Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
.Απο τους Ελληνες εκει ο καλητερος ειναι αποφοιτος λυκειου αν και οι περισσοτεροι δεν εχουν τελειωσει ουτε γυμνασιο!
BIG TRUTH 

Πρε μπας και μερικοί εδώ μεσα γράφουν απο..... Γιαβάσκυλα... :2funny: :2funny: :2funny:

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
και για να τελειωνει το παραμυθι με το βαρος μου παρε και την κοιλαρα μου για να δεις οτι δεν εχω κομπλεξ

οσο γεματη ειναι η κοιλια μου αλλο τοσο ειναι η τσεπη μου  :grin:
μαγκα μου ποσο σου τρωει την μερα το κοριτσι?πρεπει να σε αρμεγει καλα για να το κυκλοφορεις

Επισκέπτης
:2funny:καλα που εβαλες φωτο για να  :2funny:εδω σαν πρισμενη ειναι!Σαν να την εχει τσιμπισει σφιγγα και το υψος της ειναι γυρω στο 160 αφου και εσυ τοσο εισαι
για να τελειωνει και το πανηγύρι με το μποϊ μου ειμαι 3 ποντους ψηλοτερος απο εσενα
οχι οτι ειμαι ψηλος ειμαι 1.74 εσυ 1.71

Συνημμένα

• mms_img10953.jpg
    mms_img10953.jpg
    67,6 KB · Εμφανίσεις: 34

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
ε με εσενα δεν μπορω να βγαλω ακρη
αφου εισαι τοσο εξυπνος και εχεις μπει στον προσωπικο μου λογαριασμο και ξερεις οτι εδωσα 500 ευρω την μερα σου βγαζω το καπελο και μαλιστα το λιγοτερο
σημερα θα ανεβασω φωτο απο κακογουστη ρωσσιδα
προς το παρον παρε και μια φωτογραφια που εβγαλα μαζι της 3 μερες πριν

αααα και για να μην το ξεχασω, οταν θα χρειαστω διαιτολογο θα ζητησω την συμβουλη σου
Μπραβο Σινο καλα να περνας και το μωρο ειναι super

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για να τελειωνει και το πανηγύρι με το μποϊ μου ειμαι 3 ποντους ψηλοτερος απο εσενα
Ναι και οι Πακιστανοι στη φωτογραφια μαζι σου ειναι 185  :2funny:
μαγκα μου ποσο σου τρωει την μερα το κοριτσι?πρεπει να σε αρμεγει καλα για να το κυκλοφορεις
Παντος οχι ενα εισητηριο και ενα δωρακι 350 Ευρω για 4 μερες οπως σας λεει :2funny:Υπολογιζε κανα 500αρικο τη μερα συν αγορες στα μαγαζια 700-1000 Ευρω.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Τι σημασια εχει ρε φιλε  ποσα ξοδευη;;;;ή του τρωει αν περνα καλα αυτός;;;;

Τα λεφτα και τα Ψαρια τρωγωνται φρέσκαααααααα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αυτο ηταν μεχρι τις 31 Ιουλιου
απο σημερα εχω αλλο  :2funny:

εεεε  δεν υποφερεσαι και συ !!!!!!!!!!!!!!
κανε και λιγο κράτει εχεις και φιλους ασε κανενα κοκαλακι και για μάς......Μο(υ)νοφαγα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σημ : Το νεο ποτε θα το δουμε;;;;

Επισκέπτης
Ναι και οι Πακιστανοι στη φωτογραφια μαζι σου ειναι 185  :2funny:Παντος οχι ενα εισητηριο και ενα δωρακι 350 Ευρω για 4 μερες οπως σας λεει :2funny:Υπολογιζε κανα 500αρικο τη μερα συν αγορες στα μαγαζια 700-1000 Ευρω.
οκ και το διαβατηριο λεει ψεμματα προϊον φωτοσοπ
και απο 26 εως 31 ειναι 6 μερες 5 νυχτες μετρα σωστα 26-27-28-29-30-31
Δημητρακη σοβαρεψου μπαινεις στα 41

Επισκέπτης
εεεε  δεν υποφερεσαι και συ !!!!!!!!!!!!!!
κανε και λιγο κράτει εχεις και φιλους ασε κανενα κοκαλακι και για μάς......Μο(υ)νοφαγα...
Αφου το ξερεις το προγραμμα μου εσυ αλητη μην κανεις τον ανηξερο  :2funny:

αντε μην φαω την γκομενα του δικου μας χαχαχαχα

Επισκέπτης
Σσσσσσσσσσσσ  κακο παιδι σιωπή !!!!!!!!!!!
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΔΥΟ ΔΥΟ - ΤΡΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ

καποιος ετσι με συμβουλευει  :2funny:
Σημ : Το νεο ποτε θα το δουμε;;;;
ε λεω να το βγαλω μες την εβδομαδα ισως και καθολου για τιμωρια  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι εισαι ενα ποντο παραπανω απο μενα  :2funny:Θελω τη φωτογραφια με τους Πακιστανους εδω να δει ο κοσμος να θαυμασει την ομορφια σου :2funny:Σε δειχνω στις γκομενες και πεθαινουνε στα γέλια :2funny:Παω ραντεβου σκασμενος στα γελια.Μια νομιζε οτι Χασισονομαι :2funny:της εδιξα τη φωτο σου με τους Πακιστανους που μας ειχες βαλει και της ηρθε να ξερασει :rockon: Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ :2funny: απο τη εκθεση στο Κρόκους :2funny:

Στην Ροδο εισαι Σινο ?
Κωστακη εσενα τωρα δεν σε χρειαζεται.Παντος ενα πουλακι μου ειπε οτι του τον δινεις τσιμπουκι του χοντρου :think:.Οταν το ειχε γραψει ο Αρκανς δεν ειπατε τιποτε μια μερα δεν γραφατε :2funny:Καλα με κανατε και γελασα παλι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• IMG_0641a.jpg
    IMG_0641a.jpg
    168,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • IMG_0642a.jpg
    IMG_0642a.jpg
    99,2 KB · Εμφανίσεις: 38

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.406
Πόντοι
786
(Για τους υπερασπιστές της Ευρωπαικής καταγωγής των Φιλανδών πως εξηγήτε την ονομασία της πόλης Turku?)

Ή γλώσσα τους είναι δανεική από Αλταϊκή ομάδα. Άρα κουβαλά καί πολιτισμό καί τοπωνυμίες.
Τά γονιδιά τους είναι πρωτίστως βόρεια Ευρωπαϊκά καί μάλιστα πολύ παλιά μέ επιμειξία από Σιβηρία καί Ασία. Δές μέσα στίς κοπέλες τού βίντεο πού σκάει καί σχιστό μάτι καί εντονότερα ζυγωματικά σέ μερικές. Αλλά κυριαρχεί τό Ευρωπαϊκό.

Άς πούμε ένα φανταστικό σενάριο, έγεινε πυρηνικός πόλεμος καί κοιτάς έναν μαύρο σέ ένα μέρος πού ό θρύλος τους τό λέει Ουόσινγκτον μετα από χιλιάδες χρόνια. Καί δέν έχεις ιστορικά στοιχεία, τί κάνεις;
Θά άρχιζες μέ τίς γλωσσολογικές θεωρίες καί τίς τοπωνυμίες. Αλλά τά συμπεράσματα θά είχαν αντινομίες. (19ος αιώνας)
Βλέπεις σίγουρα όμως έναν Αφρικανό πού μιλά Αγγλικά σέ ένα μέρος μέ Αγγλικό όνομα έναν ωκεανό μακρυά από τήν Αφρική καί τήν Αγγλία. Αυτά δέν συνδιάζονται αληθώς πέραν από τήν διασωμένη γνώση ή όχι τού ιστορικού του. Όμως τό κάθε ένα είναι φανερά αληθινό από μόνο του. Μετά ανακαλύπτεις καί έναν τρόπο νά δείς τό DNA του. (21ος αιώνας). ΟΚ, τσέκ, είναι ίδιο καί στήν Αφρική, σιγουρεύεις ότι δέν υπάρχουν αρχέγονοι ντόπιοι μαύροι.
Κάπως κάποτε κάποιοι από παντού πήγαν απέναντι καί κυριάρχησαν Αγγλικά είναι τό συμπέρασμα.
Όχι ότι είναι ανθρωπολογικά Ευρωπαίος μαύρος πού ήξερε καλό κανό-καγιάκ.

Πάντως, όλοι Αφρικανοί είμασταν μόνο 2000 γενιές πρίν. Ό επιβιώσας Homo Sapiens είναι ένας, δημιουργήθηκε εκεί, καί τήν κοπάνησε μία συγκεκριμένη ομάδα πού εξαπλώθηκε παντού λόγω λόρδας. Μόνο ό φαινότυπος μας διαφέρει σέ πολλά μέρη τού πλανήτη λόγω κλιματολογικών προσαρμογών καί απομονώσεων βασικά από θάλασσες καί κύκλους σέ παγετώνες. Στό 9:48 οί μακρινοί πατέρες ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Τό ερώτημα έχει κλείσει μέ απολύτως επιστημονικό γενετικό τρόπο. Είχαμε καί ένα συνάδελφο τόν Νεάντερταλ αλλά μάς άφησε μόνους πολύ καιρό τώρα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Ναι εισαι ενα ποντο παραπανω απο μενα  :2funny:Θελω τη φωτογραφια με τους Πακιστανους εδω να δει ο κοσμος να θαυμασει την ομορφια σου :2funny:Σε δειχνω στις γκομενες και πεθαινουνε στα γέλια :2funny:Παω ραντεβου σκασμενος στα γελια.Μια νομιζε οτι Χασισονομαι :2funny:της εδιξα τη φωτο σου με τους Πακιστανους που μας ειχες βαλει και της ηρθε να ξερασει :rockon: Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ :2funny: απο τη εκθεση στο Κρόκους :2funny:
Κωστακη εσενα τωρα δεν σε χρειαζεται.Παντος ενα πουλακι μου ειπε οτι του τον δινεις τσιμπουκι του χοντρου :think:.Οταν το ειχε γραψει ο Αρκανς δεν ειπατε τιποτε μια μερα δεν γραφατε :2funny:Καλα με κανατε και γελασα παλι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Διακρινω μια δοση κακιας για τον συναγωνιστη Σινοχαρα και δεν θα επρεπε , αλλωστε ειμαστε πολυ λιγοι εμεις οι λάτρεις του ανατολικου μπλοκ και δεν θα επρεπε να σφαζομαστε .Βρες κανενα αλλο τροπο να τον πικαρεις τον Σινοχαρα δεν ταιριαζουν αυτα στο θρεντ  Μαλακιες του αλβανου δεν σχολιαζω , ο πουστης πουστηδες σκεφτεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom