Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρη γεια κ παλι
θα σε κουρασω με 2 ερωτησεις γιατι μερικα που λες,ξεπερνουν κατα πολυ τη δικη μου αποψη  για τις σχεσεις με τις ρωσσιδες,που εγω ξερω,δηλαδη απο κισιναου κ μολδαβια γενικα και απο ουκρανια
1.η συγκεκριμενη σου προτεινε ναρΘει σπιτι να μενει με την αδερφη της κ να εισαστε ολοι μαζι γκροΥπα-εροτικα???
2.ειναι με μανα γιατρο  κ με χρηματα απ οτι λες,αρα δεν μενουν στο δρομο,οποτε το κινητρο τους ποιο ειναι ????
δεν λεω αν στο ειπε αυτη που βλεπουμε, γι αυτη,λεω αν αυτο που λες οτι υπολογιζεις να σου καθονται μαζι κι οι δυο αν στο προτεινε αμεσα η εμμεσα!!!!!!!!!!!
αν οντως ετσι ειναι,εστω αν ελπιζεις βασιμα κι οχι μονο το φαντασιωνεσαι,τι να πω,εκει ειναι ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ,ολα τα αλλα που ζουμε εμεις ειναι τιποτα κ μολντοβα κ οντεσα κ ζαπατνα και ολα μαζι 0!!!!
αλλα ειναι ετσι,η απλα ετσι ελπιζεις??
δεν εχει κατι το ειρωνικο το ερωτημα,οπως ισως εχεις καταλαβει οτι λεω κ ρωταω,ΠΑΝΤΑ σοβαρα το λεω
περιμενω μια απαντηση,θαναι ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ
κοιτα δεν μου ειπε στα ισια οτι θα γαμαω την αδερφη της.υποψιαζομαι οτι σε μια συναντιση μας ειχε ερθει η δυδιμη αδερφη της! :2funny:ειναι απο το Αικατεριμπουργκ.εδω νοικιαζουν διαμερισμα με την αδερφη της.δεν ειναι θεοφτωχη αλλα ουτε και εκατομυριουχος.--θα σας φανει περιεργο αλλα εφω οι γιατροι πεινανε!εχουν μισθους πεινας!ουτε 15.000 ρουβλια!γιατρος,καθηγητης,αστυνομικος θεωρουνται επαγγελματα που μια γκομενα αμα της πεις οτι εισαι ενα απο αυτα θα σε κοιταξει υποτημιτικα.---με ρωτας αν ελπιζω?να ελπιζω τι?να μην μπορω να φερω γκομενες στο σπιτι?εδω οσες ξερω θελουν να μεινουν μαζι μου.και η χτεσινη και η Βολε'ι'μπολιστρια που ημουνα σημερα μαζι....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Δεν έχω τολμήσει να συνομιλήσω με το συμμαθητή Αρκάνς....όμως έχω μια περίπτωση ανάλογη....κόρη και μάνα....η μάνα τα έχει με ένα θείο...η κόρη τα φτιάχνει με ανηψιό των 700 ευρώ 45αρη αλλά με διαμέρισμα φιλέτο στη Βούλα...ο πατέρας του ανηψιού αρνείται να πεθάνει μετά από αυτό....και τους διώχνει...αυτοί μένουν για 2 χρόνια σε γκαρσονιέρα....μετά ο γιός γυρίζει στο διαμέρισμα ενώ η κόρη κάνει δήθεν για γερμανία για σπουδές και το άλλο της παιδί...όμως επιστρέφει πασχα-χριστούγενα μη δε σουβλίσει ο γιός μόνος..

Ερώτηση. Πως θα κρατήσουμε το διαμέρισμα σε ελληνικά χερία? ΛοΛ

Επισκέπτης
Δεν έχω τολμήσει να συνομιλήσω με το συμμαθητή Αρκάνς....όμως έχω μια περίπτωση ανάλογη....κόρη και μάνα....η μάνα τα έχει με ένα θείο...η κόρη τα φτιάχνει με ανηψιό των 700 ευρώ 45αρη αλλά με διαμέρισμα φιλέτο στη Βούλα...ο πατέρας του ανηψιού αρνείται να πεθάνει μετά από αυτό....και τους διώχνει...αυτοί μένουν για 2 χρόνια σε γκαρσονιέρα....μετά ο γιός γυρίζει στο διαμέρισμα ενώ η κόρη κάνει δήθεν για γερμανία για σπουδές και το άλλο της παιδί...όμως επιστρέφει πασχα-χριστούγενα μη δε σουβλίσει ο γιός μόνος..

Η ιστρορια ειναι τοσο μπερδεμενη μου θυμιζει τον γιαγκο δρακο...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....αυτο που μου κανει εντυποση ειναι που λες οτι στη Μολδαβια και στη Ρουμανια ειναι πιο δυσκολο το μουνι!!!!εγω βλεπω το αντιθετο.ακομα και Ρωσσοι φιλοι μου που πηγανε Μολδαβια ξεσκιστηκανε μου ειπανε οτι ειχε πολυ μουνι.και μιλαμε για ανθρωπους που δεν θα κατσουν να πουνε ψεματα!για Ουκρανια δεν το συζηταμε δεν συγκρινεται με Ρωσσια με τιποτα!η Αγια Πετρουπολη ειναι πολυ πιο δυσκολη θελουν να εχεις και καποιο επιπεδο.παντος απο τους Ελληνες που ηρθαν οι 9 στους 10 φυγαν αγαμιτοι!κατα τη γνωμη μου φταινε οι ιδιοι.βλεπεις πως ντυνομαι βλεπεις πως ειμαι.αν ημουνα 100 κιλα,καραφλας φοραγα ενα φουσκωτο πουπουλενιο μπουφαν και ενα ορειβατικο μποτακι θα γαμαγα το 1/4 (στην καλητερη περιπτωση)απο αυτες που  :knockinb: και με πολλα παρακαλια.μεγαλο ρολο παιζει και η συμπεριφορα.ολα οι κινισεις σου,η καθε λεπτομερια εχει σημασια.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
κοιτα δεν μου ειπε στα ισια οτι θα γαμαω την αδερφη της.υποψιαζομαι οτι σε μια συναντιση μας ειχε ερθει η δυδιμη αδερφη της! :2funny:ειναι απο το Αικατεριμπουργκ.εδω νοικιαζουν διαμερισμα με την αδερφη της.δεν ειναι θεοφτωχη αλλα ουτε και εκατομυριουχος.--θα σας φανει περιεργο αλλα εφω οι γιατροι πεινανε!εχουν μισθους πεινας!ουτε 15.000 ρουβλια!γιατρος,καθηγητης,αστυνομικος θεωρουνται επαγγελματα που μια γκομενα αμα της πεις οτι εισαι ενα απο αυτα θα σε κοιταξει υποτημιτικα.---με ρωτας αν ελπιζω?να ελπιζω τι?να μην μπορω να φερω γκομενες στο σπιτι?εδω οσες ξερω θελουν να μεινουν μαζι μου.και η χτεσινη και η Βολε'ι'μπολιστρια που ημουνα σημερα μαζι....
ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΙ ΡΩΤΑΩ
αν ελπιζεισ βασιμα να γαμισεις παραλληλα η μαζι τις δυο αδερφες η απλα ελπιζεις οπως κι εγω το ελπιζα σε καποιες φασεις στη ροθμανια κ μια φορα εγινε,αλλα ητανε σε πουτανοκατασταση φαση,οχι σε λοβ-στορυ
ΔΕΝ σε ρωταω αν μπορεις να φερεις μια η δυο γυναικες να μεινουν μαζι σου
σε ρωταωμι για τη συγκεκριμενη φραση που λες,οτι δε θα σου πεσει ασχημα να τις γαμας παρεα τις αδελφες,ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,κατα ποσο ειναι οντως "βατο",σε νορμαλ γυναικες καποιου επιπεδουυ κ σχετικα ευκαταστατες
αυτο με ενδιαφερει αν γινεται κατι τετοιο εκει και ποιο ειναι γι αυτες κατα τη γνωμη σου το κινητρο τους

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα συμμαθητα καζα.πρεπει να δωσει λυση ο δασκαλος.το εξοχικο στην χαλακιδικη οτι και να ειναι καμια 150000 ευρω θα τα πιανει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γα να χουμε καλο ερωτημα αυτην την γαμησες στα ισια ή και παλι δια της τεθλασμενης εγινε το γαμησι?
:2funny: και εσυ Βρουτε?!?! :2funny:εσυ τι λες βρε Ιωσηφ να παιζουμε κουκλες?δηλαδη πρεπει να σας βαζω φωτο με τον πουτσο μεσα για να μην εχεται αμφηβολιες?

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
....αυτο που μου κανει εντυποση ειναι που λες οτι στη Μολδαβια και στη Ρουμανια ειναι πιο δυσκολο το μουνι!!!!εγω βλεπω το αντιθετο.ακομα και Ρωσσοι φιλοι μου που πηγανε Μολδαβια ξεσκιστηκανε μου ειπανε οτι ειχε πολυ μουνι.και μιλαμε για ανθρωπους που δεν θα κατσουν να πουνε ψεματα!για Ουκρανια δεν το συζηταμε δεν συγκρινεται με Ρωσσια με τιποτα!η Αγια Πετρουπολη ειναι πολυ πιο δυσκολη θελουν να εχεις και καποιο επιπεδο.παντος απο τους Ελληνες που ηρθαν οι 9 στους 10 φυγαν αγαμιτοι!κατα τη γνωμη μου φταινε οι ιδιοι.βλεπεις πως ντυνομαι βλεπεις πως ειμαι.αν ημουνα 100 κιλα,καραφλας φοραγα ενα φουσκωτο πουπουλενιο μπουφαν και ενα ορειβατικο μποτακι θα γαμαγα το 1/4 (στην καλητερη περιπτωση)απο αυτες που  :knockinb: και με πολλα παρακαλια.μεγαλο ρολο παιζει και η συμπεριφορα.ολα οι κινισεις σου,η καθε λεπτομερια εχει σημασια.
φιλε δημητρη,δεν ξερω τι λενε οι δικοι σου,εδω η παροιμια ειναι"λεει ψεματα σαν ρωσσος" βεβαια,χωρις να θελω να μειωσω κανεναν,οποιος ερθει κισιναου για να χτυπησει γκομενες σαν αυτες που λεμε,ανω του 7-8 για εκει,οπως ηρθε ετσι και θα φυγει,βαζω στοιχημα οσο ναναι
δηλ ο σπυρος 68,πουναι ωραιος ψηλος κ μελαχρινος,αν ερθει οπως τον βλεπω στις φωτο εδω,απο πατσαβουρα κ κατω με δυσκολια θα γαμισει κ θα του ζηταει κ λεφτα,πριν η μετα
καλα για ροθμανια το στοιχημα το παιζω 1-10,ειδικα για βουκουρεστι
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ,ΕΤΣΙ??ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΕς,ΠΟΥΤΑΝΕς ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕ 60-150Ε/ΩΡΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΙΕΣ
αν εισαι κ χοντρος ΒΑΛΕ Χ,ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτα δεν τα συζηταω,μονο στοιχημα τα βαζω με οποιον διαφωνησει

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε μη το γαματε το θρεντ με τις ιστοριες του δημητρακη.πατε στο ρωσσια σεχ βοτκα.

Επισκέπτης
:2funny: και εσυ Βρουτε?!?! :2funny:εσυ τι λες βρε Ιωσηφ να παιζουμε κουκλες?δηλαδη πρεπει να σας βαζω φωτο με τον πουτσο μεσα για να μην εχεται αμφηβολιες?

Μα ρε πουστη μου αρχιζεις και λες για παρτουζες δια της φαντασίας, άλλο να ελπιζεις και να ονειρευεσαι κι αλλο να ρθει αυτη και να σου προτείνει "θες να γαμας και την αδερφη μου"...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Μιλάω για 400.000....Ο καημένος ο πατέρας ξέρετε τι έχετε κάνει...έχει βάλει την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι...αλλά σάμπως αφηνιάζει αυτή στο αμνί της....

παρεπιπτόντως να πω ότι και η ιστορία που είπε έτερος για μάνα κόρη που την έχει σπιτωμένη παντρεμένος....μου θυμίζει κάποιο φίλο παντρεμένο...πολύ

Επισκέπτης
φιλε δημητρη,δεν ξερω τι λενε οι δικοι σου,εδω η παροιμια ειναι"λεει ψεματα σαν ρωσσος" βεβαια,χωρις να θελω να μειωσω κανεναν,οποιος ερθει κισιναου για να χτυπησει γκομενες σαν αυτες που λεμε,ανω του 7-8 για εκει,οπως ηρθε ετσι και θα φυγει,βαζω στοιχημα οσο ναναι
δηλ ο σπυρος 68,πουναι ωραιος ψηλος κ μελαχρινος,αν ερθει οπως τον βλεπω στις φωτο εδω,απο πατσαβουρα κ κατω με δυσκολια θα γαμισει κ θα του ζηταει κ λεφτα,πριν η μετα
καλα για ροθμανια το στοιχημα το παιζω 1-10,ειδικα για βουκουρεστι
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ,ΕΤΣΙ??ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΕς,ΠΟΥΤΑΝΕς ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕ 60-150Ε/ΩΡΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΙΕΣ
αν εισαι κ χοντρος ΒΑΛΕ Χ,ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτα δεν τα συζηταω,μονο στοιχημα τα βαζω με οποιον διαφωνησει

Ε εντάξει εδώ τωρα καποιοι εχουν μπερδεψει φαντασια με πραγματικοτητα και πουτανες επι πληρωμη με κανονικες γκομενες...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΙ ΡΩΤΑΩ
αν ελπιζεισ βασιμα να γαμισεις παραλληλα η μαζι τις δυο αδερφες η απλα ελπιζεις οπως κι εγω το ελπιζα σε καποιες φασεις στη ροθμανια κ μια φορα εγινε,αλλα ητανε σε πουτανοκατασταση φαση,οχι σε λοβ-στορυ
ΔΕΝ σε ρωταω αν μπορεις να φερεις μια η δυο γυναικες να μεινουν μαζι σου
σε ρωταωμι για τη συγκεκριμενη φραση που λες,οτι δε θα σου πεσει ασχημα να τις γαμας παρεα τις αδελφες,ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,κατα ποσο ειναι οντως "βατο",σε νορμαλ γυναικες καποιου επιπεδουυ κ σχετικα ευκαταστατες
αυτο με ενδιαφερει αν γινεται κατι τετοιο εκει και ποιο ειναι γι αυτες κατα τη γνωμη σου το κινητρο τους
αυτη ειναι ερωτευμενη μαζι μου.(ισως την γλυφω πολυ καλα :2funny: δεν ξερω γιατι?)θελει να γνωρισει ποσδηποτε τη μανα μου!--οι 2 τους πανε μαζι αν ερθει η μια να μενει μαζι μου θα ερθει και η αδερφη της.και αν μενουμε μαζι εννοειται οτι θα πηδιομαστε ολοι μαζι.παντος θα μου πεσει πολυ ασχημα αν δεν μπορω να φερνω αλλες γκομενες στο διαμερισμα :headbang:αν ειναι να μενω με μια γυναικα παω και Ελλαδα μια θα την εχω.το κινητρο τους ειναι οτι θα μενουνε μαζι μου.δεν θα τους ειναι και ασχημα!---εγω δεν καταλαβαινω που λες οτι στην Ουκρανια και Μολδαβια ειναι δυσκολο?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε χτυπησαν φλεβα οι ρουφιανες μου φαινετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom