Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Με το που ξεφτηλισα τον αναπηρο μπηκες εσυ να γραψεις :think:λιγακι περιεργο :think:συμπτωση? :think:Μου φενεται οτι εχεις τασεις Μαζοχισμου σου αρεσει να σε ξεσκιζουνε και να ρεζιλευεσαι :2funny:Αυτο εννοουσαΣχετικα με τη ζωη στην Ελλαδα για μια Ρωσσιδα παντρεμενη με Ελληνα.Βεβαια αυτη Ρωσσιδα δεν ειναι,απο το Λλβοφ ειναι Στις ανηφορες πρεπει να βαλεις δευτερα μιλαω για την ανηφορα στο Κιροβσκ προς στην Καρελια γιατι εδω δεν εχει ανηφορες!Ε,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΝΗΦΟΡΕΣ οταν ανεβαινεις με 40-45!Ειναι πολυ λιγα κυβικα για το βαρος του 1700 κυβικα ειναι ολα κ'ολα που να παει.Δυστηχως Νιβα ετυχε να εχω και ξερω  δεν ημουν καθολου ευχαριστημενος!Τωρα για το Ρανγκλερ επειδη ο θειος μου εχει Ρινενγκε'ι'τ (4200 κυβικα 105 αλογα) που ειναι ο παππους του ρανγκλερ ρουμπικον  :2funny: το Ρινενγκε'ι'τ οπως και το ρανγκλερ (μιλαω για το ρανγκλερ το 4000 ,184 αλογα που εχει ενας φιλος μου.Το Ρουμπικον ειναι 193 αλογα)  την ιδια ανηφορα την ανεβαινε με 4η για πλακα χωρις να ζοριζεται καθολου!Στις ευθειες μπορει στα 20 μπορει να βαλει τεταρτη στα 40-45 σηκωνει και την πεμπτη ταχυτητα.Το Νιβα την πεμπτη τη σηκωνει μετα τα 80-90.Οσο για διαφορικα και μπρος και πισω εχουνε σημερα τα περισσοτερα αυτοκινητα.Το δικο μου Τουαρεγκ δεν εχει εχει μονο μπλοκαρισμα κεντρικου διαφορικου.Υπαρχει ομως εκδοση του Τουαρεγκ που εχει Μπλοκαρισμα κεντρικο διαφορικο και πισω το καινουργιο τουαρεγκ (Τουαρεγκ 2) εχει μια εκδοση που εχει μλοκαρισμα διαφορικου και μπρος και πισω.Η πειρα μου μου λεει οτι αν κολισεις στο βαλτο  :2funny:θες ή αυτο εδω   (δεν ξερω πως το λενε Ελληνικα νομιζω εργατη) ή τρακτερ να σε τραβιξει :2funny:
γιασου τσαρε !!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: αρχοντα τησ ανατολης !!! μεγα πορνομαχε !!!!! τιτανοτερστιε γαμικουλα προτε καβαλαρη και οδηγητη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΥΓΡΑΕΡΙΟ!!!!!!!!!! ολοι με υγραεριο!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  εγω παντοσ καιω βοτκα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τωρα για το Μπλοκε διαφορικο και σε Lada μπορεις να βαλεις δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο!Να για το δικο μου αυτοκινητο (το Lada 21093 πρασινο σκουρο που ειχα οταν ειχαμε συναντιθει).Η τιμη του πρωτου κιτ ειναι 5600 ρουβλια και του δευτερου κοντα 4000 χιλιαδες.Στο μπροστοκινητο αμαξι δεν πολυχρειαζεται γιατι αν πας να κολισεις πατας γκαζι και σε βγαζει (μιλαω για λογικες καταστασεις Π.Χ. λιγο χιονακι).Στο πισωκινητο ομως οσο πατας γκαζι θαβεται οποτε σε πολλες καταστασεις μπορει να σε σωσει το μπλοκε διαφορικο!Τη δεκαετια του '90 στο ВАЗ 2105 που ειχα του ειχα βαλει μπλοκε διαφορικο (στα πισωκινητα Lada ταιριαζει απο το Нива στα μπροστοκινητα ειναι εντελως διαφορετικο αλλα υπαρχουν πολλες εταιριες που βγαζουνε κιτ οπως αυτα της φωτογραφιας).

Συνημμένα

• imagesCAM2A8KP.jpg
    imagesCAM2A8KP.jpg
    10 KB · Εμφανίσεις: 24
  • medium_12_1_.jpg
    medium_12_1_.jpg
    111,1 KB · Εμφανίσεις: 40

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αξιοτιμε κυριε δημητριε πορνομεταναστιε
ευχαριστομεν δια την προβολην απο μερους σας της εταιρειας μας
ομως
εκ μερους της εταιριας μας σας ενημερωνω οτι οι θεσεις Β εχουν εξυχρονισυει με την συνη-συμφορα της ΕΕ,  :grin:
προγραματα ΕΣΠΑ(σα τ αρχι,,ια μου)  :grin:
πλεον η εικονιζομενη κλιναμαξα διαθετει πτυσομενη τεντα,και διπλα λαστιχα

μετα τιμης
ο γεν διευθυντης
Κλαπ-αρχιδης Αβλαξ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :lheel:
κλαπ-αρχιδη για βουλγαρια εισαι!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ψαξε στουσ δικου σου ποσο κανει το γκαζι η μετατροπι αντεεεε κανε και καμια δουλεια!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αντε παο για βοτκεσ!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μπραβο παντοσ στουσ χαλκιδιοτες !!!!! απιστευτα παραγματα για ελλαδα !!!!!!! φτινα και πολη μοδα ανατολικη λεμε !!!! :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: τατου σκουλαρικια στα μορα πολλα εκφηλα ετριβα τα ματια μου νομιζα οτι ειμουν ρουμανια πριν 10 χρονια!!!!!!!!!  :o :o :o :o :o εχει και τα καλα η κρηση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οπιοσ ξερει για υγραεριο ασ σφιρηξει !!!!!!!!!!!! φσσσσσσσσσσσσσσσσσστυττττττττττττττττττττττττ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αντε παο για βοτκεσ!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μπραβο παντοσ στουσ χαλκιδιοτες !!!!! απιστευτα παραγματα για ελλαδα !!!!!!! φτινα και πολη μοδα ανατολικη λεμε !!!! :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: τατου σκουλαρικια στα μορα πολλα εκφηλα ετριβα τα ματια μου νομιζα οτι ειμουν ρουμανια πριν 10 χρονια!!!!!!!!!  :o :o :o :o :o εχει και τα καλα η κρηση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οπιοσ ξερει για υγραεριο ασ σφιρηξει !!!!!!!!!!!! φσσσσσσσσσσσσσσσσσστυττττττττττττττττττττττττ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Εσενα το Τουαρεγκ σου ειναι Diesel δυστηχως δεν μπορεις να καις γκαζι :2funny:Τωρα σχετικα με το Υγραεριο στην πραξη μονο το Νίβα 2131 (πενταπορτο) αξιζει να κανεις αυτη τη μετατροπη.Το προβλημα ειναι οτι το μηδαμινο πορτμπαγκαζ του Ваз 2121 χωραει Μπαλονι 60 λιτρα! :2funny:Δηλαδη το χειμωνα θα χωραει 45-47 λιτρα γκαζι και το καλοκαιρι 40 μιλαω για το Ρωσσικο καλοκαιρι στην Ελλαδα μπορει να χωραει ακομα λιγοτερο γκαζι το καλοκαιρι! :rockon: η δε καταναλωση θα ειναι 20-21 λιτρα γκαζι στα 100 χλμ. το χειμωνα και 17-18 περιπου το καλοκαιρι.Οσοι εχουνε γκαζι στ'αμαξι θα ξερουνε οτι οταν πεσει η πιεση του γκαζιου (αδειαζει το μπαλονι) αν ανεβασεις στροφες στον κινητητρα φτανει σε μορφη αεριου το γκαζι αφου εχει πεσει η πιεση και σκορτσαρει και αυτοματος στο γυριζει στη βενζινη.Δηλαδη στην πραξη με ενα γεμισμα γκαζιου μπορεις να κανεις 200 χλμ.! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.Πολλοι κανουνε αυτη τη πατεντα βαζουνε το μπαλονι απο κατω :2funny:.Εχω ακουσει οτι βαζουνε σε Νιβα μπαλονια 90 λιτρων αλλα πρεπει να κανεις ολοκληρη μετατροπη να κωψεις θολους και τετοια.Αυτα σχετικα με το Νίβα

Συνημμένα

• 07.jpg
    07.jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 53
  • 34.jpg
    34.jpg
    28,1 KB · Εμφανίσεις: 24

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

χαιβάν Ντοκτορ αντε κατεβα 5-7ΚΜ ποιο κατω κερνάω χταποδακια + ουζο .

Συνημμένα

• beach ouzo.jpg
    beach ouzo.jpg
    66 KB · Εμφανίσεις: 22
  • xtapodialiasta.jpg
    xtapodialiasta.jpg
    64,8 KB · Εμφανίσεις: 25

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λιγακι δυσκολο αυτος και ο Ιωσηφ ειναι σαν τον Μαρκους Βολφ οι ανθρωποι χωρις προσωπο  :2funny:
Παντος αν ερθει βγαλτον και καμια φωτογραφια :2funny:

Τωρα οποιος θελει πληροφοριες σχετικα με το γκαζι για να καθομαι να γραφω ας δει εδω.Τα γραφει ολα με καθε λεπτομερια.

Συνημμένα

• wolf-04122008205942kCn.jpg
    wolf-04122008205942kCn.jpg
    38,7 KB · Εμφανίσεις: 42

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
  parte σε βιντεο χαινβανια!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: οντεσσα και μαλακιεσ !!!!!!!!!! το απολιτο πανηγηρη!!!!!!!!!!!!!!!! ακομα παρα μιλαω

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:tits2: :tits2: :tits2: ενιοσα σαν χιπισ στα ματαλα!!!! πιομσα λιομα και γαμιση!!!!!!!!!! ξεχαστε οτι ξερατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    118 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 2.jpg
    2.jpg
    90,7 KB · Εμφανίσεις: 34

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
του χρονου θα παο για κανα μινα τουλαχιστον!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: το μονο μειον η αποσταση αλλα ο δρομος παει σφεντονα!!!!!!!! λιομα λεμε!!! και επιθετικες ντεβουσκες χιμα στο κιμα  :tits2: :2funny: :2funny: :2funny: και η θαλλασα επισης καμια σχεση με την υπολιπη ουκρανια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αμος τεζα και πολι καθαρη μασ ζαλισαν τα παπαρια για να βγαλουμε την βιζα 180 δολαρια το ατομο για οσο γουσταρεισ να κατσης !!! γιατι πλακονουν πολοι μαφιοζοι και ντρογκαρισμενοι απο ολο τον κοσμο οπος μετα μαθαμε αφου κολιτεψαμε με τον αντιπροεδρο του καζιαντιπ σπιτι 40 εθρο τριαρι πανο στο κιμα!!! αλλα χιπαριο πλαστικεσ καρεκλεσ και δεκα καφασια μπιρεσ  στο ψιγειο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τεζαααα λεμεεεεεεεεεεεεεεεε

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    139,2 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 5.jpg
    5.jpg
    126,8 KB · Εμφανίσεις: 27

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
στης 14 εφιγα χαιβανε βουλγαρια ειμαι παο ρουμανισταν  !!!!!! παντοσ ρε αλλαν επαθα πλακα στα μερη σου !!! τι εγινε ρε πουστη το ελλαδισταν βαλκανεψε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και η ποιοτητα τιμη ειναι ασηγκρητα καλητερα απο τους ανατολικους!!!!!!! και πολαα ξεκολα τατου και σκουλαρικια στο μουνι και στον αφαλο!!!! ουτε μικονο δεν ειχα δει τετεια!!!! χαλκιδικιδεν λεμε!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  αααα και ολεσ οι εληνιδεσ λενε οτι ειναι ιταλιδεσ στο καμακι!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 6.jpg
    6.jpg
    73,2 KB · Εμφανίσεις: 23

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Λιγακι δυσκολο αυτος και ο Ιωσηφ ειναι σαν τον Μαρκους Βολφ οι ανθρωποι χωρις προσωπο  :2funny:
Παντος αν ερθει βγαλτον και καμια φωτογραφια :2funny:

Τωρα οποιος θελει πληροφοριες σχετικα με το γκαζι για να καθομαι να γραφω ας δει εδω.Τα γραφει ολα με καθε λεπτομερια.

τι λεσ πρε τσαρεβιτσ !!!!!!! εγω ειμαι μοντελοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι φοτο μας εβαλεσ???????????????

Συνημμένα

• ufuny51105.jpg
    ufuny51105.jpg
    11,8 KB · Εμφανίσεις: 23

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
στης 14 εφιγα χαιβανε βουλγαρια ειμαι παο ρουμανισταν  !!!!!! παντοσ ρε αλλαν επαθα πλακα στα μερη σου !!! τι εγινε ρε πουστη το ελλαδισταν βαλκανεψε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και η ποιοτητα τιμη ειναι ασηγκρητα καλητερα απο τους ανατολικους!!!!!!! και πολαα ξεκολα τατου και σκουλαρικια στο μουνι και στον αφαλο!!!! ουτε μικονο δεν ειχα δει τετεια!!!! χαλκιδικιδεν λεμε!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  αααα και ολεσ οι εληνιδεσ λενε οτι ειναι ιταλιδεσ στο καμακι!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατι νομιζεις οτι εγω δεν κουνιεμαι απο εδω;;;;;;;
Φετος ειμαι απο 1η Μαιου γεματος εως 5 Οκτωβριου και ηδη κλεισμενος απο τωρα για τα επομενα 2 χρονια (καλοκαιρια ενοω)
Κααλα να περνάς  χαιβανεεεεεεε....

Ιταλιδες οι Ελεηνίδες εεεε;;;;;;;;;;;;;
χαχχαχαχαχχααααααααααααααααα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Γιατι νομιζεις οτι εγω δεν κουνιεμαι απο εδω;;;;;;;
Φετος ειμαι απο 1η Μαιου γεματος εως 5 Οκτωβριου και ηδη κλεισμενος απο τωρα για τα επομενα 2 χρονια (καλοκαιρια ενοω)
Κααλα να περνάς  χαιβανεεεεεεε....

Ιταλιδες οι Ελεηνίδες εεεε;;;;;;;;;;;;;
χαχχαχαχαχχααααααααααααααααα
και σκοπιανες πολεσ και τουρκαλες ξεκολα απο ινσταμπουλ φουλ στα κλαμπ!!!!! και νομιζα της τουρκαλεσ φερετζε και ετσι!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: γαμισεσ τιποτα καλο!!!!????  μετα τα λευτα που εχο χοσει στα κλαμπ του ανατολικου μπλοκ 500 αρια για πλακα οντεσσα κοσταντσα κτλ!!!!!! στη χαλκιδικι μαγκεσ τραπεζι μπουκαλι φουλ σερβισ 100 - 200 ευρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: η χαρα του ξενιτεμενου!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  καζιαντεπ τορα μονο η βιζα ειναι !!! ολα τα αλλα ειναι επιπεδα ουκρανιας επαρχιακης πολης!!!!! εχει και χαιλικια αλλα δεν ασχολιθικα !!!!αχχχ να ταν τα νιατα διο φορρεςςςςςς :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: και ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟ ΟΠΙΟς ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΕ ΣΗΝΧΡΟΝΑ ΑΜΑΞΙΑ ΑΣ ΔΙΑΦΟΤΗΣΕΙ!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αφου εσενα ειναι Diesel πως θα το κανεις να καιει γκαζι?Για τη φωτο καλα το Μάρκους Βολφ δεν ξερεις?
Για τεχνικες πληροφοριες σχετικα με το Пропан-Бутан σας εβαλα το λινκ εδω τα λεει ολα με καθε λεπτομερια.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:tits2: :tits2: χιμα στο κιμα αμεσα και φτινα !!!!! ονλυ καζιαντεπ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αντε να περνατε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• 789.jpg
    789.jpg
    142,1 KB · Εμφανίσεις: 58
  • dasa.jpg
    dasa.jpg
    145,2 KB · Εμφανίσεις: 47

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αφου εσενα ειναι Diesel πως θα το κανεις να καιει γκαζι?Για τη φωτο καλα το Μάρκους Βολφ δεν ξερεις?
Για τεχνικες πληροφοριες σχετικα με το Пропан-Бутан σας εβαλα το λινκ εδω τα λεει ολα με καθε λεπτομερια.

τσαρεεεβιττσσσσσ  εχο αλαξη αμαξι εδο και καιρο με ενα ΜL 3500 BENZINH 2006 ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΟ του κολιτου!! γκαζι ειναι το παρον στο ανατολικο μπλοκ!!!!! ολος μα ολς ο κοσμος !!!! μιλησα με αρκετους!!!! ολοι γκαζι λεμε!!!!!!!! δεν εχο χρονο τορα τα ξαναλεμε αβεεε τσαρε!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• valia.jpg
    valia.jpg
    200,3 KB · Εμφανίσεις: 40

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φυσικα και πρεπει να το κανεις με γκαζι αφου καιει οσο και το δικο μου 18-20 λιτρα βενζινη στα 100 χλμ. και το γκαζι εχει 105-110 οκτανια δεν κανει προαναφλεξη με τιποτα.Τωρα για τα Χα'ι' κλαμπ της Ουκρανιας παλι τα παραλες οπως ελεγες και για την Πλασμα στο Τιρασπολ που μιλαγες για δυμετρες :2funny:.Παρε φωτογραφιες απο Κλαμπ της Ουκρανιας  :2funny:

Συνημμένα

• klumba2.jpg
    klumba2.jpg
    58,5 KB · Εμφανίσεις: 41
  • klumba5.jpg
    klumba5.jpg
    41,3 KB · Εμφανίσεις: 28

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ειναι πολυ Χα'ι' οι τυποι  :2funny:.Τωρα για τη Χαλκιδικη που της ειδες της γκομενες δεν μπορω να καταλαβω.Οσο για την Οδησσο ο Γιαννης λεει μαλακιες? Εγω θα συμφωνισω με το Γιαννη παντος  σ'αυτα τα μερη οταν πηγα ειδα οτι και ο Γιαννης επιπεδο κολωνου τωρα εσυ που τα ειδες τα θεομουνα δεν ξερω :think:

Συνημμένα

• klumba3.jpg
    klumba3.jpg
    50,8 KB · Εμφανίσεις: 30
  • klumba6.jpg
    klumba6.jpg
    36,4 KB · Εμφανίσεις: 25

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εγω ημουν την Τεταρτη 14/8 στο Arcadia.Αυτα ειναι γουστα ,σε καποιους μπορουν να αρεσουν .Ειναι η τριτη χρονια που παω Οδησσο.Φετος πηγα και και 4 μερες Γιαλτα -Συμφερουπολη.Στη Γιαλτα ηταν ολο απο την περιοχη του Κρασνονταρ ,κυριως μαμαδες με παιδι .Στην Οδησσο ,φετος ηταν πεσμενο απο πλευρας μουνιου.Στο Αρκαντια πηγα και στα 3 .Ξεκινησα απο το Western που ειχε αντρικο ημιγυμνο και ντιγκα στις χωριατισες ρωσιδες αλλα αυθεντικο κεφι .Αντρες χορευανε μονοι τους συνηθως πιτσιρικια Αραβες και τουρκοι .Ιθακη ,ειχε λιγο κοσμο .Μουνια κατω απο το μετριο .Οι χορευτριες που ηταν στη σκηνη οντως ωραιες αλλα ? Γεματο νεαρους Τουρκους ,χαλια ,χωριατες .Στο Ιμπιζα ειχε λαιβ και ηταν γεματο και ειχε σαφως καλυτερα μουνια .Στον δρομο μεχρι τα ταξι .ειχε ψοφιες .Σιγουρα το Σαββατο θα ειχε καλυτερα μουνια .Παμε σε ποιο ειδικα .Μασαζ πηγα σε 2 ,στο ενα γαμουσες στο αλλο μονο μασαζ.χαλια οι γκομενες .Τιμες τα γνωστα 400 γκριβνα το μασαζ 600 το σεξ.Μας βολεψες οτι ηταν 10,75 η ισοτιμια .Υπηραχαν και αρκετοι Ιταλοι με στυλ γκομενου ,φυγαν αγαμητοι και μουτρωμενοι.Στο μαμπα εβρισκα ανεξαρτητες απο 60 - 100 Ε την ωρα .Ξερω λιγα βασικα στα Ρωσικα .Αφου ειχα απογοητευτει βρηκα μια με 110 Ε το διωρο ,οπου ηταν πολυ καλη στο κρεβατι και στην εμφανιση απλα καλη.Τα ταξι κατακλεβαν .ζητουσαν 100 -140 γκριβνα για Αρκαντια και 200 για αεροδρομιο .Καμακι εχει αλλα εγω μεγαλος και δεν κανω.Βγηκα με 2 40αρες ,αλλα μολις ειδα οτι δεν θα γαμουσα ουτε την 2 φορα δεν ξαναβγηκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom