Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σόρρυ Δάσκαλε δεν σας καταλαβένω, παρακαλώ γίνεται πιο σαφής.
Εγώ το έχω δηλώσει καθαρά, ειμαι αντικουμουνηστής και πιστεύω ότι εδώ γίνεται πατριωτικό έργον.

Προσπαθώ να δώσω να καταλάβουν οι νεότεροι συμμαθητές μου που δεν έζησαν την ελευθεριά και προκοπή του τόπου μας, επί των ημερών της Εθνικοσωτηρίου Επαναστάσεως ότι όλοι μας ζουσαμε καλύτερα.
Δλδ, δεν είναι σωστό να ομολογώ ότι φέρεται στον λόγον σας,  πολλας ομοιότητες, του σωτήρα μας Γεωργιού Παπαδοπούλου
εγω δεν ειμαι υπερ του κομουνισμου.για μενα το κακο που εκανε ο Παπαδοπουλος ηταν που ξεσκιστηκε να παιρνει δανεια.πηρε πιο πολλα δανεια την επταετια απο οσα δεν ειχε παρει το Ελληνικο κρατος απο το 1828 που αναγνωριστηκε.αλλα ο Γιωργος Παπαδοπουλος ΔΕΝ προδωσε ΔΕΝ δεχτηκε να αποσυρει την μεραρχια απο την Κυπρο για αυτο και τον καθεραισανε οι Αμερικανοι και βαλανε τον Ιωαννιδη που δεχτηκε να κανει αυτο το εγγλημα!καταλαβαιτε το οι εχθροι της Ελλαδας ειναι οι φονιαδες των λαων οι Αμερικανοι.οι Αμερικανοι φταινε για ολα τα κακα που γιναν στην Ελλαδα απο το 1945 μεχρι σημερα!

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Βαπτισιμιου του Γεωργιου Σταυροπούλου, αυτόν εννοεις?

Ο αθεόφοβος ο Γερό-Δήμος δεν είχε τον Θεό του, έπερνε όπως κάθε λαμόγιο πολιτικάντης τα χωρία σβάρνα και βάφτιζε τους μελλοντικούς ψηφοφορους του.
Δεν μου απάντησες να τις ποστάρω τις φωτο ή όχι ( πάντως δεν ξέρω τώρα αλλά είσουνα ομορφόπαιδο, όχι σαν κάτι άλλους που το παίζουν μαμηκοι με δανεικα μαλλία)

Επισκέπτης
εγω δεν ειμαι υπερ του κομουνισμου.για μενα το κακο που εκανε ο Παπαδοπουλος ηταν που ξεσκιστηκε να παιρνει δανεια.πηρε πιο πολλα δανεια την επταετια απο οσα δεν ειχε παρει το Ελληνικο κρατος απο το 1828 που αναγνωριστηκε.αλλα ο Γιωργος Παπαδοπουλος ΔΕΝ προδωσε ΔΕΝ δεχτηκε να αποσυρει την μεραρχια απο την Κυπρο για αυτο και τον καθεραισανε οι Αμερικανοι και βαλανε τον Ιωαννιδη που δεχτηκε να κανει αυτο το εγγλημα!καταλαβαιτε το οι εχθροι της Ελλαδας ειναι οι φονιαδες των λαων οι Αμερικανοι.οι Αμερικανοι φταινε για ολα τα κακα που γιναν στην Ελλαδα απο το 1945 μεχρι σημερα!

Τωρα εσυ ή κανεις πλάκα ή τον τον εχεις μπερδεψει με τον Σταυρόπουλο τον Β'.
Ο παπαδοπουλας δανεια δεν πηρε ατυχως την μεραρχία την απεσυρε δε...

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11

Εγώ ειμαι σαφώς ΑΝΤΙΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο αθεόφοβος ο Γερό-Δήμος δεν είχε τον Θεό του, έπερνε όπως κάθε λαμόγιο πολιτικάντης τα χωρία σβάρνα και βάφτιζε τους μελλοντικούς ψηφοφορους του.
Δεν μου απάντησες να τις ποστάρω τις φωτο ή όχι ( πάντως δεν ξέρω τώρα αλλά είσουνα ομορφόπαιδο, όχι σαν κάτι άλλους που το παίζουν μαμηκοι με δανεικα μαλλία)
παλι :jerking:ας γαμαγες το 1/10 απο της γκομενες που γαμαω και θα εισουνα θεος!αληθεια πως θα εισαι σε 15 χρονια?65 ετων γέρος καραφλας χοντρομπαλλας!και θα πηγαινεις εκδρομη στην Αιδηψο με τα Καπη!ενω εγω θα ειμαι εδω 50 ετων μετα απο Λιφτινγκ θα φενομαι σαν 35αρης και θα γαμαω 18-20 χρονα!αυτη η γκομενα πριν καμια βδομαδα μου ειχε πει οτι ειμαι 28 ετων!--ελα στην ηληκια σου!εχεις ξεμωραθει τελειως :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11

Εγώ όταν λές Γεώργιος Σταυρόπουλος εννοώ τον Γέρο της Δημοκρατιας τον Γερό-Δήμο κοινός

Επισκέπτης
Εντάξει μην το γαματε το θεμα πάλι, εχω την αλλη κλειδωμένη στον αποπατο σε ενδειξη διαμαρτυρίας, να με πιασει και κανα κοψιμο η κατουρημα δεν θα ξερω τι να κάνω!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν ξερω αν για τα δανεια υπεγραψε προσωπικα ο Γ. Παπαδοπουλος παντος η κυβερνιση της 7ετιας πηρε παρα πολλα δανεια!την μεραρχια Κυπρου την απεσυρε ο Ιωαννιδης με υποδιξει των Αμερικανων.

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
παλι :jerking:ας γαμαγες το 1/10 απο της γκομενες που γαμαω και θα εισουνα θεος!αληθεια πως θα εισαι σε 15 χρονια?65 ετων γέρος καραφλας χοντρομπαλλας!και θα πηγαινεις εκδρομη στην Αιδηψο με τα Καπη!ενω εγω θα ειμαι εδω 50 ετων μετα απο Λιφτινγκ θα φενομαι σαν 35αρης και θα γαμαω 18-20 χρονα!αυτη η γκομενα πριν καμια βδομαδα μου ειχε πει οτι ειμαι 28 ετων!--ελα στην ηληκια σου!εχεις ξεμωραθει τελειως :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Δεν εννοούσα εσένα Δημητράκι μου, γιατί κολλάς πάλι ;;;;
Με την επόμενη προσθετική δεν θα φεγκίζεις καθόλου

Εντάξει μην το γαματε το θεμα πάλι, εχω την αλλη κλειδωμένη στον αποπατο σε ενδειξη διαμαρτυρίας, να με πιασει και κανα κοψιμο η κατουρημα δεν θα ξερω τι να κάνω!!!

Δάσκαλε να σου περάσω καθερτιράκι

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
δεν ξερω αν για τα δανεια υπεγραψε προσωπικα ο Γ. Παπαδοπουλος παντος η κυβερνιση της 7ετιας πηρε παρα πολλα δανεια!την μεραρχια Κυπρου την απεσυρε ο Ιωαννιδης με υποδιξει των Αμερικανων.

Από γνώσεις ιστορίας σκήζεις μιλάμε!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ω ρε πουστη μου δεν ξεκουμπιστηκε! Την έκανε στον καναπέ!
Τουλαχιστον απελευθερωθηκε το μερος!

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Ω ρε πουστη μου δεν ξεκουμπιστηκε! Την έκανε στον καναπέ!
Τουλαχιστον απελευθερωθηκε το μερος!

Καληνύχτα Μέγα Διδάσκαλε, σε παρακαλώ να μου απαντήσεις για τις φώτο ως αύριο, αλλίος θα το εκλάβω ως συγκατάθεση και θα τις ποστάρω. Με πιέζουν πολύ, μαθητές σου με πμ, θέλουν να τις κρεμάσουν στα προσκεφαλά τους ως φυλακτά.

Επισκέπτης

¨εδωσε πολλα δανεια δανεικα κι αγυριστα στους αγρότες !
Όταν μετά πολιτευοταν η ΕΠΕΝ οι αγροτες ψηφιζαν ΣαΠΟΚ.
Ουδεις αχαριστοτερος εκ του ευεργετηθεντος...
Την μεραρχία την απεσυρε ο Παπαδόπουλας.
Ο Ιωαννιδης ήθελε να ξαναπαει στρατα στο νησί, που δεν ηθελε ο Μακαβριος διοτι θα τον ανετρεπαν...

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Ο Ιωαννιδης ήθελε να ξαναπαει στρατα στο νησί, που δεν ηθελε ο Μακαβριος διοτι θα τον ανετρεπαν...

Έτσι ακριβώς έγινε η προδοσία της Κύπρου. :thumbsup:

Επισκέπτης
Έτσι ακριβώς έγινε η προδοσία της Κύπρου. :thumbsup:

Χμμμμ έχει και συνέχεια

εισέβαλλαν οι τουρκοι και κατελαβαν την παραλία της Κυρήναιας όπου και στρατοπεδευσαν.
Στην ελλάδα εγινε η μεταπολιτευση.
Ήρθε ο κ Ali Cara o oποιος μυστικα ειχε συμφωνησει να δωσει το 40% της Κυπρου στους Τουρκους.
Κανανε ειρήνη με την κυβερνηση του Ali κι οι τουρκοι συνεχεια ξεφορτωνανε στρατα και τανκσ στην σουδα που κατειχαν.
Αφου περασε κανας μηνας έγινε ο Αττιλας 2! Ο κ Ali δεν εστειλε ουτε εναν στρατιωτη στην Κυπρο!
Βγηκε στην τελεοραση και δηλωσε οτι η Κυπρος ειναι μακρυα και δεν μπορουνε να πεταξουν τα ελληνικα αεροπλανα να χτυπησουν τους τουρκους! Η ελλαδα διεθετε τελειωτατα γερμανικα υποβρυχια διεταχθησαν να γυρισουν ολοι πισω! 

Επισκέπτης
Χμμμμ έχει και συνέχεια

εισέβαλλαν οι τουρκοι και κατελαβαν την παραλία της Κυρήναιας όπου και στρατοπεδευσαν.
Στην ελλάδα εγινε η μεταπολιτευση.
Ήρθε ο κ Ali Cara o oποιος μυστικα ειχε συμφωνησει να δωσει το 40% της Κυπρου στους Τουρκους.
Κανανε ειρήνη με την κυβερνηση του Ali κι οι τουρκοι συνεχεια ξεφορτωνανε στρατα και τανκσ στην σουδα που κατειχαν.
Αφου περασε κανας μηνας έγινε ο Αττιλας 2! Ο κ Ali δεν εστειλε ουτε εναν στρατιωτη στην Κυπρο!
Βγηκε στην τελεοραση και δηλωσε οτι η Κυπρος ειναι μακρυα και δεν μπορουνε να πεταξουν τα ελληνικα αεροπλανα να χτυπησουν τους τουρκους! Η ελλαδα διεθετε τελειωτατα γερμανικα υποβρυχια διεταχθησαν να γυρισουν ολοι πισω! 

Παρτε το χαμπερι!
οι ξενοι εβαναν τον Ali παλι στο σβερκο μας γι αυτο κι αυτος οπως μυστικα ειχε συμφωνηθει εκανε τον Κινεζο με την Κυπρο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω νομιζω οτι τη μεραρχια Κυπρου την απεσυρε ο Ιωαννιδης.σιγουρος 100% δεν μπορω να ειμαι ας βαλει καποιος μια πηγη πληροφωριας απο το ιντερνετ να δουμε ποιος απεσυρε τη μεραρχια απο την Κυπρο.

Επισκέπτης
Ρε Δημητρακη δεν χρειαζομαι πηγη απο το ιντερνετ! Το εζησα και το θυμαμαι!

Επισκέπτης
Ρε Δημητρακη δεν χρειαζομαι πηγη απο το ιντερνετ! Το εζησα και το θυμαμαι!

Ο Σταυροπουλος ο Α' την ειχε κατεβασει με τσαμπουκα και την απεσυρε ο Παπαδόπολας στα πλαισια εκβιασμων οπου του καναν οι αμερικανοι....

Επισκέπτης
εγω νομιζω οτι τη μεραρχια Κυπρου την απεσυρε ο Ιωαννιδης.σιγουρος 100% δεν μπορω να ειμαι ας βαλει καποιος μια πηγη πληροφωριας απο το ιντερνετ να δουμε ποιος απεσυρε τη μεραρχια απο την Κυπρο.

Ο Ιωαννιδης ενομιζε οτι θα παιρνε ολη την Κυπρο. Διοτι μην κοιτας που δεν τα  λενε γιατιαυτα τα χε υπογραψει ο πολυς Ali Cara η Κυπρος ηταν απο τοτε διζωνική, με την ΤΟΥΡΔΥΚ, τουρκικα χωρια που δεν παταγε έλληνας κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom