Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
Σεβαστοί φίλοι, αγαπητά μου παιδιά,

με πολύ ενδιαφέρον από καιρού εις καιρόν αναγιγνώσκω αυτά που γράφετε. Ταυτογχρόνως με ικανοποίηση διότι διαπιστώνω ότι για πολλούς έχει φτασει το στάδιον του απογαλακτισμού και ημπορούν να γράφουν μόνοι τους χωρίς δασκάλους. Παραλλήλως όμως θα ήθελανα διαφωνήσω με ορισμένους σε κάτι σημαντικόν: δεν φρονώ ότι όλοι στην ελλάδα είναι μαλάκες ή πιρφόροι ή δεν ξερω γω τι. Υπάρχουν και παραδείγματα αξιοζήλευτα προς μίμησιν. Για έναν τέτοιον στιβαρόν άνδρα θα σας διηγηθώ απόψε...

Ο Ζαχαρίας

Λέγεται ότι ότι όταν ήτο νήπιο αρρώστησε βαρειά. Ο ιατρός εγνωμάτευσε ότι ή θα πέθαινε ή θα 'μενε μισερός στο μυαλό.  Παρά ταύτα τα χρόνια περάσανε κι ο Ζαχαρίας μεγάλωσε κι έγινε παιδί τίμιο, υπάκουο και σεβαστικό.  Ζούσε μία ευτυχισμένη ζωή κοντά στην μαμά και τον μπαμπά του. Κάθε μερα τον πηγαινόφερνε ο μπαμπάς του στην δουλειά , τα απογεύματα έβλεπε τηλεόραση με τους γονείς του και τις Κυριακές τον βγάζανε βόλτα στην εξοχή.
Βέβαια κάτι πρεπει να'χε αρπάξει το σασί διότι  όταν έβλεπε γυναίκα αλλάλαζε ωσάν κρατούμενος που τον απελευθερώνουν οι σύμμαχοι από στρατόπεδο συγκεντρώσεως των Ες-Ες. Αλλα΄αντί να διαβεί την ορθάνοικτη πόρτα,  τρομαγμένος παρέμεινε πίσω απ'τα συρματοπλέγματα  με τους απολιθωμένους δεσμοφύλακές του. Διότι για όλα τον είχανε δασκαλέψει στην ζωή εκτός απότο σεξουαλικόν. Εκεί τον είχαν αφήκει αδιάβαστο με αποτέλεσμα ο Ζαχαριας δειλός εκ φύσεως να δυσκολεύεται να έρθει σε επαφή με γυναίκες. Ενώ όλοι τρέμουν την απόρριψη , αυτός έτρεμε την συγκατάβαση διότι τότε θα έπρεπε να συνεχίσει μόνος του εις το άγνωστον χωρίς άνωθεν  εντολάς αυτοσχεδιάζοντας μ'ότι είχε δει από περιοδικά και ταινίες.  Οι γυναίκες του εφαίνοντο ελκυστικές αλλά τρομαχτικές συνάμα. Εχθρός που ήθελε και δεν ήθελε ταυτογχρόνως, προξενώντας του τέτοιον τρόμο ώστε αντί να πολεμά το αντίθετο φύλο στο κρεβάτι αυτός εσπαταλούσε τα πυρομαχικά του σε άσκοπους πυροβολισμούς με το πιστολάκι του στον αέρα. Αλλά ήτο τόσο αθεράπευτα βλαξ που κι η Μπο Ντέρεκ να του εμφανιζόταν γυμνόστηθη στον ύπνο του και να του ζητούσε να την γαμήσει αυτός θα το έβαζε στα πόδια πανικόβλητος.

