Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και αφού είναι τόσο χάλια εσύ γιατί δε γάμησες τίποτα και έμενες σε τρώγλη;;
μάλλον σε κλάσανε και οι μολδαβές και βγάζεις κόμπλεξ  :think:
Εγω και φωτο εβαλα και  :knockinb: μη φοβασαι για μενα.Επειδη εχει πλουτο Θα ξαναπαω τον Οκτωβρη για ολο το μηνα  :2funny:Εγω ειμαι φτωχος σε αυτα τα μερη δεν εχω καμια ελπιδα  :o Οι Πιρφοροι φετος την βγαζεται Ελλαδα  :jerking: και μ'αρεσει που λετε οτι η Ελλαδα ειναι Χα'ι' και εχει μουνια  :2funny: και οι γκομενες ειναι πανευκολες? :rockon:Ενω η αληθεια ειναι εντελως διαφορετικη σε καθε γκομενα την παιφτουνε και 3-4 μουσατοι  :2funny:Οσο για τη Μολδαβια,Ρουμανια δεν παει κανενας σας και λεει ο καθενας οτι  :jerking: θελει.Για τη Ρωσσια δεν το συζηταω εχετε να πατε 5-6 χρονια.Ο μονος που πηγε Οδησσο ηταν ο Γιαννης43 και τα εγραψε οπως ειναι.Μ'αρεσει που πριν παω ακουγα της  :jerking: του Yanti για πλουτο  :jerking: και πηγα εκει και μου θυμησε Αγια Πετρουπολη της αρχες της δεκαετιας του 90  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Εγω και φωτο εβαλα και  :knockinb: μη φοβασαι για μενα.Επειδη εχει πλουτο Θα ξαναπαω τον Οκτωβρη για ολο το μηνα  :2funny:Εγω ειμαι φτωχος σε αυτα τα μερη δεν εχω καμια ελπιδα  :o Οι Πιρφοροι φετος την βγαζεται Ελλαδα  :jerking: και μ'αρεσει που λετε οτι η Ελλαδα ειναι Χα'ι' και εχει μουνια  :2funny: και οι γκομενες ειναι πανευκολες? :rockon:Ενω η αληθεια ειναι εντελως διαφορετικη σε καθε γκομενα την παιφτουνε και 3-4 μουσατοι  :2funny:Οσο για τη Μολδαβια,Ρουμανια δεν παει κανενας σας και λεει ο καθενας οτι  :jerking: θελει.Για τη Ρωσσια δεν το συζηταω εχετε να πατε 5-6 χρονια.Ο μονος που πηγε Οδησσο ηταν ο Γιαννης43 και τα εγραψε οπως ειναι.Μ'αρεσει που πριν παω ακουγα της  :jerking: του Yanti για πλουτο  :jerking: και πηγα εκει και μου θυμησε Αγια Πετρουπολη της αρχες της δεκαετιας του 90  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακόμα Ρωσία είσαι; Δεν ήρθες Ελλάδα για διακοπές;

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
οριστε και μια φωτο απο το Ιθακη

Συνημμένα

• φωτογραφία.JPG
    φωτογραφία.JPG
    111,3 KB · Εμφανίσεις: 54

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ακόμα Ρωσία είσαι; Δεν ήρθες Ελλάδα για διακοπές;
Συγγνωμη να ερθω γιατι?Να βλεπω τους Πακιστανους να φαω ζεστη?ή να παω σε κανενα νησι να χαλασω ενα σωρο λεφτα και κυνηγαω μια 30χρονη με παιδια που εδω ουτε θα γυριζα να την κοιταξω! Εδω ειναι ωραια η θερμοκρασια ειναι απο 18-22 βαθμους εχει ή ηλιο ή λιγο συνεφεια και ειναι παραδισος.Μολδαβια δεν παω γιατι εκει τωρα κανει ζεστη.Αν παρω εκπομπη στην τηλεωραση σιγουρα θα ερχομαι Ελλαδα που και που :).Αυτοι εδω στο σα'ι'τ που βριζουν ειναι εντελως τελειωμενοι αφραγκοι και τερατα της φυσεως  :2funny: γ'αυτο και βγαζουνε κακια.Φετος οι Πιρφοροι τη βγαζουνε Ελλαδα :jerking:  :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
sinonomate oreaaaa foto!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  alla στην εποχη που ανοιγης το ιντερνετ και βλεπεις τα παντα λαιβ !!!! εχετε μεινει καπος πισο εδω  παρτε μια λαιβ καμερα να δειτε τι γινετε τορα στους κακομιριδες με τα καρα της οντεσασ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ειπα να μιν κανο παλι ρομπα τον γαριδακη αφου ετσι κιαλος μας διασκεδαζει  :2funny: :2funny: :2funny:  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: αλλα η αληθεια να λεγετε βεβεοσ βεβεοσ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και στο κισινεοθ εχει ορεοτατεσ λαιβ καμερες και παντου!!!!!!!!!!!! ξιπνατεεεε ζαγαρια!!!!!!!!! τα δοδεκαχρονα καλιτερα τα πανε με το ιντερνετ!!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλα βλεποντας της καμερες γραφεις :2funny:Ειναι πολυ πιθανον να μην  εχεις παει καν εκει? :think: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ante na sas ενημεροσο λιγακι !!!! στο διαδικτιο υπαρχουν παντου στο ανατολικο μπλοκ λαιβ καμερες ακομα και μεσα απο ξενοδοχεια!!! λιγο να ψαχεις στο γκουγκλε βρισκεις ακομα και στα αγκλικα!!! ετσι για να μην γραφετε μαλακιες η τροτε κουτοχορτο !!!!! και σηνεχιζο επι ανατολικου μπλοκ !!! φετοσ ενα ακομα στοιχειο ειναι οτι σε ολα τα καλοκαιρινα θερετρα το παρτι ξεκιναει την παρασκεθη και τελειονει κυριακη!!!! εκτοσ απο καζιαντεπ !!!! τριημερα ολοι κατεβενουν και μετα αραζουν σπιτη η γυρνανε πισο ο καθημερινοσ χαμος εχει κοπει!!! αλλα το τριημερο ειναι πολι δινατο!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αυτο βολευει τριημερα ολο το καλοκαιρη αεροπλανατος και εισαι οκ!!!!!! αυτα για του χρονου!!! και επισης χαλκιδικι μαγκες και περση στον γιρισμο ειχα αραξει χαλκιδικι σιβιρι αλλα αυτο που ειδα φετοσ δεν το χο ξαναδει!!!!! απο τουρκαλες καργιολε ολε μεχρι τατου και στην κολοτριπιδα πολι ξεκολε ολε!!! στο ελλαδισταν!!!! αν παει ετσι το πραγμα του χρονου βλεπο παρτουζα γρετσια στο κιμα!!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2: εχο χασει επισοδια απο ελλαδα!!!!!!! αν ειναι καπιος ντοπιοσ ασ ενημεροσει !!!! αντε τα ξαναλεμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Καλα βλεποντας της καμερες γραφεις :2funny:Ειναι πολυ πιθανον να μην  εχεις παει καν εκει? :think: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ναι τσαρεφετσσσσ εση οτι πεισ!!!! ουρααααααα κατουρααααααααααααααααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εισε και πανεξιπνος τρομαρασου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλα εγω σε παω!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΟ ΠΟΡΔΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΓΑΜΙΣΟ!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΤΣΑΡΟΟΟςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς  ΔΗΝΑΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Οι γυναικες στη Μολδαβια κυκλοφορουνε με αμαξαρες  :2funny:για να της πλησιασετε πρεπει να εχετε πολυ χρημα  :2funny:Και οι αντρες εχουνε αμαξαρες  :2funny: Μιλαμε για πλουτο  :2funny:

υπαρχουν οντως αυτες οι εικονες στην μολδαβιες οπως και κατι αυτοκινητα σοβιετικα του 60 αλλα ειναι οι εξαιρεσεις... η πλειοψηφια εχει συγχρονα αυτοκινητα που αγοραζονται απο λεφτα που στελνουν οι μολδαβοι μεταναστες του εξωτερικου...

Απλα Δημητρη επειδη εμενα σε σπιτι Μολδαβη και εκανα παρεα με τους συγγενεις της και μου ελεγαν τι καπνο φουμαρουν οι αλλοι χωριατες... να σου πω κατι... μερικοι εχουν λεφτα αλλα τα μαζευουν και τα εχουν στις τραπεζες σαν κατι δικους μας ηλικιωμενους... και κλεγονται οτι δεν εχουν για να μην τους κλεψουν...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Συγγνωμη να ερθω γιατι?Να βλεπω τους Πακιστανους να φαω ζεστη?ή να παω σε κανενα νησι να χαλασω ενα σωρο λεφτα και κυνηγαω μια 30χρονη με παιδια που εδω ουτε θα γυριζα να την κοιταξω! Εδω ειναι ωραια η θερμοκρασια ειναι απο 18-22 βαθμους εχει ή ηλιο ή λιγο συνεφεια και ειναι παραδισος.Μολδαβια δεν παω γιατι εκει τωρα κανει ζεστη.Αν παρω εκπομπη στην τηλεωραση σιγουρα θα ερχομαι Ελλαδα που και που :).Αυτοι εδω στο σα'ι'τ που βριζουν ειναι εντελως τελειωμενοι αφραγκοι και τερατα της φυσεως  :2funny: γ'αυτο και βγαζουνε κακια.Φετος οι Πιρφοροι τη βγαζουνε Ελλαδα :jerking:  :2funny:

παντως στο αεροπλανο απο βουκουρεστι για Αθηνα ειδα καμμια δεκαρια ελληνες που ειχαν παει ρουμανια (για δουλειες και γαμησι)... Μην θεωρεις δεδομενο οτι οποιος γαμαει εκτος ελλαδα θα πρεπει να το λεει στο bourdela.com  :2funny:

Oντως αυτο το καιρο σε Μολδαβια οι θερμοκρασιες ειναι πανω απο 35 βαθμους κελσιου

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
sinonomate oreaaaa foto!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  alla στην εποχη που ανοιγης το ιντερνετ και βλεπεις τα παντα λαιβ !!!! εχετε μεινει καπος πισο εδω  παρτε μια λαιβ καμερα να δειτε τι γινετε τορα στους κακομιριδες με τα καρα της οντεσασ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ειπα να μιν κανο παλι ρομπα τον γαριδακη αφου ετσι κιαλος μας διασκεδαζει  :2funny: :2funny: :2funny:  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: αλλα η αληθεια να λεγετε βεβεοσ βεβεοσ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και στο κισινεοθ εχει ορεοτατεσ λαιβ καμερες και παντου!!!!!!!!!!!! ξιπνατεεεε ζαγαρια!!!!!!!!! τα δοδεκαχρονα καλιτερα τα πανε με το ιντερνετ!!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι εχουν wi-fi παντου στην Μολδαβια.... πρεπει να γινονται τρελες επενδυσεις απο την Μοdcell (με καταστηματα ανα 50 μετρα στο κισιναου)... επισης πολλα λεωφορια ειχαν μοντεμ πισω απο την θεση του οδηγου για να μπαινουν σε ιντερνετ οι επιβατες..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι εχουν wi-fi παντου στην Μολδαβια.... πρεπει να γινονται τρελες επενδυσεις απο την Μοdcell (με καταστηματα ανα 50 μετρα στο κισιναου)... επισης πολλα λεωφορια ειχαν μοντεμ πισω απο την θεση του οδηγου για να μπαινουν σε ιντερνετ οι επιβατες..
petran  με το ζοολογικο κιπο με εστειλεσ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλα αρε σθντροφε πιγες μολντοβα και το ριξες στα ζωα!!!!!!!!!! και στα σχολεια πανεμορφες οι φοτο!!!!!! αλλα για πορνοτουρισμο μιλαμε αξιοςςςςς αδερφε !!!!!! και να σε ενημεροσο  γιατη την μολδαβια την ξερο σαν το δεξι μου αρχιδι !!!!!!!!!!! αυτοι που εχουν λεθτα και πολλλααααααα λεμεεεε !!!!!!! τα λευτα τα εχουν σε σεντουκι στο σπιτι και στην ρουμανια!!!!! το ρολο της τραπεζας τον πεζουν οι ενεχιροδανιστες και ολα μαυρα!!!! οι τραπεζες της μολδαβιας ειναι  για μεταφορα ονλη!!!!!!! γαμισες τιποτα!!!!!!!!????  επισης ενδικτικα οι παραγκελιες στης πορσε και στης μπεμβε στης επισημες αντιπροσοπιες εχουν αναμονη παραδοσης 6 μινες ! δεν προλαβενουν!!! παρε τηλεφονο αν θες μιλανε απταιστα αγκλικα!!!!  επισης για της τηλεπικινονιες στην μολδαβια το ξερης πετραν οτι δουλευοθν δικτιο 4G απο περσι??? οτι θελης ροτα αν σε ενδιαφερη τα ξερω απο μεσα καλα !!! και οτι λεο το απδικνηο παντα!!!!!!!! τι σου αρεσε περισοτερο????

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
petran  με το ζοολογικο κιπο με εστειλεσ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλα αρε σθντροφε πιγες μολντοβα και το ριξες στα ζωα!!!!!!!!!! και στα σχολεια πανεμορφες οι φοτο!!!!!! αλλα για πορνοτουρισμο μιλαμε αξιοςςςςς αδερφε !!!!!! και να σε ενημεροσο  γιατη την μολδαβια την ξερο σαν το δεξι μου αρχιδι !!!!!!!!!!! αυτοι που εχουν λεθτα και πολλλααααααα λεμεεεε τα λευτα τα εχουν σε σεντουκι στο σπιτι και στην ρουμανια!!!!! το ρολο της τραπεζας το πεζουν οι ενεχιροδανιστες και ολα μαυρα!!!! βη τραπεζες της μολδαβιας ειναι  για μεταφορα ονλη!!!!!!! γαμισες τιποτα!!!!!!!!????

εχω πολλες φωτο για να δεις.... αυριο θα ανεβασω φωτο απο το εθνικο παρκο (που εβγαλα γκομενα) και εικονες απο εργοστασιο κρασιου (το κρασι τους ειναι οντως υπεροχο)... θελω να δωσω πληροφοριες οχι μονο για γαμησια (αν και αυτο ειναι το κυριο αντικειμενο του σάιτ) αλλα να περασω και τι κλιμα επικρατει εκει και τις συνηθειες των Μολδαβων για να γλυκανω οσους δεν εχουν παει... και μετα τα γκομενικα... δες τι τελευταιες 5 σελιδες στο θρεντ κισιναου να δεις τι εχω γραψει... θα ανεβασω σιγα σιγα και βιντεο,..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εχω πολλες φωτο για να δεις.... αυριο θα ανεβασω φωτο απο το εθνικο παρκο (που εβγαλα γκομενα) και εικονες απο εργοστασιο κρασιου (το κρασι τους ειναι οντως υπεροχο)... θελω να δωσω πληροφοριες οχι μονο για γαμησια (αν και αυτο ειναι το κυριο αντικειμενο του σάιτ) αλλα να περασω και τι κλιμα επικρατει εκει και τις συνηθειες των Μολδαβων για να γλυκανω οσους δεν εχουν παει... και μετα τα γκομενικα... δες τι τελευταιες 5 σελιδες στο θρεντ κισιναου να δεις τι εχω γραψει... θα ανεβασω σιγα σιγα και βιντεο,..
τα διαβασα και μπραβο αδερφε ορεοσ!!!!!!!!!!!!! αλλα τραβιεμε στην κολοχορα δεκα χρονια τα χο δει ολα τοτε που ταν καλα!!!! αν εχεισ καμια απορια εροτηση οτι θεσ αδερφε!!!!!!!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
τα διαβασα και μπραβο αδερφε ορεοσ!!!!!!!!!!!!! αλλα τραβιεμε στην κολοχορα δεκα χρονια τα χο δει ολα τοτε που ταν καλα!!!! αν εχεισ καμια απορια εροτηση οτι θεσ αδερφε!!!!!!!

Καθησα 9 μερες... θεωρω οτι θα ξαναπαω... πηγα εκει με το σκεπτικο οχι πως θα γαμησω αμεσα (που γαμησα) αλλα πως θα κανω κονε για να γαμαω αβερτα στο μελλον... ειχα εστιασει να μαθω πως σκεπτονται οι μολδαβοι - μολδαβες.... στην κωνσταντινουπολη μου την επεσε μολδαβη απο τιρασπολ που θα πηγαινε και αυτη κισιναου... σου λεει ελληνας για να εχει 400 ευρω να παει μολδαβια (μονο τα εισητηρια) δεν θα ειναι τυχαιος.... αλλα ηταν ασχημη.... "απο που εισαι?" "που θα μεινεις κισιναου" "απο ποιο μερος της αθηνας εισαι"..... στην Μολδαβια γαμας ευκολα.... απλα να μην εισαι ο κλασικος μουνακιας ελληνας.... που πεφτει μετα μουτρα στο "φαγητο" και τον παιρνουν στο ψηλο οι γκομενες...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

οντως το μεσο ενοικιο ενος σπιτιου εκει ειναι 150 ευρω? Ενοικιαζονται εκει σπιτια επιπλωμενα με το μηνα ετσι ωστε να μας ερθει λιγοτερα εμενα και ενος φιλου μου εαν παμε εκει του χρονου σε σχεση εαν νοικιαζαμε δωματιο σε ξενοδοχειο....?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
petran γραψε και για ινσταμπουλ τι πεζει τιμεσ κτλ  σιναντισα αρκετεσ χαλκιδικη μιλαμε ξεκολα τελειοσ !! ετριβα τα ματια μου της τουρκαλες της ειχα στο κεφαλι μου φερετσε και ετσι!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! η ελλαδα ποτε δεν πεθενει!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αδερφε 150 ευρα ειναι τρογλες !! αστο παρε και το σαιτ να δεισ τιμες και φοτο

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πεσ μου τα λευτα σου της μερες που θελησ να κατσης και τι θελησ να κανεισ και θα σου πο ακριβοσ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
petran γραψε και για ινσταμπουλ τι πεζει τιμεσ κτλ  σιναντισα αρκετεσ χαλκιδικη μιλαμε ξεκολα τελειοσ !! ετριβα τα ματια μου της τουρκαλες της ειχα στο κεφαλι μου φερετσε και ετσι!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! η ελλαδα ποτε δεν πεθενει!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αδερφε 150 ευρα ειναι τρογλες !! αστο παρε και το σαιτ να δεισ τιμες και φοτο

Καθησα σε κωνσταντινουπολη μονο μια ωρα.... 8.30 εφτασα σε αεροδρομιο εκει και 9.45 πεταγα με αεροπλανο για κισιναου....

Μου εκανε εντυπωση οτι βλεπει εθνικοτητες απο καθε εθνος της Ασιας που πολλοι απο αυτους βρωμανε αν και θεωρεις οτι ο Αραβας που χρησιμοποιει το αεροδρομιο σαν σταθμο μετεπιβιβασης θα ειναι εξευρωπαισμενος και καθαρος....

Οι τουαλετες στο τουρκικο αεροδρομιο ειναι αθλιες με σπασμενες βρυσες χωρις χαρτι υγειας και με κατρουλια κατω.... ακομα και το μικρο αερδρομιο του κισιναου εμοιαζε με παραδεισο.... οι τουαλετες του ελευθεριου βενιζελου εμοιζαν με μεγαρο μπροστα στις αντιστοιχες τουρκικες....

Οι τουρκαλες αεροσυνοδοι που ειδα εκει να περπατανε δεν μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση... (ηταν χωρις μαντιλες).... ενω θα επρεπε κανονικα οι τουρκικες αερογραμμαμες για θεμα προπαγανδας να βαζουν μοντελα.... αγγλικα φαινεται να ξερανε λιγοι στο αεροδρομιο και με κοιταγανε σαν ουφο οταν του μιλαγα αγγλικα

το αερδρομιο ειναι οντως τεραστιο με πολυτελή μαγαζια και οχι ιδιατερα ακριβη σε σχεση με ελλαδα και ρουμανια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom