dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Να και η φωτο της για να μη βγαζεται συμπερασματα οτι ειναι ασχημη και να γραφεται![]()
Αυτη τηνΚαλημερα Τσάρε ....... αξιογαμητο το μωρό δεν ξερω τι θα πουνε οι αλλοι αλα εγω το σκιζω ευχαρίστως αν............. δεν μπορεις εσυ............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νικολακη παιδι μου επεσες στη Παγιδαεσυ κανε σχεση μαζι της εγω να το![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω .
Δεν ζηλευω ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ κανε σχεση μαζι της εγω να το![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω .
Δεν ζηλευω ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε καριολη αλλαν ξεπεσες τοσο πολυ και γαμας και σκατομπαζα τωρα?οι ελληνιδες ειναι απειρως κσλυτερες συνελθε!!!
![]()
![]()
Τωρα εχουνε γινει εντελωςθελουν ο αντρας να ειναι σαν αστεγος
Ελα Κισινιωφ που εχει μουνια.Δε νομιζω να προτιμας να κατσεις Ελλαδα να παιζεις ξυλο με τους Χρυσαυγητες και τους Συρηζεους?o καλός ο μυλος ολα τα αλεθει...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν μιλαω για τις δυο τελευταίες φοτω του τσάρου αλλα τις προιγουμενες το παιδι φαίνεται αξιογάμητο τωρα αν ξεγελάστικα απο την πρωτη ματια παντα υπάρχει και η δευτερη ματια χαχχαχαααααααααααα...............![]()
o καλός ο μυλος ολα τα αλεθει...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν μιλαω για τις δυο τελευταίες φοτω του τσάρου αλλα τις προιγουμενες το παιδι φαίνεται αξιογάμητο τωρα αν ξεγελάστικα απο την πρωτη ματια παντα υπάρχει και η δευτερη ματια χαχχαχαααααααααααα...............![]()
Ελα Κισινιωφ που εχει μουνια.Δε νομιζω να προτιμας να κατσεις Ελλαδα να παιζεις ξυλο με τους Χρυσαυγητες και τους Συρηζεους?Καλητερα στη Μολδαβια να
.Τωρα σχετικα με τη γκομενα εβαλα τη φωτο για να σας δειξω οτι ο φακος πολλες φορες σε ξεγελαει.Η κοπελα ειναι κατι το ενδιαμεσο δεν ειναι κουκλαρα σαν της πρωτες φωτογραφιες αλλα ουτε και τοσο χάλια σαν της τελευταιες.Παντος σημερα ενα μικρο που πηγαμε Σινεμα με ζαλισε
Θελει λεει να κατεβασω τα βιντεακια μου απο το ιντερνετ! και τετοιες μαλακιες
.Τωρα σχετικα με την ομορφια πες μου εσυ τι προτιμας?Κουκλαρα 1,80+ υψος να σου ζαλιζει τ'αρχηδια στο
να ειναι 0 και να μην σου κανει ΟΥΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ! (εχει μια τετοια ενας φιλος μου,τον εχει τρελλανει) ή μια ομορφη κοπελιτσα ξανθουλα αλλα κοντουλα 160 υψος που εχω απο Κρασνογιαρσκ με στυτες βυζαρες 4 νουμερο που τη χυνω στο στομα και θα ερθει απο το Κρασνογιαρσκ με δικα της εξοδα!Η κουκλαρα ειναι καλη μονο για να πηγαινεις βολτα μαζι της να κανεις Μοστρα
αλλαν θα ερθεις να παμε σοφια αρχες οκτωβρη?