Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Σταυροπουλος ο Α' την ειχε κατεβασει με τσαμπουκα και την απεσυρε ο Παπαδόπολας στα πλαισια εκβιασμων οπου του καναν οι αμερικανοι....
δεν μπορω να ξερω δεν ζουσα τοτε!παντος νομιζω οτι μετα το πολυτεχνειο αποσυρθηκε η μεραρχια Κυπρου.για αυτο λεω να βαλει καποιος καποιο σχετικο σα'ι'τ για να ειμαστε σιγουροι.

Επισκέπτης
δεν μπορω να ξερω δεν ζουσα τοτε!παντος νομιζω οτι μετα το πολυτεχνειο αποσυρθηκε η μεραρχια Κυπρου.για αυτο λεω να βαλει καποιος καποιο σχετικο σα'ι'τ για να ειμαστε σιγουροι.

Μετα το πορνοτεχνειο σταματησε η προσπαθεια πολιτικοποιησεως της χωρας που αρχισε με τον διορισμο του Μαρκεζίνη ως πρωθυπουργό. Υποτιθεται οτι θα διεξαγοντο εκλογες. Έγινε ομως το πορνοτεχνειο που το διαδεχθηκε το πραξικοπημα Ιωαννιδου και πηγαν ολα περιπατον...

Επισκέπτης
Μετα το πορνοτεχνειο σταματησε η προσπαθεια πολιτικοποιησεως της χωρας που αρχισε με τον διορισμο του Μαρκεζίνη ως πρωθυπουργό. Υποτιθεται οτι θα διεξαγοντο εκλογες. Έγινε ομως το πορνοτεχνειο που το διαδεχθηκε το πραξικοπημα Ιωαννιδου και πηγαν ολα περιπατον...

Ουκ ολιγοι υποστηριζουν οτι το πορνοτεχνειο εθριβε πρακτορων και το όλον γεγονος φουσκωθηκε επιτηδες για να δειξει στους στρατιωτικους ότι η προσπαθεια επαναπολιτικοποιησεως της χωρας απο τον παπαδόπουλαν εφερνε αρνητικά αποτελεσματα κι επρεπε να ξαναγυρισουμε σε δικτατορια οπως και εκαμε ο Ιωαννιδης. 

Επισκέπτης
και για να μαθαινετε δικτατωρ ειναι λατινικη λεξις σημαινουσα τον στρατηγό που εν καιρω πολεμου παιρνει απολυτη εξουσια για ναδρα πιο γρηγορα...

Επισκέπτης
και για να μαθαινετε δικτατωρ ειναι λατινικη λεξις σημαινουσα τον στρατηγό που εν καιρω πολεμου παιρνει απολυτη εξουσια για ναδρα πιο γρηγορα...

¨ετσι με δικτατορικους νόμους, υπάρχει η στρατιωτική θητεια στην ελλάδα.
Ειναι απο τον πόλεμο και την γενική επιστρατευση,κρατηθειτε τυο 40!
Οι κ.κ. δικτατορες ξεχασαν οτι έληξε προ εξηντα ετών...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε φτανει με την χουντα. ο γαμοξαδερφος ειναι στο ελεος του θεου και πρεπει να τον βοηθησουμε,θα τον ξεκολιασουν οι ρουφιανες.

Επισκέπτης
¨ετσι με δικτατορικους νόμους, υπάρχει η στρατιωτική θητεια στην ελλάδα.
Ειναι απο τον πόλεμο και την γενική επιστρατευση,κρατηθειτε τυο 40!
Οι κ.κ. δικτατορες ξεχασαν οτι έληξε προ εξηντα ετών...

Ο πρωτος κληρονομικος δικτατωρ ήταν ο Ιουλιος Καισαρ ο οποιος κληρονομησε την δικτατορια στον μικρανεψιο του Οκταβιανο. Σημειωσις η δικτατορια για να υπάρξει προυποθετει δημοκρατια΄διοτι οι ιδιοι οι πολιτες κανουν την απερισκεψία και απονεμουν έκτακτες εξουσίες σε καποιον στρατιωτικό.
Το καθεστως στην χωρα μας δεν ειναι δικτατορικο αλλα τυρρανικο.
Οι τυρρανοι προερχονταν όχι από την απονομη εκτακτων εξουσιων σε στρατιωτικους αλλα σε πολιτικους ή στα τσιρακια τους.
Ο πλεον κακοφημος όλων ηταν ο Δυονυσσιος των Συρακουσών.

Επισκέπτης
κατσε οι ρουφιανες θα ξεκολιαστουνε.
Αυτος θα ξεπαραδιαστει!

Και τι να κανω ρε αρκανς? Να βαλω τακουνια και μινι να του την πεσω εγώ για να του αποσπασω την προσοχη απο τον βουρκο?
Τα τραβαει κι αυτουνου ο οργανισμος...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
.....εχει και μια δυδιμη αδερφη η αδερφη της εχει εναν γκομενο.αλλα σκεφτεται να τον διωξει.μου προτινε σημερα να μεινουμε μαζι εγω αυτη και η αδερφη της!θελει να γνωρισει και τη μανα μου οταν θα ερθει Αγια Πετρουπολη τελη μα'ι'ου!να και μια φωτο της απο το παιχνηδι.παντος παιδια σαν ανθρωπος εχει πολυ γλυκια ψυχη!Ιωσηφ τι με συμβουλευεις να ενδωσω?πειτε μου τη γνωμη σας βρε παιδια.απο τη μια με τους αγωνες θα λειπουνε συχνα και θα μπορω να φερνω γκομενες.θα εχω 2 να πηδαω ταυτοχρονα.τιποτα δεν ζητανε ειναι απο καλη οικογενεια η μανα τους ειναι γιατρος.μου βαλανε ιδεα!!!!!
δημητρη γεια κ παλι
θα σε κουρασω με 2 ερωτησεις γιατι μερικα που λες,ξεπερνουν κατα πολυ τη δικη μου αποψη  για τις σχεσεις με τις ρωσσιδες,που εγω ξερω,δηλαδη απο κισιναου κ μολδαβια γενικα και απο ουκρανια
1.η συγκεκριμενη σου προτεινε ναρΘει σπιτι να μενει με την αδερφη της κ να εισαστε ολοι μαζι γκροΥπα-εροτικα???
2.ειναι με μανα γιατρο  κ με χρηματα απ οτι λες,αρα δεν μενουν στο δρομο,οποτε το κινητρο τους ποιο ειναι ????
δεν λεω αν στο ειπε αυτη που βλεπουμε, γι αυτη,λεω αν αυτο που λες οτι υπολογιζεις να σου καθονται μαζι κι οι δυο αν στο προτεινε αμεσα η εμμεσα!!!!!!!!!!!
αν οντως ετσι ειναι,εστω αν ελπιζεις βασιμα κι οχι μονο το φαντασιωνεσαι,τι να πω,εκει ειναι ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ,ολα τα αλλα που ζουμε εμεις ειναι τιποτα κ μολντοβα κ οντεσα κ ζαπατνα και ολα μαζι 0!!!!
αλλα ειναι ετσι,η απλα ετσι ελπιζεις??
δεν εχει κατι το ειρωνικο το ερωτημα,οπως ισως εχεις καταλαβει οτι λεω κ ρωταω,ΠΑΝΤΑ σοβαρα το λεω
περιμενω μια απαντηση,θαναι ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε ο γαμοξαδερφος εχει εξοχικο χαλκιδικη.τζαμπα θα παει το γαμημενο,αυτα ειναι που δεν γουσταρω με αυτες τις ρουφιανες.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Μεγάλο γέλιο είχε και απόψε το θρεντ...το καλύτερο ανάγνωσμα πριν απο το ζζζζζζ....τύφλα να χει ο μπλέκ και ο λούκυ λουκ

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε εκανες καλο πασχα ομως μνε την μαγειρισα,δεν εμεινες νηστικος.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Παρεπιπτόντως βρε Δημητράκη....αφού λες ότι σου πέφτει κάπως ψηλό το μωρό δε το στέλνεις αυτή η κάποια συμπαίκτρια στο Κάζα που τυχαίνει και παράγοντας του γυναικείου βόλλευ....και όσο νάναι το ελληνικό γυναικείο βόλλευ χρειάζεται τα καλύτερα ταλέντα

Επισκέπτης
δημητρη γεια κ παλι
θα σε κουρασω με 2 ερωτησεις γιατι μερικα που λες,ξεπερνουν κατα πολυ τη δικη μου αποψη  για τις σχεσεις με τις ρωσσιδες,που εγω ξερω,δηλαδη απο κισιναου κ μολδαβια γενικα και απο ουκρανια
1.η συγκεκριμενη σου προτεινε ναρΘει σπιτι να μενει με την αδερφη της κ να εισαστε ολοι μαζι γκροΥπα-εροτικα???
2.ειναι με μανα γιατρο  κ με χρηματα απ οτι λες,αρα δεν μενουν στο δρομο,οποτε το κινητρο τους ποιο ειναι ????
δεν λεω αν στο ειπε αυτη που βλεπουμε, γι αυτη,λεω αν αυτο που λες οτι υπολογιζεις να σου καθονται μαζι κι οι δυο αν στο προτεινε αμεσα η εμμεσα!!!!!!!!!!!

Ε τωρα δεν αντέχω!
Τοσα χρονια εδω περα μου την εχουν πεσει γκομενες να μεινουν μαζί μου και δυο και τρεις μαζί αλλα να κανουμε παρτουζες και με την αδερφή της και να στο πει και στα ισια ? Θα γινω αλσόμας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom