Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Γάμα και για μας ρε Σίνο!
BIG TRUTH.Απο τους Ελληνες εκει ο καλητερος ειναι αποφοιτος λυκειου αν και οι περισσοτεροι δεν εχουν τελειωσει ουτε γυμνασιο!
μαγκα μου ποσο σου τρωει την μερα το κοριτσι?πρεπει να σε αρμεγει καλα για να το κυκλοφορειςκαι για να τελειωνει το παραμυθι με το βαρος μου παρε και την κοιλαρα μου για να δεις οτι δεν εχω κομπλεξ
οσο γεματη ειναι η κοιλια μου αλλο τοσο ειναι η τσεπη μου
για να τελειωνει και το πανηγύρι με το μποϊ μου ειμαι 3 ποντους ψηλοτερος απο εσενακαλα που εβαλες φωτο για να εδω σαν πρισμενη ειναι!Σαν να την εχει τσιμπισει σφιγγα και το υψος της ειναι γυρω στο 160 αφου και εσυ τοσο εισαι
Μπραβο Σινο καλα να περνας και το μωρο ειναι superε με εσενα δεν μπορω να βγαλω ακρη
αφου εισαι τοσο εξυπνος και εχεις μπει στον προσωπικο μου λογαριασμο και ξερεις οτι εδωσα 500 ευρω την μερα σου βγαζω το καπελο και μαλιστα το λιγοτερο
σημερα θα ανεβασω φωτο απο κακογουστη ρωσσιδα
προς το παρον παρε και μια φωτογραφια που εβγαλα μαζι της 3 μερες πριν
αααα και για να μην το ξεχασω, οταν θα χρειαστω διαιτολογο θα ζητησω την συμβουλη σου
Ναι και οι Πακιστανοι στη φωτογραφια μαζι σου ειναι 185για να τελειωνει και το πανηγύρι με το μποϊ μου ειμαι 3 ποντους ψηλοτερος απο εσενα
οχι οτι ειμαι ψηλος ειμαι 1.74 εσυ 1.71
Παντος οχι ενα εισητηριο και ενα δωρακι 350 Ευρω για 4 μερες οπως σας λεει Υπολογιζε κανα 500αρικο τη μερα συν αγορες στα μαγαζια 700-1000 Ευρω.μαγκα μου ποσο σου τρωει την μερα το κοριτσι?πρεπει να σε αρμεγει καλα για να το κυκλοφορεις
αυτο ηταν μεχρι τις 31 ΙουλιουΜπραβο Σινο καλα να περνας και το μωρο ειναι super
μαγκα μου ποσο σου τρωει την μερα το κοριτσι?πρεπει να σε αρμεγει καλα για να το κυκλοφορεις
Αν ξερεις την γλωσσα και εχεις τροπους και τζαμπα ερχονταιμαγκα μου ποσο σου τρωει την μερα το κοριτσι?πρεπει να σε αρμεγει καλα για να το κυκλοφορεις
αυτο ηταν μεχρι τις 31 Ιουλιου
απο σημερα εχω αλλο
οκ και το διαβατηριο λεει ψεμματα προϊον φωτοσοπΝαι και οι Πακιστανοι στη φωτογραφια μαζι σου ειναι 185 Παντος οχι ενα εισητηριο και ενα δωρακι 350 Ευρω για 4 μερες οπως σας λεει Υπολογιζε κανα 500αρικο τη μερα συν αγορες στα μαγαζια 700-1000 Ευρω.
Αφου το ξερεις το προγραμμα μου εσυ αλητη μην κανεις τον ανηξεροεεεε δεν υποφερεσαι και συ !!!!!!!!!!!!!!
κανε και λιγο κράτει εχεις και φιλους ασε κανενα κοκαλακι και για μάς......Μο(υ)νοφαγα...
Αφου το ξερεις το προγραμμα μου εσυ αλητη μην κανεις τον ανηξερο
αντε μην φαω την γκομενα του δικου μας χαχαχαχα
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΔΥΟ ΔΥΟ - ΤΡΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙΣσσσσσσσσσσσ κακο παιδι σιωπή !!!!!!!!!!!
ε λεω να το βγαλω μες την εβδομαδα ισως και καθολου για τιμωριαΣημ : Το νεο ποτε θα το δουμε;;;;
Στην Ροδο εισαι Σινο ?αυτο ηταν μεχρι τις 31 Ιουλιου
απο σημερα εχω αλλο
Αθηνα παρε τηλ να σου γνωρισω το ρωσσιδακι εσυ εχεις εδω μια μοσχοβιτισσα να κανουν παρεϊτσαΣτην Ροδο εισαι Σινο ?
Ναι εισαι ενα ποντο παραπανω απο μενα Θελω τη φωτογραφια με τους Πακιστανους εδω να δει ο κοσμος να θαυμασει την ομορφια σου Σε δειχνω στις γκομενες και πεθαινουνε στα γέλια Παω ραντεβου σκασμενος στα γελια.Μια νομιζε οτι Χασισονομαι της εδιξα τη φωτο σου με τους Πακιστανους που μας ειχες βαλει και της ηρθε να ξερασει Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ απο τη εκθεση στο Κρόκουςγια να τελειωνει και το πανηγύρι με το μποϊ μου ειμαι 3 ποντους ψηλοτερος απο εσενα
οχι οτι ειμαι ψηλος ειμαι 1.74 εσυ 1.71
Κωστακη εσενα τωρα δεν σε χρειαζεται.Παντος ενα πουλακι μου ειπε οτι του τον δινεις τσιμπουκι του χοντρου .Οταν το ειχε γραψει ο Αρκανς δεν ειπατε τιποτε μια μερα δεν γραφατε Καλα με κανατε και γελασα παλιΣτην Ροδο εισαι Σινο ?
Μπααααα... Θα φαινόταν απο μακρυαΣτην Ροδο εισαι Σινο ?
(Για τους υπερασπιστές της Ευρωπαικής καταγωγής των Φιλανδών πως εξηγήτε την ονομασία της πόλης Turku?)
Διακρινω μια δοση κακιας για τον συναγωνιστη Σινοχαρα και δεν θα επρεπε , αλλωστε ειμαστε πολυ λιγοι εμεις οι λάτρεις του ανατολικου μπλοκ και δεν θα επρεπε να σφαζομαστε .Βρες κανενα αλλο τροπο να τον πικαρεις τον Σινοχαρα δεν ταιριαζουν αυτα στο θρεντ Μαλακιες του αλβανου δεν σχολιαζω , ο πουστης πουστηδες σκεφτεταιΝαι εισαι ενα ποντο παραπανω απο μενα Θελω τη φωτογραφια με τους Πακιστανους εδω να δει ο κοσμος να θαυμασει την ομορφια σου Σε δειχνω στις γκομενες και πεθαινουνε στα γέλια Παω ραντεβου σκασμενος στα γελια.Μια νομιζε οτι Χασισονομαι της εδιξα τη φωτο σου με τους Πακιστανους που μας ειχες βαλει και της ηρθε να ξερασει Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ απο τη εκθεση στο Κρόκους
Κωστακη εσενα τωρα δεν σε χρειαζεται.Παντος ενα πουλακι μου ειπε οτι του τον δινεις τσιμπουκι του χοντρου .Οταν το ειχε γραψει ο Αρκανς δεν ειπατε τιποτε μια μερα δεν γραφατε Καλα με κανατε και γελασα παλι