Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
πεσ μου τα λευτα σου της μερες που θελησ να κατσης και τι θελησ να κανεισ και θα σου πο ακριβοσ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

σκεφτομαι για ιουλιο ή σεπτεμβριο του 2014.... αυτη η ζεστη της μολδαβιας ειναι ανυποφορη.... κανενα 1000  θα χαλασω μαζι με τα εισητηρια..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
σκεφτομαι για ιουλιο ή σεπτεμβριο του 2014.... αυτη η ζεστη της μολδαβιας ειναι ανυποφορη.... κανενα 1000  θα χαλασω μαζι με τα εισητηρια..
petran με τοσα λευτα αραξε ελλαδα θα βρεις αρκετεσ μολδαβες ρουμανες ουκρανες αν ψαχτεισ!!!! εκτος αν σου αρεσουν τα αξιοθεατα και τα παρκα !!!! του κισηινεου ειπαρχει ενα λακτικη να τραβηχτεις μπαλτσι η καχουλ το καλοκαιρη με αυτα τα λευτα !!!! σαν να λεμε ελλαδα λαρισα η τριπολη!!!! και οπος παει ελλαδισταν με αυτα τα λευτα στουντιατοσ θα εισαι καλητερα!!!! δεν θελο να σε στεναχορισο αλλα για πορνοτουρισμο δεν φτανει το μπατσετ!!!! μπορο να στο αναλησο περισοτερο απλα πιστευο οτι καταλαβενεισ το ανατολικο θεμα !!!

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
375
Πόντοι
2.277
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
petran με τοσα λευτα αραξε ελλαδα θα βρεις αρκετεσ μολδαβες ρουμανες ουκρανες αν ψαχτεισ!!!! εκτος αν σου αρεσουν τα αξιοθεατα και τα παρκα !!!! του κισηινεου ειπαρχει ενα λακτικη να τραβηχτεις μπαλτσι η καχουλ το καλοκαιρη με αυτα τα λευτα !!!! σαν να λεμε ελλαδα λαρισα η τριπολη!!!! και οπος παει ελλαδισταν με αυτα τα λευτα στουντιατοσ θα εισαι καλητερα!!!! δεν θελο να σε στεναχορισο αλλα για πορνοτουρισμο δεν φτανει το μπατσετ!!!! μπορο να στο αναλησο περισοτερο απλα πιστευο οτι καταλαβενεισ το ανατολικο θεμα !!!

παμε σε θρεντ μολδαβιας

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αα και για να μιν ξεχνιεμε !!!! μαγκες κομενα τα κιαλης και τα βιαγκρα ΦΑσΚΟΜΗΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ψιτη βραστη παστομενη οπος την βρητε ουκρανια βρηκα παστη με πιπερια !!!!!!!!!!! κανει θαυματα μισο μπουκαλι επινα καθε βραδυ παγομενο στο ψιγειο και ειμουνα λεμε καγκελοπορτα τεζα !!!!!!!! οπος επισης πριν φηγο πιρα λουιζα βοτανο το βραζεις κανονικα και πινεις καθε μερα !!!! της προτες μερες εισε περιεργα στο στομαχι αλλα κοβει την ορεξη μαχεριιι!!!! εχασα 7 κιλα πιγα πανο μοντελος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και φιτ και ντουρος να νε καλα η τιρασπολιοτησα!!!!! το αγαποα αυτο το μορο ολο με φτιαχνει!!!!!!!!! φσσσσσσττττττ ζαγαριαααααααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
:s&m_1:
αρχιγεεεε αμα το κατεχεις  γραψε ντεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!! αμα δεν γραψο εγω αρες μαρες κουκουναρες!!!!!!!! ντοπιος????????

Κάμποσα χρόνια τόσο Μαμαια-Κονσταντσα όσο κ Βουκου ;-)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
τι παιρνετε ρε μαγκες και δε μας λετε να παρουμε και εμεις.....

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τι παιρνετε ρε μαγκες και δε μας λετε να παρουμε και εμεις.....

ΦΑσΚΟΜΗΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ψιτη βραστη παστομενη οπος την βρητε ουκρανια βρηκα παστη με πιπερια !!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην  μπερδευεσαι με τους φιλους της Ταυλάνδης εδω ειναι Βαλκάνια χαχαχχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην  μπερδευεσαι με τους φιλους της Ταυλάνδης εδω ειναι Βαλκάνια χαχαχχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ολα αυτα τα θρεντ ειναι το λιγοτερο ευφανταστα,,σταρ τρεκ 22........... :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
για μασαζ και κοριτσια
masaj?τι δηλαδη?δεν τα καταλαβαινω αυτα,δεν ασχοληθηκα ποτε,,
παμε στα ουσιωδη
αν θες  να βαλεις γκολ θα σου δωσω 3 απλες λυσεις
1.εννοειτε mamba κ ψαχνεις για φλιρτινγκ κλπ απο εκει,ταριφες γυρω στα 50ντολαρι η ωρα μιαμιση,σεμι προ σκηνη βασικα,
2.κλαμπ φασιον η "φασι" το λενε αυτοι,ακριβως στι κεντρο
οι μισες πελατισες ειναι σεμι προ,κανεις παιχνιδι ,αγγλικα μιλανε μερικα,θα συνεννοηθεις
3.απεναντι ακριβως κλαμπ σπλιτ,ιναι καζινο εστιατοριο κ στριπ,ολα στον οροφο
αν τ θες στ πιατο πας εκει,να μην ψαχνεσαι κ πολυ

προσεξε ομως απο το 1εως το 3 οι ταριφες ανεβαινουν κατακορυφα
αν το φυσας το χρημα πας βραδυ στο φασιον κι αν αποτυχεις,απιθανο,πας απεναντι στο σπλιτ,κατα τις 3.00,οχι πιο νωρις πινεις ενα οτο με ποια σ αρεσει,ναχεις καπου γραμενο σ ενα χαρτακι κ το ουκρανικο τηλεφωνο σου,και θα σε παρει αυτη στο σχολασμα η νεξτ ντει  :tits2:
μην ασχοληυεις με το μαγαζι μετρ κλπ θα φας τα μουτρα σου,,,μονος σου οτι κανεις ντιρεκτ με αυτες
αν εισαι κ λιγο ωραιος θα εκπλαγεις ευχαριστα στο λβοβ  :fuck1:

υγ πολλες σερβιτορες ειναι σεμι προ ειδκα στο κεντρο
ν βλεπεις κατι ενδιαφερον χτυπα,εγω εχω πετυχει 2,3 απ οσες δουλευαν στο φασιονκι αλλου-πιο διπλα ,θα τα δες τα μερη
που το εξασκουσαν το αθλημα εναντι μικρης αμοιβης 30-40ντολαρι,,,
ολες φοιτητριες απο αλλες πολεις.. ;)
υγ2 αν εισαι λιγο καλος απο εμφανιση,κ μιλας  καποια ρωσσικα ,εχει αφθονες 35+ πρωην μουναρες,αλλα καλες αρκετα κ τωρα που ψαχνονται για παρεα κι αμεσο σεξ,στεκι τους διπλα απο το φασιον ακριβως στην γωνια το ρεστοραντ και τα μαγαζια στο πανω μερος της πλατειας,,,
αυτο παντα αν πετυχεις καλο καιρο,που βολταρουν αυτες εκει γυρω απο το κεντρο..
αν βρεις βροχες,συνηθες,
θα αρκεστεις μονο σε μαμπα κ φασιον,,,,το μεγα ελλατωμα του λβιβ οι συχνες κ δυνατες βροχες ακομα κ καλοκαιριατικα

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Γαριδάκη πως είσαι έτσι σκατά ρε φίλε;;
Σε βλέπω και μου 'ρχεται να κάνω εμετό.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γεια σου ρε μητσαρα. στη σπαρτη ποιος θα ησουν εσυ? ο λεωνιδας ή ο στρατηγος του

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.493
Πόντοι
2.886

Δημητράκη ,ποιά είναι η γνώμη σου για τη Ρίγα ;

Αξίζει να την επισκεφτεί κανείς για τις γκόμενές της ;

Σε ρωτάω ,διότι νομίζω ότι με τραίνο δεν είναι μακριά από το Πήτερ .Σωστά ;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη ,ποιά είναι η γνώμη σου για τη Ρίγα ;

Αξίζει να την επισκεφτεί κανείς για τις γκόμενές της ;

Σε ρωτάω ,διότι νομίζω ότι με τραίνο δεν είναι μακριά από το Πήτερ .Σωστά ;
Δεν ειναι μακρια ειναι σχετικο 15 ωρες ταξιδη ειναι δε νομιζω οτι ειναι λιγο  :think:.Απο πρωτο χερι δεν μπορω να ξερω για το τι παιζει εκει γιατι εχω να παω εκει καμια δεκαρια χρονια και οτι σου πω μπορει τωρα να μην ισχυει.Με καλει ενας φιλος μου απο το Πσκοβ να παμε μου λεει οτι ειναι παμφτηνα Χόστελ 5 Ευρω το ατομο (Μην περιμενεις να ειναι το Hilton) και γενικα οτι ολα ειναι παμφτηνα και γεματο γκομενιτσες (αυτο γαμαει 40αρες).
Το αρνητικο ειναι οτι πανε πολλοι Ιταλοι το καλοκαιρι λογο του οτι η Air Baltic που εδρευει στη Ριγα  ειναι πολυ φτηνη εταιρια.
Ενα αλλο αρνητικο που εχω δει οτι εχουν οι γκομενες απο 'κει που κατα καιρους ειχα γνωρισει ειναι οτι ειναι σχετικα εξευρωπα'ι'σμενες εχουνε δηλαδη Ευρωπα'ι'κες αντιληψεις οτι και καλα πρεπει να κανουν σχεση για να  :knockinb: και το παιζουνε λιγακι Ευρωπαιες.Χωρις βεβαια να ειναι ολες ετσι σιγουρα θα υπαρχουν και εξαιρεσεις.Παντος στα Ρωσσικα σα'ι'τ που γραφω  κλπ. οι περισσοτεροι εχουν αυτη την αποψη για της γκομενες στη λεττονια.Τωρα αν βρεις εισητηριο με Air Baltic με 200 Ευρω πηγαιν'ελα και ενα φτηνο διαμερισμα με 10-15 Ευρω τη μερα τοτε ναι αξιζει να πας για μερικες μερες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom