Σύμφωνα με ανακοινώσεις θα καταργηθεί η βίζα και για τους ρωσους το 2014 . ειδομεν
Ρώσους και Ουκρανούς.. ?
Σύμφωνα με ανακοινώσεις θα καταργηθεί η βίζα και για τους ρωσους το 2014 . ειδομεν
γιατι τωρα εχουν βιζα?αφου απο χαλκοδικη μεχρι κρητη τα χοτελια γεματα ρωσου; ειναι...Σύμφωνα με ανακοινώσεις θα καταργηθεί η βίζα και για τους ρωσους το 2014 . ειδομεν
γιατι τωρα εχουν βιζα?αφου απο χαλκοδικη μεχρι κρητη τα χοτελια γεματα ρωσου; ειναι...
Εγώ για ρώσους ξερωΡώσους και Ουκρανούς.. ?
Tα γραναζια δεν γυρνανε αν δεν είναι λαδωμένα . Αλλιως δεν εξηγείται που η καθε βιζιτουμπα παίρνει πολυμηνη βιζα σενγεν τοσο ευκολαΕκανα πρόσκληση στη φίλη μου στο Κίεβο και δεν της έδωσαν βίζα.
Και έίχε τα χαρτιά που ζήτησαν-τουλαχιστο αυτά που διάβασα και εγώ στην σελίδα της ελ. πρεσβείας. Κατά τα άλλα έχουν γίνει πιο εύκολα τα πράγματα..
ε δεν παιρνει ελληνικη βιζα πολλαπλων εισοδων.... ηρεμησε κι εσυ...Tα γραναζια δεν γυρνανε αν δεν είναι λαδωμένα . Αλλιως δεν εξηγείται που η καθε βιζιτουμπα παίρνει πολυμηνη βιζα σενγεν τοσο ευκολα
εγω φετος εφερα μια Μοσχοβιτισσα για το καλοκαιρι μεσω ΜουζενιδηΠρέπει να βρεις ένα ταξιδιωτικό γραφείο όπως ο Μουζενίδης που έχει γραφεία και στην Ουκρανία και στην Ελλάδα.Η γκόμενα αρκεί να στείλει φωτό από το διαβατήριό της σε εσένα.Μετά το γραφείο την ειδοποιεί τι ντοκουμέντα χρειάζεται να φέρει σε αυτούς για να της βγάλουν τη βίζα.Εσύ πληρώνεις το εισιτήριο και το ξενοδοχείο.Η βίζα από ό,τι θυμάμαι κοστίζει 40 ευρώ.Πήγαινε στο Μουζενίδη θα στα εξηγήσουνε.
Γενικά αυτοί μπορούνε να βρούνε το φτηνότερο ξενοδοχείο με 30 ευρώ την ημέρα οπότε πληρώνεις αεροπορικό(350 ευρώ)+30 ευρώ x τις ημέρες που θα μείνει.Ερχεται κάπου 600 ευρώ για μια εβδομάδα.Αυτά τα λεφτά δίνεις στο γραφείο.
Αν θέλεις να αποφύγεις τελείως τη βίζα,γραφεία κτλ την καλείς στην Τουρκία όπου βγάζουν μια βίζα της πούτσας(30 δολλάρια) όταν φτάνουν στο αεροδρόμιο(ουσιαστικά δεν υπάρχει βίζα έχουν βρει οι Τούρκοι το κόλπο για να γαμάνε).Πας και εσύ Ιστανμπούλ και την περιμένεις στο αεροδρόμιο.Θα δεις εκεί πολλούς Τουρκαλάδες να περιμένουν Ρωσίδες.
Σ αυτο εχεις δικιο συνηθως βαζουν μια σφραγιδα στο διαβατηριο της και αυτο σημαινει οτι για ενα εξαμηνο ειναι στην μπλακ λιστυποσημειωση: βιζα δεν θα τις βγαλουν γιατι ηδη εχει αρνηθει το προξενειο
Εισαι σιγουρος ??????? Οποτε θελεις σου δινω τηλεφωνο απο ενα γραφειο στην Μοσχα και αν δεν σου βγαλουν μουλτι βιζα πολλαπλον εισοδον για ενα χρονο εγω θα χασω οτι θεςε δεν παιρνει ελληνικη βιζα πολλαπλων εισοδων.... ηρεμησε κι εσυ...
multivisa βγαζουν καργα....ελληνικη οχι τοσο ευκολα.....κι εδω λεμε για ουκραϊνα...μην μου τα κανεις αχταρμα...)Εισαι σιγουρος ??????? Οποτε θελεις σου δινω τηλεφωνο απο ενα γραφειο στην Μοσχα και αν δεν σου βγαλουν μουλτι βιζα πολλαπλον εισοδον για ενα χρονο εγω θα χασω οτι θες
Βρε ακου τωρα τι σου λεω κατι παραπανω ξερω και Ουκρανια εχουν παραρτημα ειναι θεμα τι λαδι βαζειςmultivisa βγαζουν καργα....ελληνικη οχι τοσο ευκολα.....κι εδω λεμε για ουκραϊνα...μην μου τα κανεις αχταρμα...)
ετο νε τακ!!!στην μουλτι σενγκεν δεν χριαζετε τιποτις αδερφα μονο 500$ ,,ι ετο βσε