Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τουρισμο παπαρια δεν ειμαι ο τυπος για μουσεια κτλ ειμαι ο τυπος της περιπετειας..απλα ετυχε η γκομενα και μου αρεσει να γνωριζω καινουργιο κοσμο...28 ειναι η τυππισα ..λες να της πω να φερει και καμια φιλη,πως να το πω? στην ψυχρα? :think:
ναι ρε στην ψυχρα...πες της οτι θα ερθω για σεναν επανω αλλα εχω ενα ονειρο να το κανω με δυο γυναικες...θα σου πει ναι 90% για να μην πω 100%....Αν και 28 ειναι ψιλομεγαλη  :grin:

οντως υπαρχει στην ουκρανια ενα θεμα με τα νεφρα ειναι γεγονος....θα σου φυγουν απο το πολυ γαμησι
τσακω και 2 φωτο η μια απο το ραμαντα κι αλλη απο το σαχταρ πλαζα

Συνημμένα

• IMG_0560.jpg
    IMG_0560.jpg
    179,1 KB · Εμφανίσεις: 50
  • IMG_0488.jpg
    IMG_0488.jpg
    200,4 KB · Εμφανίσεις: 30

Επισκέπτης
Δεν ξερω τυπε,εισαι και γυμνασμενος εσυ,αναρπαστα θα γινουν. :grin:
στην πρωτη φωτο θα παιξει μπαλα και στην δευτερη φωτο ειναι το τερμα που θα σκοραρει ο τυπος
οι φωτο απο τα προσωπικα μου αρχεια )))

Συνημμένα

• IMG_0556.jpg
    IMG_0556.jpg
    201,2 KB · Εμφανίσεις: 45
  • IMG_0599.jpg
    IMG_0599.jpg
    117,1 KB · Εμφανίσεις: 54

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
στην πρωτη φωτο θα παιξει μπαλα και στην δευτερη φωτο ειναι το τερμα που θα σκοραρει ο τυπος
οι φωτο απο τα προσωπικα μου αρχεια )))
:2funny: ωραιος ο σχινοχαρας.. :rockon: εγω θα της το πω τυπε,αλλα μηπως δεν ειναι απο αυτες και με παρει με κακο ματι και την χασω...σε αυτη την περιπτωση πρεπει να εχω και εναλακτικη..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σινερ αμα δεν βαλεις μποτες σαλαχι και δεν ντυθεις σαν τον Λουκυ Λουκ ελπιδες να πηδησεις δεν εχεις.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
1)το τερμιναλ εσωτερικου με εξωτερικου ειναι μακρια για τα ποδια κυριως με το κολοκρυο αλλα εχει λεοφωρειο που περναει ανα 15 λεπτα οποτε δεν χρειαζετε να παρεις ταξι (μου θυμησε το σερεμετιεβο1 με σερεμετιεβο2 η περιπτωση αυτη οταν πηγαινα απο το 2 να παραλαβω μια γκομενα απο το 1 που ερχοταν απο Εκατερινμπουργκ, αλλα απο οτι οτι εχεις πει αυτο πλεον εχει καταργηθει)

2)Πλεον ευτυχως οι βαλιτσες πανε απευθειας, στο παλιο τερμιναλ που ηταν εσωτερικου εξωτερικου πρωτα επερνες τις βαλιτσες σου και εκανες ξανα τσεκ ιν..Πλεον δεν χρειαζετε
3)Ελεγχος διαβατηριων σχεδον στο μισαωρο φευγοντας στα 15 λεπτα οταν πηγα για ουκρανια πιστευω ειναι αρκετα γρηγορα4)Η εσωτερικη πτηση Κιεβο _ Οδησσο ειναι με πολυ καλη ανταποκριση στο 2ωρο

5)τωρα το ταξι στο κιεβο ειναι αναλογα την εταιρια, οταν εφτασα στην οδησσο αργησα πολυ να βγω εξω και πηρα λιμο για το ξενοδοχειο και πληρωσα 400 γριβνες και ταν εφυγα πηρα ταξι του ξενοδοχειου και εδωσα 120 γριβνες

6)Οι βαλιτσες στην εσωτερικη πτηση απο κιεβο-Οδησσο δεν μπαινουν σε διαδρομο αλλα τις μοιραζουν σε εναν παγκο εξω οπου γινετε ο μαυρος χαμος...τριτοκοσμικα εντελως μαλλον οταν εφτασα καναν τιποτα επισκευες
==========================
2. Μπορεις να τσεκαρεις τις βαλιτσες για τελικο προορισμο, οταν φτανεις Κιεβο και συνεχιζεις με εσωτερικη πτηση? ΔΕν νομιζω οτι γινεται... Δεν το βγαζει το συστημα με τπτ. Σε ορισμενες χωρες γινεται αλλα οχι στην Ουκρανια. Ασε που υπαρχει ο κινδυνος να φτασεις "αβάλιτσος" στον προορισμο σου. Στην Ελλαδα γινεται οταν ο τελικος σου προορισμος ειναι Θεσσαλονικη, Ηράκλειο, Ροδο, ισως και κανα αλλο "μεγαλο" επαρχιακο αεροδρομιο, αλλα μονο αν εχεις φτασει Ελλαδα με καποια απο Lufthansa, Austria, Turkish,(Star Alliance group) και συνεχιζεις με Aegean. (Συμπληρωνω επ' αυτου στο 6) Βεβαια αν το εχεις κανει και γινεται, τοτε...πασο.
3. Σε χωρες που εχει ουρα στο Immigration παντα καθηζεις μπροστα μπροστα στο αεροπλανο (Αν δεν ταξιδευεις πρωτη θεση) και στο λεωφορειο (αν δεν εχει φυσουνα) κοιτας να λαβεις τετοια θεση που οποια πορτα και αν ανοιξει να πεταχτεις εξω απο τους πρωτους. 90% ανοιγει η δεξια πορτα (Οδησσο 100% η δεξια). Τωρα μετα την καταργηση της καρτα του Immigration περνας ποιο γρηγορα.
6.  Δεν εκαναν επισκευες. Ετσι το κανουν παντα. Οχι παγκος, αλλα στην καροτσα ενος καρου, και αν βρεχει την ...πατησες, γιαυτο κι εγω αυτη την πτηση την εχω καταργησει. Επανερχομαι τωρα στο θεμα τησ βαλιτσας. Αν ταξιδευεις μεσω Οδησσο μεσω Κιεβου και στειλεις τη βαλιτσα κατευθειαν Οδησσο, που θα περασεις τελωνειο? Στο δρομο????? Ασε που οιελεινοι φτωχομπινεδες μου εκλεψαν το λουρι και το tag της βαλιτσας.

Επισκέπτης
και ομως γινετε
κι εγω εξεπλαγην
τωρα μεταξυ μας οταν εβαλα την βαλιτσα Αθηνα και μου ειπαν οτι παει απευθειας Οδησσο μια ψιλο-αγωνια οτι θα φτασω αβαλιτσος την ειχα )))

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΙΜΑΝΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ τωρα ομως στον παγκο

Συνημμένα

• PB250601.jpg
    PB250601.jpg
    173,5 KB · Εμφανίσεις: 42

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Το αναποδο γινεται? εννοω Athens-Kiev-Odessa ?
Προτιμω παντως να ταξιδευω με Τουρκις. Ενταξει κανει καμια 60αρια ευρω το εισητηριο παραπανω, αλλα γλυτωνω κοντα 2 ωρες πτησης.

Επισκέπτης
Το αναποδο γινεται? εννοω Athens-Kiev-Odessa ?
Προτιμω παντως να ταξιδευω με Τουρκις. Ενταξει κανει καμια 60αρια ευρω το εισητηριο παραπανω, αλλα γλυτωνω κοντα 2 ωρες πτησης.
Αμφιδρομα γινετε απλα εχω πεταξει το εισητηριο του  πηγαινε να στο εδειχνα
με MUA ειναι μια χαρα η πτηση με τουρκις εβρισκα αλλα με πολυ παραπανω απο 60 ευρω διαφορα... και με αρκετη αναμονη

ΥΓ
ΕΚΑΝΑ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ...ΑΛΛΑΞΑ ΤΙΣ ΓΡΙΒΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΟΥΡΑ ΣΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ 11.30 ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕ 12.55

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Που περνας τελωνειο τη Βαλιτσα? Στον Παγκο? Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο οργανωμενοι οι Ουκρανοι, να στειλουν τελωνιακο στο δρομο για 3-4 βαλιτσες...

Επισκέπτης
Που περνας τελωνειο τη Βαλιτσα? Στον Παγκο? Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο οργανωμενοι οι Ουκρανοι, να στειλουν τελωνιακο στο δρομο για 3-4 βαλιτσες...
Δεν νομιζω πλεον να περνας τελωνειο,(δεν περνω κι ορκο κιολας) αλλα αφου μου πηγαν την βαλιτσα Οδησσο απευθειας τι να τους ελεγα;;; γιατι μου την πατε εκει;;;μαλακας ειμαι? φτανει που δεν την κουβαλαγα!!!! Αλλωστε στην οδησσο απλα βρηκα στο μπουγιο την βαλιτσα μου και εφυγα εξω απευθειας αφου ηταν εσωτερικη πτηση μιας και ελεγχο διαβατηριων εκανα Μπορισπολ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε τυποι εσεις που ξερετε τι παιζει...εχω ψαρεψει ενα γκομενακι απο το μαμπα μιλαει αγγλικα και ισπανικα οποτε συνενοηση αψογη και ψηνομε να παω ντονετσκ τελος γεναρη...τι λει εκει αξιζει το μερος?και πως ειναι καλυτερα να παω?απευθειας με ενδιαμεσο η κιεβο και μετα με εσωτερικη πτηση?
Μη σου λενε μαλακιες υπαρχουν γκομενες που μιλανε Αγγλικα δεν ειναι πολλες αλλα υπαρχουν ,Π.Χ.,μπορει να εχει σπουδασει Αγγλικη φιλολογια σε καθε πολη εχει τμημα Αγγλικης φιλολογιας,μη νομισει κανεις οτι ξερει τέλεια Αγγλικα συνηθως ξερουν της σελιδες του βιβλιου  :2funny:αλλα να συνενοηθει κανεις μαζι τους στα Αγγλικα μπορει χωρις προβλημα.Τωρα για οσες λενε οτι εκτος απο Αγγλικα ξερουν και Ισπανικα  :) συνηθως ξερουν μονο μερικες φρασεις (ειχα μια γκομενα καθηγητρια Αγγλικων που οταν γνωρηστικαμε χωρις να ξερει οτι ξερω Ισπανικα μου ειπε οτι ξερει Ισπανικα  :2funny:) εκει που ξεραν αρκετες Ισπανικα ηταν στη Μολδαβια για της Ρουμανοφωνες ειναι πανευκολο να μαθουν Ισπανικα ή Ιταλικα.Για το πως να πας πιστευω ο Shino και ο Lefteris να σε κατατοπισαν.Τωρα για να φερει φιλη της ή οχι? :2funny:ψυχολογισε την,σιγουρα οι περισσοτερες Ουκρανες ειναι πολυ φτηνιαρες και δεν θα πουν οχι ΑΛΛΑ υπαρχουν και καποιες πιο υψηλου επιπεδου (μη φανταστεις τιποτα κομισες και πριγγηπισσες  :2funny:)που δεν ειναι απο χωρια,αν σε μια τετοια της πεις να φερει φιλη μπορει να σε στηλει.Ειναι με παιδι ή χωρις?Αν ειναι σε μια τετοια ηλικια χωρις παιδι τοτε ειναι λιγακι δυσκολη ψαχνει για τον πριγγηπα αν ειναι με παιδι στα τετοια της ειναι τελειωμενη!Ο Shino παντος εχει δικιο η ηλικια της ειναι λιγο μεγαλη.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.499
Πόντοι
216
«Ανήκουμε στην Ευρώπη» φωνάζουν εκατό χιλιάδες Ουκρανοί

Υπαρχει προοπτική να ενταχθουν στην ΕΕ? Θελουν οντως Ευρωπη ή απλα ειναι μια αντιδραση προς την Ρωσια διχως τελικα να τους νοιαζει η Ευρωπη;

