Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τωρα σχετικα με την οικονομια της Ουκρανιας ο προθυπουργος της Ουκρανιας ειπε οτι η Газпром υποσχεθηκα να διαπραγματευθει ξανα την τιμη του γκαζιου με την Ουκρανια.Η Газпром ομως απαντησε οτι η τιμη του γκαζιου με την Ουκρανια δεν προκειται να γινει

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Αλλάζω τη κουβέντα, αλλά αν ξέρει κάποιος ελληνικο εστιατόριο στο ΚΙΕΒΟ??

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ΥΓ 4 του Μηνος πεταω για Μοσχα εκτος αν κατσει στραβη στη δουλεια για 5 μερες
Hallo everybody....

Πολύ βροχή στα μέρη μου μέχρι χτες και καιρός πλέον να πούμε καμιά κουβέντα να περνάει η ώρα!Η χρονιά φέτος πήγε καλά απο γυναίκες και το σώσαμε στο τέλος!

Shino, παραλίγο να είμασταν στη ίδια πτήση(08.20-13.50 αν είσαι σε αυτή) για Μόσχα! Τελικά το άλλαξα με Λονδίνο λόγω δουλειάς και θα δω τι παίζει με Ρωσο-Ουκρανίδες τουρίστριες στο Soho!

Όσο για πληροφορίες για τις γνωριμίες μέσω ίντερνετ ανατρέξτε στις αρχικές σελίδες που εκεί αναγραφόταν ο "επαγγελματισμός" των Ουκρανίδων να τσιμπάνε ξένους απο το ιντερνετ και μετά να τους κάνουν την ζωή δύσκολη! Κάποια παιδιά γράψαν ιστορίες για γκομενάκια που γνώρισαν μέσω ίντερνετ και πάνω ήταν τελείως διαφορετικές απ'οτι φαίνονται να είναι μέσω ιντερνετ! Προσωπικώς έχω κόψει όλες τις επαφές με τις παλιότερες ουκρανίδες μου και με μια φετινή του Οκτωβρίου ούτε που της έστειλα μύνημα! Τέλος όλα μιας και μόνο ψυχολογική φθορά είναι μετά το  :knockinb:

Φίλε GSAKKI όπωτε βλέπω ποσταρισμά σου για τα γραφειοκρατικά, πραγματικά το βρίσκω γελοίο! Πολύ το βασανίζετε το θέμα! Τα πράγματα είναι απλά αν υπάρχει θέληση! Αν οχι όλα δύσκολα και αξεπέραστα!Ελληνικό εστιατόριο στο κεντρο δεν είδα αν και ο Ιωσήφ είπε πως υπήρχε ένα,που δεν το συνηστούσε όμως!

Αυτά τα ολίγα προς το παρών!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
«Ανήκουμε στην Ευρώπη» φωνάζουν εκατό χιλιάδες Ουκρανοί

Υπαρχει προοπτική να ενταχθουν στην ΕΕ? Θελουν οντως Ευρωπη ή απλα ειναι μια αντιδραση προς την Ρωσια διχως τελικα να τους νοιαζει η Ευρωπη;
Φίλε Cool! Πολύ ευστοχη ερώτηση! Καλό ήταν να ακούγαμε και τη γνώμη του Ιωσήφ αν και δεν το βλέπω....
Πάντος 100.000 η και διπλάσιοι είναι λίγοι για το μέγεθος του Κιέβου...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.502
Πόντοι
216
Φίλε Cool! Πολύ ευστοχη ερώτηση! Καλό ήταν να ακούγαμε και τη γνώμη του Ιωσήφ αν και δεν το βλέπω....
Πάντος 100.000 η και διπλάσιοι είναι λίγοι για το μέγεθος του Κιέβου...

Αν και μαλλον διχαζονται μεταξυ του ρωσικού τους παρελθοντος (και παρόντος?) και της προσέγγισης με τη Ευρώπη, το γεγονος μιας τετοιας κινησης, δειχνει οτι υπαρχει αρκετα φιλοευρωπαϊκο ρεύμα, και αυτο μας συμφερει. Ελπιζω οι εξελιξεις να ειναι θετικες και ενδιαφερουσες.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
«Ανήκουμε στην Ευρώπη» φωνάζουν εκατό χιλιάδες Ουκρανοί

Υπαρχει προοπτική να ενταχθουν στην ΕΕ? Θελουν οντως Ευρωπη ή απλα ειναι μια αντιδραση προς την Ρωσια διχως τελικα να τους νοιαζει η Ευρωπη;

Αυτοί ελπίζανε ότι θα τρέχει από πίσω ο κοντός να τους ικετεύει αλλά ο ζουπάς τους έγραψε στο παπάρι του.
Αυτοί όντας Ουκρανοί καβλώσανε και κάνανε τα γούστα του και τώρα βγήκανε και κάποιοι να γκρινιάξουνε ναζιάρικα που νιώσανε το αντριλίκι.
Κλασσικά Ουκρανιλίκια. Θέλουν αρχιδίλα για να γουστάρουνε και ο Βλαδίμηρος έχει μπόλικη.

υγ Για το ερώτημα σου. Ναι σε 5 χρόνια θα είμαστε στην ίδια ένωση... απλά δε θα λέγεται Ευρωπαική  :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτοί ελπίζανε ότι θα τρέχει από πίσω ο κοντός να τους ικετεύει αλλά ο ζουπάς τους έγραψε στο παπάρι του.
Αυτοί όντας Ουκρανοί καβλώσανε και κάνανε τα γούστα του και τώρα βγήκανε και κάποιοι να γκρινιάξουνε ναζιάρικα που νιώσανε το αντριλίκι.
Κλασσικά Ουκρανιλίκια. Θέλουν αρχιδίλα για να γουστάρουνε και ο Βλαδίμηρος έχει μπόλικη.

υγ Για το ερώτημα σου. Ναι σε 5 χρόνια θα είμαστε στην ίδια ένωση... απλά δε θα λέγεται Ευρωπαική  :2funny: :2funny: :2funny:
Εσύ άστα αυτά και πες μας αν σου έκατσε προσφάτως καμιά Ρουμάνα στριπτιτζού στο τζάμπα μόνο με τη δύναμη της γοητείας σου και του λόγου σου ...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Να σου πω....
Πάω και την παρακαλάω να την κεράσω ποτό, της κάνω δώρο παπούτσια και της λέω ότι είμαι ανιματερ αλβανός και καβλώνει.

Όχι είμαι εκτός δράσης μέχρι νεοτέρας. Τώρα επαναδραστηριοποιούμε στις ελληνίδες της εργατικής τάξης, πρωην κομμουνίστριες και νυν εθνικίστριες.
Δείχνει πολλά υποσχόμενος χώρος. Η εθνικιστική αφύπνιση αναγεννά τα γεννετήσια ένστικτα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Να σου πω....
Πάω και την παρακαλάω να την κεράσω ποτό, της κάνω δώρο παπούτσια και της λέω ότι είμαι ανιματερ αλβανός και καβλώνει.

Όχι είμαι εκτός δράσης μέχρι νεοτέρας. Τώρα επαναδραστηριοποιούμε στις ελληνίδες της εργατικής τάξης, πρωην κομμουνίστριες και νυν εθνικίστριες.
Δείχνει πολλά υποσχόμενος χώρος. Η εθνικιστική αφύπνιση αναγεννά τα γεννετήσια ένστικτα.
Ναι...

Αν έχεις και αυτιά δορυφορικά πιάτα,κοφτό κεφάλι και βρωμάς το έχεις σίγουρα!Πιστευω ούτε κέρασμα και δώρο θα χρειαστείς!!

Φίλε cool η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει τα θετικά της και τα αρνητικά της!Στη παρούσα καμπή μάλλον αρνητική εξέλιξη φαίνεται μιας και οι μεταρυθμισεις που ζητάει ως προϋποθέσεις εισόδου θα ειναι καταστροφικές για την πραγματική οικονομία της χώρας όπως συμβαίνει σε κάθε χώρα της ΕΕ ...
Εμείς στη τελική μια ελεύθερη είσοδο για τις Ουκρανίδες θέλουμε...´Οχι να εκφυλιστεί η χώρα...

Ρώτα και τον ierapostolus αν οι Ευρωπαίστριες Ουκρανίδες θα είναι το ίδιο καλος χώρος για παιχνίδι σε σχέση με τις παραδοσιακές Ρωσόφιλες ή αδιάφορες Ουκρανίδες Μουνάρες!

rod

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Like
7
Πόντοι
0
καλο συναγωνιστες?

Συνημμένα

• Vocd5FCePSY.jpg
    Vocd5FCePSY.jpg
    8,8 KB · Εμφανίσεις: 23

rod

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Like
7
Πόντοι
0
αυτη μου τα ετρωγε!εγω ειμαι 180 αυτη ενα τικ ποιο ψηλη απο εμενα 19 χρονων.
ωραιο το κιεβο  θα το επισκευτω παλι.

rod

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Like
7
Πόντοι
0
και ορθια!
τεζα η μικρη τερεζα....

Συνημμένα

• VrgbB_e7cRo.jpg
    VrgbB_e7cRo.jpg
    44,3 KB · Εμφανίσεις: 25

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
και ορθια!
τεζα η μικρη τερεζα....
Αυτό το γκομενάκι για Ελλάδα και μάλιστα το χειμώνα είναι καλό!

Αλλά για Ουκρανία πολύ μέτριο... Εκεί πάνω κάτω όλα τα πιτσιρίκια έτσι είναι! Βέβαια έχει και μεγάλο αριθμό γυναικών που ξεφευγουν πολύ σε ομορφιά και κορμί απο μια απλή κοπέλα όπως αυτή της φωτογραφίας...
Οι παλιώτεροι ταξιδιώτες στην Ουκρανία έπερναν απο το ...πάνω ράφι γυναίκες!!
Τώρα αν μας παρουσιάζεται κάτι τέτοιες θεές σαν την Ρωκσωλάνα τι να πω! 

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Συμφωνώ, για Ουκρανία μέτριο! Το θέμα είναι οτι εδώ έρχονταιι πολλές μέτριες και το παίζουν γκομενάρες, μπροστα στη συνολική μετριότητα που υπάρχει!  :(

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506

Συνημμένα

• NecHkk__o7A.jpg