Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
επειδη κανα δυο με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν να μην τον στεναχωρώ δεν θα τον ξαναστεναχωρησω
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Μην το κάνεις αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην σταματήσεις!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Στα έχω ξαναπεί και στα λέω και δημόσια! Με τον πορνομετανάστη δεν τα βάζεις διότι μόνο γέλιο προκαλεί να το κάνεις και θα εκτίθεσαι συνεχώς κι εσύ και όσοι σε ακολουθούν!
Και κακώς τα λέω αυτά διότι έχοντας συνεχώς τον υπολογιστή αναμένο και ρίχνω καμιά ματιά εδώ για να γελάω δεν θέλω να σταματήσεις να μας προσφέρεις γέλιο....
ετσι ειναι προσφερω γελιο γιατι ειμαι απο τους ελαχιστους που ποσταρω γκομενες και γι αυτο γελανε  :2funny: :2funny: :2funny:
ειπα να μην σε πικαρω  και οσο να με προκαλεσεις δεν θα το κανω
Απλα και μονο οταν θα εχω διαθεση θα ποσταρω τις γκομενες που εγω εχω πραγματικα και στο αλλο νημα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη ,βγάλε αμέσως τα τερατα από το ποστ !  :2funny: :2funny:

Εδώ ποσταρουμε ωραιες κοπελες ,δεν είναι μουσείο τεράτων !  :2funny:
Εγω φταιω που μπαινουνε εδω μεσα τέρατα :2funny:
Τωρα για τον Μιναρα
Σαν ανθρωπος δεν ειναι κακος
Αν χρειαστει καποιος την βοηθεια του θα του την δωσει, οι πληροφοριες που λεει ειναι κατα 95% ακριβεστατες οσον αφορα την Ρωσσια, εχει βεβαια ταση υπερβολης σε ορισμενα ζητηματα,

Τον χαλαει οτι εχει <χαλασμενη> ωραιοπαθεια κι οτι θελει να συγκρινετε με ολους εδω μεσα γι αυτο και οι περισσοτεροι τον εχουν παρει στο ψιλο, δυο νηματα εχουν φτιαχτει για παρτυ του που τον ειρωνεύονται

Αν αρκεστει στης πληροφοριες και στα του νηματος πιστευω οτι ειναι καλο συνομιλητης
απλα παρασυρετε απο την εγωπαθια του

επειδη κανα δυο με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν να μην τον στεναχωρώ δεν θα τον ξαναστεναχωρησω
Ναι μη με στενοχωρεις γιατι ειμαι ασχημος και χοντρος και κομπλαρω απενατι στην κορμοστασια σου.Μακαρι να ειχα την ομορφια σου :2funny:.Ειναι φυσικο με τετοια ομορφια να ριχνεις οποια γκομενα θελεις :2funny:

Συνημμένα

• P7290137.jpg
    P7290137.jpg
    129,8 KB · Εμφανίσεις: 28
  • b754e4b37d463f58a5a2d00ae71ad96d.jpg
    b754e4b37d463f58a5a2d00ae71ad96d.jpg
    21,8 KB · Εμφανίσεις: 28

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εκτος απο την ομορφια την κορμοστασια σου και το φοβερο σωμα σου.Ενα αλλο οπλο σου για της γκομενες ειναι το ντυσιμο σου :2funny:Πρπει να ντυθω οπως εσυ αν θελω να εχω επυτηχια στις γκομενες :2funny:Ωραια η παρεα σας παιδια αλλα κριμα που πρεπει να φυγω.

Συνημμένα

• shino7.jpg
    shino7.jpg
    140,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • OLYMPUS 249a.jpg
    OLYMPUS 249a.jpg
    62,9 KB · Εμφανίσεις: 53

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εκτος απο την ομορφια την κορμοστασια σου και το φοβερο σωμα σου.Ενα αλλο οπλο σου για της γκομενες ειναι το ντυσιμο σου :2funny:Πρπει να ντυθω οπως εσυ αν θελω να εχω επυτηχια στις γκομενες :2funny:Ωραια η παρεα σας παιδια αλλα κριμα που πρεπει να φυγω.
Φίλε πορνομετανάστη βρήκα κάτι ενδιαφέρον που μπορεί να βοηθήσει κάποιους στο σάιτ----->

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
εσενα ειδικα δεν θελω να σε πικαρω, και ουτε θα το κανω, κατ εμε εισαι καλο παιδι, απλα πιστευω οτι γενικα εισαι μοναχικος ανθρωπος, γι αυτο θα σε αφησω να λες για μενα οτι παπαρια γουσταρεις

Ξέχασες να προσθέσεις ότι είναι και έξυπνος άνθρωπος  :rolleyes:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Η περιουσία που έχει κάνει ο πορνομετανάστης

_opPjBc9dGo.jpg

Οι παρέες του πορνομετανάστη

x_b4e7e26e.jpg

x_6db2e0b4.jpg

ju9iGGQB-Lo.jpg

Ο πορνομετανάστης εν ώρα εργασίας

V0s2y-YqPpw.jpg

x_d31ca4bb.jpg

x_5032cfcb.jpg

Ο πορνομετανάστης διασκεδάζει

x_0b07ed55.jpg

x_be9504a4.jpg

x_3c200d61.jpg

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
:2funny: Αν κατάλαβα καλά αυτό το τόπικ το απαρτιζουν ολοι οι τρελοι και οι άλλοι  τους κραζουν  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:2funny: Αν κατάλαβα καλά αυτό το τόπικ το απαρτιζουν ολοι οι τρελοι και οι άλλοι  τους κραζουν  :2funny:
Εσένα φίλε σε ενδιαφέρουν οι Ουκρανίδες? Έχεις κάποια σχέση με τη χώρα? Σε προβληματίζει κάτι? Αν ναι καλά είναι να διαβάσεις απο την αρχή χωρίς τεμπελιές και βαρεμάρες!

Στη πορεία θα καταλάβεις πως φτάσαμε ως εδώ...

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Εκτος το οτι η κοπελα μου ειναι απο Ουκρανια δεν εχω τιποτε αλλο σχετικο μ αυτες τις χωρες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εκτος το οτι η κοπελα μου ειναι απο Ουκρανια δεν εχω τιποτε αλλο σχετικο μ αυτες τις χωρες

Ok φτάνει η κοπέλα σου να είναι απο Ουκρανία!

Εδώ το τελευταίο χρόνο σχεδόν κανένας δεν έχει κοπέλα απο Ουκρανία....
:2funny: :2funny: :2funny:

Έχεις να προσφέρεις κάτι στην επιστήμη?

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Τι να πω εγω;;; διαβαζω να μαθαινω

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τι να πω εγω;;; διαβαζω να μαθαινω
Κάνε μας μια περίληψη με ότι πιστευεις οτι θα μας κάνει ...σωφότερους!
Απο ποιά πολη είναι?
Πως την γνώρισες?
Τι απαιτήσεις έχει απο εσένα?
Έχεις πάει να την βρείς?
Η συμπεριφορά της είναι νορμάλ σε όλα?

Αντε να μπούμε λίγο στο θέμα μας!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κάνε μας μια περίληψη με ότι πιστευεις οτι θα μας κάνει ...σωφότερους!
Απο ποιά πολη είναι?
Πως την γνώρισες?
Τι απαιτήσεις έχει απο εσένα?
Έχεις πάει να την βρείς?
Η συμπεριφορά της είναι νορμάλ σε όλα?

Αντε να μπούμε λίγο στο θέμα μας!
Εχει καταντισει χαβουζα το σα'ι'τ το ειχε πει ο Αρκανς Χαπακηδες,αρρωστοι,αναπηροι,αθλιοι  :2funny:.Καποτε εμπαινα στο σα'ι'τ και ειχε μεσα κανονικους ανθρωπους.Τωρα εχει κατανισει μια αηδια.Συχαματα,Ρωσσοποντιοι,αναπηροι,ανεγροι,προβληματικοι,ανικανοι,χαπακηδες βαλε και τους κλωνους τους.Τι να πω μια αηδια μολις βλεπω το συχαμα που ειναι να τον λυπασαι για την καταντια του με πιανει καταθλυψη.Και το σημαντικοτερο ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΤΈ αλλο τι μας λενε  :jerking:.Απλος βρωμιζουνε τα Thread με  :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εχει καταντισει χαβουζα το σα'ι'τ το ειχε πει ο Αρκανς Χαπακηδες,αρρωστοι,αναπηροι,αθλιοι  :2funny:.Καποτε εμπαινα στο σα'ι'τ και ειχε μεσα κανονικους ανθρωπους.Τωρα εχει κατανισει μια αηδια.Συχαματα,Ρωσσοποντιοι,αναπηροι,ανεγροι,προβληματικοι,ανικανοι,χαπακηδες βαλε και τους κλωνους τους.Τι να πω μια αηδια μολις βλεπω το συχαμα που ειναι να τον λυπασαι για την καταντια του με πιανει καταθλυψη.Και το σημαντικοτερο ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΤΈ αλλο τι μας λενε  :jerking:.Απλος βρωμιζουνε τα Thread με  :jerking:
Πηρες διαρκειας για την ΑΕΚ η θα αρχισω να σε δουλευω παλι;Και σταματα να ζηλευεις τον σχινοχαρα.Γιατι εχεις κακια σε οσους ειναι ανωτεροι σου;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πηρες διαρκειας για την ΑΕΚ η θα αρχισω να σε δουλευω παλι;Και σταματα να ζηλευεις τον σχινοχαρα.Γιατι εχεις κακια σε οσους ειναι ανωτεροι σου;
Μια εικονα οσο 1000 λεξεις :2funny: ζηλευω την ομορφια του! :2funny:και το σωμα του .

Ας βγαλει ο αναγνωστης τα συμπερασματα του.ΕΛΕΟΣ τι αλλο θα ακουσω :2funny: :2funny: :2funny:Ωρες ωρες πιστευω οτι εχει τασεις Μαζοχισμου γ'αυτο και εβαλε τη φωτογραφια του στο σα'ι'τ για να τον βριζουναι και να τον λυπουνται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• P7290137.jpg
    P7290137.jpg
    129,8 KB · Εμφανίσεις: 34

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εχει καταντισει χαβουζα το σα'ι'τ το ειχε πει ο Αρκανς Χαπακηδες,αρρωστοι,αναπηροι,αθλιοι  :2funny:.Καποτε εμπαινα στο σα'ι'τ και ειχε μεσα κανονικους ανθρωπους.Τωρα εχει κατανισει μια αηδια.Συχαματα,Ρωσσοποντιοι,αναπηροι,ανεγροι,προβληματικοι,ανικανοι,χαπακηδες βαλε και τους κλωνους τους.Τι να πω μια αηδια μολις βλεπω το συχαμα που ειναι να τον λυπασαι για την καταντια του με πιανει καταθλυψη.Και το σημαντικοτερο ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΤΈ αλλο τι μας λενε  :jerking:.Απλος βρωμιζουνε τα Thread με  :jerking:
...Eισαι γνωστης απο πρωτο χερι...ομως ενα απο τα ελαττωματα της φυλης μας ειναι η ζηλοφθονια...με το να σε χλευασουν οι κατεστραμενοι ανα καιρους...οι ουδετεροι απ'εξω το βλεπουν και οντως...σιχτηριζουν την καταντια του εξυπνακισμου μερικων...κοντρα σε εναν ανθρωπο-Δημητρη που με το πηγαιο χιουμορ του εστω και εκσυζητημενο καποιες φορες(εξαλλου αλλοι που κραζουν ανοιγουν μονο το στομα τους σαν χανοι...)..που προσπαθει ετσι παρε'ι'στικα και φιλικα να μας μπασει σε διαφορετικη σκεψη με τα γραπτα του και τα βιντεακια του...για μια αλλη κοινωνια που εκ των πραγματων ουτε θα επισκεφθουμε..ουτε θα ζησουμε...μπραβο Δημητρη απο εναν αγνωστο χωρις κόμπλα...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εχει καταντισει χαβουζα το σα'ι'τ το ειχε πει ο Αρκανς Χαπακηδες,αρρωστοι,αναπηροι,αθλιοι  :2funny:.Καποτε εμπαινα στο σα'ι'τ και ειχε μεσα κανονικους ανθρωπους.Τωρα εχει κατανισει μια αηδια.Συχαματα,Ρωσσοποντιοι,αναπηροι,ανεγροι,προβληματικοι,ανικανοι,χαπακηδες βαλε και τους κλωνους τους.Τι να πω μια αηδια μολις βλεπω το συχαμα που ειναι να τον λυπασαι για την καταντια του με πιανει καταθλυψη.Και το σημαντικοτερο ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΤΈ αλλο τι μας λενε  :jerking:.Απλος βρωμιζουνε τα Thread με  :jerking:
Το Θυμάμαι... Ωραίες αναλύσεις για πολιτική και οικονομική κατάσταση στις χώρες του ανατολικού μπλόκ με σοβαρό υφος που βοήθησαν πολλούς! Πολλές προβλέψεις επίσης έπεσαν μέσα με 100% επιτυχία! ΄Με πρώτη και καλύτερη αυτή για την "επέλαση" της κρίσης πολύ πριν ο πολύς ο κόσμος υποπτευτεί κάτι! Είχαν γίνει και άλλες που μακάρι να μην επαληθευτούν ποτέ αν και δυστηχώς δείχνουν νομοτέλεια...
Δυστηχώς το τελευταίο καιρό οποιαδήποτε συζήτηση πάει να γίνει ξεφτιλίζεται απο συγκεκριμένα άτομα με αποτέλεσμα και οι λίγοι εναπομείναντες των παλιών καιρών να αναλόνονται σε κωμικού ύφους ποσταρίσματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom