dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Να και η φωτο της για να μη βγαζεται συμπερασματα οτι ειναι ασχημη και να γραφεται
Αυτη την και κανω και μακροχρονη σχεση εννοειτε φυσικα οτι παραληλα θα εχω και αλλες .Του την ειχα δειξει του Τασου πριν την συναντισω εχω ριξει πολυ γέλιο,εμενε 3 χρονια με ενα Μολδαβο της ειπα οτι θα παω Κισινιωφ για ενα μηνα και νομιζει οτι κ'εγω ειμαι Μολδαβος και τη δουλευω !Πολλες φορες μου πεταει προτασεις στα Ρουμανικα (δεν ξερει να μιλαει μονο μερικες προτασεις) στην αρχη δεν τα καταλαβαινω της λεω να τα πει πιο αργα και με τα Ισπανικα μου της μεταφραζω περιπου τι ειπε!Αυτη η κοπελα μου αρεσει παρα πολυ στο χαρακτηρα.Καλημερα Τσάρε ....... αξιογαμητο το μωρό δεν ξερω τι θα πουνε οι αλλοι αλα εγω το σκιζω ευχαρίστως αν............. δεν μπορεις εσυ............
Νικολακη παιδι μου επεσες στη Παγιδα Τα ειχαμε πει αν θυμασαι.Οτι πολλες φορες ο φακος παιζει ασχημα παιχνηδια Στο σωμα ναι ειναι ωραια αλλα απο προσωπο δεν λεει καθολου!Αν προσεξες εβαλα φωτο της απο διαφορες γωνιες.Θα μου πεις εσυ γιατι πας μαζι της τοτε?Θα σου απαντησω πριν ρωτισεις :γουσταρει παρα πολυ το στυλ μου η συμπεριφορα της μου θυμιζει συμπεριφορα γκομενας 10 χρονια πριν που κοιταγε πως ντυνεσαι το στυλ σου κλπ. Τωρα εχουνε γινει εντελως θελουν ο αντρας να ειναι σαν αστεγος.Οι μαλακισμενες παιρνουν μισθο 700-1100 Ευρω το μηνα σουλευοντας σαν τα σκυλια απο της 8 το πρω'ι' μεχρι της 8-9 το βραδυ και νομιζουν οτι καποιες ειναι λες και ειναι δυσεκατομυριουχοι,εχουνε παρει και ενα Peugeot ή ενα mitsubishi Lanser και σου λενε εχω αμαξι .Αυτο το κοριτσακι δεν ειναι ετσι ο Μολδαβος που ειχε ηταν (ερασυτεχνης) τραγουδιστης μη νομισεις κανας πασιγνωστος εκτος απ'τη δουλεια του τραγουδαγε σε κατι κεντρα (δηλαδη κατι σαν και μενα χωρις να ειναι πρωτη φιρμα σχετικα γνωστος).Η πλακα ειναι οτι ειδηκα αυτη η γκομενα δεν σου ταιριαζει καθολου.Εσυ μπορει να πας καπου αξυριστος χωρις να δωσεις σημασια στο ντυσιμο σου αυτη κοιταει τα παντα στον αντρα και θελει ο αντρας που ειναι μαζι της να ειναι μες τη δημοσιοτητα!Και στο πρεπει να ταιριαζουμε γιατι της εκανα τετοιες συζητισεις και ενδιαφεροτανε.Μου ταιριαζει παρα πολυ γ'αυτο και πιθανοτατα θα την κρατησω Σημερα εχω ραντεβου με ενα μικρο δουλευει σε ενα μαγαζι με κινητα τηλεφωνα Δεν της αρεσει να φωτογραφιζεται και ακομα και στη σελιδα της εχει 5-6 φωτογραφιες.Την ενοχλουνε τα βιντεακια μου και θελει να τα κατεβασω !Για το Στριπτιζ και της ανωμαλιες δεν εχει ιδεα αν το μαθει δεν προκειται να την ξαναδω ουτε ζωγραφιστη!Σημερα θα παμε Σινεμα αν θελω να την θα πρεπει να υποκριθω παρα πολυ! ----Αυτες της φωτο της βαζω σαν συμβουλη προς τους αναγνωστες που πανε να γνωριστουνε μεσω ιντερνετ.Πριν πατε να συναντισετε μια γκομενα καλο ειναι να εχετε δειοσο πιο πολλες φωτο της γινεται και απο πολλες γωνιες.εσυ κανε σχεση μαζι της εγω να το θελω .
Δεν ζηλευω ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εσυ κανε σχεση μαζι της εγω να το θελω .
Δεν ζηλευω ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε καριολη αλλαν ξεπεσες τοσο πολυ και γαμας και σκατομπαζα τωρα? οι ελληνιδες ειναι απειρως κσλυτερες συνελθε!!!
Τωρα εχουνε γινει εντελως θελουν ο αντρας να ειναι σαν αστεγος
Ελα Κισινιωφ που εχει μουνια.Δε νομιζω να προτιμας να κατσεις Ελλαδα να παιζεις ξυλο με τους Χρυσαυγητες και τους Συρηζεους? Καλητερα στη Μολδαβια να .Τωρα σχετικα με τη γκομενα εβαλα τη φωτο για να σας δειξω οτι ο φακος πολλες φορες σε ξεγελαει.Η κοπελα ειναι κατι το ενδιαμεσο δεν ειναι κουκλαρα σαν της πρωτες φωτογραφιες αλλα ουτε και τοσο χάλια σαν της τελευταιες.Παντος σημερα ενα μικρο που πηγαμε Σινεμα με ζαλισε Θελει λεει να κατεβασω τα βιντεακια μου απο το ιντερνετ! και τετοιες μαλακιες.Τωρα σχετικα με την ομορφια πες μου εσυ τι προτιμας?Κουκλαρα 1,80+ υψος να σου ζαλιζει τ'αρχηδια στο να ειναι 0 και να μην σου κανει ΟΥΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ! (εχει μια τετοια ενας φιλος μου,τον εχει τρελλανει) ή μια ομορφη κοπελιτσα ξανθουλα αλλα κοντουλα 160 υψος που εχω απο Κρασνογιαρσκ με στυτες βυζαρες 4 νουμερο που τη χυνω στο στομα και θα ερθει απο το Κρασνογιαρσκ με δικα της εξοδα!Η κουκλαρα ειναι καλη μονο για να πηγαινεις βολτα μαζι της να κανεις Μοστραo καλός ο μυλος ολα τα αλεθει...
δεν μιλαω για τις δυο τελευταίες φοτω του τσάρου αλλα τις προιγουμενες το παιδι φαίνεται αξιογάμητο τωρα αν ξεγελάστικα απο την πρωτη ματια παντα υπάρχει και η δευτερη ματια χαχχαχαααααααααααα...............
o καλός ο μυλος ολα τα αλεθει...
δεν μιλαω για τις δυο τελευταίες φοτω του τσάρου αλλα τις προιγουμενες το παιδι φαίνεται αξιογάμητο τωρα αν ξεγελάστικα απο την πρωτη ματια παντα υπάρχει και η δευτερη ματια χαχχαχαααααααααααα...............
Ελα Κισινιωφ που εχει μουνια.Δε νομιζω να προτιμας να κατσεις Ελλαδα να παιζεις ξυλο με τους Χρυσαυγητες και τους Συρηζεους? Καλητερα στη Μολδαβια να .Τωρα σχετικα με τη γκομενα εβαλα τη φωτο για να σας δειξω οτι ο φακος πολλες φορες σε ξεγελαει.Η κοπελα ειναι κατι το ενδιαμεσο δεν ειναι κουκλαρα σαν της πρωτες φωτογραφιες αλλα ουτε και τοσο χάλια σαν της τελευταιες.Παντος σημερα ενα μικρο που πηγαμε Σινεμα με ζαλισε Θελει λεει να κατεβασω τα βιντεακια μου απο το ιντερνετ! και τετοιες μαλακιες.Τωρα σχετικα με την ομορφια πες μου εσυ τι προτιμας?Κουκλαρα 1,80+ υψος να σου ζαλιζει τ'αρχηδια στο να ειναι 0 και να μην σου κανει ΟΥΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ! (εχει μια τετοια ενας φιλος μου,τον εχει τρελλανει) ή μια ομορφη κοπελιτσα ξανθουλα αλλα κοντουλα 160 υψος που εχω απο Κρασνογιαρσκ με στυτες βυζαρες 4 νουμερο που τη χυνω στο στομα και θα ερθει απο το Κρασνογιαρσκ με δικα της εξοδα!Η κουκλαρα ειναι καλη μονο για να πηγαινεις βολτα μαζι της να κανεις Μοστρα
αλλαν θα ερθεις να παμε σοφια αρχες οκτωβρη?