Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506

Ε τι; Μπακάλικο είμαστε;  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δυστηχώς έτσι είναι! Τα τελευταία χρόνια μας διακατέχει μια γενική μετριότητα! Το τέλευταίο 1,5 χρόνο αρχίζω και βλέπω πως πλέον συνηθίζεται και γίνετε τρόπος ζωής χωρίς καμιά προσπάθεια να ανέβουν τα ...στάνταρ!

Οι περισσότερες Ελληνίδες αλλά και πολλές Ευρωπαίες ηλικίας 20-30, την θυλικότητά τους την έχουν "πετάξει" για ένα τζιν απο το Ζαρα και μια μπλούζα 4.99 απο το τερανόβα και είναι όλες ακριβώς το ίδιο! Που είναι τα πραγματικά θυληκά που τα βλέπαμε και μας έπιανε δέος?
Φέτος μόνο το καλοκαίρι και απο Ρωσία είδα τέτοιες κοπέλες! Με προσεγμένο ντύσιμο, περιποιημένες, πεντακάθαρες, αρχοντογυναίκες!
Το κακό είναι πως πλέον ούτε το καλοκαίρι θα τις βλέπουμε έτσι όπως πάμε! Διότι τέτοιες γυναίκες σέβοναται τον εαυτό τους  και τη μετριότητα την απεχθάνονται!
Και είναι κρίμα μέρη σαν το Ντούμπάι αλλά και την Αντάλια να κατακλίζονται χειμώνα καλοκαίρι απο την αφρόκρεμα των γυναικών της Ουκρανίας και της Ρωσίας και εμείς εδώ να πέρνουμε μια μέτρια γκομενα και να νομίζουμε πως κάτι κάνουμε...  

Επισκέπτης
Αυτό το γκομενάκι για Ελλάδα και μάλιστα το χειμώνα είναι καλό!

Αλλά για Ουκρανία πολύ μέτριο... Εκεί πάνω κάτω όλα τα πιτσιρίκια έτσι είναι! Βέβαια έχει και μεγάλο αριθμό γυναικών που ξεφευγουν πολύ σε ομορφιά και κορμί απο μια απλή κοπέλα όπως αυτή της φωτογραφίας...
Οι παλιώτεροι ταξιδιώτες στην Ουκρανία έπερναν απο το ...πάνω ράφι γυναίκες!!
Τώρα αν μας παρουσιάζεται κάτι τέτοιες θεές σαν την Ρωκσωλάνα τι να πω!  
κατσε ρε φιλε τι εννοεις;;; γιατι εγω ειμαι πολυ παλιος μαχητης της ουκρανο-ρωσσιας
γιατι πανω πανω ραφι σε πληροφορω δεν ψωνιζε κανεις
γιατι το ΑΑΑ+ κι εκει ειναι πολυ λιγο και το τρωνε ελαχιστοι και με πολυ βαρυ πορτοφολι
στην ουκρανια απλα η διαφορα ειναι οτι εχει πολλα ΑΑ, Α+ , (οπου μας υπερκαλυπτουν εμας τους βαλκανιους) και πολυ λιγες πατσουρες
το πανω πανω ραφι ειναι ενας αστικος μυθος και η διαφορα που ειδε το ματι μας την δεκαετια του 90 απο την ντοπια αχλαδοκωλα σε σλαβικο κορμι στο μπουρδελο της γειτονιας μας!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Δεκαετία του 1990 και του 2000 υπήρξαν πολλά ΑΑA+ που το δίναν απλοχερα . Αν καποιοι δεν προλαβαν ειναι αλλο θεμα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πέρσι νομίζω έλεγες πως τον τελευταίο καιρό ασχολείσαι με Ρώσο-ουκρανία...περί τα 3-4 χρόνια αν θυμάμε καλά....!
Αυτό για το μπουρδέλο της γειτονιάς ειναι αλήθεια!Τότε οι Ουκρανίδες που έρχονταν για το όνειρο στη Δύςη ήταν αστέρια αλλά με εξαναγκασμό και ξύλο απο τους νταβατζήδες λειτουργούσαν όλα!Τώρα τέτοιο επίπεδο μόνο στις ...τσόντες!

Επισκέπτης
Πέρσι νομίζω έλεγες πως τον τελευταίο καιρό ασχολείσαι με Ρώσο-ουκρανία...περί τα 3-4 χρόνια αν θυμάμε καλά....!
Αυτό για το μπουρδέλο της γειτονιάς ειναι αλήθεια!Τότε οι Ουκρανίδες που έρχονταν για το όνειρο στη Δύςη ήταν αστέρια αλλά με εξαναγκασμό και ξύλο απο τους νταβατζήδες λειτουργούσαν όλα!Τώρα τέτοιο επίπεδο μόνο στις ...τσόντες!
οχι 3-4 χρονια ασχολουμαι με ουκρανια ζεστα, κι οταν λεω ζεστα μινιμουμ 2 φορες τον χρονο
το εχω γραψει κι αλλου...η πρωτη μου ρωσσιδα εισαγωγης ηταν το 2006
Πλεον Ουκρανια παω για να βγαλω τρελα γουστα με 3 η 4 ταυτοχρονα κι οχι τοσο στην αναζητηση του ενος ΑΑ (μεχρι εκει φτανω) ουκραν-αιδοίου
φετος πχ ημουν σε φαση αναζητηση τεραστιων βυζιων και του πολου λεσβιακου σεξ
τι να πεις οσο γερνας βγαζεις διαστροφες  :2funny:

rod

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Like
7
Πόντοι
0

rod

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Like
7
Πόντοι
0
μπορεις να πας στο club colden rhino να την δεις!αφου την πηδαγες κιολας δεν νομιζω να σου χρειαζεται ονομα ή κατι παραπανω.
αλλα nukteros εχω ενα παραπονο απο εσενα..δεν εισαι καλο αγορι,γιατι απο το πολυ γαμησι δεν μπορουσε να κατσει το κοριτσι και εγερνε στη καρεκλα που καθοταν....και λεω τι εχει τι εχει..τωρα ποια ειμαι σιγουρος εσυ ησουν η αιτια του κακου.γιατι της το εκανες αυτο??

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
μπορεις να πας στο club colden rhino να την δεις!αφου την πηδαγες κιολας δεν νομιζω να σου χρειαζεται ονομα ή κατι παραπανω.
αλλα nukteros εχω ενα παραπονο απο εσενα..δεν εισαι καλο αγορι,γιατι απο το πολυ γαμησι δεν μπορουσε να κατσει το κοριτσι και εγερνε στη καρεκλα που καθοταν....και λεω τι εχει τι εχει..τωρα ποια ειμαι σιγουρος εσυ ησουν η αιτια του κακου.γιατι της το εκανες αυτο??
Φίλε sorry που στο λέω αλλά είσαι ΤΡΑΓΙΚΟΣ... Δεν μου αρέσει να κράζω αλλά το σηκώνεις χοντρά!

Κάτι ατάκες του στύλ "παντρέψου να γαμήσουμε" σου ταιριάζουν άψογα...

Που να κυκλοφορήσεις και στη γειτονιά σου στην Αθήνα με Ουκρανίδα ή άλλη ανατολική... Θα γελάνε και οι πέτρες! Ακόμα και οι Αλβανοί θα λένε τον ....Πιρφόρο τον Έλληνα εμείς τη ξεσκίζουμε και αυτός τη κυκλοφορεί....

Φίλε μην εκτίθεσε με τις ξεκολιάρες...
Σήμερα είναι εδώ, αυριο θα είναι με τους συγγενείς σου και τους φίλους σου!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και εγω εχω παει μαζι της πολλες φορες .  :2funny:  :2funny:  :2funny: Με κλεμμενες φωτογραφιες γαματε εσεις ??????

Με εκανες και  :2funny:.Εγω οπως ειδες οταν βλεπω τετοια δεν πολυαπανταω.Εχει γεμισει το σα'ι'τ ψευτες  :2funny:.Μ'αρεσει που τη βγαλανε και μετρια  :2funny:Ακομα δεν εχω σταματισει να  :2funny: μ'αυτα που ειδα στη Μολδαβια  :2funny: Δεν ειδα κανενα να  :knockinb: ολο χαρτια και ταβλι παιζανε  :2funny: Αλλο αν εδω γραφουνε ιστοριες για αγριους.Αποδειξη ο πανηληθιος ο Φλάουερ που χρεωκοπισε και του τα'φεγε η ξανθια βυζαρου ετων 45-50  :2funny:Αυτο το λεγανε Ελληνες μαζεμενοι εκει,οπως ειδες ο βλακας ΔΕΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ :2funny:.Θυμηθικα και τον αλλο ψευτη που πηγε Λευκορωσια και του βρωμαγε ψαριλα το αεροδρομιο  :2funny:Ειναι πολυ πιθανον να ειναι αυτος που εβαλε της φωτο απλος με αλλο προφιλ γιατι μοιαζει λιγακι ο τροπος γραφης του :think:Πολυ γελοιοτητα :2funny:πολυ Πιρφορια  :2funny: Καλα που υπαρχουν και οι Πιρφοροι για να  :2funny:

rod

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Like
7
Πόντοι
0
με συγχωρις Glock Perfection αλλα ο nucteros μου την ανοιξε εγω απλα του απαντησα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μ'αρεσει που τη βγαλανε και μετρια  :2funny:
Αρχικώς, ο τύπος μας την παρουσίασε σαν "κατάκτησή" του και μάλιστα είπε πως πήγε και Κίεβο για πάρτη της... :headbang: :headbang: :headbang:

Και μπορεί να έλεγε και αλήθεια αλλά το θέμα είναι να μην βγαίνεις να το παίζεις ιστορία οτι γαμάς μουνάρες...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μήπως μπορεί κάποιος απο τους Ρωσόφωνους να μου μεταφράσει αυτό??? :huh: :huh: :huh:

Συνημμένα

• Mas piran xampari.jpg
    Mas piran xampari.jpg
    62,2 KB · Εμφανίσεις: 34

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Μήπως μπορεί κάποιος απο τους Ρωσόφωνους να μου μεταφράσει αυτό??? :huh: :huh: :huh:
Θελεις στην Ευρωπη ? Μην φτυνεις στο ασανσερ .Μην κανεις βρωμιες στην εισοδο.μην πετας τα σκουπιδια διπλα απο τον καδο,Οταν οδηγας σεβασου του κανονες,Παραχωρησε την θεση σου στα μεσα μαζικης μεταφορας.Μην περνης και μην δινεις ρουσφετια.Μην μεθοκοπας. Σεβασου την ιστορια και τον πολιτισμο σου και μονος σου θα διαπιστωσεις οτι βρισκεσαι σε ενα πολιτισμενο κρατος

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θελεις στην Ευρωπη ? Μην φτυνεις στο ασανσερ .Μην κανεις βρωμιες στην εισοδο.μην πετας τα σκουπιδια διπλα απο τον καδο,Οταν οδηγας σεβασου του κανονες,Παραχωρησε την θεση σου στα μεσα μαζικης μεταφορας.Μην περνης και μην δινεις ρουσφετια.Μην μεθοκοπας. Σεβασου την ιστορια και τον πολιτισμο σου και μονος σου θα διαπιστωσεις οτι βρισκεσαι σε ενα πολιτισμενο κρατος
Την λεξη Взятка θα την μετεφραζα σαν μιζα πιο πολυ ταιριαζει αυτη η εννοια για τη Ρωσσια παντα.Δηλαδη μην δωροδοκεις και μην δωροδοκισε Χωρις βεβαια η λεξη Ρουσφετι να ειναι λαθος.Στην Ελλαδα ναι πολλες φορες εξηπηρετισει γινονται χωρις λεφτα,στη Ρωσσια πολυ σπανια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Thanks!!!

Περίμενα πως θα μας έκραζαν σαν Ευρώπη... Αλλά μάλλον θετικό ειναί!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Κάτι τέτοια βίντεο μου θυμίζουν την Σοβιετική ένωση

Stories