Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ναι θα ειχα μαζι μου 2-3 ουκρανες καβατζα και θα φαινομουνα  :thefinge:

κατι μαγικο θα εχει η κοιλια μου
οι γκομενες γυρνανε τριγυρο της σαν δορυφοροι  :birdman:
Αυτά γίνονταν πριν μερικά χρόνια--->Το αρκούδι ο πεντάχοντρος με τη Μουνάρα δίπλα! Τα Ρωσιδάκια πλέον είναι με normal παιδάκια ή καλογυμνασμένους και φουσκωτούς άντρες που πλέον όλοι έχουν λεφτά όπως και οι ίδιες!
Τώρα με εσένα μάλλον έχουν μείνει κάποιες ακόμα, αλλά όπως βλέπω έχουν ανεβάσει πολύ το κασέ τους!!!

Και οι Ουκρανίδες το ίδιο!

Επισκέπτης
Αυτά γίνονταν πριν μερικά χρόνια--->Το αρκούδι ο πεντάχοντρος με τη Μουνάρα δίπλα! Τα Ρωσιδάκια πλέον είναι με normal παιδάκια ή καλογυμνασμένους και φουσκωτούς άντρες που πλέον όλοι έχουν λεφτά όπως και οι ίδιες!
Τώρα με εσένα μάλλον έχουν μείνει κάποιες ακόμα, αλλά όπως βλέπω έχουν ανεβάσει πολύ το κασέ τους!!!

Και οι Ουκρανίδες το ίδιο!
χαχαχαχαχαχαχαχα
οσα δινει καποιος σε οποιοδηποτε νησι για κερασματα εγω γαμαω με αυτη την σουμα ολη την μερα και νυχτα
και απο κασε εσυ τι ξερεις την ρωτησες και σου ειπε την τιμη που αναφερει ο μιναρας πατρινος;;;

Σοβαρεψου και μαθε κατι....σαν συμβουλη δες το....

ΔΕΝ θελει κοπο θελει τροπο....

οσο καποιου νησιωτη του φευγει ο κωλος να καμακωνει ολη μερα κι ολη νυχτα εγω την ιδια ωρα εχω μαζι μου το κακογουστο ρωσσιδακι/ουκρανεζακι να μου τον γλυφει οση ωρα γουσταρω

Φετος για το καλοκαιρι που εμενα ξεκινησε στις 26 Ιουλιου
26/07-31/07 γκομενα απο Λβοβ
1/08-14/08 γκομενα απο Αγια πετρουπολη
14/08-21/08 γκομενα απο Μοσχα
23/08-29/08 γκομενα απο Κιεβο

Ε μετα θα κατσω λιγο να ξεκουραστω και να δουλεψω λιγακι

Το αρκουδι ο Πενταχοντρος καλα τα παει με τις Μουναρες ετσι;;;;

και αν ξερεις λιγα ρωσσικα θα σου στειλω ποσα λεφτα θελει ενα σιτυ τουρ 23 ετων για μια εβδομαδα διακοπων
απλα και μονο ετσι για να δεις την πραγματικοτητα κι οχι οτι σου σερβιρουν να το τρως αμασητο

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
χαχαχαχαχαχαχαχα
οσα δινει καποιος σε οποιοδηποτε νησι για κερασματα εγω γαμαω με αυτη την σουμα ολη την μερα και νυχτα
και απο κασε εσυ τι ξερεις την ρωτησες και σου ειπε την τιμη που αναφερει ο μιναρας πατρινος;;;

Σοβαρεψου και μαθε κατι....σαν συμβουλη δες το....

ΔΕΝ θελει κοπο θελει τροπο....

οσο καποιου νησιωτη του φευγει ο κωλος να καμακωνει ολη μερα κι ολη νυχτα εγω την ιδια ωρα εχω μαζι μου το κακογουστο ρωσσιδακι/ουκρανεζακι να μου τον γλυφει οση ωρα γουσταρω

Φετος για το καλοκαιρι που εμενα ξεκινησε στις 26 Ιουλιου
26/07-31/07 γκομενα απο Λβοβ
1/08-14/08 γκομενα απο Αγια πετρουπολη

Ε μετα θα κατσω λιγο να ξεκουραστω και να δουλεψω λιγακι

Το αρκουδι ο Πενταχοντρος καλα τα παει με τις Μουναρες ετσι;;;;
Καλά κάνεις!!! Να δουλέψουν τα Ξενοδοχεία τα ακριβά μαγαζιά τα πολυτελείας μπάρ και εστιατόρια και να ρίξει και κανένας εδώ κανέναν πούτσο στη Τουαλέτα στα όρθια στην υγειά του κορόιδου...
Αλλά δεν σε χαλάει είπαμε διότι περνάς καλά ετσι ... ;)?

Επισκέπτης
Καλά κάνεις!!! Να δουλέψουν τα Ξενοδοχεία τα ακριβά μαγαζιά τα πολυτελείας μπάρ και εστιατόρια και να ρίξει και κανένας εδώ κανέναν πούτσο στη Τουαλέτα στα όρθια στην υγειά του κορόιδου...
Αλλά δεν σε χαλάει είπαμε διότι περνάς καλά ετσι ... ;)?
Αν καποιος ειναι μαγκας και την γαμησει την γκομενα στα ορθια στις τουαλετες μαγκια του, δηλαδη καποιος μαροκινος ανιματερ ε;
(αλλα νομιζεις οτι η γκομενα θα το ρισκαρει κινδυνευοντας να μην εχει εισητηριο επιστροφης διοτι ως μαγειας ακυρωθηκε;)
αλλωστε για εμενα ειναι γκομενες μιας χρησης αναλώσιμο ειδος! αμορε δεν ψαχνω και ουτε μου κοστιζει κατι παραπανω απο ενα πιατο φαί αφου τα πολυτελη ξενοδοχεια τα κλεινω κυριως για να περναω εγω καλα

ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν και οι υπολοιποι να παν να γαμηθουν

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κι αυτές τις έχεις πηδήξει? Για πες μου πως γίνεται πριν καν έρθουν... Η μήπως τους στέλνεις τις φώτο σου  και χώνουν δονητές για πάρτυ σου.... :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν και οι υπολοιποι να παν να γαμηθουν
Έσύ είσαι χειρότερος απο αυτόν που κατηγορείς για κακία....
Αν συνεχίσεις έτσι στο θρέντ σε περιμένει η τύχη του Αιγάλεω...

Επισκέπτης
Κι αυτές τις έχεις πηδήξει? Για πες μου πως γίνεται πριν καν έρθουν... Η μήπως τους στέλνεις τις φώτο σου  και χώνουν δονητές για πάρτυ σου.... :2funny: :2funny: :2funny:
δεν θα σου πω ψεμματα, την μια εχω πηδηξει απο αυτες μονο, αλλα εσυ τι λες, θα ερθει εδω και δεν θα μου κατσει;;;
το εγραψα και πιο πανω θα ψαχνει να βρει κρεβατι να κοιμηθει και εισιτήριο επιστροφης μπακ χομ που λενε και οι εγγλεζοι

εσυ δηλαδη τι πιστευεις οτι δεν εχουν δει ποιος και πως ειμαι;;;

ακου λοιπον να μαθαινεις

για της ρωσσιδες το να εχεις κοιλια δεν ειναι μειονέκτημα οσο ειναι για τις ελληνιδες ή για τις υπολοιπες δυτικοευρωπαιες γιατι ηταν παλια επι κομουνισμου ενδειξη ευημερίας και τους εχει μεινει στο μυαλο αυτο

ΥΓ; ολα αυτα στα λεω χωρις ιχνη κακιας που εσυ εχεις απεναντι μου. για να γαμησεις ανατολικη δεν πρεπει να λειτουργεις με ελληνικο μυαλο αλλα να μπεις στην ιδιοσυγκρασια τους
πιστεψε με το χομπι αυτο το κανω απο το 2006 και εχω φαει κι εγω τις σφαλιαρες μου

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Τυπε Shinoharas καπως ετσι σε φανταζομαι

Συνημμένα

• fat_guy_01.jpg
    fat_guy_01.jpg
    40,9 KB · Εμφανίσεις: 23
  • fat_guy_02.jpg
    fat_guy_02.jpg
    43,9 KB · Εμφανίσεις: 23

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Shinoharas

Συνημμένα

• fat_guy_03.jpg
    fat_guy_03.jpg
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • fat_guy_04.jpg
    fat_guy_04.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 24

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Shinoharas

Συνημμένα

• fat_guy_05.jpg
    fat_guy_05.jpg
    40,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • fat_guy_06.jpg
    fat_guy_06.jpg
    44,9 KB · Εμφανίσεις: 24

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Πλακα κανουμε το ξερω οτι δεν εισαι τοσο γεματος . Αλλα κανε λιγο διαιτα μην γινεις ετσι

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δηλαδη καποιος μαροκινος ανιματερ ε;
Δεν θα είχα πρόβλημα αν κάποιο γκομενάκι που πηδάω απο καμάκι, του εσκαγες 1500 Ευρώ και να το πήδαγες!
Με μαροκινό ανιματέρ έχω Πρόβλημα!

Κακία για ομοεθνή μου δεν έχω ασχέτως αν πολλοί έχουν...

Επισκέπτης
Δεν θα είχα πρόβλημα αν κάποιο γκομενάκι που πηδάω απο καμάκι, του εσκαγες 1500 Ευρώ και να το πήδαγες!
Με μαροκινό ανιματέρ έχω Πρόβλημα!

Κακία για ομοεθνή μου δεν έχω ασχέτως αν πολλοί έχουν...
ε αυτο σου λεω, οτι και να μου γαμηθει στα αρχιδια μου, αλλα τα 1500 δεν τα δινω στο χερι γκομενας ουτε για 2 μηνες μην ακους τον μιναρα πατρινο
πιστευω εχεις δει τι εχω κανει και τιποτα μουσαντενιο
και ουτε εχω κομπλεξ με το πως ειμαι εμφανησιακα
μαλακιες να λεμε τωρα, αφου τα εχω τα κιλα μου
σπαζομαι ομως αν καποιος βαλει φωτο με την φατσα μου κι εκει εκνευριζομαι
δεν γουσταρω πως να το κανουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom