Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παρε και τη σημερινη γκομενιτσα δεν πολυηθελε να βγει φωτογραφια μου ειπε οτι δεν εχει παντα ορεξη να φωτογραφιθει.Νατη και στο σιδερενιο μου αλογο :)....

Συνημμένα

• 20 09f.jpg
    20 09f.jpg
    134,2 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 20 09d.jpg
    20 09d.jpg
    119 KB · Εμφανίσεις: 33

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να και η φωτο της για να μη βγαζεται συμπερασματα οτι ειναι ασχημη και να γραφεται  :jerking:

Συνημμένα

• x_b47f4797.jpg
    x_b47f4797.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 20
  • x_f9f95fd1.jpg
    x_f9f95fd1.jpg
    43,7 KB · Εμφανίσεις: 22

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=45007.0;attach=514047;image[/img[/URL]]
Στυλάτος μοδάτος και πάντα επίκαιρος κατευθείαν από τις φάρμες του Κεντάκυ
[MEDIA=youtube]003_ulzGw4I[/MEDIA]
Με την κατάλληλη καπελαδούρα θα ήσουν ΤΟ ΦΙΓΟΥΡΙΝΙ αλλά τέτοια κόμη δεν πρέπει να κρύβεται

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Να και η φωτο της για να μη βγαζεται συμπερασματα οτι ειναι ασχημη και να γραφεται  :jerking:

Καλημερα Τσάρε ....... αξιογαμητο το μωρό δεν ξερω τι θα πουνε οι αλλοι αλα εγω το σκιζω ευχαρίστως αν............. δεν μπορεις εσυ............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλημερα Τσάρε ....... αξιογαμητο το μωρό δεν ξερω τι θα πουνε οι αλλοι αλα εγω το σκιζω ευχαρίστως αν............. δεν μπορεις εσυ............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτη την  :knockinb: και κανω και μακροχρονη σχεση εννοειτε φυσικα οτι παραληλα θα εχω και αλλες  :2funny:.Του την ειχα δειξει του Τασου πριν την συναντισω εχω ριξει πολυ γέλιο,εμενε 3 χρονια με ενα Μολδαβο της ειπα οτι θα παω Κισινιωφ για ενα μηνα και νομιζει οτι κ'εγω ειμαι Μολδαβος και τη δουλευω :2funny:!Πολλες φορες μου πεταει προτασεις στα Ρουμανικα (δεν ξερει να μιλαει μονο μερικες προτασεις) στην αρχη δεν τα καταλαβαινω της λεω να τα πει πιο αργα και με τα Ισπανικα μου της μεταφραζω περιπου τι ειπε!Αυτη η κοπελα μου αρεσει παρα πολυ στο χαρακτηρα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εσυ κανε σχεση μαζι της εγω να το  :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :knockinb: :knockinb:  θελω .
Δεν ζηλευω ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εσυ κανε σχεση μαζι της εγω να το  :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :knockinb: :knockinb:  θελω .