Έτσι όταν απεφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να ζευγαρώσει, τον έστειλαν να ζητήσει την κόρη του μπακάλη γιατί η μάνα του Ζαχαρίου νόμιζε ότι είχε μεγάλη προίκα και θα διπλασίαζε τον παρά του.
Ο Ζαχαρίας απέκτησε και τρίτον αμαξηλάτη. Το παρήγορον ήτο ότι οι κρίσεις πανικού όταν έβλεπε γυναίκα, δεν τον έπιαναν με την μπακάλισσα ίσως επειδή δεν έμοιαζε με γυναίκα παρά με μικροσκοπικό παλαιστή του σούμο ή φώκια που'χε ξεφύγει απ'το ενυδρείον. Το γεγονός ότι η χοντρή δεν σήκωνε το δακτυλάκι της να κάμει την παραμικρή δουλειά στο νοικοκυριό όχι μόνον δεν τον πτοούσε αλλά του θύμιζε την γλυκειά θαλπωρή του πατρικού σπιτιού. Εξ'άλλου αυτός ήτανε γάτος έκανε την δική του ζωή...
Τις καθημερινές βαθιά το ξημέρωμα κατά τις 3, ενώ το κήτος δίπλα του ροχάλιζε, ο Ιωνάς ξυπνούσε για  ν' αρχίσει απερίσπαστος ένα ρεσιτάλ αυνανισμού παρακολουθώντας τον Λεωνίδα μέχρι την αυγή.  Ενώ οποιοσδήποτε νουνεχής  άνθρωπος θα αντιλαμβάνετο  ότι ύστερα από 3-4 μεταμεσονύχτιες μαλακείες λογικό  κι επόμενο είναι να αισθάνεται κουρασμένος και να μην μπορεί να πάρει τα ποδάρια του την άλλη μέρα στη δουλειά, το κουτορνίθι έπαιρνε την γριά μάνα του να τον ξεμετρίσει απ'το τηλέφωνο  διότι αισθανόταν λέει ματιασμένος. Τα δε σαββατοκύριακα με κλειστά φώτα παραμόνευε κρυμμένος πίσω από κουρτίνες  και πατζούρια μ'ένα ζευγάρι κυάλια παρακολουθώντας τις γειτόνισσες  ν΄απλώνουν μπουγάδα ή να πηγαινοέρχονται απ'το να δωμάτιο στ'άλλο βασανίζοντας  το στρουθείον του.
Η φύσις σοφώς προνοήσασα δια την μη επανάληψη του λάθους, διεφύλαξε το περιέργον τούτο ζεύγος από την τεκνοποιίαν. Και ενώ το τέκνον ευτύχισε διότι ποτέ δεν υπήρξε, την θέσιν του εκλήθη να καταλάβει δύσμοιρος σκύλος.
Διότι όπως όλα τα επικίνδυνα πειράματα διεξάγονται σε πειραματόζωα προς αποφυγήν  ανθρωπίνου απώλειας δια το καλόν της επιστήμης έτσι και το ατυχές τετράποδον υπέφερε  την μοίρα του παρ'ολίγου ανθρωπίνου θύματος προς ικανοποίησιν των ιδεοληψιών του Ζαχαρίου.
Ο Ζαχαρίας και η χοντρή συστήθησαν στο κουτάβι ως μπαμπάς και μαμά και ανέλαβαν την ανατροφή του ωσάν αληθινού ανθρώπου. Ενθυμούμενος την ιδικη του ευτυχισμένη  παιδικη ηλικία, ο Ζαχαρίας περιόρισε τον σκύλο μοναχόν του σε ένα δωμάτιον με μια τηλεόραση μακαριζοντάς τον πόσο τυχερός ήτο διότι δεν εβρέχετο κι είχε να φάει όσο τραβούσε η ψυχή του. Αλλά ατυχώς  φαί και ύπνος δεν είναι οι μοναδικές ανάγκες του ζώου, πόσον μάλλον του ανθρώπου... Το ζωντανό , μεγάλωσε κι έγινε ολοκληρο γαιδούρι. Άρχισε να  εκφράζει σεξουαλικές ανησυχίες που ο Ζαχαρίας συστηματικώς αγνούσε. Σε γενόμενες παρατηρήσεις ότι τοιαύτη αναγκαστική αποχή αποτελεί σαφή παραβίαση των νόμων της φύσεως και βασανισμόν του ζώου ο Ζαχαρίας απήντη ότι δεν ήτο δυνατόν ο ιδικός του σκύλος να κάνει τέτοια αίσχη. Διότι ο σκύλος δεν ήτο πλέον σκύλος, ήτο άνθρωπος. Δεν ήτο  δυνατόν να έχει σεξουαλικές ορέξεις σαν ζώο. Αλλά και εάν είχε, θα έπρεπε να τις ικανοιποιήσει μόνον δια της εγκεκριμένης προσφιλούς μεθόδου του Ζαχαρίου.
Έστι αφεντικό και σκύλος,θύτης και θύμα, χειρουργούσαν μανιωδώς. Ο μεν Ζαχαρίας κρυφίως, ο δε σκύλος φανερώς. Αλλά ενώ η ερωτική επιθυμία του Ζαχαρίου περιορίζετο παθητικώς εις την χειροτεχνία δια της παρατηρήσεως εκ του μακρώθεν, ο σκύλος  υπακούων εις τα ζωώδη του ένστικτα ενεργητικώς, όρθιος σηκωμένος εις τα πισινά του πόδια με προτεταμένο το σάρκινο σπαθί του απεγνωσμένα προσπαθούσε να βιάσει όποιον ατυχή επισκέπτη  έκαμνε το λάθος να διαβεί το κατώφλι της μοιραίας  οικίας.
Οι πάντες εδιερωτούντο πώς δεν είχε ήδη βιάσει  τον ίδιο τον Ζαχαρία, όπως άλλωστε του άξιζε, την ώρα που εκείνος καθηύδε. Ώσπου από την παντελή αγαμία, το ζωντανό δεν άνθεξε του πρηστήκαν τ'αρχίδια τόσο πολύ που ψόφησε παρθένο. Αντιθέτως ο Ζαχαρίας ακόμα ζει...
ο Ζαχαρίας επί μακρόν εθρύνησε τον πιστοτερό του φίλο . Μέχρι που βρήκε παρηγοριά στο ιντερνετ σ'ένα σάιτ που γράφανε πυροβολημένοι. Πώ, πώ τι τρελοί κυκλοφορούνε ελεύθεροι! "Ουφ" σκέφτηκε ,"τι ωραία που είναι", δώξα τω Θεό αυτός είχε γεννηθεί φυσιολογικός...

Clopy-right 2012 Ιωσήφ Μπλάσκος
Τον ειχα ρωτισει τον Ιωσηφ ποιον εννοουσε?και μου ειχε πει τοτε τον Πιρφορο :2funny:
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
Γειά σου φίλε!
Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές τύπε για πλάκα γιατί 5 ρουμάνικα τα ξέρω από κάτι γκόμενες που είχα ρουμάνες, όλες στριπτιτζούδες βέβαια.
Ε μια από τα ίδια τύπε, χαμόγελο, ερώτηση που τα ξέρω και κατευθείαν αν κερνάω ποτό και υποτιμητική στάση. Για μένα τουλάχιστον δεν λειτουργεί.
Γενικά άμα καταλάβουν ότι έχεις κάνει στην πατρίδα τους ντρέπονται και δεν σε προσεγγίζουν πάλι, άμα πάλι λες 5 φράσεις σαν εμένα πχ σε κόβουνε για θύμα και
κάνεις κακή εισαγωγή. Εμένα τουλάχιστον αυτό λέει η εμπειρία μου.
Εμένα η μέθοδος μου σε μπαρόβιες είναι επιθετική και κάπως πρόστυχη προσέγγιση συνεπικουρούμενη βέβαια και από το γεγονός ότι ηλικιακά και εμφανισιακά με παίρνει.
Μέχρι το 2012 που ασχολούμουν σχετικά τακτικά τα αποτελέσματα μου είχαν ως εξής. Μέχρι το 2010 πολύ πολύ αποτελεσματικός, από το 2010 και μετά σαφώς λιγότερο αποτελεσματικός.
Τώρα από συμπεριφορά από ρουμάνες δεν έχω το παραμικρό παράπονο, από ρωσίδες έχω αρκετά μικροπαράπονα, αλλά εγώ είμαι σκληρός, αν ο άλλος ψάχνει τον εφηβικό έρωτα ίσως να πάθει ζημιά, δεν θέλω να πάρω κάποιον στο λαιμό μου.
Τα σκεφτεσαι αυτα που γραφεις?  :2funny: Επιθετικη μεθοδος  :2funny: Δηλαδη τι τους λες? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΟΥΚΛΑ ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΤΣΑΡΚΑ  :2funny: Οσο για την εμφανιση ολοι γραφεται οτι ειστε εμφανησιμοι  :2funny:Χτες χορτασαμε ομορφια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:----Για να μη γραφεται οτι σας κατεβει.Οι Μπαροβιες ειναι άθλιες κατι σκατογριες ειναι!αντε να ειναι μια στις 100 καλη!Οταν ειμαι Ελλαδα πηγαινω με τα παιδια του σα'ι'τ στα κωλομπαρα και συχαινομαι να με αγγιξουνε ειναι αηδιαστικες και τελειωμενες :shit: .Τωρα Στριπτιτζουδες ειναι αλλη κατηγορια ειχα συναναστραφει τοτε που δουλευα στριπτιζ (πιο πολυ σα χόμπι) βλεπουνε τους πελατες του μαγαζιου σα  :jerking: σα λιγουρια και αυτους που τρεχουν απο πισω τους θελουν να τους εχουν σαν υπηρετες.Ειναι οτι χειροτερο για καποιον γιατι οι περισσοτερες το παιζουν καλα κοριτσια οτι και καλα δεν πιδιονται αλλα μονο γδυνονται.Αν καταλαβουν οτι θελεις να της πηδηξεις πρεπει να χαλασεις τρελλα λεφτα.Οσο για τους μαγκες γεματη ειναι η Ελλαδα :2funny:Και ο ανθρωπος Πιρφορος ειχε αυτο το στυλ του βαρυμαγκα αλλα το αποτελεσμα ητανε  :shit:
 
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
2.072
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Τα σκεφτεσαι αυτα που γραφεις?  2funny Επιθετικη μεθοδος  2funny Δηλαδη τι τους λες? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΟΥΚΛΑ ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΤΣΑΡΚΑ  2funny Οσο για την εμφανιση ολοι γραφεται οτι ειστε εμφανησιμοι  :2funny:Χτες χορτασαμε ομορφια 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny----Για να μη γραφεται οτι σας κατεβει.Οι Μπαροβιες ειναι άθλιες κατι σκατογριες ειναι!αντε να ειναι μια στις 100 καλη!Οταν ειμαι Ελλαδα πηγαινω με τα παιδια του σα'ι'τ στα κωλομπαρα και συχαινομαι να με αγγιξουνε ειναι αηδιαστικες και τελειωμενες .Τωρα Στριπτιτζουδες ειναι αλλη κατηγορια ειχα συναναστραφει τοτε που δουλευα στριπτιζ (πιο πολυ σα χόμπι) βλεπουνε τους πελατες του μαγαζιου σα  Jerking Off σα λιγουρια και αυτους που τρεχουν απο πισω τους θελουν να τους εχουν σαν υπηρετες.Ειναι οτι χειροτερο για καποιον γιατι οι περισσοτερες το παιζουν καλα κοριτσια οτι και καλα δεν πιδιονται αλλα μονο γδυνονται.Αν καταλαβουν οτι θελεις να της πηδηξεις πρεπει να χαλασεις τρελλα λεφτα.Οσο για τους μαγκες γεματη ειναι η Ελλαδα :2funny:Και ο ανθρωπος Πιρφορος ειχε αυτο το στυλ του βαρυμαγκα αλλα το αποτελεσμα ητανε  


Επιθετικη μεθοδος  :2funny: Δηλαδη τι τους λες? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΟΥΚΛΑ ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΤΣΑΡΚΑ

Όχι ρε τι είναι αυτά; Αυτό είναι προφανές. Εννοώ άγριο φλέρτ τι δεν καταλαβαίνεις; Προφανώς λέω ότι θέλω να την πηδήξω, ούτε καν να βγούμε.
Κάνω δηλαδή στο περίπου αυτό που έρχεται να κάνει.

Οσο για την εμφανιση ολοι γραφεται οτι ειστε εμφανησιμοι  :2funny:Χτες χορτασαμε ομορφια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:----Για να μη γραφεται οτι σας κατεβει.

Έχεις δίκιο! Κατά δήλωση πάει! Δεν πρόκειται να ποστάρω φώτο να το αποδείξω και αν δε με πιστεύεις μαγκιά σου!
Το έγραψα ΜΟΝΟ επειδή ξέρω πως πολλοί θέλουν να βολτάρουν στριπτιτζούδες και είναι πολύ δύσκολο.
Θέλει ένα ολόκληρο πακέτο και λέω πολύ απλά εκτός από ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ δεν έχετε και ηλικία/εμφάνηση μην ξεκινήσετε καν!
Ακόμα και αν κάποιος τα έχει όλα και πάλι είναι δύσκολο (πολύ).

Οι Μπαροβιες ειναι άθλιες κατι σκατογριες ειναι!αντε να ειναι μια στις 100 καλη!Οταν ειμαι Ελλαδα πηγαινω με τα παιδια του σα'ι'τ στα κωλομπαρα και συχαινομαι να με αγγιξουνε ειναι αηδιαστικες και τελειωμενες :shit: .Τωρα Στριπτιτζουδες ειναι αλλη κατηγορια

Έχεις δίκιο. Εγώ μιλάω ΜΟΝΟ για στριπτιτζούδες. Από κωλόμπαρα έχω πάει ΜΙΑ φορά στο σκαραβαίο και δε μου άρεσε, και μία πρόσφατα στο xbar.
TIPOTA ΑΛΛΟ!
ΥΠΟΘΕΤΩ όμως ότι η μέθοδος προσέγγισης είναι κοινή.

Τωρα Στριπτιτζουδες ειναι αλλη κατηγορια ειχα συναναστραφει τοτε που δουλευα στριπτιζ

Εδώ που τα λέμε το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις εσύ σε στριπτιτζάδικο είναι τον κλόουν και ακόμα κι αυτό σε τελειωμένο κιτς επαρχιακό μαγαζί. Μη τα γαμήσουμε και όλα!


βλεπουνε τους πελατες του μαγαζιου σα  :jerking: σα λιγουρια και αυτους που τρεχουν απο πισω τους θελουν να τους εχουν σαν υπηρετες.Ειναι οτι χειροτερο για καποιον γιατι οι περισσοτερες το παιζουν καλα κοριτσια οτι και καλα δεν πιδιονται αλλα μονο γδυνονται

Ισχύει! για αυτό είπα ότι είναι ΠΟΛΥ δυσκολο. Υπάρχουν πολλές λεπτές ισσοροπίες που πρέπει να κρατήσεις. Γενικά είναι ολόκληρη τέχνη που πρέπει να διαθέτεις και ταλέντο για να σου βγει, ο καθένας στο είδος του.

Οσο για τους μαγκες γεματη ειναι η Ελλαδα :2funny:Και ο ανθρωπος Πιρφορος ειχε αυτο το στυλ του βαρυμαγκα αλλα το αποτελεσμα ητανε  :shit:

As they say, haters will hate...
 

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.326
Like
0
Πόντοι
16
Ρε τυπε δημητρακη με ολο το σεβασμο αλλα μου φαινεται οτι ο σειρινας σε εχει να του κανεις τοκλοουν μαζι με τις πουτανες του.. Κριμα ειναι
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
Έχεις δίκιο. Εγώ μιλάω ΜΟΝΟ για στριπτιτζούδες. Από κωλόμπαρα έχω πάει ΜΙΑ φορά στο σκαραβαίο και δε μου άρεσε, και μία πρόσφατα στο xbar.

Εδώ που τα λέμε το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις εσύ σε στριπτιτζάδικο είναι τον κλόουν και ακόμα κι αυτό σε τελειωμένο κιτς επαρχιακό μαγαζί. Μη τα γαμήσουμε και όλα!

Και στο Σκαραβαιο κατι τελειωμενες ητανε!οχι βεβαια τοσο χάλια οσο στα αλλα κωλομπαρα αυτες βλεποντουσαν :2funny:Εκει αν δεν της κερναγες εφευγαν αμεσως γεματο Πιρφορους ηταν!Ασε που εκει ειναι κυριλε τουλαχιστον οι Πιρφοροι σε αλλα κωλομπαρα μπορουνε να χουφτωσουνε εκει οχι μονο της κοιτας :2funny:.Προτιμαω να δωσω το δεκαρι στο Μεταξουργειο και να  :knockinb: παρα να το δωσω για να κατσει για 10 λεπτα διπλα μου μια Βουλγαρα ή 30χρονη Ρωσσιδα :headbang:!Ελλαδα το εππεδο ειναι  :shit:μονο σαβουρα εχει.Οσο για το Στριπτιζ διπλα μου ηταν καποιες διασημοτητες αν προσεξει κανεις.Γδυθηκα και στο Κλαμπ στο Γγκιουζέλ τοτε ειχε γινει χαμός :2funny:.Με το στριπτιζ εχω δουλεψει και Αμβουργο εκτος απο Αγια Πετρουπολη.Γερμανια δινουν καλα λεφτα.Ρωσσια :shit: πενταροδεκαρες οποτε βαριεμαι για ψίχουλα να τρωω το χρονο μου.Το μονο θετικο οτι οι γκομενιτσες ξετρελενονται :)που και παλι ειναι πιτσιρικες και δεν ξερουν τι θελουνε :headbang3 Αλλα ετσι κ'αλλιως δεν χρειαζεται αν μενει μονιμα κανεις εδω να κανει στριπτιζ για να εχει να  :knockinb:.Οσο για Γεμρανια το σκεφτομαι να ξαναπαω αλλα εκτος απο κουραστικο ειναι και πολυ πληκτικα εκει περα ασε που οι τιμες στο Αμβουργο ειναι στα παντα εξωπραγματικες! :headbang:
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
Παντος σ'ευχαριστω παρα πολυ :) γιατι δεν ηξερα οτι αυτο το βιντεακι ειναι στο youporn τωρα το στελνω στις περισσοτερες φιλες μου (αυτες που δεν ειναι πουριτανες)
 

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Μηνύματα
5.020
Κριτικές
2
Like
36
Πόντοι
66
Γειά σου φίλε!
...τα ξέρω από κάτι γκόμενες που είχα ρουμάνες, όλες στριπτιτζούδες βέβαια...
...άμα πάλι λες 5 φράσεις σαν εμένα πχ σε κόβουνε για θύμα...
...από ρωσίδες έχω αρκετά μικροπαράπονα...

:2funny:
Θεός ο τύπος



 

Filopornos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Μηνύματα
330
Like
2
Πόντοι
1

τυπε πορνομεταναστη ακουνα δησ ειχανα φιλο τησ φιλησ εμενε αγρινιο μεροκαματιαρισ  αθροποσ ειχε μια ρκουδα πιγαινε σε πανιγιρια και γιορτεσ ο αθροποσ εβγαζε ενα μεροκαματο πηγανε μια μερα οι μπατσοι με κατι αλλουσ του πηρανε την αρκουδα γιατι την αρκουδα την ροτησαν? κακοπερναγε? τορα εμινε χορισ αρκουδι  τελοσπαντον αμα θεσ να σε φερω σεπαφη μαζι του να σινετεριστιτε δουλια εποχιακη καλοκερινη λεφτα καλουτσικα
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
Τωρα δεν εχω αναγκη απο λεφτα.Αλλα αν ειχα στη Γερμανια πληρωνουν πολυ περισσοτερο
 

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Μηνύματα
2.777
Κριτικές
1
Like
209
Πόντοι
36
Να ρωτήσω κάτι άσχετο εγώ: Οταν πάρει μια Ουκρανή βίζα για την Ελλάδα σε πόσο διάστημα μέσα πρέπει να ταξιδεψει? Είναι υποχρεωτικό να δείξει και εισιτήριο για επιστροφή? Ευχαριστώ!
 

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Μηνύματα
446
Like
254
Πόντοι
21
Να ρωτήσω κάτι άσχετο εγώ: Οταν πάρει μια Ουκρανή βίζα για την Ελλάδα σε πόσο διάστημα μέσα πρέπει να ταξιδεψει? Είναι υποχρεωτικό να δείξει και εισιτήριο για επιστροφή? Ευχαριστώ!
Εξαρταται.Συνηθως στο ταξιδιωτικο γραφειο την ρωτανε ποτε θελει να κλεισει εισητηριο η αν εχει κλεισει ηδη για να κανονισουνε την ημερομηνια ισχύς της βιζας καταλλήλως.Να της πεις να κανει αυτη την διαδικασια στο Κιεβο,και αν δεν ειναι απο εκει, να παρει το τρενο και να παει, γιατι απο μικρες πολεις η διαδικασια καθυστερει περιπου ενα μηνα για καποιο λογο που δε ξερω.
Τα ταξιδιωτικα γραφεια του Κιεβου, εχουνε τρελα κονε με την ελληνικη πρεσβεια και η διαδικασια διαρκει μαξιμουμ 2 εβδομαδες.Οι βιζες εγκρίνονται καθε τριτη και πεμπτη.Την βιζα της την κολλανε μεσα στο διαβατηριο.
 

burt simpson

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
kalispera..sas grafw apo to nisi tis rodou ,exw katevei 10 meres gia diakopes..paizei polys kosmos apo rwsoukrania kai oxi aparaitita  apo tis prwteuouses...exw 2 grigores erwtiseis pros tous gnwstes twn rwssooukranidwn dimitraki kai nyktero k oxi mono... gnwrisa 2 leykorwsides simera..i mia poly kali i alli metrio proswpaki kalo swmataki...egw imoun monos dioti o filos p itane mazi m dn ithele na paixei bala...to kalo forouse kai 1 apokalyptiko magio m eixane fygei ta matia...pianw tin parla me t kalo kai se ligaki tin pesane 3 atoma st ligotero kalo.egw synexisa me to kalo..pira tilefwno fb, to idio ekane k t ligotero kalo me tous allous 3.to kalo exei fragkakia ap oti katalava k tsekara ligo fb ergazetai st minsk se 1 etairia k taxideyei k arketa syxna milouse poly kala agglika k gallika.prin paw na tis milisw alloi 2 typoi tous tin eixan pesei genika eixe zitisi to leykorwsidaki..se genikes grammes filikes mpikame kai sti thalassa mazi epese kai 1 stayrwto filaki st au revoir..otan tis eipa g apopse m leei tha evgainan me kati greek friends p idi eixan gnwrisei..kai tywra oi erwtiseis
-poia i psixologia tous?einai apla filikes me olous k o 1 pou vgainoun gamaei k olas?i apla kanoun screening kai kathontai ekei p tous aresei?
- to paixnidi pws paizetai m aytes thelei arga arga i ta polla logia einai ftwxia...
- yparxei periptwsi gia scorarisma i....?
gyrnwntas stn petseta m vlepw dipla mia kopela me vraxiolaki opote lew na milisw k s ayti tn eixa dei xtes me 1 alli mazi simera moni tis..arketa skouroxrwmi kai m leei rwssia moscow kai oti einai misi oukranida misi rwsida..yparxei tetoio pragma...tis lew na pioume ena kafe st ronda ,mia kafeteria dipla opote milisame ligo divoeferne kapws m leei tha paei me ti fili tis colorado einai 1 magazi arketa diasimo me live mousiki kai an einai na ta poume ekei,parepiptwntos dn m elege me ti asxoleitai m leei mpes st fb m dwse dieythinsi loipon belly dance workshop( school) sti moscow me arketa taxidia se aigypto kina kai gallia kai st fb leei oti exei sxesi kiolas..
-yparxei periptwsi n skoraroume edw i xasimo xronou?
pire to diko m til to diko tis m leei dn douleuei edw....
sas eyxaristw ek twn proterwn k sorry an platiasa
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
Αυτες απο τη Λευκορωσσια πιο ευκολο.Απο τη Μοσχα πρεπει να εχεις κατι να την εντυποσιασεις αν δει κατι διαφορετικο θα παει μαζι σου,το πιθανοτερο ειναι να μην πολυηθελε γιατι δεν σου εδωσε τηλεφωνο απλος μια γνωρημια.Συνηθως αν ενδιαφερονται δινουν τηλεφωνα.Το κακο ειναι οτι τους την πεφτουνε 100 Πιρφοροι και οταν σε μια γκομενα την πεφτουνε πολυ δεν εχει πια καμια ορεξη για γνωρημιες.επιβεβαιωνονται αυτα που λεω για τα νησια και οτι αυτα που λενε οτι στα νησια ειναι πανευκολο να βγαλεις γκομενες και να  :knockinb: ειναι μυθος!Δομιμασε παντος δε χανεις και τιποτα οτι γινει ας γινει :)
 

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Μηνύματα
2.777
Κριτικές
1
Like
209
Πόντοι
36
Εξαρταται.Συνηθως στο ταξιδιωτικο γραφειο την ρωτανε ποτε θελει να κλεισει εισητηριο η αν εχει κλεισει ηδη για να κανονισουνε την ημερομηνια ισχύς της βιζας καταλλήλως.Να της πεις να κανει αυτη την διαδικασια στο Κιεβο,και αν δεν ειναι απο εκει, να παρει το τρενο και να παει, γιατι απο μικρες πολεις η διαδικασια καθυστερει περιπου ενα μηνα για καποιο λογο που δε ξερω.
Τα ταξιδιωτικα γραφεια του Κιεβου, εχουνε τρελα κονε με την ελληνικη πρεσβεια και η διαδικασια διαρκει μαξιμουμ 2 εβδομαδες.Οι βιζες εγκρίνονται καθε τριτη και πεμπτη.Την βιζα της την κολλανε μεσα στο διαβατηριο.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.ΣΩΣΤΑ?
ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? :rolleyes:

 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.ΣΩΣΤΑ?
ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? :rolleyes:
Στη Ρωσσια οτι παντα ετσι ηταν αν αγωραζες ταξηδιωτικο πακετο πηγαινε ο ταξηδιωτικος πρακτορας με τα διαβατηρια.Για Ουκρανια δεν πρεπει να ειναι διαφορετικο το συστημα.
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
Κοιταχτε εδω  :2funny: :jerking:    [youtube=425,350]RwXrZiKxJ-4[/youtube]

μετα μου λετε για νησια :jerking:Πρεπει να μαζευτουμε οι Μπουρδελιαρηδες να κανουμε κ'εμεις ενα τετοιο βιντεο στα κεντρικα της Φυλης :2funny:ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΦΥΛΗΗΉΣ  :2funny:.Μ'αρεσει που οι γυναικες απο τους αντρες ειναι ξεχωριστα  :2funny:
 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.974
Like
339
Πόντοι
36
Κοιταχτε εδω  :2funny: :jerking:    [youtube=425,350]RwXrZiKxJ-4[/youtube]

μετα μου λετε για νησια :jerking:Πρεπει να μαζευτουμε οι Μπουρδελιαρηδες να κανουμε κ'εμεις ενα τετοιο βιντεο στα κεντρικα της Φυλης :2funny:ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΦΥΛΗΗΉΣ  :2funny:.Μ'αρεσει που οι γυναικες απο τους αντρες ειναι ξεχωριστα  :2funny:
τωρα οτι και να πουμε ....δεν σωζονται με τιποτα αυτα τα παιδια....μια καλη ευθανασια θα ηταν οτι καλητερο για αυτους
πρωτεινω να επαναφερουμε σε λειτουργεια τους θαλαμους αεριων
τστσ αξιολυπητη κατασταση
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
τωρα οτι και να πουμε ....δεν σωζονται με τιποτα αυτα τα παιδια....μια καλη ευθανασια θα ηταν οτι καλητερο για αυτους
πρωτεινω να επαναφερουμε σε λειτουργεια τους θαλαμους αεριων
τστσ αξιολυπητη κατασταση
:2funny:Με τα ιδια λεφτα που πετανε στη Μυκονο θα μπορουσανε να πανε ανετα Βουλγαρια,Μολδαβια,Ρουμανια.Οσοι πιτσιρικαδες μου γραφουνε τους λεω σα συμβουλη να μαθουνε Ρουμανικα που ειναι πανευκολα.Αν παιρνουν ευκολα της ξενες γλωσσες ας μαθουνε και Βουλγαρικα ή Ρωσσικα.Αυτο το βιντεακι ειναι μια απαντηση στους ασχετους που λενε παντου στην Ελλαδα οτι στα νησια αν πας θα βγαλεις γκομενες! :2funny:

kalispera..sas grafw apo to nisi tis rodou ,exw katevei 10 meres gia diakopes..paizei polys kosmos apo rwsoukrania kai oxi aparaitita  apo tis prwteuouses...exw 2 grigores erwtiseis pros tous gnwstes twn rwssooukranidwn dimitraki kai nyktero k oxi mono... gnwrisa 2 leykorwsides simera..i mia poly kali i alli metrio proswpaki kalo swmataki...egw imoun monos dioti o filos p itane mazi m dn ithele na paixei bala...to kalo forouse kai 1 apokalyptiko magio m eixane fygei ta matia...pianw tin parla me t kalo kai se ligaki tin pesane 3 atoma st ligotero kalo.egw synexisa me to kalo..pira tilefwno fb, to idio ekane k t ligotero kalo me tous allous 3.to kalo exei fragkakia ap oti katalava k tsekara ligo fb ergazetai st minsk se 1 etairia k taxideyei k arketa syxna milouse poly kala agglika k gallika.prin paw na tis milisw alloi 2 typoi tous tin eixan pesei genika eixe zitisi to leykorwsidaki..se genikes grammes filikes mpikame kai sti thalassa mazi epese kai 1 stayrwto filaki st au revoir..otan tis eipa g apopse m leei tha evgainan me kati greek friends p idi eixan gnwrisei..
Ο Φιλος μας εδω τα γραφει οπως ειναι ακριβως τα πραγματα.Οι Πιρφοροι την παιφτουνε συνεχεια στις γκομενες!Και φυσικο ειναι να ξενερωνουνε.Λευκορωσσιδες που εδω της εχουνε πολυ απαξιωμενες!Εκει γινανε θεες! :headbang:Δε λεω αν εισαι απο'κει και εχεις σπιτι αναγκαστικα εκει θα καταλιξεις.Αν ομως ειναι να διαλεξει  κανεις μεταξυ Ροδου,Μυκονου ή Μολδαβια,Ρουμανια,Βουλγαρια ή καποιο αλλο μερος της Ανατολικης Ευρωπης θα πρεπει να ειναι πολυ  :jerking: για να παει στα νησια :headbang:που οι τιμες ειναι τρελλες! :rockon:γραφουνε για μια μακαροναδα 25 Ευρω στη Μυκονο! :headbang:.Δηλαδη θα χαλασεις τρελλα λεφτα και θα φυγεις αγαμητος.Τωρα για τους  :jerking: που μιλανε για της Δυτικοευρωπαιες σας βαζω  αυτο το κειμενο



Μπήκε στο δωμάτιό της και τη βίασε, αλλά βία δεν… χρησιμοποίησε! Αυτή την περίεργη καταγγελία έκανε στην Ασφάλεια Ρόδου μια 19χρονη τουρίστρια από τη Δανία για έναν 31χρονο Ρώσο, ο οποίος συνελήφθη τελικά με την κατηγορία του βιασμού σε βαθμό κακουργήματος. Η νεαρή Σκανδιναβή που παραθερίζει στο Φαληράκι κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο Ρώσος την ακολούθησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε και, παρά τη θέληση της, ήρθε σε συνουσία μαζί της χωρίς τη χρήση βίας. Οι άνδρες της Ασφάλειας που ερεύνησαν την καταγγελία, διαπίστωσαν ότι ο 31χρονος είναι ένοικος του ίδιου ξενοδοχείου. Η Δανέζα τον αναγνώρισε ανεπιφύλακτα και έτσι τον συνέλαβαν, παρά τις διαμαρτυρίες του ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 19χρονης. Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. - See more at: #sthash.D7IRTqVX.dpuf



Ε,πως τη Βιασε χωρις να χρησημοποιησει βια? :2funny:δηλαδη ηρθε στο δωματιο της ειπε γδυσου και ανοιξε τα ποδια και αυτη γδυθηκε ανοιξε τα ποδια και περιμενε να της τον βαλει χωρις ομως να θελει να  :knockinb:?Παρα τη θεληση της :2funny: Το ρημα Βιαζω που βγαινει απο τη λεξη ΒΙΑ σημαινει

1.εξαναγκάζω άλλο άτομο σε σεξουαλική πράξη, διαπράττω βιασμό
2.υποχρεώνω κάποιον να κάνει κάτι παρά τη θέλησή του



Ε,πως την βιασε χωρις να χρησημοποιησει βια? :2funny: :2funny: :2funny:
Μηπως ηθελε να πηδηχτει?Στα Εμιρατα (ή στο Ομαν) μια τετοια που εκανε το ιδιο εφαγε ενα χρονο φυλακη :2funny:
Μετα μου λετε για δυτικοευρωπαιες.Εγω της θεωρω εντελως ζωα.Πιο πολυ μου τη σπαει η οικολογια τους :2funny:ειναι και καλα οικολογες επειδη απο την τσιγγουνια τους ντυνονται σαν αστεγες και δεν δινουνε ενα φραγκο να παρουνε ενα καλο ρουχο λυπουντε το καημενο το φιδακι που το κανανε μποτα.Ε,ρε ξυλο που θελουνε για να στρωσουνε.Το κακο ειναι οτι στις μεγαλες πολεις της Ρωσσιας περναει σιγα σιγα και αυτη η Ευρωπα'ι'κη μαλακια :headbang:με της οικολογιες :jerking:βεβαια αυτο αντιτιθεται με τη Ρωσσικη ψυχολογια και με το νεοπλουτισμο που υπαρχει και ελπιζω να μην εχει περαση εδω.
 

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Μηνύματα
2.055
Like
6
Πόντοι
16
Ε,πως την βιασε χωρις να χρησημοποιησει βια? :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ξερω την υποθεση, δεν εχω καν διαβασει το αρθρο, οποτε δεν υποννοω οτι δεν την βιασε απλα το αναφερω ... πριν κανα 2 χρονια ειχε παιχτει ενα ψιλοχοντρο σκανδαλο στη Νοτια Γαλλια με 3ς Σουηδεζες οι οποιες ειχαν αγορασει ταξιδιωτικη ασφαλεια η οποια περιελαμβανε και αποζημιωση σε περιπτωση βιασμου. Αυτες γυροφεραν την Κυανη Ακτη, εκαναν και οι τρεις καταγγελιες οτι τις βιασαν, αστυνομιες, συλληψεις κλπ και η αποζημιωση που πηραν απο τις ασφαλειες τους ηταν κοντα στα 300 χιλιαρικα η καθε μια. Νομιζω τελικα τις τσακωσε η interpol μηνες ΑΦΟΥ εισεπραξαν τις αποζημιωσεις, τις οποιες πηραν μερες αφου γυρισαν στην Σουηδια απλα με τις βεβαιωσεις απο την αστυνομια, χωρις να εχει καταδικαστει κανεις σε δικαστηριο κλπ.
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
δεν ξερω την υποθεση, δεν εχω καν διαβασει το αρθρο, οποτε δεν υποννοω οτι δεν την βιασε απλα το αναφερω ... πριν κανα 2 χρονια ειχε παιχτει ενα ψιλοχοντρο σκανδαλο στη Νοτια Γαλλια με 3ς Σουηδεζες οι οποιες ειχαν αγορασει ταξιδιωτικη ασφαλεια η οποια περιελαμβανε και αποζημιωση σε περιπτωση βιασμου. Αυτες γυροφεραν την Κυανη Ακτη, εκαναν και οι τρεις καταγγελιες οτι τις βιασαν, αστυνομιες, συλληψεις κλπ και η αποζημιωση που πηραν απο τις ασφαλειες τους ηταν κοντα στα 300 χιλιαρικα η καθε μια. Νομιζω τελικα τις τσακωσε η interpol μηνες ΑΦΟΥ εισεπραξαν τις αποζημιωσεις, τις οποιες πηραν μερες αφου γυρισαν στην Σουηδια απλα με τις βεβαιωσεις απο την αστυνομια, χωρις να εχει καταδικαστει κανεις σε δικαστηριο κλπ.
Εχεις δικιο,Συνεχεια τα κανουν αυτα για να παρουνε αποζημιωση απο της ασφληστικες.Σε αυτες της Κωλοχωρες οπως Σουηδια,Νορβηγια δεν ειναι ευκολοτερο να  :knockinb: απο την Ελλαδα!Τουλαχιστον Ελλαδα μπορει να μη  :knockinb: τιποτα αλλα αν βρεις μια χοντρη Ελεηνιδα δεν σε κατηγορει για βιασμο  :2funny: εχεις και την λυση αναγκης της Φυλης ή του Μεταξουργειου.Στη Σουηδια,Νορβηγια μπορει να πας φυλακη αν  πας με πουτανα :headbang:Για τη Στοκχολμη που ξερω και εχω πολλους γνωστους.Ολοι οι ξενοι ζουνε σε καποια προαστια,Σουηδοι εκει δεν υπαρχουν και αποφευγουν να πηγαινουν απο'κεινα τα μερη.Τωρα αυτα που λενε οτι λες οτι εισαι Ελληνας και οι γκομενες κανουν σαν τρελλες ηταν μεχρι τα τελη της δεκαετιας του '70.Τωρα μας εχουνε σαν τους Αραβες :rockon:.Οσο για τον (βιασμο) οι συχαμενες βρισκουν και τα κανουν.Δεν πολυπιστευω οτι εγινε βιασμος.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom