Επισκέπτης
Είχαμε καί ένα συνάδελφο τόν Νεάντερταλ αλλά μάς άφησε μόνους πολύ καιρό τώρα.
Υπήρξαν επιμιξίες σύμφωνα με νεώτερες εκτιμήσεις.
Είχαμε καί ένα συνάδελφο τόν Νεάντερταλ αλλά μάς άφησε μόνους πολύ καιρό τώρα.
εσυ ελεγες οτι ειμαι 1.60 μιναρα πατρινε, τωρα ρουφα το αυγουλακι σου εστω κι ενα ποντο ειμαι ψηλοτερος απο εσεναΝαι εισαι ενα ποντο παραπανω απο μενα
Υπήρξαν επιμιξίες σύμφωνα με νεώτερες εκτιμήσεις.
εσυ ελεγες οτι ειμαι 1.60 μιναρα πατρινε, τωρα ρουφα το αυγουλακι σου εστω κι ενα ποντο ειμαι ψηλοτερος απο εσενα
και 50 κιλα πιο χοντρος ετσι για να λες και κατι
ναι θα ειχα μαζι μου 2-3 ουκρανες καβατζα και θα φαινομουναΜπααααα... Θα φαινόταν απο μακρυα
Αυτά γίνονταν πριν μερικά χρόνια--->Το αρκούδι ο πεντάχοντρος με τη Μουνάρα δίπλα! Τα Ρωσιδάκια πλέον είναι με normal παιδάκια ή καλογυμνασμένους και φουσκωτούς άντρες που πλέον όλοι έχουν λεφτά όπως και οι ίδιες!ναι θα ειχα μαζι μου 2-3 ουκρανες καβατζα και θα φαινομουνα
κατι μαγικο θα εχει η κοιλια μου
οι γκομενες γυρνανε τριγυρο της σαν δορυφοροι
χαχαχαχαχαχαχαχαΑυτά γίνονταν πριν μερικά χρόνια--->Το αρκούδι ο πεντάχοντρος με τη Μουνάρα δίπλα! Τα Ρωσιδάκια πλέον είναι με normal παιδάκια ή καλογυμνασμένους και φουσκωτούς άντρες που πλέον όλοι έχουν λεφτά όπως και οι ίδιες!
Τώρα με εσένα μάλλον έχουν μείνει κάποιες ακόμα, αλλά όπως βλέπω έχουν ανεβάσει πολύ το κασέ τους!!!
Και οι Ουκρανίδες το ίδιο!
Καλά κάνεις!!! Να δουλέψουν τα Ξενοδοχεία τα ακριβά μαγαζιά τα πολυτελείας μπάρ και εστιατόρια και να ρίξει και κανένας εδώ κανέναν πούτσο στη Τουαλέτα στα όρθια στην υγειά του κορόιδου...χαχαχαχαχαχαχαχα
οσα δινει καποιος σε οποιοδηποτε νησι για κερασματα εγω γαμαω με αυτη την σουμα ολη την μερα και νυχτα
και απο κασε εσυ τι ξερεις την ρωτησες και σου ειπε την τιμη που αναφερει ο μιναρας πατρινος;;;
Σοβαρεψου και μαθε κατι....σαν συμβουλη δες το....
ΔΕΝ θελει κοπο θελει τροπο....
οσο καποιου νησιωτη του φευγει ο κωλος να καμακωνει ολη μερα κι ολη νυχτα εγω την ιδια ωρα εχω μαζι μου το κακογουστο ρωσσιδακι/ουκρανεζακι να μου τον γλυφει οση ωρα γουσταρω
Φετος για το καλοκαιρι που εμενα ξεκινησε στις 26 Ιουλιου
26/07-31/07 γκομενα απο Λβοβ
1/08-14/08 γκομενα απο Αγια πετρουπολη
14/08-21/08 γκομενα απο Μοσχα
23/08-29/08 γκομενα απο Κιεβο
Ε μετα θα κατσω λιγο να ξεκουραστω και να δουλεψω λιγακι
Το αρκουδι ο Πενταχοντρος καλα τα παει με τις Μουναρες ετσι;;;;
Αν καποιος ειναι μαγκας και την γαμησει την γκομενα στα ορθια στις τουαλετες μαγκια του, δηλαδη καποιος μαροκινος ανιματερ ε;Καλά κάνεις!!! Να δουλέψουν τα Ξενοδοχεία τα ακριβά μαγαζιά τα πολυτελείας μπάρ και εστιατόρια και να ρίξει και κανένας εδώ κανέναν πούτσο στη Τουαλέτα στα όρθια στην υγειά του κορόιδου...
Αλλά δεν σε χαλάει είπαμε διότι περνάς καλά ετσι ... ;)?
Κι αυτές τις έχεις πηδήξει? Για πες μου πως γίνεται πριν καν έρθουν... Η μήπως τους στέλνεις τις φώτο σου και χώνουν δονητές για πάρτυ σου....14/08-21/08 γκομενα απο Μοσχα
23/08-29/08 γκομενα απο Κιεβο
Έσύ είσαι χειρότερος απο αυτόν που κατηγορείς για κακία....ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν και οι υπολοιποι να παν να γαμηθουν
δεν θα σου πω ψεμματα, την μια εχω πηδηξει απο αυτες μονο, αλλα εσυ τι λες, θα ερθει εδω και δεν θα μου κατσει;;;Κι αυτές τις έχεις πηδήξει? Για πες μου πως γίνεται πριν καν έρθουν... Η μήπως τους στέλνεις τις φώτο σου και χώνουν δονητές για πάρτυ σου....
ετσι ακριβως μεσα επεσεςShinoharas
Δεν θα είχα πρόβλημα αν κάποιο γκομενάκι που πηδάω απο καμάκι, του εσκαγες 1500 Ευρώ και να το πήδαγες!δηλαδη καποιος μαροκινος ανιματερ ε;
δεν ειμαι χαζοςΠλακα κανουμε το ξερω οτι δεν εισαι τοσο γεματος . Αλλα κανε λιγο διαιτα μην γινεις ετσι
ε αυτο σου λεω, οτι και να μου γαμηθει στα αρχιδια μου, αλλα τα 1500 δεν τα δινω στο χερι γκομενας ουτε για 2 μηνες μην ακους τον μιναρα πατρινοΔεν θα είχα πρόβλημα αν κάποιο γκομενάκι που πηδάω απο καμάκι, του εσκαγες 1500 Ευρώ και να το πήδαγες!
Με μαροκινό ανιματέρ έχω Πρόβλημα!
Κακία για ομοεθνή μου δεν έχω ασχέτως αν πολλοί έχουν...