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Νικολακη παιδι μου επεσες στη Παγιδα  :2funny:Τα ειχαμε πει αν θυμασαι.Οτι πολλες φορες ο φακος παιζει ασχημα παιχνηδια :2funny:Στο σωμα ναι ειναι ωραια αλλα απο προσωπο δεν λεει καθολου!Αν προσεξες εβαλα φωτο της απο διαφορες γωνιες.Θα μου πεις εσυ γιατι πας μαζι της τοτε?Θα σου απαντησω πριν ρωτισεις :):γουσταρει παρα πολυ το στυλ μου η συμπεριφορα της μου θυμιζει συμπεριφορα γκομενας 10 χρονια πριν που κοιταγε πως ντυνεσαι το στυλ σου κλπ. Τωρα εχουνε γινει εντελως  :jerking: θελουν ο αντρας να ειναι σαν αστεγος.Οι μαλακισμενες παιρνουν μισθο 700-1100 Ευρω το μηνα σουλευοντας σαν τα σκυλια απο της 8 το πρω'ι' μεχρι της 8-9 το βραδυ και νομιζουν οτι καποιες ειναι λες και ειναι δυσεκατομυριουχοι,εχουνε παρει και ενα Peugeot ή ενα mitsubishi Lanser και σου λενε εχω αμαξι  :jerking:.Αυτο το κοριτσακι δεν ειναι ετσι ο Μολδαβος που ειχε ηταν (ερασυτεχνης) τραγουδιστης μη νομισεις κανας πασιγνωστος εκτος απ'τη δουλεια του τραγουδαγε σε κατι κεντρα (δηλαδη κατι σαν και μενα χωρις να ειναι πρωτη φιρμα σχετικα γνωστος).Η πλακα ειναι οτι ειδηκα αυτη η γκομενα δεν σου ταιριαζει καθολου.Εσυ μπορει να πας καπου αξυριστος χωρις να δωσεις σημασια στο ντυσιμο σου αυτη κοιταει τα παντα στον αντρα και θελει ο αντρας που ειναι μαζι της να ειναι μες τη δημοσιοτητα!Και στο  :knockinb: πρεπει να ταιριαζουμε γιατι της εκανα τετοιες συζητισεις και ενδιαφεροτανε.Μου ταιριαζει παρα πολυ γ'αυτο και πιθανοτατα θα την κρατησω :)Σημερα εχω ραντεβου με ενα μικρο δουλευει σε ενα μαγαζι με κινητα τηλεφωνα Δεν της αρεσει να φωτογραφιζεται και ακομα και στη σελιδα της εχει 5-6 φωτογραφιες.Την ενοχλουνε τα βιντεακια μου και θελει να τα κατεβασω  :headbang:!Για το Στριπτιζ και της ανωμαλιες δεν εχει ιδεα  :2funny: αν το μαθει δεν προκειται να την ξαναδω ουτε ζωγραφιστη!Σημερα θα παμε Σινεμα αν θελω να την  :knockinb: θα πρεπει να υποκριθω παρα πολυ! :rockon:----Αυτες της φωτο της βαζω σαν συμβουλη προς τους αναγνωστες που πανε να γνωριστουνε μεσω ιντερνετ.Πριν πατε να συναντισετε μια γκομενα καλο ειναι να εχετε δειοσο πιο πολλες φωτο της γινεται και απο πολλες γωνιες.

Συνημμένα

• 20 09aa.jpg
    20 09aa.jpg
    70,8 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 20 09ac.jpg
    20 09ac.jpg
    75,5 KB · Εμφανίσεις: 17

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1

ρε καριολη αλλαν ξεπεσες τοσο πολυ και γαμας και σκατομπαζα τωρα? :headbang: οι ελληνιδες ειναι απειρως κσλυτερες συνελθε!!! :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε καριολη αλλαν ξεπεσες τοσο πολυ και γαμας και σκατομπαζα τωρα? :headbang: οι ελληνιδες ειναι απειρως κσλυτερες συνελθε!!! :2funny: :2funny:

o καλός ο μυλος ολα τα αλεθει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν μιλαω για τις δυο τελευταίες φοτω του τσάρου αλλα τις προιγουμενες το παιδι φαίνεται αξιογάμητο  τωρα αν ξεγελάστικα απο την πρωτη ματια παντα υπάρχει και η δευτερη ματια  χαχχαχαααααααααααα............... :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τωρα εχουνε γινει εντελως  :jerking: θελουν ο αντρας να ειναι σαν αστεγος

ρε κουδουνισμενε, εσυ δε φωναζεις συνεχεια στους τυπους εδω οτι πρεπει να ειναι καλοντυμενοι για να γαμησουν? αρα το λες για να μη γαμησουν. το θες το μπανακι σου παλιοκουναβο πονηρε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
o καλός ο μυλος ολα τα αλεθει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν μιλαω για τις δυο τελευταίες φοτω του τσάρου αλλα τις προιγουμενες το παιδι φαίνεται αξιογάμητο  τωρα αν ξεγελάστικα απο την πρωτη ματια παντα υπάρχει και η δευτερη ματια  χαχχαχαααααααααααα............... :2funny:
Ελα Κισινιωφ που εχει μουνια.Δε νομιζω να προτιμας να κατσεις Ελλαδα να παιζεις ξυλο με τους Χρυσαυγητες και τους Συρηζεους? :2funny:Καλητερα στη Μολδαβια να  :knockinb:.Τωρα σχετικα με τη γκομενα εβαλα τη φωτο για να σας δειξω οτι ο φακος πολλες φορες σε ξεγελαει.Η κοπελα ειναι κατι το ενδιαμεσο δεν ειναι κουκλαρα σαν της πρωτες φωτογραφιες αλλα ουτε και τοσο χάλια σαν της τελευταιες.Παντος σημερα ενα μικρο που πηγαμε Σινεμα με ζαλισε :rockon:Θελει λεει να κατεβασω τα βιντεακια μου απο το ιντερνετ! και τετοιες μαλακιες:headbang:.Τωρα σχετικα με την ομορφια πες μου εσυ τι προτιμας?Κουκλαρα 1,80+ υψος να σου ζαλιζει τ'αρχηδια στο  :knockinb: να ειναι 0 και να μην σου κανει ΟΥΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ! (εχει μια τετοια ενας φιλος μου,τον εχει τρελλανει) ή μια ομορφη κοπελιτσα ξανθουλα αλλα κοντουλα 160 υψος που εχω απο Κρασνογιαρσκ με στυτες βυζαρες 4 νουμερο που τη χυνω στο στομα και θα ερθει απο το Κρασνογιαρσκ με δικα της εξοδα!Η κουκλαρα ειναι καλη μονο για να πηγαινεις βολτα μαζι της να κανεις Μοστρα

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1

αλλαν θα ερθεις να παμε σοφια αρχες οκτωβρη?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ελα Κισινιωφ που εχει μουνια.Δε νομιζω να προτιμας να κατσεις Ελλαδα να παιζεις ξυλο με τους Χρυσαυγητες και τους Συρηζεους? :2funny:Καλητερα στη Μολδαβια να  :knockinb:.Τωρα σχετικα με τη γκομενα εβαλα τη φωτο για να σας δειξω οτι ο φακος πολλες φορες σε ξεγελαει.Η κοπελα ειναι κατι το ενδιαμεσο δεν ειναι κουκλαρα σαν της πρωτες φωτογραφιες αλλα ουτε και τοσο χάλια σαν της τελευταιες.Παντος σημερα ενα μικρο που πηγαμε Σινεμα με ζαλισε :rockon:Θελει λεει να κατεβασω τα βιντεακια μου απο το ιντερνετ! και τετοιες μαλακιες:headbang:.Τωρα σχετικα με την ομορφια πες μου εσυ τι προτιμας?Κουκλαρα 1,80+ υψος να σου ζαλιζει τ'αρχηδια στο  :knockinb: να ειναι 0 και να μην σου κανει ΟΥΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ! (εχει μια τετοια ενας φιλος μου,τον εχει τρελλανει) ή μια ομορφη κοπελιτσα ξανθουλα αλλα κοντουλα 160 υψος που εχω απο Κρασνογιαρσκ με στυτες βυζαρες 4 νουμερο που τη χυνω στο στομα και θα ερθει απο το Κρασνογιαρσκ με δικα της εξοδα!Η κουκλαρα ειναι καλη μονο για να πηγαινεις βολτα μαζι της να κανεις Μοστρα

οι ψηλές ειναι για παρελαση  - οι κοντες για κρεβατι λεει η Ανιτα στην εκπομπή της

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αλλαν θα ερθεις να παμε σοφια αρχες οκτωβρη?

Ισως δεν ξερω  αν εχω ελευθερο χρονο απο τις Σκοπιανες γνωριμιες  αλλα προτιμω Μολδαβια αν εχω χρονο ελευθερο...

Δωσε ημερομηνιες και θα δω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να γελαει ο μητσαρας με μουρλη σε βιντεο. only in bou.com

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
οτι ειχε σε λιγμενο ο ε.ο.π.υ το καμακωσε αυτη...

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
"Tον Οκτώβριο,  θα συγκληθεί το Συμβούλιο της ΕΕ στο επίπεδο των υπουργών Εξωτερικών των χωρών της ΕΕ -στις 21 Οκτωβρίου- για να αποφασίσουν σχετικά με το κατά πόσον η Ουκρανία πληροί τα κριτήρια της σύνδεσης της ΕΕ.

Πηγή:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506
Σύμφωνα με ανακοινώσεις θα καταργηθεί η βίζα και για τους ρωσους το 2014 . ειδομεν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom