Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για πες μας σε παρακαλω γιατι δεν εχω παει και δεν ξερω΄(με αεροπλανο σε εσωτερικες πτησεις της Ουκρανιας μεσω Κιεβου,Χαρκοβο οταν ειχα παει ειχα πεταξει απευθειας Αγια Πετρουπολη Χαρκοβο).Ειναι πολυ μακρια το Терминал για πτησεις εξωτερικου απο το  терминал για πτησεις εσωτερικου?τα ταξί ζητανε οσο θελουν ή εχουν φιξαρισμενη τιμη? (Για Οδησσο ο Κυπριος που θελει να σε γνωρισει  :) μου ειπε οτι αν τα παρεις απο το αεροδρομιο ζητανε 100 γκριβνα ενω αν παραγγηλεις ταξι απο τηλεφωνο πας με 40).Με της βαλιτσες τι γινεται?Της φορτωνουνε στο  αεροπλανο που ειναι για την εσωτερικη πτηση?ή της κανουνε της  :jerking: της Ρωσσιας παιρνεις της βαλιτσες και της κουβαλας μεχρι το αλλο Терминал? :rockon:και της ξαναδινεις να της φορτωσουνε στο αεροπλανο.Ο ελεγχος διαβατηριων κανει πολυ ωρα?ή γινεται στα γρηγορα?Υπαρχει εσωτερικη πτηση Κιεβο-Οδησσο?ειναι μονο 4-5 ωρες με λεωφορειο.Για γραψε μας γιατι πιστευω ειναι ενδιαφερον για οποιον παει (αν και δεν βλεπω κανεναν να πηγαινει  :2funny:).
1)το τερμιναλ εσωτερικου με εξωτερικου ειναι μακρια για τα ποδια κυριως με το κολοκρυο αλλα εχει λεοφωρειο που περναει ανα 15 λεπτα οποτε δεν χρειαζετε να παρεις ταξι (μου θυμησε το σερεμετιεβο1 με σερεμετιεβο2 η περιπτωση αυτη οταν πηγαινα απο το 2 να παραλαβω μια γκομενα απο το 1 που ερχοταν απο Εκατερινμπουργκ, αλλα απο οτι οτι εχεις πει αυτο πλεον εχει καταργηθει)

2)Πλεον ευτυχως οι βαλιτσες πανε απευθειας, στο παλιο τερμιναλ που ηταν εσωτερικου εξωτερικου πρωτα επερνες τις βαλιτσες σου και εκανες ξανα τσεκ ιν..Πλεον δεν χρειαζετε

3)Ελεγχος διαβατηριων σχεδον στο μισαωρο φευγοντας στα 15 λεπτα οταν πηγα για ουκρανια πιστευω ειναι αρκετα γρηγορα

4)Η εσωτερικη πτηση Κιεβο _ Οδησσο ειναι με πολυ καλη ανταποκριση στο 2ωρο

5)τωρα το ταξι στο κιεβο ειναι αναλογα την εταιρια, οταν εφτασα στην οδησσο αργησα πολυ να βγω εξω και πηρα λιμο για το ξενοδοχειο και πληρωσα 400 γριβνες και ταν εφυγα πηρα ταξι του ξενοδοχειου και εδωσα 120 γριβνες

6)Οι βαλιτσες στην εσωτερικη πτηση απο κιεβο-Οδησσο δεν μπαινουν σε διαδρομο αλλα τις μοιραζουν σε εναν παγκο εξω οπου γινετε ο μαυρος χαμος...τριτοκοσμικα εντελως μαλλον οταν εφτασα καναν τιποτα επισκευες

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ρε τυποι εσεις που ξερετε τι παιζει...εχω ψαρεψει ενα γκομενακι απο το μαμπα μιλαει αγγλικα και ισπανικα οποτε συνενοηση αψογη και ψηνομε να παω ντονετσκ τελος γεναρη...τι λει εκει αξιζει το μερος?και πως ειναι καλυτερα να παω?απευθειας με ενδιαμεσο η κιεβο και μετα με εσωτερικη πτηση?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε τυποι εσεις που ξερετε τι παιζει...εχω ψαρεψει ενα γκομενακι απο το μαμπα μιλαει αγγλικα και ισπανικα οποτε συνενοηση αψογη και ψηνομε να παω ντονετσκ τελος γεναρη...τι λει εκει αξιζει το μερος?και πως ειναι καλυτερα να παω?απευθειας με ενδιαμεσο η κιεβο και μετα με εσωτερικη πτηση?
πας καλα ρε  :S

Επισκέπτης
αμα αντεχεις το κρυο και αντεχει η τσεπη σου πηγαινε
μεσω κωνσταντινουπολης ειναι καλα να πας εσυ ειδικα Ντονετσκ με πηγασους....μεσω κιεβου θα ψιλομπερδευτεις με τα τερμιναλ τουλαχιστον την πρωτη φορα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αμα αντεχεις το κρυο και αντεχει η τσεπη σου πηγαινε
μεσω κωνσταντινουπολης ειναι καλα να πας εσυ ειδικα Ντονετσκ με πηγασους....μεσω κιεβου θα ψιλομπερδευτεις με τα τερμιναλ τουλαχιστον την πρωτη φορα
τοκρυο ειναι ενα θεμα...μεγαλο θεμα..αν ειναι να παω και να ειμαι κλεισμενος ολη την μερα μεσα...χεσε μεσα... :2funny:εκτος απο εισιτηρια ξενοδοχιο..μια 500αρα για 5-6 μερες δεν φτανει?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι επαθες ρε παπαρα?
Εσυ ρε τυπε εχεις το τυρακι που λεγεται Ελλαδα,και Κεφαλονια,αμα παιξεις σωστα και κυριως εχεις το χρημα,μπορεις να φερνεις
γκομενακια απο εξω οποτε γουσταρεις.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εσυ ρε τυπε εχεις το τυρακι που λεγεται Ελλαδα,και Κεφαλονια,αμα παιξεις σωστα και κυριως εχεις το χρημα,μπορεις να φερνεις
γκομενακια απο εξω οποτε γουσταρεις.
kai pios σου ειπε οτι δεν το εχω κανει? η νομιζεις οτι ντονετσκ παω μονο και μονο για την γκομενα...τουρισμο παω...δεν εχω ξαναπει ουκρανια..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
kai pios σου ειπε οτι δεν το εχω κανει? η νομιζεις οτι ντονετσκ παω μονο και μονο για την γκομενα...τουρισμο παω...δεν εχω ξαναπει ουκρανια..
Mεσα στον χειμωνα ρε;Εχεις ιδεα για τι βαθμους μιλαμε τον Γεναρη;Σκεψου το αν ειναι για αργοτερα,την ανοιξη.Τον μηνα που θες να πας θα ξεπαγιασεις.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Mεσα στον χειμωνα ρε;Εχεις ιδεα για τι βαθμους μιλαμε τον Γεναρη;Σκεψου το αν ειναι για αργοτερα,την ανοιξη.Τον μηνα που θες να πας θα ξεπαγιασεις.
χμμμ το μονο που με προβληματιζει ειναι αυτο....η μαλακια ειναι οτι ανοιξη εχω δουλειες....τεσπα..θα δω....πρωτα πρεπει να παω αγγλια για χριστουγενα και μετα θα αποφασισω...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Πάρτο ρομαντικά, καί τό Ντόνετσκ Βρετανοί τό ιδρύσανε. Πές ότι πάς Αγγλία. :rockon:

Επισκέπτης
sorry φιλος αλλα τουρισμο Ντονετσκ;;; το μονο που αξιζει ειναι τα μουνια και το γηπεδο...παρε ενα ταξακι κανε τον κυκλο και το ειδε ολο το μερος...μπες σε ενα δωματιο, παρε το μωρο και ξεμουνιασε το...αν και αυτες δεν παιρνουν χαμπαρι...μαλλον η τυπισσα θα σε ξεψωλιασει....πες τις να φερει και φιλη της...θα εκπλαγεις.....θα φερει ;)
προτεινω ramada για ξενοδοχειο

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
sorry φιλος αλλα τουρισμο Ντονετσκ;;; το μονο που αξιζει ειναι τα μουνια και το γηπεδο...παρε ενα ταξακι κανε τον κυκλο και το ειδε ολο το μερος...μπες σε ενα δωματιο, παρε το μωρο και ξεμουνιασε το...αν και αυτες δεν παιρνουν χαμπαρι...μαλλον η τυπισσα θα σε ξεψωλιασει....πες τις να φερει και φιλη της...θα εκπλαγεις.....θα φερει ;)
προτεινω ramada για ξενοδοχειο
τουρισμο παπαρια δεν ειμαι ο τυπος για μουσεια κτλ ειμαι ο τυπος της περιπετειας..απλα ετυχε η γκομενα και μου αρεσει να γνωριζω καινουργιο κοσμο...28 ειναι η τυππισα ..λες να της πω να φερει και καμια φιλη,πως να το πω? στην ψυχρα? :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
χμμμ το μονο που με προβληματιζει ειναι αυτο....η μαλακια ειναι οτι ανοιξη εχω δουλειες....τεσπα..θα δω....πρωτα πρεπει να παω αγγλια για χριστουγενα και μετα θα αποφασισω...
Προσεξε μονο μην βρεθεις μειον απο κανα νεφρο.Τετοιες γνωριμιες δεν ειναι και οτι καλυτερο.Και ειδικα σε ΤΕΤΟΙΕΣ χωρες.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Προσεξε μονο μην βρεθεις μειον απο κανα νεφρο.Τετοιες γνωριμιες δεν ειναι και οτι καλυτερο.Και ειδικα σε ΤΕΤΟΙΕΣ χωρες.
λες να με πιασουν οι ουκρανοι και να μου αφερεσουν κανα νεφρο? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom