.....εχει και μια δυδιμη αδερφη η αδερφη της εχει εναν γκομενο.αλλα σκεφτεται να τον διωξει.μου προτινε σημερα να μεινουμε μαζι εγω αυτη και η αδερφη της!θελει να γνωρισει και τη μανα μου οταν θα ερθει Αγια Πετρουπολη τελη μα'ι'ου!να και μια φωτο της απο το παιχνηδι.παντος παιδια σαν ανθρωπος εχει πολυ γλυκια ψυχη!Ιωσηφ τι με συμβουλευεις να ενδωσω?πειτε μου τη γνωμη σας βρε παιδια.απο τη μια με τους αγωνες θα λειπουνε συχνα και θα μπορω να φερνω γκομενες.θα εχω 2 να πηδαω ταυτοχρονα.τιποτα δεν ζητανε ειναι απο καλη οικογενεια η μανα τους ειναι γιατρος.μου βαλανε ιδεα!!!!!
δημητρη γεια κ παλι
θα σε κουρασω με 2 ερωτησεις γιατι μερικα που λες,ξεπερνουν κατα πολυ τη δικη μου αποψη για τις σχεσεις με τις ρωσσιδες,που εγω ξερω,δηλαδη απο κισιναου κ μολδαβια γενικα και απο ουκρανια
1.η συγκεκριμενη σου προτεινε ναρΘει σπιτι να μενει με την αδερφη της κ να εισαστε ολοι μαζι γκροΥπα-εροτικα???
2.ειναι με μανα γιατρο κ με χρηματα απ οτι λες,αρα δεν μενουν στο δρομο,οποτε το κινητρο τους ποιο ειναι ????
δεν λεω αν στο ειπε αυτη που βλεπουμε, γι αυτη,λεω αν αυτο που λες οτι υπολογιζεις να σου καθονται μαζι κι οι δυο αν στο προτεινε αμεσα η εμμεσα!!!!!!!!!!!
αν οντως ετσι ειναι,εστω αν ελπιζεις βασιμα κι οχι μονο το φαντασιωνεσαι,τι να πω,εκει ειναι ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ,ολα τα αλλα που ζουμε εμεις ειναι τιποτα κ μολντοβα κ οντεσα κ ζαπατνα και ολα μαζι 0!!!!
αλλα ειναι ετσι,η απλα ετσι ελπιζεις??
δεν εχει κατι το ειρωνικο το ερωτημα,οπως ισως εχεις καταλαβει οτι λεω κ ρωταω,ΠΑΝΤΑ σοβαρα το λεω
περιμενω μια απαντηση,θαναι ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