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μη σου λενε μαλακιες υπαρχουν γκομενες που μιλανε Αγγλικα δεν ειναι πολλες αλλα υπαρχουν ,Π.Χ.,μπορει να εχει σπουδασει Αγγλικη φιλολογια σε καθε πολη εχει τμημα Αγγλικης φιλολογιας,μη νομισει κανεις οτι ξερει τέλεια Αγγλικα συνηθως ξερουν της σελιδες του βιβλιου  :2funny:αλλα να συνενοηθει κανεις μαζι τους στα Αγγλικα μπορει χωρις προβλημα.Τωρα για οσες λενε οτι εκτος απο Αγγλικα ξερουν και Ισπανικα  :) συνηθως ξερουν μονο μερικες φρασεις (ειχα μια γκομενα καθηγητρια Αγγλικων που οταν γνωρηστικαμε χωρις να ξερει οτι ξερω Ισπανικα μου ειπε οτι ξερει Ισπανικα  :2funny:) εκει που ξεραν αρκετες Ισπανικα ηταν στη Μολδαβια για της Ρουμανοφωνες ειναι πανευκολο να μαθουν Ισπανικα ή Ιταλικα.Για το πως να πας πιστευω ο Shino και ο Lefteris να σε κατατοπισαν.Τωρα για να φερει φιλη της ή οχι? :2funny:ψυχολογισε την,σιγουρα οι περισσοτερες Ουκρανες ειναι πολυ φτηνιαρες και δεν θα πουν οχι ΑΛΛΑ υπαρχουν και καποιες πιο υψηλου επιπεδου (μη φανταστεις τιποτα κομισες και πριγγηπισσες  :2funny:)που δεν ειναι απο χωρια,αν σε μια τετοια της πεις να φερει φιλη μπορει να σε στηλει.Ειναι με παιδι ή χωρις?Αν ειναι σε μια τετοια ηλικια χωρις παιδι τοτε ειναι λιγακι δυσκολη ψαχνει για τον πριγγηπα αν ειναι με παιδι στα τετοια της ειναι τελειωμενη!Ο Shino παντος εχει δικιο η ηλικια της ειναι λιγο μεγαλη.
τιτανοτεραστιε η γκομενα ειναι ανυπαντρη και χωρις παιδι..λες να θελει να με τυλιξει? ισπανικα εμαθε στην ισπανια πηγε 2 χρονια εκει,εχει και φωτο απο μανδριτη..τι μεγαλη ρε μητσο και εγω μεγαλος ειμαι...

Επισκέπτης
τιτανοτεραστιε η γκομενα ειναι ανυπαντρη και χωρις παιδι..λες να θελει να με τυλιξει? ισπανικα εμαθε στην ισπανια πηγε 2 χρονια εκει,εχει και φωτο απο μανδριτη..τι μεγαλη ρε μητσο και εγω μεγαλος ειμαι...
εγω ειμαι 40...αλλα τα μικρα μου τα θελω στο Ουκραϊνορωσσια

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εγω ειμαι 40...αλλα τα μικρα μου τα θελω στο Ουκραϊνορωσσια
ρε τυπε..αυτη μου εκατσε και με περιμενει...αν δω οτι δεν τραβαει θα βγω κανα βραδυ εξω σε κανα μπαρακι ολο και κατι θα τσιμπησω..τιποτα του γαλακτος...

Επισκέπτης
ρε τυπε..αυτη μου εκατσε και με περιμενει...αν δω οτι δεν τραβαει θα βγω κανα βραδυ εξω σε κανα μπαρακι ολο και κατι θα τσιμπησω..τιποτα του γαλακτος...
για πρωτη εμπειρια τυπε ειναι τελεια....θα σε ξεψωλιασει...απλα μονο θα της το δηλωσεις....ερχομαι για την παρτυ σου και θελω κοκο αμεσως...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
για πρωτη εμπειρια τυπε ειναι τελεια....θα σε ξεψωλιασει...απλα μονο θα της το δηλωσεις....ερχομαι για την παρτυ σου και θελω κοκο αμεσως...
καλο το τιπ σου..θα το τονισω...κανα δωρακι να της παρω? με τι ενθουσιαζονται τα μωρα στην ουκραινα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν εχει ζησει Ισπανια 2 χρονια τοτε ειναι πολυ ψαγμενη και εμπειρη.Πηγαινε τι εχεις να χασεις?Πες της οτι τους λεω κ'εγω  :2funny: οτι θα την παντρευτεις και τα παιδακια σας θα παιζουν στο ασπρο σπιτι με τα μπλε παραθυρα κοντα στη θαλασσα :2funny:
«Ανήκουμε στην Ευρώπη» φωνάζουν εκατό χιλιάδες Ουκρανοί

Υπαρχει προοπτική να ενταχθουν στην ΕΕ? Θελουν οντως Ευρωπη ή απλα ειναι μια αντιδραση προς την Ρωσια διχως τελικα να τους νοιαζει η Ευρωπη;
Άυτοι θελουν να μπουνε στην Ευρωπη,η Ευρωπη ομως τους θελει?Τι να κανει ενα λαο αξεστων κοντα στα 50 εκατομυρια πεινασμενους με απαρχαιωμενη βιομηχανια.Αν δεις τα χωρια τους θα νομισεις οτι εισαι στο 19ο αιωνα! :2funny:Το θεμα ειναι οτι η Ουκρανια χρειαζεται για να εκσυγρονιστει και να γινει μια Ευρωπα'ι'κη χωρα 170 Δις Ευρω και η Ευρωπη θελει να της δωσει μονο 2 Δις και αυτα σαν δανειο! :headbang:.Σκεψου και το αλλο τι δυναμη θα ειχε η Ουκρανια των κοντα 50 εκατομυριων στο Ευρωπα'ι'κο κοινοβουλιο αν εμπαινε στην Ε.Ε.?
       Η Ρωσσια απο την Ουκρανια θελει μονο την ανατολικη πλευρα μαζι με Κριμαια και Οδησσο.Την κεντρικη και ανατολικη Ουκρανια δεν την θελει ουτε  η Ρωσσια.Πιστευω οτι αργα ή γρηγορα η Ουκρανια θα χωριστει,τωρα αν αυτο θα γινει σε 5 σε 10 ή σε 20 χρονια δεν μπορω να το ξερω.Παντος μια τετοια χωρα που στην πραξη εχει 2 εθνοτητες που η μια θελει να παει με τη Ρωσσια γιατι ειναι αν οχι Ρωσσοι εθνολογικα ειναι Ρωσσοφωνοι.Και οι αλλοι οι καθαρα Ουκρανοι θελουν να πανε με την Ευρωπη.Στην Οδησσο δεν ακουσα πουθενα να μιλανε Ουκρανικα!Οι γκομενες μου ειπαν οτι ολα σχεδον τα σχολεια ειναι στα Ρωσσικα.Αν η Ρωσσια τους βοηθισει και μειωσει την τιμη του Γκαζιου για καποιο διαστημα δεν θα εχουν υφεση αλλα μετα απο 2-3 χρονια παλι θα εχουν πτωση.Το προβλημα τους ειναι οτι οσα εργοστασια τους εχουνε μεινει ειναι απαρχαιωμενα και δεν εκσυγχρονιζονται,οποτε τα προ'ι'οντα τους εκτος οτι δεν ειναι ανταγωνησιμα λογω ποιοτητας δεν ειναι και φτηνα στην παραγωγη.Δε νομιζω οτι η Ρωσσια ειναι διατεθημενη να δωσει αυτη τα 170 Δις για να εκσυγρωνισει την Ουκρανια :2funny:.Τωρα για τη Μολδαβια το πιθανοτερο ειναι να την καταπιει η Ρουμανια οταν θα φτασουν να εχουν πανω απο το 50% των Μολδαβων Ρουμανικα διαβατηρια  πιθανοτατα χωρις την ΠΜΡ που θα γινει ανεξαρτητη.Υπολογιζεται οτι κοντα στο 20% των Μολδαβων εχουν Ρουμανικα διαβατηρια και το ποσοστο συνεχως αυξανεται.Η Ευρωπη δεχτηκε την Μολδαβια γιατι ειναι μονο 4 Εκατομυρια κατοικοι και ειναι νανος σε σχεση με την Ουκρανια και να μπει στην Ε.Ε. θα εχει στο Ευρωκοινοβουλιο 3-4 Ευρωβουλευτες που δεν θα εχουν καμια δυναμη.

Επισκέπτης
καλο το τιπ σου..θα το τονισω...κανα δωρακι να της παρω? με τι ενθουσιαζονται τα μωρα στην ουκραινα?
εννοειτε...κανα ρουχαλακι, καμια κολονιτσα...ψιλοπραγματα...εγω βρισκω κανα μαγαζακι με ρουχα παιρνω 2-3 φορεματα με 8 εως 15 ευρω το 1 και καθαριζω  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom