Ουκρανίδες κατά το Γερμανίδες ρε αγράμματε; Μολονότι παρακολουθώ κι εγώ καιρό το thread, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τον τίτλο του, δεν θα έμπαινα στον κόπο να απαντήσω, αν δεν ήσουν τόσο προκλητικός.
Κι εγώ έχω σχέση τα τελευταία χρόνια σχέση με μία Ουκρανή, όπως είναι το σωστό και όχι Ουκρανίδα, ούτε Ουκρανέζα, όπως μόνο οι αγράμματοι τις αποκαλούν και σε παραπέμπω και στον Μπαμπινιώτη -αν τον έχεις ακουστά- για το αληθές. Μάθε λοιπόν, ότι το thread δεν υφίσταται καν, γιατί πολύ απλά δεν υφίστανται Ουκρανές μουνάρες. Γιατί; Γιατί πολύ απλά η καταγωγή τους κρατάει από ένα συνονθύλευμα εθνοτήτων -Ρωσία (κυρίως από το Κίεβο και ανατολικά), Καζακστάν, Γεωργία, Πολωνία, πολλές είναι Εβραίες (στα παράλια της Μαύρης Θάλλασας)- και μόνο στα χαρτιά είναι στην πραγματικότητα στην συντριπτική τους πλειοψηφία Ουκρανές. Η δική μου επί παραδείγματι είναι από τον πατέρα της Ρωσίδα -και κάλλιστα την λες λόγω εμφάνισης Ρωσίδα- και από τη μητέρα της από άλλη πρώην Σοβιετική Δημοκρατία, που για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτω.
Είσαι τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ που σε ένα ανοιχτό forum, ζητάς στοιχεία, που μπορεί να φωτογραφίσουν τον άλλο σε τυχόν οικεία του άτομα, που μπορεί να μπαίνουν στο site. Και τι σε νοιάζει εσένα από ποια πόλη είναι η γυναίκα του αλλουνού, πως την γνώρισε και τι απαιτήσεις έχει αυτή απ' αυτόν και αυτός απ' αυτήν; Αυτά δεν παίζουν κανέναν άλλο ρόλο πέραν του κουτσομπολιού.
Επειδή προφανώς και από φωτογραφίες που είδα κάποτε να έχεις αναρτήσει από ταξίδι σου στην Ουκρανία, αλλά και από το φτωχό γνωστικό σου επίπεδο ή είσαι πιτσιρικάς ή μικροδείχνεις και είσαι εντελώς ΜΑΛΑΚΑΣ, σε πληροφορώ ότι στη ζωή γενικότερα η συμπεριφορά του καθενός απέναντί σου εξαρτάται από την δική σου συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Το αν γεννήθηκε ο άλλος στη Ρωσία, τη Γερμανία, την Αμερική ή την Ζουαζιλάνδη, δεν παίζει κανέναν ρόλο, αν εσύ και ο άλλος είστε ξεκάθαροι και εντάξει στη σχέση σας. Και σε μία σχέση για να κρατήσει, γίνονται αμοιβαίοι συμβιβασμοί και υποχωρήσεις. Όλα τα άλλα περί διαφορετικής παιδείας, κουλτούρας και δεν ξέρω εγώ τι άλλο είναι φληναφήματα για να περνά η ώρα.
Βάλε λοιπόν το μυαλό σου να δουλέψει, κάνε την αυτοκριτική σου και δες που σε παίρνει και που δεν σε παίρνει και ζήσε τη ζωή σου έξω από τις μαλακίες που γράφονται σε ένα site με τον τίτλο bourdela, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική ζωή, παρά μόνο με τον αγοραίο έρωτα...