί 5 ώρες, και η κοπελίτσα ήταν πολύ φρέσκια και χαρωπή, αν και φαινομενικά ντροπαλή αρχικά!
Αυτά από το 1ο ταξίδι μου στο Κίεβο (το 2ο σε λίγες βδομάδες