Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε τυπε..αυτη μου εκατσε και με περιμενει...αν δω οτι δεν τραβαει θα βγω κανα βραδυ εξω σε κανα μπαρακι ολο και κατι θα τσιμπησω..τιποτα του γαλακτος...
Και κατι αλλο σαν πληροφορια.Συνηθως οταν μια γκομενα λεει οτι ειναι 28 συνηθως να ειναι 32-35.Μου εχει τυχει πολλες φορες αυτο να γραφουνε στο ιντερνετ 27 ή 28 και να ειναι πανω απο 30 το μονο που μπορεις να κανεις για να μαθεις πόσο χρονων ειναι,ειναι να πας να δεις το διαβατηριο της ή το διπλωμα οδηγησης της οταν κοιμαται  :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εννοειτε...κανα ρουχαλακι, καμια κολονιτσα...ψιλοπραγματα...εγω βρισκω κανα μαγαζακι με ρουχα παιρνω 2-3 φορεματα με 8 εως 15 ευρω το 1 και καθαριζω  :grin:
εννοειτε αφου την πελεκισω πρωτα...οχι απο πριν.... :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και κατι αλλο σαν πληροφορια.Συνηθως οταν μια γκομενα λεει οτι ειναι 28 συνηθως να ειναι 32-35.Μου εχει τυχει πολλες φορες αυτο να γραφουνε στο ιντερνετ 27 ή 28 και να ειναι πανω απο 30 το μονο που μπορεις να κανεις για να μαθεις πόσο χρονων ειναι,ειναι να πας να δεις το διαβατηριο της ή το διπλωμα οδηγησης της οταν κοιμαται  :2funny:
Οπως εσυ που λες 40 και εισαι 50  :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μπα τοσο πρεπει να ειναι εχω δει φωτο..εχθες με ρωταγε αν απο τις φωτος της φενεται η ηλικια της,και της λεω μπα οχι στις φωτο διχνεις 24-25...και ενα αλλο που εχει μανια μου ζηταει να γραφω κομπλιμεντα στις φωτογραφιες της στο οντοκλασινσκι..αν το λεω σωστα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μπα τοσο πρεπει να ειναι εχω δει φωτο..εχθες με ρωταγε αν απο τις φωτος της φενεται η ηλικια της,και της λεω μπα οχι στις φωτο διχνεις 24-25...και ενα αλλο που εχει μανια μου ζηταει να γραφω κομπλιμεντα στις φωτογραφιες της στο οντοκλασινσκι..αν το λεω σωστα...
Καλου κακου ζητα να μιλησεις στο τηλεφωνο,να μιλησετε με καμερες,μην πας και σε περιμενει κανας Γιουρι και τρεχεις. :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αν εχει ζησει Ισπανια 2 χρονια τοτε ειναι πολυ ψαγμενη και εμπειρη.Πηγαινε τι εχεις να χασεις?Πες της οτι τους λεω κ'εγω  :2funny: οτι θα την παντρευτεις και τα παιδακια σας θα παιζουν στο ασπρο σπιτι με τα μπλε παραθυρα κοντα στη θαλασσα :2funny:
εισαι μεγαλη μαρκα τελικα μητσε...και το σπιτη μου ειναι στην θαλασα..μονο που εχει πρασινα πορτοπαραθυρα... :2funny:

Επισκέπτης
Καλου κακου ζητα να μιλησεις στο τηλεφωνο,να μιλησετε με καμερες,μην πας και σε περιμενει κανας Γιουρι και τρεχεις. :grin:
τι του λες ρε του ανθρωπου;;; εμενα γιατι δεν μου εχει τυχει Γιουρι ως τωρα;; το χειροτερο που μου χει τυχει ειναι κανα 2 λαστ γιαρ

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τσου ρε λακι..τι μας περασες τιποτα κουραμπιεδες...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κοιτα μπορει και να λεει αληθεια δεν ειπα οτι 100% λενε ψεματα
εισαι μεγαλη μαρκα τελικα μητσε...και το σπιτη μου ειναι στην θαλασα..μονο που εχει πρασινα πορτοπαραθυρα... :2funny:
Το χρωμα των παραθυρων δεν ειναι προβλημα  :2funny: εγω δεν εχω καν τεοιο σπιτι και τους υποσχομουνα οτι θα της παρω στο ασπρο σπιτι μου με τα γαλαζια παραθυρα που ειναι κοντα στη θαλασσα :2funny:Εσυ το εχεις κιολας αυτο το σπιτι  :2funny:οσο για τα παραθυρα αν χρειαστει τα βαφεις γαλαζια  :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
επισης εχω ερθει σε επαφη μεσω καουτσσερφινγκ με ενα τυπο απο ντονετσκ ουρολογος ειναι στο επεγγελμα ο οποιος ειναι γαμω τα τυπακια..33 ετων με μεγαλο σουξε στα γκομενακι αν κρινω απο τισ φωτο του...και εχουμε κανονισει να βρεθουμε,οπως επισης και με ενα ζευγαρι ουκρανων που μιλουν απταιστα τα ελληνικα και θα βρεθω και με αυτους..ολο και καμια φιλη θα περισεψει και για μενα..και ενα σωρο γκομενες στο συγκεκριμενο σαιτ που ειναι προθυμες να σου δειξουν την πολη και να σε κανουν παρεα.. :P

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
επισης εχω ερθει σε επαφη μεσω καουτσσερφινγκ με ενα τυπο απο ντονετσκ ουρολογος ειναι στο επεγγελμα ο οποιος ειναι γαμω τα τυπακια..33 ετων με μεγαλο σουξε στα γκομενακι αν κρινω απο τισ φωτο του...και εχουμε κανονισει να βρεθουμε,οπως επισης και με ενα ζευγαρι ουκρανων που μιλουν απταιστα τα ελληνικα και θα βρεθω και με αυτους..ολο και καμια φιλη θα περισεψει και για μενα..και ενα σωρο γκομενες στο συγκεκριμενο σαιτ που ειναι προθυμες να σου δειξουν την πολη και να σε κανουν παρεα.. :P
Έυγε θα πας πολυ καλα :)Αυτος ο τυπος θα σε βοηθισει,αν ξερει να καμακωνει θα βγειτε μαζι και θα βρει πολλες γκομενες.Το ζευγαρι δε νομιζω να παει να καμακωσει για σενα,αλλα μπορει να εχει καποια γνωστη που ψαχνει για γκομενο οποτε κατι μπορουνε να σου βρουνε κ'αυτοι.Μονο μη κανεις τη μαλακια και πας να μεινεις μαζι της,νοικιασε διαμερισμα με τη μερα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Έυγε θα πας πολυ καλα :)Αυτος ο τυπος θα σε βοηθισει,αν ξερει να καμακωνει θα βγειτε μαζι και θα βρει πολλες γκομενες.Το ζευγαρι δε νομιζω να παει να καμακωσει για σενα,αλλα μπορει να εχει καποια γνωστη που ψαχνει για γκομενο οποτε κατι μπορουνε να σου βρουνε κ'αυτοι.Μονο μη κανεις τη μαλακια και πας να μεινεις μαζι της,νοικιασε διαμερισμα με τη μερα.
τυπε ουκρανια μπορει να ειναι πρωτη φορα που παω-εχω παει μολδαβορουμανιβουλγαριες- αλλα δεν ειμαι και χθεσινος.. :grin: ρε τυπε οσο αφορα την διαμονη εσυ τι προτινεις?ξενοδοχειο η διαμερισμα? περιπου 7-8 μερες θα μεινω...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
και επισης η μαλακια ειναι οτι η τυππισα με ρωταει ποτε ακριβως θα παω για να ξερει να κανονισει να παρει αδεια απο την δουλεια τις μερες που θα ειμαι εκει...αυτο δεν μου αρεσει..γιατι δεν θα μπορω να κινηθω ανεξαρτητα απο αυτη... :tickedoff:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τυπε ουκρανια μπορει να ειναι πρωτη φορα που παω-εχω παει μολδαβορουμανιβουλγαριες- αλλα δεν ειμαι και χθεσινος.. :grin: ρε τυπε οσο αφορα την διαμονη εσυ τι προτινεις?ξενοδοχειο η διαμερισμα? περιπου 7-8 μερες θα μεινω...
Μολδαβια δεν εχει καμια σχεση.Η Μολδαβια ειναι χαβούζα!Οι γκομενες ασχημες και κακες,δεν συγκρινονται με της Ουκρανες ή της Ρωσσιδες.Καλητερα να νοικιασεις διαμερισμα και πιο φτηνα και δεν θα σου πει κανεις τιποτα (σε πολλα ξενοδοχεια δεν επιτρεπου επισκεπτες  :jerking:και να επιτρεπουν συνηθως ζητανε τα στοιχεια απο την κοπελα ή ζητανε μιζα οι φυλακες για να βαλεις μεσα γκομενα χωρις να παρουνε τα στοιχεια της.) στο διαμερισμα εισαι πιο ελευθερος.
και επισης η μαλακια ειναι οτι η τυππισα με ρωταει ποτε ακριβως θα παω για να ξερει να κανονισει να παρει αδεια απο την δουλεια τις μερες που θα ειμαι εκει...αυτο δεν μου αρεσει..γιατι δεν θα μπορω να κινηθω ανεξαρτητα απο αυτη... :tickedoff:
Αν δεν ερθει αεροδρομιο να σε συναντισει πες της οτι φτανεις 2-3 μερες αργοτερα  :2funny:.Αν ερθει αεροδρομιο το πραγμα ειναι σοβαρο θα σε εχει χερακι χερακι.

Επισκέπτης
Η δικια μου αποψη ειναι ξενοδοχειο, ανετα σε αφηνουν να βαλεις γκομενα μεσα στο ντονετσκ, ουτε που ασχολουνται, να εχεις και το ρουμ σερβις σου κι ολα τα σχετικα(φαντασου να εχεις χυσει 2 φορες και να πρεπει να ντυθεις να φτιαξεις καφε  :grin: )...προτεινω το ραμαντα κανα 60 αρι το πολυ την μερα η το σαχταρ πλαζα με κανα 8αρι ευρω παραπανω(κεντρο-αποκεντρο) Δεν ξερω αν καπνιζεις στην ουκρανια ψηφιστικε ενας αυστηρος αντικαπνιστικος νομος ακομα και στα ξενοδοχεια και τα ενοικιαζομενα δωματια(στην οδησσο ζοριστικα τωρα για ντονετσκ εχω να παω ενα χρονο ακριβως λογικα τα ιδια θα ισχυουν)...παρε ενα τασακι καλου κακου...και πετα τις γοπες πριν μπει η καθαριστρια γιατι βαζουν προστιμο και καλα...Αντιθετα εγω θα ελεγα αφου δεν ξερεις την γλωσσα να σε παρει απο αεροδρομιο η νεαρα....αμα το ξεκαθαρισεις εξ αρχης θα εχεις μια ομορφη βδομαδα GFE

Βασικα ειναι οτι θες να κανεις
εγω ετσι λειτουργω

ΥΓ 4 του Μηνος πεταω για Μοσχα εκτος αν κατσει στραβη στη δουλεια για 5 μερες

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μολδαβια δεν εχει καμια σχεση.Η Μολδαβια ειναι χαβούζα!Οι γκομενες ασχημες και κακες,δεν συγκρινονται με της Ουκρανες ή της Ρωσσιδες.Καλητερα να νοικιασεις διαμερισμα και πιο φτηνα και δεν θα σου πει κανεις τιποτα (σε πολλα ξενοδοχεια δεν επιτρεπου επισκεπτες  :jerking:και να επιτρεπουν συνηθως ζητανε τα στοιχεια απο την κοπελα ή ζητανε μιζα οι φυλακες για να βαλεις μεσα γκομενα χωρις να παρουνε τα στοιχεια της.) στο διαμερισμα εισαι πιο ελευθερος.Αν δεν ερθει αεροδρομιο να σε συναντισει πες της οτι φτανεις 2-3 μερες αργοτερα  :2funny:.Αν ερθει αεροδρομιο το πραγμα ειναι σοβαρο θα σε εχει χερακι χερακι.
Η δικια μου αποψη ειναι ξενοδοχειο, ανετα σε αφηνουν να βαλεις γκομενα μεσα στο ντονετσκ, ουτε που ασχολουνται, να εχεις και το ρουμ σερβις σου κι ολα τα σχετικα(φαντασου να εχεις χυσει 2 φορες και να πρεπει να ντυθεις να φτιαξεις καφε  :grin: )...προτεινω το ραμαντα κανα 60 αρι το πολυ την μερα η το σαχταρ πλαζα με κανα 8αρι ευρω παραπανω(κεντρο-αποκεντρο) Δεν ξερω αν καπνιζεις στην ουκρανια ψηφιστικε ενας αυστηρος αντικαπνιστικος νομος ακομα και στα ξενοδοχεια και τα ενοικιαζομενα δωματια(στην οδησσο ζοριστικα τωρα για ντονετσκ εχω να παω ενα χρονο ακριβως λογικα τα ιδια θα ισχυουν)...παρε ενα τασακι καλου κακου...και πετα τις γοπες πριν μπει η καθαριστρια γιατι βαζουν προστιμο και καλα...Αντιθετα εγω θα ελεγα αφου δεν ξερεις την γλωσσα να σε παρει απο αεροδρομιο η νεαρα....αμα το ξεκαθαρισεις εξ αρχης θα εχεις μια ομορφη βδομαδα GFE

Βασικα ειναι οτι θες να κανεις
εγω ετσι λειτουργω

ΥΓ 4 του Μηνος πεταω για Μοσχα εκτος αν κατσει στραβη στη δουλεια για 5 μερες
ενδιαφερον και χρισιμα ολα αυτα..θα τα ρεζουμαρω και θα φτιαξω το πλανο μου thanks guys...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Αντικαπνιστικος στην Ουκρανια; Ποτε εγινε; γαμω το φελεκι μου γαμω. Ηξερα για Αμερικη, αν και εκει βρισεις κατι 3στερα μοτελ, και για Αγγλια, Ολλανδια... Αντε και στην Ελλαδα με το καλο. χα χα χα

Επισκέπτης
Αντικαπνιστικος στην Ουκρανια; Ποτε εγινε; γαμω το φελεκι μου γαμω. Ηξερα για Αμερικη, αν και εκει βρισεις κατι 3στερα μοτελ, και για Αγγλια, Ολλανδια... Αντε και στην Ελλαδα με το καλο. χα χα χα
γαμησε τα Λευτερη...στην αρχη καπνιζα στο Τοπ Σαντουιτς οσπου μια μερα κι εκει μου ειπαν οτι απαγορευετε κι εκει...τελικα βρηκα διπλα στο λουκουματζιδικο σε μια πιτσαρια...το χειροτερο ηταν οτι μου την ελεγαν στο ξενοδοχειο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γαμησε τα Λευτερη...στην αρχη καπνιζα στο Τοπ Σαντουιτς οσπου μια μερα κι εκει μου ειπαν οτι απαγορευετε κι εκει...τελικα βρηκα διπλα στο λουκουματζιδικο σε μια πιτσαρια...το χειροτερο ηταν οτι μου την ελεγαν στο ξενοδοχειο
Πρεπει να υπαρχει τετοιος νομος γιατι θυμαμαι παντου στην Οδησσο ο κοσμος εβγαινε εξω για να καπνισει,στο Ελληνικο,στα διαφορα εστιατορια,ακομα και στα Κλαμπ :)ΣΤΟ YO ειχε ενα μερος σαν φωταγωγο ανοικτο απο πανω που βγαιναν για να καπνισουν.Μεσα στην ντισκο δεν καπνιζε κανενας!Στο True Man εβγαιναν στην βεραντα και καπνιζαν.Στη Ρωσσια εχει μερος για καπνιστες και μερος για μη καπνιστες σε ολα τα μερη αν και τωρα ολο και λιγοτεροι καπνιζουν στη Ρωσσια.Στη Μολδαβια παντου καπνιζαν στο El Greco επειδη ειναι μεγαλο δεν υπηρχε προβλημα αλλα στο ΟΠΑ η ατμοσφαιρα ηταν αποπνυκτικη!Δεν μπορουσες να αναπνευσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom