Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δεν θα είχα πρόβλημα αν κάποιο γκομενάκι που πηδάω απο καμάκι, του εσκαγες 1500 Ευρώ και να το πήδαγες!
Με μαροκινό ανιματέρ έχω Πρόβλημα!

Κακία για ομοεθνή μου δεν έχω ασχέτως αν πολλοί έχουν...

Φιλε μαλον δεν καταλαβες κατι καλα.......  τα 1500 δεν τα σκαει στην γκομενα τα τρωνε μαζι και διασκεδαζουν μαζι και περνανε καλά μαζι μια εβδομάδα.....
Εγω  τα κλαιω 100  που θα μου φαει μια γκομενα για να πηδηχτη μαζί μου 2-3 ωρες παρα τα 200-300 (και 500 τις παλιες καλες εποχες) που  ξοδευα για να περασουμε καλα μια βραδυα παρέα  διασκεδαση - φαγητο ποτο κλπ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στην Πατρα απλος εχω γεννηθει απο'κει δεν εχω καμια καταγωγη μακαρι να ειχα.Ο Μουτζουρης ειναι πιο λεπτος λιγακι :2funny:Θελουμε της φωτο με τους Πακιστανους! :2funny:Το υψος δεν το πολυ πιστευω γιατι οι Πακιστανοι του ριχνουνε ενα κεφαλι.Ο Μουτζουρης εχει  :shit: καθεται σημερα ολη τη μερα στο Ιντερνετ μην του βαλει κανεις καμια φωοτγραφια του να το ειδοποιησει κατευθειαν τους Μοντερατορ να την βγαλουνε  :2funny:
Παντος υπαρχουν και χειροτερα και πιο συχαμεροι απ'αυτον

[youtube=425,350]8vzmbGqe9Qw[/youtube]

Διακρινω μια δοση κακιας για τον συναγωνιστη Σινοχαρα και δεν θα επρεπε , αλλωστε ειμαστε πολυ λιγοι εμεις οι λάτρεις του ανατολικου μπλοκ και δεν θα επρεπε να σφαζομαστε .Βρες κανενα αλλο τροπο να τον πικαρεις τον Σινοχαρα δεν ταιριαζουν αυτα στο θρεντ  Μαλακιες του αλβανου δεν σχολιαζω , ο πουστης πουστηδες σκεφτεται
Κωστακη απλος νιωθω μια αηδια.Ειναι ενα συχαμα ενα λαθος της φυσης.Το κακο ειναι οτι εχει και αλλους αθλιους εδω μεσα γ'αυτο αντι να τον κραξουνε τον υποστυριζουνε κιολας.ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ απο τη Νεα Σμυρνη και απο τον ΤΑΥΡΟ αν ειναι αληθεια δεν το ξερω?Αυτο οταν το ειπε ο Αρκανς ειχατε σωπασει για λιγο.ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ στη φωτογραφια ειναι ενας πολυ πιο λεπτος απ'αυτον.Δες της φωτο που εβαλε μια συχαμαρα να κανεις εμμετο σου 'ρχεται.Καλα για το ντυσιμο του δεν θα πω :2funny:ενα μπλουζακι των 3-4 Ευρω πρασινο σαν Πασοκτζης της κλαδικης :2funny: και ολος μια καταντια.Μ'αρεσει που λεει για γκομενες που συνεχεια του ερχονται και μας εβαλε φωτο απο μια μονο και αυτη σε κατι καρεκλες  :think:Για να γελαμε παντος καλος ειναι.Αλλα ειναι ντροπη για την Ελλαδα οταν κατι τετοια τερατα της φυσεως λενε οτι ειναι Ελληνες.Εχει πλακα Κωστακη αν στ'αληθεια συναντιθηκε με τη γκομενα στην Τουρκια οπως λεει μπορει και να το εκανε για να μας δηιγειτε οτι και καλα εχει γκομενες :2funny:.Τον καταχρεωσαμε παντος! :2funny:Αυτο του στοιχισε το λιγοτερο 4000 Ευρω!Εισητηρια,Ξενοδοχεια,λεφτα στη γκομενα,αγορες της γκομενας,φαγητα.Μου φενεται δεν πρεπει να πηγαινω πουθενα,πρεπει να καθομαι εδω για να γελαω με τα χάλια σας! :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχω πεθανει στο γελιο ... εισαι καταπληκτικος ρε μητσαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ε αυτο σου λεω, οτι και να μου γαμηθει στα αρχιδια μου, αλλα τα 1500 δεν τα δινω στο χερι γκομενας ουτε για 2 μηνες μην ακους τον μιναρα πατρινο
πιστευω εχεις δει τι εχω κανει και τιποτα μουσαντενιο
και ουτε εχω κομπλεξ με το πως ειμαι εμφανησιακα
μαλακιες να λεμε τωρα, αφου τα εχω τα κιλα μου
σπαζομαι ομως αν καποιος βαλει φωτο με την φατσα μου κι εκει εκνευριζομαι
δεν γουσταρω πως να το κανουμε
Ok! Ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του!

Κάτι τελευταίο και δεν ξανα-ασχολούμε με το θέμα της εμφάνησης ...----->
Αφού κάνεις ότι κάνεις με τα γκομενάκια, αν πάλι στο διάβα της ζωής  τους βρεθεί Έλληνας ή ακούσουν για Ελλάδα, τη εντύπωση θα έχουν??Τι σχόλια θα κάνουν στις φίλες τους πίσω?

Αυτό και τίποτα άλλο

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Τι θες να πεις με αυτό ρε σούργελο;

Φοβάσαι μη δυσφημίζει την Ελλάδα ρε βασιλιά της ηλιθιότητας ;  :headbang: :headbang: :headbang:

Μην αγχεσαι, άλλον βλέπουν και πάνε και γαμιούνται με μαύρους, αλβανούς, τυνήσιους ανιματέρ, κλόουν, σαλτιμπάγκους και τα σχετικά.

Πάρτα να μη στα χρωστάω κιόλας που έχεις γίνει και θεματοφύλακας της εξωτερικής εικόνας της ελλάδας φορεστ γκαμπ

155px-Double_Moutza.jpg

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτόν που έχω εκμυδενίσει άγρια και έχω χύσει στη μάπα και έχω βαρεθεί να του σκίζω τη κολωτρυπίδα κάθε φορά δεν είναι άλλος απο εσένα!
Κι Επειδή σε έχω βαρεθεί σαν μια χιλιοξεσκισμένη γκόμενα σε απαξιώνω και δεν έχω πλέον άλλο σάλιο για εσένα!Τέλος απο πλευράς μου κάθε πρόκληση εκ μέρους σου,κλώνων σου και τσιρακιών σου!Οι απαντήσεις  :fuck1: έχουν δωθεί!!!!

Επισκέπτης

Αφού κάνεις ότι κάνεις με τα γκομενάκια, αν πάλι στο διάβα της ζωής  τους βρεθεί Έλληνας ή ακούσουν για Ελλάδα, τη εντύπωση θα έχουν??Τι σχόλια θα κάνουν στις φίλες τους πίσω?

Αυτό και τίποτα άλλο
απλα ξαναερχονται τουλαχιστον σε εμενα στο 90% των περιπτωσεων
αυτη που εχω μαζι μου απο την Αγια Πετρουπολη την ειχα ξανα παρεα τον Δεκεμβριο του 2011
και τις δυο φορες ηρθε μονο με τα εισητηρια πληρομενα απο εμενα

και αρκετες μου φερνουν και φιλες τους

Επισκέπτης
Στην Πατρα απλος εχω γεννηθει απο'κει δεν εχω καμια καταγωγη μακαρι να ειχα.Ο Μουτζουρης ειναι πιο λεπτος λιγακι
[move][size=30pt]αντε ρε απο εδω ΜΙΝΑΡΑ[/size][/move]

Κωστακη απλος νιωθω μια αηδια.Ειναι ενα συχαμα ενα λαθος της φυσης.Το κακο ειναι οτι εχει και αλλους αθλιους εδω μεσα γ'αυτο αντι να τον κραξουνε τον υποστυριζουνε κιολας.ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ απο τη Νεα Σμυρνη και απο τον ΤΑΥΡΟ αν ειναι αληθεια δεν το ξερω?Αυτο οταν το ειπε ο Αρκανς ειχατε σωπασει για λιγο.ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ στη φωτογραφια ειναι ενας πολυ πιο λεπτος απ'αυτον.Δες της φωτο που εβαλε μια συχαμαρα να κανεις εμμετο σου 'ρχεται.Καλα για το ντυσιμο του δεν θα πω :2funny:ενα μπλουζακι των 3-4 Ευρω πρασινο σαν Πασοκτζης της κλαδικης :2funny: και ολος μια καταντια.Μ'αρεσει που λεει για γκομενες που συνεχεια του ερχονται και μας εβαλε φωτο απο μια μονο και αυτη σε κατι καρεκλες  :think:Για να γελαμε παντος καλος ειναι.Αλλα ειναι ντροπη για την Ελλαδα οταν κατι τετοια τερατα της φυσεως λενε οτι ειναι Ελληνες.Εχει πλακα Κωστακη αν στ'αληθεια συναντιθηκε με τη γκομενα στην Τουρκια οπως λεει μπορει και να το εκανε για να μας δηιγειτε οτι και καλα εχει γκομενες :2funny:.Τον καταχρεωσαμε παντος! :2funny:Αυτο του στοιχισε το λιγοτερο 4000 Ευρω!Εισητηρια,Ξενοδοχεια,λεφτα στη γκομενα,αγορες της γκομενας,φαγητα.Μου φενεται δεν πρεπει να πηγαινω πουθενα,πρεπει να καθομαι εδω για να γελαω με τα χάλια σας! :2funny:
τιμη μου να με θεωρεις σιχαμα εσυ!!!
για δες τι λενε εδω για εσενα σε 51 σελιδες

ΨΙΤ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ! ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ

[move][size=30pt]ΜΙΝΑΡΑ[/size][/move]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[move][size=30pt]αντε ρε απο εδω ΜΙΝΑΡΑ[/size][/move]
τιμη μου να με θεωρεις σιχαμα εσυ!!!
για δες τι λενε εδω για εσενα σε 51 σελιδες

ΨΙΤ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ! ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ

[move]ΜΙΝΑΡΑ[/move]
Οταν γραφω οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΛΥΚΕΙΟ  απλος δεν απαντας.Ενα δε καταλαβαινω αφου λες οτι εχεις τοσα λεφτα :2funny:γιατι ντυνεσαι σα λαχαναγωριτης? :2funny:Φτηνα ειναι τα ρουχα.Για μενα ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΟΤΙ  :jerking: ΘΕΛΟΥΝΕ αφου ειναι για κλαματα ολοι τους και κρυβονται πισω απο την ανωνυμια του πλυκτρολογιου.Αν καποιος απο αυτους θελει να με βρισει ας βαλει πρωτα τη φωτογραφια του να θαυμασουμε την ομορφια του και μετα ας μου την πει εμενα.Παντος αυτο που εκτιμω ειναι οτι ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ.Το καλο πρεπει παντα να λεγεται.Να και η φωτο που μας εβαλες.Εδω εχεις βγει πολυ καλα παντος  

Αφού κάνεις ότι κάνεις με τα γκομενάκια, αν πάλι στο διάβα της ζωής  τους βρεθεί Έλληνας ή ακούσουν για Ελλάδα, τη εντύπωση θα έχουν??Τι σχόλια θα κάνουν στις φίλες τους πίσω?

Αυτό και τίποτα άλλο
Τι λενε?Τα εχω πει πολλες φορες οταν βλεπουνε τετοιους αθλίους Ελληνες χανουνε καθε ιδεα για την Ελλαδα.Αν πας Βουλγαρια,Ρουμανια θα δεις και πολυ χειροτερους,δε μιλαω μονο απο εμφανιση αλλα απο γυφτια θα δεις χρεωκοπιμενους καραβλαχους με κατι τρυπια ρουχα αξυριστοι,απλυτοι σε αθλια κατασταση.Ασε μη μου τα θυμιζεις και στενοχωριεμαι.Μετα μου λενε οτι δεν μοιαζω με Ελληνα εννοωντας οτι δε μοιαζω με αυτα τα ζωα :).Καλα ωραια η παρεα σας αλλα τωρα πρεπει να φυγω να παω και λιγο Ντισκο να δω τι παιζει.

Συνημμένα

• P7290137.jpg
    P7290137.jpg
    129,8 KB · Εμφανίσεις: 36

Επισκέπτης
Τι λενε?Τα εχω πει πολλες φορες οταν βλεπουνε τετοιους αθλίους Ελληνες χανουνε καθε ιδεα για την Ελλαδα.Αν πας Βουλγαρια,Ρουμανια θα δεις και πολυ χειροτερους,δε μιλαω μονο απο εμφανιση αλλα απο γυφτια θα δεις χρεωκοπιμενους καραβλαχους με κατι τρυπια ρουχα αξυριστοι,απλυτοι σε αθλια κατασταση.Ασε μη μου τα θυμιζεις και στενοχωριεμαι.Μετα μου λενε οτι δεν μοιαζω με Ελληνα εννοωντας οτι δε μοιαζω με αυτα τα ζωα :).Καλα ωραια η παρεα σας αλλα τωρα πρεπει να φυγω να παω και λιγο Ντισκο να δω τι παιζει.
ο κατα μιναρα ελληνας εινσι ο τεμπελης που δεν εχει δουλεψει ποτε στηνζωη του που τα περνει απο τους γονεις του  και απο την μανα του παιδιου του.  Ειναι ο ελληνας τον οποιο σατυριζουν τα καναλια κι αυτος λεει στον κοσμο οτι του περνουν συνεντευξη.  Ειναι ο σαρανταρης ελληνας που πηγαινει στην ντισκο να κανει καμακι σαν  τον μιχαλοπουλο την δεκαετια του 80. Ειναι ο ελληνας που  τον καλουν  πλουσιοι και περσονες να τους κανει τον παλιατσο κι αυτος να καμαρωνει οτι εχει υψηλες γνωριμιες. Ειναι ο ελληνας της Αννιτας  Πανιας. Γιατι δεν πας επ έυκαιριας  εκει να δωσεις καμια συνεντευξη παρεα μετα αλλα νουμερα;;

Οσον αφορα, τα  αλλα που με ρωτας οταν κανω διακοπες γουσταρω  να ειμαι χυμα
σε αυτονοητα οσον αφορα τοο λυκειο αληθεια θες να σου απαντησω;

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε Shinohara, κατ' αρχάς μπράβο που ταξιδεύεις, γαμάς ωραίες γκομενίτσες και γενικά δείχνεις ότι ξέρεις να χαίρεσαι τη ζωή. Κάνε και μια δίαιτα όμως ρε συ. Για λόγους υγείας πιο πολύ. Πάρε έναν personal trainer να σου γράψει πρόγραμμα διατροφής-γυμναστικής, δεν θα σου πάει πάνω από 40-50€ το μήνα. Τα κιλά σου παραείναι πολλά και είναι κρίμα γιατί είσαι νέος άνθρωπος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ο κατα μιναρα ελληνας εινσι ο τεμπελης που δεν εχει δουλεψει ποτε στηνζωη του που τα περνει απο τους γονεις του  και απο την μανα του παιδιου του.  Ειναι ο ελληνας τον οποιο σατυριζουν τα καναλια κι αυτος λεει στον κοσμο οτι του περνουν συνεντευξη.  Ειναι ο σαρανταρης ελληνας που πηγαινει στην ντισκο να κανει καμακι σαν  τον μιχαλοπουλο την δεκαετια του 80. Ειναι ο ελληνας που   τον καλουν  πλουσιοι και περσονες να τους κανει τον παλιατσο κι αυτος να καμαρωνει οτι εχει υψηλες γνωριμιες. Ειναι ο ελληνας της Αννιτας  Πανιας. Γιατι δεν πας επ έυκαιριας  εκει να δωσεις καμια συνεντευξη παρεα μετα αλλα νουμερα;;

Οσον αφορα, τα   αλλα που με ρωτας οταν κανω διακοπες γουσταρω  να ειμαι χυμα
σε αυτονοητα οσον αφορα τοο λυκειο αληθεια θες να σου απαντησω;
Εκτος απο αυτα ομως εχω κανει και δικη μου περιουσια.Αυτο το εχουνε δει ολοι οσοι ηρθαν εδω.Εσυ που μιλας ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ στο τυπογραφειο  :2funny: και μιλας για μενα  :2funny:Το ντυσιμο σου ειναι αθλιο και κακογουστο.Σε οσες φωτογραφιες εβαλες εισαι ντυμενος απαισια.Εγω ετσι δεν παω ουτε στο γκαραζ!Βεβαια αυτο ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ γιατι θελουνε ο αντρας να ειναι χειροτερος απο αυτες και οταν πηγαινουν καπου να κοιτανε αυτες και οχι τον αντρα που ειναι διπλα τους.Για λυκειο δεν εχεις τελειωσει (μιλαω για γενικο λυκειο οχι για τεχνικη επαγγελματικη σχολη)Σαρανταρης χτες ομως με κανανε 28-29  :2funny: αυτο μπορουνε να το επιβεβαιωσουνε οσοι με εχουνε γνωρισει δεν ειναι μυστικο.Τωρα για την υψηλη κοινωνια σε πολλα πραγματα τους παω πολυ και αυτοι με πανε πολυ.Εσυ αν πας σε τετοιους κυκλους θα σε κοιτανε με λυπιση.Και γραφεις εδω για να σου δωσουμε σημασια.Οσο για της γκομενες που μπορουνε να πανε μαζι σου ειναι τιποτα πωλητριες απο κιοσκια ή απο καμια αγορα χωρις βεβαια να ειναι κατοικοι μεγαλης πολης απο καποιο χωριο ηρθαν και δουλευουνε σε καποια μεγαλη πολη.Γ'αυτες τα 2000 Ευρω συν ψωνια ειναι σιγουρα καλα λεφτα.Οσο για την τηλεωραση μπορει να με βλεπεται καθε βδομαδα απο Οκτωβρη ακομα δεν ξερω τιποτα αλλα γινονται συνομηλιες.Εσενα δε σε ξερει ουτε η μανα σου :2funny:Για της Ντισκο τωρα παω λιγο διαφορετικα απο τον Μιχαλοπουλο ντυμενος φοβερα με το σιδερενιο αλογο ακριβως απ'εξω και ενω περιμενουν ουρά για να πληρωσουνε να μπουνε μεσα εγω περναω χωρις να περιμενω και μπαινω τσαμπα.Αυτο το γραφουν ολοι οσοι εχουν ερθει εδω και με εχουνε επισκευθει.ΕΣΕΝΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕΣΑ (βρωμικο και ετσι αθλια ντυμενο).Δε λεω υπαρχουν και χειροτερα ΤΕΡΑΤΑ απο εσενα στις φωτογραφιες :2funny:

Συνημμένα

• CYCLOP~1.JPG
    CYCLOP~1.JPG
    64,5 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Frog-like-Baby.jpg
    Frog-like-Baby.jpg
    28,1 KB · Εμφανίσεις: 18

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.068
Πόντοι
1.686
Δημητράκη ,βγάλε αμέσως τα τερατα από το ποστ !  :2funny: :2funny:

Εδώ ποσταρουμε ωραιες κοπελες ,δεν είναι μουσείο τεράτων !  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εγώ έτσι δεν παω ουτε στο γκαραζ

τιποτα πωλητριες απο κιοσκια

και ενω περιμενουν ουρά για να πληρωσουνε να μπουνε μεσα εγω περναω χωρις να περιμενω

Δε λεω υπαρχουν και χειροτερα ΤΕΡΑΤΑ απο εσενα στις φωτογραφιες :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πολύ γέλιο!!!

Επισκέπτης
Mακαρι να βγεις στην τηλεοραση. Θα εχει πολυ γελιο. Σιγουρα ομως θα μπορουσες να γραφεις σελιδες επιστημονικης φαντασιας σαν δουλεια. Δεν εχω τυπογραφειο μακαρι να ειχα. Κανε βρε χαζουλη μια ερευνα να δεις ποσο κοστιζει μια μεταχειρισμενη  τυπογρσφικη μηχανη 15 ετων. Το οτι  μπενεις τσαμπα ειναι λογικο αφου εισαι ο καραγκιοζης του μαγαζιου. Και το σιδερενιο σου αλογο αν ηταν ανθρωπος θα τελειωνε τωρα το δημοτικο..  Μπραβο για την περιουσια που εχεις κανει τρώγοντας για ενα χρονο μονο ψωμι.
Τωρα μιλαει για το απο που ειναι οι γκομενες ο Πρωτευουσιανος απο την Πατρα ο θρυλικος μιναρας, και για το τι δουλεια κανουν ο επαγγελματιας τεμπελης!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Mακαρι να βγεις στην τηλεοραση. Θα εχει πολυ γελιο. Σιγουρα ομως θα μπορουσες να γραφεις σελιδες επιστημονικης φαντασιας σαν δουλεια. Δεν εχω τυπογραφειο μακαρι να ειχα. Κανε βρε χαζουλη μια ερευνα να δεις ποσο κοστιζει μια μεταχειρισμενη  τυπογρσφικη μηχανη 15 ετων. Το οτι  μπενεις τσαμπα ειναι λογικο αφου εισαι ο καραγκιοζης του μαγαζιου. Και το σιδερενιο σου αλογο αν ηταν ανθρωπος θα τελειωνε τωρα το δημοτικο..  Μπραβο για την περιουσια που εχεις κανει τρώγοντας για ενα χρονο μονο ψωμι.
Τωρα μιλαει για το απο που ειναι οι γκομενες ο Πρωτευουσιανος απο την Πατρα ο θρυλικος μιναρας, και για το τι δουλεια κανουν ο επαγγελματιας τεμπελης!
Είσαι ο "ANIMATEUR" του thread!!!Ο "Γιακουμής" μας(κοπιλιμέντο είναι διότι ο τύπος γάμαγε καλά)!!! Χωρίς εσάνα θα ήταν ανενεργό!!! Πρέπει να παίρνεις ποσοστά απο την επισκεψιμότητα....!!! Ίσως γι' αυτό να βγάζεις και γκομενάκια! Επιπέδου αυτών που γουστάρουν το ...επάγγελμα!!!
:2funny: :2funny: :2funny: Και είναι πολλές!!!

Επισκέπτης
Είσαι ο "ANIMATEUR" του thread!!!Ο "Γιακουμής" μας(κοπιλιμέντο είναι διότι ο τύπος γάμαγε καλά)!!! Χωρίς εσάνα θα ήταν ανενεργό!!! Πρέπει να παίρνεις ποσοστά απο την επισκεψιμότητα....!!! Ίσως γι' αυτό να βγάζεις και γκομενάκια! Επιπέδου αυτών που γουστάρουν το ...επάγγελμα!!!
:2funny: :2funny: :2funny: Και είναι πολλές!!!
εσενα ειδικα δεν θελω να σε πικαρω, και ουτε θα το κανω, κατ εμε εισαι καλο παιδι, απλα πιστευω οτι γενικα εισαι μοναχικος ανθρωπος, γι αυτο θα σε αφησω να λες για μενα οτι παπαρια γουσταρεις

Επισκέπτης
Τωρα για τον Μιναρα
Σαν ανθρωπος δεν ειναι κακος
Αν χρειαστει καποιος την βοηθεια του θα του την δωσει, οι πληροφοριες που λεει ειναι κατα 95% ακριβεστατες οσον αφορα την Ρωσσια, εχει βεβαια ταση υπερβολης σε ορισμενα ζητηματα,

Τον χαλαει οτι εχει <χαλασμενη> ωραιοπαθεια κι οτι θελει να συγκρινετε με ολους εδω μεσα γι αυτο και οι περισσοτεροι τον εχουν παρει στο ψιλο, δυο νηματα εχουν φτιαχτει για παρτυ του που τον ειρωνεύονται

Αν αρκεστει στης πληροφοριες και στα του νηματος πιστευω οτι ειναι καλο συνομιλητης
απλα παρασυρετε απο την εγωπαθια του

επειδη κανα δυο με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν να μην τον στεναχωρώ δεν θα τον ξαναστεναχωρησω

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εσενα ειδικα δεν θελω να σε πικαρω, και ουτε θα το κανω, κατ εμε εισαι καλο παιδι, απλα πιστευω οτι γενικα εισαι μοναχικος ανθρωπος, γι αυτο θα σε αφησω να λες για μενα οτι παπαρια γουσταρεις
Στα έχω ξαναπεί και στα λέω και δημόσια! Με τον πορνομετανάστη δεν τα βάζεις διότι μόνο γέλιο προκαλεί να το κάνεις και θα εκτίθεσαι συνεχώς κι εσύ και όσοι σε ακολουθούν!
Και κακώς τα λέω αυτά διότι έχοντας συνεχώς τον υπολογιστή αναμένο και ρίχνω καμιά ματιά εδώ για να γελάω δεν θέλω να σταματήσεις να μας προσφέρεις γέλιο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom