Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Προς το παρόν Ρώσοι και Ουκρανοί η θα αγοράσουν ταξιδιωτικό πακέτο (που θα τους παρέχει βίζα), η θα πανε σε ενα τουριστικο γραφείο και θα "αγορασουν" την βίζα...κοστιζει 220-300 ευρω, αναλογως το πρακτορείο.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.499
Πόντοι
216
Αν επετρεπαν και την εντελως ελευθερη διακινηση των ρωσων εντος ευρωπαϊκης ενωσης, θα ηταν οτι καλυτερο.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Εκανα πρόσκληση στη φίλη μου στο Κίεβο και δεν της έδωσαν βίζα.

Και έίχε τα χαρτιά που ζήτησαν-τουλαχιστο αυτά που διάβασα και εγώ στην σελίδα της ελ. πρεσβείας. Κατά  τα άλλα έχουν γίνει πιο εύκολα τα πράγματα.. :(

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πρέπει να το κάνεις μέσω τουριστικού γραφείου.Θα πρέπει να πληρώσεις και ξενοδοχείο για τις μέρες διαμονής(έστω και χωρίς να μείνει εκεί) για να πάρει βίζα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506
Εκανα πρόσκληση στη φίλη μου στο Κίεβο και δεν της έδωσαν βίζα.

Και έίχε τα χαρτιά που ζήτησαν-τουλαχιστο αυτά που διάβασα και εγώ στην σελίδα της ελ. πρεσβείας. Κατά  τα άλλα έχουν γίνει πιο εύκολα τα πράγματα.. :(
Tα γραναζια δεν γυρνανε αν δεν είναι λαδωμένα . Αλλιως δεν εξηγείται που η καθε βιζιτουμπα παίρνει πολυμηνη βιζα σενγεν τοσο ευκολα

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Πότε μπορεί να κανει αίτηση πάλι?

Επισης αν παει σε ταξιδιωτικό γραφείο δε χρειαζεται η παρουσια της ίδιας  στη πρεσβεία?(κάτι που έγινε τώρα)

ευχαριστώ βρε μάγκες όποιος ξέρει κάτι ας με βοηθήσει, γιατί εχω φρικάρει   :'(

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πρέπει να βρεις ένα ταξιδιωτικό γραφείο όπως ο Μουζενίδης που έχει γραφεία και στην Ουκρανία και στην Ελλάδα.Η γκόμενα αρκεί να στείλει φωτό από το διαβατήριό της σε εσένα.Μετά το γραφείο την ειδοποιεί τι ντοκουμέντα χρειάζεται να φέρει σε αυτούς για να της βγάλουν τη βίζα.Εσύ πληρώνεις το εισιτήριο και το ξενοδοχείο.Η βίζα από ό,τι θυμάμαι κοστίζει 40 ευρώ.Πήγαινε στο Μουζενίδη θα στα εξηγήσουνε.

Γενικά αυτοί μπορούνε να βρούνε το φτηνότερο ξενοδοχείο με 30 ευρώ την ημέρα οπότε πληρώνεις αεροπορικό(350 ευρώ)+30 ευρώ x τις ημέρες που θα μείνει.Ερχεται κάπου 600 ευρώ για μια εβδομάδα.Αυτά τα λεφτά δίνεις στο γραφείο.

Αν θέλεις να αποφύγεις τελείως τη βίζα,γραφεία κτλ την καλείς στην Τουρκία όπου βγάζουν μια βίζα της πούτσας(30 δολλάρια) όταν φτάνουν στο αεροδρόμιο(ουσιαστικά δεν υπάρχει βίζα έχουν βρει οι Τούρκοι το κόλπο για να γαμάνε).Πας και εσύ Ιστανμπούλ και την περιμένεις στο αεροδρόμιο.Θα δεις εκεί πολλούς Τουρκαλάδες να περιμένουν Ρωσίδες.

Επισκέπτης
Πρέπει να βρεις ένα ταξιδιωτικό γραφείο όπως ο Μουζενίδης που έχει γραφεία και στην Ουκρανία και στην Ελλάδα.Η γκόμενα αρκεί να στείλει φωτό από το διαβατήριό της σε εσένα.Μετά το γραφείο την ειδοποιεί τι ντοκουμέντα χρειάζεται να φέρει σε αυτούς για να της βγάλουν τη βίζα.Εσύ πληρώνεις το εισιτήριο και το ξενοδοχείο.Η βίζα από ό,τι θυμάμαι κοστίζει 40 ευρώ.Πήγαινε στο Μουζενίδη θα στα εξηγήσουνε.

Γενικά αυτοί μπορούνε να βρούνε το φτηνότερο ξενοδοχείο με 30 ευρώ την ημέρα οπότε πληρώνεις αεροπορικό(350 ευρώ)+30 ευρώ x τις ημέρες που θα μείνει.Ερχεται κάπου 600 ευρώ για μια εβδομάδα.Αυτά τα λεφτά δίνεις στο γραφείο.

Αν θέλεις να αποφύγεις τελείως τη βίζα,γραφεία κτλ την καλείς στην Τουρκία όπου βγάζουν μια βίζα της πούτσας(30 δολλάρια) όταν φτάνουν στο αεροδρόμιο(ουσιαστικά δεν υπάρχει βίζα έχουν βρει οι Τούρκοι το κόλπο για να γαμάνε).Πας και εσύ Ιστανμπούλ και την περιμένεις στο αεροδρόμιο.Θα δεις εκεί πολλούς Τουρκαλάδες να περιμένουν Ρωσίδες.
εγω φετος εφερα μια Μοσχοβιτισσα για το καλοκαιρι μεσω Μουζενιδη
Θα σου πω ακριβως τι εκανα εγω...
1)βρισκει ενα πακετο που σας ταιριαζει....
2)το κλεινει....
3)σου δινει εναν κωδικο κρατησης
4)παιρνεις τηλεφωνο στο Μουζενιδη και δινεις τον κωδικο κρατησης
5)πληρωνεις
6)τελος

υποσημειωση: βιζα δεν θα τις βγαλουν γιατι ηδη εχει αρνηθει το προξενειο
ΥΓ στην τουρκια δεν χρειαζετε βιζα πλεον...πηγα μαζι με μια γκομενα απο το Λβιβ φετος το καλοκαιρι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό είναι το θέμα.Οτι πρέπει να πληρώσεις και το ξενοδοχείο άσχετα αν η γκόμενα δε μείνει σε αυτό αλλά στο σπίτι σου.Για τη Ρωσία πρέπει να είναι πολύ πιο εύκολα από ό,τι για Ουκρανία,Λευκορρωσία(έρχονται έτσι κι αλλιώς εκατομμύρια τουρίστες από Ρωσία πλέον).Από τις τελευταίες ζητούν δυο,τρία χαρτιά αλλά τώρα μπορεί να έχει αλλάξει.
Είχα πάει με γκόμενα Ιστανμπούλ το 2011.Τότε πληρώνανε βίζα 30 δολλάρια στο τουρκικό αεροδρόμιο(την έβγαζαν επί τόπου) αλλά ήταν τελείως αστεία υπόθεση.Γενικά οι Tούρκοι ήταν πολύ μπροστά είχαν free γαμήσι χωρίς βίζες από τα 90's.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506
υποσημειωση: βιζα δεν θα τις βγαλουν γιατι ηδη εχει αρνηθει το προξενειο
Σ αυτο εχεις δικιο συνηθως βαζουν μια σφραγιδα στο διαβατηριο της και αυτο σημαινει οτι για ενα εξαμηνο ειναι στην μπλακ λιστ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506
ε δεν παιρνει ελληνικη βιζα πολλαπλων εισοδων.... ηρεμησε κι εσυ...
Εισαι σιγουρος ??????? Οποτε θελεις σου δινω τηλεφωνο απο ενα γραφειο στην Μοσχα και αν δεν σου βγαλουν μουλτι βιζα πολλαπλον εισοδον για ενα χρονο εγω θα χασω οτι θες

Επισκέπτης
Εισαι σιγουρος ??????? Οποτε θελεις σου δινω τηλεφωνο απο ενα γραφειο στην Μοσχα και αν δεν σου βγαλουν μουλτι βιζα πολλαπλον εισοδον για ενα χρονο εγω θα χασω οτι θες
multivisa βγαζουν καργα....ελληνικη οχι τοσο ευκολα.....κι εδω λεμε για ουκραϊνα...μην μου τα κανεις αχταρμα...)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506
multivisa βγαζουν καργα....ελληνικη οχι τοσο ευκολα.....κι εδω λεμε για ουκραϊνα...μην μου τα κανεις αχταρμα...)
Βρε ακου τωρα τι σου λεω κατι παραπανω ξερω και Ουκρανια εχουν παραρτημα ειναι θεμα τι λαδι βαζεις  :2funny:

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα πλεον οι Ρωσοι πανε ενα ταξιδιακι Ισπανια ή Ιταλια και παιρνουν  ετησια βιζα .Για Ελλαδα ουτε να ακουνε

Επισκέπτης
στην μουλτι σενγκεν δεν χριαζετε τιποτις αδερφα μονο 500$ ,,ι ετο βσε
ετο νε τακ!!!
για ουκρανια με 300$ βγαζεις ετησια με 300$ τσεχικη και πολωνικη μουλτιβιζα....γιατι να δωσει 500$ για εξαμηνη;;;;
και οσοι λενε οτι οι μουλτιβιζες απο ουκρανια μεσω ελληνικου προξενιου ειναι πανευκολη εγω διαφωνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom